# #

31 Ιαν 2015

Π.Καμμένος: "Αν χρειαστώ τον Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον Μπόμπολα"!!!!!!!!!!
















Έχοντας μπει με το… δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά κυρίως πιστός σε όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό περί πάταξης της διαφθοράς, ο Πάνος Κομμένος - κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα  και τους «μεγαλοεργολάβου νταβατζήδες»  που «έσπρωξαν» και αυτοί από την πλευρά τους τη χώρα μας στο μνημόνιο, σε συνεργασία με όσους την παρέδωσαν δέσμια στην τρόικα – εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και σε όσους φέρονται να «κρύβονται» πίσω από αυτόν.

Μιλώντας, μάλιστα, στην εφημερίδα Real News, o νέος υπουργός Άμυνας, δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά του κυρίου Μπόμπολα, τονίζοντας:

Με ποιον είσαι Έλληνα?

Αυτή τη φορά, το περίστροφο δεν σημαδεύει τις πλάτες μας!



Σκεφτόμουνα διάφορα προχθές, διαβάζοντας την είδηση της ημέρας: «Είναι σημαντικό να σταθεί στα πόδια της η Ελλάδα, διεμήνυσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάϊσελμπλουμ ο οποίος τόνισε ότι έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή για μια πρώτη συνάντηση- και όχι για να διαπραγματευθεί- με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.»

Λαμπρά, είχα σκεφτεί  έμπλεος αισιοδοξίας. Ο φίλος μας ο Γερούν το θεωρεί σημαντικό, και το παραδέχεται επιτέλους, ότι η Ελλάδα πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού κι άλλωστε το καταλαβαίνει κι από μόνος του ότι δεν θα μπορούσε πια να συνεχίζεται για πολύ ακόμα, αυτή η τρέλα του αέναου χρέους.  

Διότι, έως και οι πέτρες το ξέρουν ότι δεν μπορούν να εξοφληθούν αυτά τα λεφτά που συνιστούν το ελληνικό δημόσιο χρέος. Εκτός κι αν επρόκειτο, όπως μας ζητούσαν μέχρι τώρα, να δανειζόμαστε ακόμα περισσότερα για να πληρώνουμε τα παλιότερα -και να δημιουργούμε έτσι, ένα για πάντα αυξανόμενο χρέος που δεν θα μπορούσε ποτέ να αποπληρωθεί. 

Αποικία χρέους! Ε, όχι, αυτό το πράγμα, στη βάση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δεν επιτρέπεται…

Δείτε τι έγινε όταν ο Pablo Iglesias μιλάει ελληνικά στη μεγάλη συγκέντρωση της Μαδρίτης... [video]

Φωτογραφία για Δείτε τι έγινε όταν ο  Pablo Iglesias μιλάει ελληνικά στη μεγάλη συγκέντρωση της Μαδρίτης... [video]

Mε τη δυναμική ομιλία του γενικού γραμματέα, Pablo Iglesias, συνεχίζεται η μεγαλειώδης διαδήλωση των Podemos Ο Iglesias, μεταξύ άλλων, μιλά για τις κακές οικονομικές στρατηγικές από Ραχόι και Σαμαρά.


Στο 4’10” μάλιστα ο Iglesias, μιλάει ελληνικά, ξεσηκώνοντας τους διαδηλωτές στη Μαδρίτη....

Απίστευτη πρωτοβουλία από πολίτες: Ξεκινούν Επιτροπές Στήριξης της Κυβέρνησης

Απίστευτη πρωτοβουλία από πολίτες: Ξεκινούν Επιτροπές Στήριξης της Κυβέρνησης
Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα ξεκινά από τα Τρίκαλα και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για την οργάνωση Επιτροπών Στήριξης της Κυβέρνησης!

Μια πρωτοτυπία πολιτική, που ουσιαστικά θα αποτελεί την έκφραση στήριξης στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας και να θέσει συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα, τόσο εντός, όσο και εντός τηςς χώρας. 
Αυτή η κίνηση δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά ...

Ξεβρακώθηκαν οι Ποτάμηδες..." Ο Ολλανδός δε μάσησε" !!!!!!!!!!




Ο Γαλυφιανάκης και ο ποταμίσιος γλυφιανάκης



Ακούστε...

Όνειρο ζω.....

Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Ντάισελμπλουμ και ζήτησε συγγνώμη για τον Βαρουφάκη!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ


♦Αυτό που ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη ήταν: «Μόλις σκότωσες την τρόικα».
♦Δεν του είπε όμως ...

Αυστριακοί προς Γερμανούς: Χρωστάτε στους Έλληνες 1,5 τρισ. δραχμές!


Το δημοσίευμα επικαλείται στοιχεία που συγκέντρωσε η ελληνική ομάδα εργασίας για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις - Χαρακτηρίζει διαχρονικά ανέντιμη τη στάση του Βερολίνου - «Οι Γερμανοί στρατιώτες ήταν στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 1941 έως το Σεπτέμβριο του 1944 και πίσω τους δεν άφησαν τίποτε άλλο παρά καμένη γη»

Εκτενή αναφορά στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κυρίως από το αναγκαστικό δάνειο, αλλά και από τις πολεμικές αποζημιώσεις, για την επί 3,5 χρόνια γερμανοναζιστική κατοχή,

Το «ΟΧΙ» του ΣΥΡΙΖΑ αποκτάει μεγάλη ιστορική βαρύτητα και πολιτική διάσταση και πρέπει ο ελληνικός λαός να το στηρίξει ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ


Ακόμα και οι πιο μικρές πολιτικές ρήξεις καθορίζονται, σε τελευταία ανάλυση, από τη δυναμική των κοινωνικών διεργασιών, και ταυτόχρονα βελονιάζουν την κοινωνική δυναμική: Είναι υποταγμένες στη διαλεκτική των κοινωνικών (ταξικών) συγκρούσεων… 
Η ΡΗΞΗ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους αποικιοκράτες της ευρω-κακουργίας δεν είναι καθόλου μικρή, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχτεί και πού θα καταλήξει:

Σε ανεξέλεγκτη και τελική σύγκρουση, ή σε καιροσκοπικούς συμβιβασμούς, ή ακόμα σε οδυνηρή και θεαματική κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ… 

Η ρήξη αυτή είναι μεγάλη και με ισχυρό εύρος δυναμικής: 

Και αυτό είναι το πολιτικά ΟΥΣΙΩΔΕΣ τώρα… 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τις βάρβαρες κατοχικές δυνάμεις των ευρω-ληστών και αυτό αντανακλά τη σαρωτική «λαϊκή εντολή» και υπαγορεύεται από αυτήν: 

Την εκρηκτική δυναμική της ελληνικής κοινωνίας. 

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ καθορίζεται από τη διαλεκτική των εκρηκτικών κοινωνικών ζυμώσεων και της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, καθώς και από τις μεγάλες προσδοκίες που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έθρεψε: Βρόχος στο λαιμό του… 

Ταυτόχρονα η ρωμαλέα ρήξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ληστές και δήμιους της ελληνικής κοινωνίας πυροδοτεί τη δυναμική των λαϊκών ζυμώσεων και απαιτήσεων: πυροδοτεί τον Πόλεμο των εργατικών και λαϊκών μαζών (των θυμάτων) εναντίον των θυτών τους: τους ευρω-αποικιοκράτες…

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΑ» "ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε".


Αν νομίσει κανείς ότι το πολιτικοοικονομικό ξένο και ντόπιο κατεστημένο θα παρατήσει τα όπλα είναι γελασμένος.

Δουλεύει με πλήρες φιλοσοφημένο πρόγραμμα το οποίο γνωρίζει καλά εδώ και δεκαετίες. 

  • Ξεκινάει με  τους λαλίστατους ακροδεξιούς να σπέρνουν την τρομοκρατία στον Ελληνικό λαό, πάντα μέσα από το συστημικά ΜΜΕ,  λέγοντας πως  «η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει πιστωτικό γεγονός», «αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό» κλπ, με αποτέλεσμα  την υποβάθμιση των...

Ερχεται και η ΙΣΠΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Tεράστια συγκέντρωση των PODEMOS στη Μαδρίτη με σύνθημα την..

Βύρων Πολύδωρας: Συστρατεύομαι με τον Αλέξη Τσίπρα για το καλό της πατρίδας


Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τάσσεται ο Βύρων Πολύδωρας τη δήλωσή του στα στα parapolitika.gr. Με σκληρά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο προτρέπει να διαβάσει στον Πλούταρχο το σχετικό απόσπασμα για τη συμφιλιωτική στάση-συμπεριφορά του Αριστείδη, του και Δίκαιου καλούμενου, προς τον πολιτικό του αντίπαλο Θεμιστοκλή, στη ναυμαχία της Σαλαμίνος. 

Ολόκληρη η δήλωση του Β. Πολύδωρα έχει ως εξής:

«Ο κατά φαντασίαν νικητής των εκλογών κ. Σαμαράς δίνει ακρίτως μάχη οπισθοφυλακών. Καλό θα ήταν να ...

Ποιος είναι στην θέση 417 της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ ????


Δείτε ψηφοφόροι μου, ποιος είναι στην λίστα...
και βγάλτε μόνοι σας ,δικά σας συμπεράσματα...

Την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Τούρκοι γνώριζαν καλά ποιούς είχαν απέναντι τους…

image(Φωτό: Η τουρκάλα γυναίκα του Χριστοφοράκου, χορηγού του Μαντέλη.)

Αυτός ο άνθρωπος που έχει το θράσος να αρθρογραφεί για την κρίση που ο ίδιος δημιούργησε, για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας που ο ίδιος επέτρεψε, για το σύστημα σήψης, διαφθοράς, εθνικής κατάπτωσης που ο ίδιος οραματίστηκε, φαίνεται ότι δεν έχει καν το ελαφρυντικό του «σφάλματος».




Το ότι ο αρχιερέας της μειοδοσίας άφησε στο περιθώριο τον αρχηγό της ΕΥΠ τις κρίσιμες ώρες διαχείρισης της κρίσης, είναι πλέον ευρέως γνωστό. Τον είχε στο σαλονάκι, στον προθάλαμο της βουλής, όπου γινόταν η κρίσιμη σύσκεψη, απαξιώνοντας να το δεχθεί! 
Αυτό όμως που πέρασε στα ψιλά ενώ είναι εξέχουσας σημασίας είναι άλλο… 

ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ… ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

kanalarxes

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου μπήκε με το… δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και από την πρώτη κιόλας ημέρα έσπευσε με δύο καίριες παρεμβάσεις να αποδείξει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, έναντι των όσων υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και που είχαν ως αποτέλεσμα να της προσφέρει την εξουσία.
Το μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας ενημέρωση πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, με αφορμή την ανακοίνωση κατά της Ρωσίας για την κρίση στην Ουκρανία και το τέλος στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ που με κατηγορηματικό τρόπο έθεσε ο Θεόδωρος Δρίτσας ήταν απλά και μόνο τα… προειδοποιητικά πυρά.
Ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι, βέβαια, το «ξεκαθάρισμα» στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ηδη, οι «νταβατζήδες» έχουν κάνει την κωλοτούμπα του αιώνα και εκεί που…

Γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα δείχνει τα δόντια της στην Τρόικα;


Τσίπρας ΒαρουφάκηςΟ νέος πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, είπε χτες «Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου», ενώ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, είπε στον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, «Δεν συνεργαζόμαστε με την τρόικα». Μάλλον κάτι έχει αλλάξει στην πολιτική της χώρας τις τελευταίες ημέρες.
Γιατί, όμως, η κυβέρνηση Τσίπρα απορρίπτει την Τρόικα και ζητάει να πάει σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς;
Γιατί δεν μπορούσε να το κάνει αυτό η κυβέρνηση Σαμαρά;

Ρωσία: «Εμείς θα αγοράσουμε το χρέος της Ελλάδας»


Ποια τα σενάρια για την αγορά του χρέους της Ελλάδας από τη Ρωσία;
«Θα αγοράσει η Ρωσία το χρέος της Ελλάδας;», αναρωτιέται στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild» απεικονίζοντας τους ηγέτες της Ελλάδας και της Ρωσίας, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, στο δίκτυο CNBC.
Για την «Bild», δηλαδή δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Οικονομικών αφήνοντας να εννοηθεί πως,

Ας ετοιμαζόμαστε για πόλεμο, όσοι δεν θέλουν να ζουν ως ραγιάδες.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΔΥΣΗΣ


            Μερικοί θα με κάμουν πιο κυβερνητικό από τους κυβερνητικούς. Δεν τους συγκίνησε που η Ελλάδα, μετά από πολλές δεκαετίες ύψωσε, έστω δειλά, το ανάστημα της. Τους απασχολούν τα τουίτερς του υπουργού εξωτερικών κι όχι η πρώτη φορά που Έλληνας υπουργός ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται αποφάσεις στην υπόθεση της Ουκρανίας. Αποφάσεις που αγνοούν και περιφρονούν την Ελλάδα. Τους ενδιαφέρουν οι ενδυματολογικές επιλογές της νέας κυβέρνησης κι όχι υλοποίηση των ελάχιστων προεκλογικών δεσμεύσεων της.

Δεν απόρησαν πολλοί ή τη χαρακτήρισαν απλή αμετροέπεια την αρνητική αναφορά του προέδρου του ευρωπαϊκού κυνοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στη συνεργασία ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ. Απ’ όσα είπε, για μας ήταν το πιο σημαντικό. Απέναντι τους οι Ευρωπαίοι δεν έχουν πια ένα αριστερό κόμμα, αλλά μια ισχυρή σύμπραξη «αριστερών» και «δεξιών». 
Κι αυτό χαλάει τα πολεμικά τους σχέδια. 
Τα άκρα δεν είναι αυτά που έχει επιλέξει το διεθνές πολιτικό σύστημα και, κοιτώντας μόνο οριζόντια, τα έχει ονομάσει «αριστερά» και «δεξιά». Τα πραγματικά άκρα φαίνονται, όταν κοιτάς τον κόσμο κάθετα και είναι μια κορφή, που χωρά λίγους, κι ένας πάτος που χωρούν όλοι. 85 άνθρωποι κατέχουν πλούτο ίσο με τον μισό πληθυσμό του πλανήτη. Η συνεργασία ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ βάζει στην ορθή της βάση τη «θεωρία των άκρων», συντρίβοντας το ψεύτικο.  Τους πονάει πιότερο από κάθε τι άλλο.
Υπάρχουν, τέλος, «έλληνες» που επιχαίρουν επειδή οι «αγορές» κρατούν σκληρή στάση έναντι της Ελλάδας ή γιατί το χρηματιστήριο πέφτει και τα επιτόκια δανεισμού...

Τα πραγματικά κέρδη της Γερμανίας από την ελληνική τραγωδία...ΔΕΙΤΕ



Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD, το οποίο έκανε ρεπορτάζ για το πως και με ποιον τρόπο "βοηθά" η χώρα τους την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι...

Το στραπάτσο των ευρω-αποικιοκρατών…


Και μόνο το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση στραπατσάρισε την στραταρχική αυθάδεια των αξιωματούχων της ευρω-χούντας είναι ιστορικός σταθμός και μέγιστη εθνική κατάκτηση… 





Ο Σουλτς και ο Ντάισελμπλουμ ήρθαν στην Ελλάδα με την αλαζονεία του αποικιοκράτη και με την πεποίθηση ότι και η νέα κυβέρνηση, παρά τη συντριβή των δωσίλογων ανδρεικέλων, θα συνεχίσει στα ίδια βήματα του ραγιαδισμού…

Τα έχασαν οι αλαζόνες από την υποδοχή. Πίστευαν ότι θα εποπτεύσουν στο προτεκτοράτο τους και ότι θα δηλώσουν υποταγή και οι νέοι κυβερνητικοί διαχειριστές, αλλά αυτοί …

30 Ιαν 2015

Βρε τον Νικήτα.....Ωραίοςςςςςςςςςςς...ΔΕΙΤΕ



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Η μάσκα γελοία....αλλά η μουτσούνα που κρύβεται από πίσω, φρικιαστική!..

Ο εκλεκτός κύριος Ποτάμης..


     
Λύσσαξε ο κύριος τίποτας!
     

Άλλα τού είχε τάξει το μεγάλο αφεντικό.

     Σου λέει, '' Πού θα ξαναβρώ ευκαιρία, εγώ, ο πλήρως αστοιχείωτος, ο δυσλεξικός, ο κοπανιστός αέρας, ο μπαρούφας, ο αδυνατών να ολοκληρώσω μία δομημένη πρόταση που έχω κάνει ''στυλ''  την έκφραση σκέψεων(!)μονολεκτικά,
     ..πού θα βρώ ευκαιρία να τρουπώσω, να φάω τ' άντερά μου,
     ..αν όχι τώρα, που εμφανίζομαι ως ημιαπολιτίκ διανόηση(!!), προοδευτική(!!!) φράξια συνασπισμένων φελών,

Ετοιμάζουν τραπεζικό «πραξικόπημα» οι κομματικοί φίλοι του Σαμαρά;


Πληθαίνουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες στην Ελλάδα για ύποπτες κινήσεις επενδυτών και τραπεζικών ιδρυμάτων, με στόχο την πρόκληση τεχνητής οικονομικής κρίσης ή ακόμη και τραπεζικού πανικού.
Στην στήλη του στο Έθνος, ο αναλυτής Γιώργος Δελαστίκ κάνει λόγο για «προσχεδιασμένη εκ μέρους των τραπεζών αντιπαράθεση με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα».
Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Οι τραπεζίτες και δανείστηκαν κολοσσιαία ποσά από το κράτος (το οποίο δανείστηκε ως κράτος για να τους τα δώσει) και συνεχίζουν να διοικούν τις τράπεζές τους σαν να μη συνέβη τίποτα. 
Εννοείται φυσικά ότι όλοι οι εξέχοντες τραπεζικοί παράγοντες είναι κομματικοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά. 
Η κυβέρνηση Τσίπρα φυσικά θέλει να ...

Επιτέλους η Ελλάδα έχει εξωτερική πολιτική



«Η πολυήμερη διαπραγμάτευση τελείωσε με έναν καλό συμβιβασμό για την ΕΕ και για την Ελλάδα», δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του εκτάκτου Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο υπουργός Εξωτερικών, ανέφερε ότι το κείμενο συμπερασμάτων που υιοθέτησαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, τροποποιήθηκε. Σημείωσε, δε,

Διοργανώνουν «αποχαιρετιστήριο» πάρτι στον Άδωνι την Κυριακή στο Σύνταγμα

Ένα ιδιαίτερο "πάρτι αποχαιρετισμού" του Άδωνι, ο οποίος είχε δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα φύγει στο εξωτερικό αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνεται στο Σύνταγμα μέσω Facebook....

ΠΑΙΔΕΙΑ....ΤΕΛΟΣ η αξιολόγηση της ρουφιανιάς και του χαφιεδισμού


Η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας φαίνεται πως καταργεί το ισχύον σύστημα αξιολόγησης δασκάλων και καθηγητών. 


Οι διαδικασίες, οι οποίες ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2014 και αφορούσαν αρχικώς σε σχολικούς συμβούλους και στη συνέχεια σε διευθυντές σχολείων, είναι «μετέωρες», αφού, σύμφωνα με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη, «η αξιολόγηση, όπως την ξέραμε, θα καταργηθεί».

Σημειώνεται ότι η..

Η ξεκάθαρη μομφή του Αλέξη που γκρέμισε την αλαζονεία του Σουλτς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

Δεν χρειάζεται να ειναι κάποιος έμπειρος ώστε να διακρίνει την απίστευτη ταραχή του Σουλτς κατά την διαρκεια των δηλώσεων του. 


Ήταν προφανές οτι κάτι του χάλασε την ατζέντα οδηγώντας τον σε στροφή 180 μοιρών και παντελή εγκατάλειψη της πολιτικής των απειλών. 


Τι ήταν αυτο;




Η αντρίκια στάση και τοποθέτηση του Αλέξη κατα την διαρκεια της κατ’ ιδίαν συζήτησης των δύο ανδρών. 


Συγκεκριμένα, όταν ο Σουλτς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε και του επισήμανε:

Κάθε γουλιά αναψυκτικού-θάνατος για την υγεία...ΔΕΙΤΕ


Οι τεράστιες ποσότητες ζάχαρης και οι σύνθετες ουσίες που περιέχουν επηρεάζουν κάθε επιμέρους όργανο και σύστημα του οργανισμού μας και μπορεί μακροπρόθεσμα να έχουν αρνητικό αντίκτυπο για την υγεία μας.


Με κάθε γουλιά αναψυκτικού, το πάγκρεας «λαμβάνει σήμα» να αρχίσει να ..

Στον "αγύριστο" οι εγχώριοι μιζαρισμένοι και ξεπουλημένοι ... υποτακτικοί της Μέρκελ



Ο Ελληνικός λαός για άλλη μια φορά έβαλε "πλάτη" απέναντι στην νέα Γερμανική επίθεση κατά των Ευρωπαϊκών χωρών και με την ψήφο του έστειλε στον "αγύριστο" τους εγχώριους μιζαρισμένους και ξεπουλημένους ... υποτακτικούς τους. 

Μπορεί αυτή η νέα επίθεση της "Αρίας φυλής" να μην είναι πολεμική όπως τον Α' και Β' Παγκόσμιο πόλεμο αλλά είναι εξίσου αιματηρή και καταστροφική για την πατρίδα μας με χιλιάδες αυτοκτονίες και εξαθλίωση της πλειονότητας του λαού μας. 


Ενός λαού τον οποίο μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν την κάλπη τον εκβίαζαν και τον τρομοκρατούσαν "συνεταιρικά" τα πολιτικά ανδρείκελα της ΝΔ και  του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα δημοσιογραφικά  "κατακάθια" των Mega-λων καναλιών τα οποία "άφριζαν" κυριολεκτικά στα..

Ερμής Λεπτοκαρυάς....Πρόσκληση



                                                      Πρόσκληση
         Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ
           ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
           ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ
          ΠΙΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015
        ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ...

Η ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑ. Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης



Μνημόσυνο στην μνήμη του μεγάλου Δάσκαλου , κορυφαίου φιλόλογου και πνευματικού ανθρώπου τελέστηκε σήμερα στον ναό του Αγ.Νικολάου, στην Λεπτοκαρυά από την ¨Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών-Εμμανουήλ Κριαράς".


Η κα. Πηδώνια με την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Κατσικούδη

Στη ζωή του και στο έργο του αναφέρθηκε σε ομιλία της η αναπληρώτρια καθηγήτρια του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κα. Κομνηνή Πηδώνια.

Στην αίθουσα του συλλόγου ..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....Πωλητήριο στα υπουργικά αυτοκίνητα - Στο σφυρί και η πανάκριβη BMW που χρησιμοποιούσε ο Βενιζέλος



«Η κυβέρνηση σκοπεύει να εισπράξει χρήματα πουλώντας τα υπουργικά αυτοκίνητα».
 
Αυτό είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος, στην αρμοδιότητα του οποίου έχουν περιέλθει, πέραν των τόσων άλλων, και τα κρατικά αυτοκίνητα. Ο ίδιος διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που  παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος.
 
Λέει μάλιστα ότι οι υπουργοί δεν χρειάζονται κρατικά αυτοκίνητα, ήδη ο Ι. Βαρουφάκης μετακινείται με...

ΣΥΡΙΖΑ...Δε φοβόμαστε τον Λαό μας....

Δεν θέλει αστυνομικούς έξω από το σπίτι του ο Αλέξης Τσίπρας



Τέλος στις αστυνομοκρατούμενες περιοχές περιμετρικά από τις κατοικίες του Πρωθυπουργού και  υπουργών «πρώτης γραμμής» φέρνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, καταργούνται οι στατικές σκοπιές των ένστολων αστυνομικών έξω από τις μόνιμες οικίες τους, επί 24ωρου βάσεως.
 
Επιθυμία τόσο του πρωθυπουργού όσο και των υπόλοιπων μελών της Κυβέρνησης είναι να αλλάξει η επικρατούσα στην κοινή γνώμη αντίληψη των απρόσιτων από το πολίτη κυβερνητικών στελεχών, καθώς και η δυσάρεστη  αίσθηση  της «μόνιμης παρακολούθησης τους από την ΕΛ.ΑΣ.» που ένιωθαν όσοι είχαν την τύχη ή την...

Γι' αυτό νίκησε ο Τσίπρας!


-Πού θα βρείτε τα λεφτα; ρωτάνε συνεχως ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι τους Συριζαίους.
Εδώ και χρόνια αρθρογραφώ υποστηρίζοντας ότι το θέμα δεν ήταν (μόνο) λογιστικό. Ήταν βασικά πολιτικό και ακόμα περισσότερο κοινωνικό.

Κατά τη γνώμη μου μετα την πτώση του Υπαρκτού Σοσιαλισμού (της Σοβιετικής Ενωσης ντε!) το μπαλάντζο έγειρε απότομα και επικίνδυνα προς το Χρημα. Τον καπιταλισμό για να συνεννοηθούμε. Το χουν πει πριν από μένα όλος ο κόσμος.

Οι τεχνοκράτες ανά την υφήλιο και ειδικά οι λογιστές-οικονομολόγοι πήραν την εξουσία (εντελώς) στα χέρια τους. Αν το ταμείο στο τέλος της ημέρας δεν ήταν συν, ήταν πλήρης αποτυχία. Να το το κλισέ: Από άνθρωποι γίναμε νούμερα.

Οι αριθμοί είναι το πιο άκαμπτο πράγμα που εμφανίστηκε ποτέ στη γή... από τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων μέχρι τα (καλά τα λέω;) σπρέντς.

Κανείς δεν θυμάται τον Τάδε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας... ούτε κατά προσέγγιση... Ποιος δεν ξέρει όμως την ...

Ολος ο πλανήτης μιλά για τον Α.Τσίπρα και το «ΟΧΙ» στην ΕΕ για νέες κυρώσεις στην Ρωσία


Αίσθηση προκάλεσε σε ολόκληρη την Δύση η διαφαινόμενη real politic του Α.Τσίπρα σε ότι αφοά τις σχέσεις με την Ρωσία και το χθεσινό «θερμό επεισόδιο» με την επικεφαλής της ευρωπαϊκή διπλωματία επίτροπο εξωτερικών υποθέσεων Φ.Μογκερίνι αναφορικά με την έκδοση ανακοινωθέντος κατά της Ρωσίας εξ ονόματος της Ελλάδας χωρίς η Αθήνα να γνωρίζει τίποτα! 
Γερμανοί σχολιαστές αξιολογούν την αντιπαράθεση περί επιβολής νέων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας ως την πρώτη σύγκρουση μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.
Σήμερα ο γερμανικός Τύπος περιγράφει τα χθεσινά γεγονότα και δίνουν δίκιο στον Α.Τσίπρα γιατί η ..

DER SPIEGEL : ΝΟΜΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!



Στο θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα επανέρχεται το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Όπως σημειώνει στην ηλεκτρονική του έκδοση, «ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει μεγαλύτερη αποζημίωση για τα εγκλήματα των Ναζί
στη ...

Η ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ


Γιατί έχει κυριεύσει κρύος ιδρώτας τον Πάνο Ξυνή και τα επιτελικά στελέχη της Siemens..???

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ SIEMENS ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ


image002
Ο απελθών Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εκβιαζόμενος από τη Σιδηρά Κυρία της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, με την απειλή της ματαίωσης του πρώτου ταξιδιού του στη Γερμανία – ως Πρωθυπουργός – στις 24 Αυγούστου 2012, υποχρέωσε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να υπογράψει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Ελληνικού Δημοσίου με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens στις 22 Αυγούστου 2012, δηλαδή δυο μόλις ημέρες πριν την επίσημη συνάντησή του στο Βερολίνο με τη γερμανίδα Καγκελάριο. 
Ήταν τότε, που έτσι ξαφνικά και με το έτσι θέλω, η απόφαση της αποζημίωσης προς τον Ελληνικό λαό των 2 δις της ομόφωνης απόφασης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής – για τα μαύρα ταμεία της Siemens προς πολιτικά πρόσωπα – μετατράπηκε από τις μνημονιακές κυβερνήσεις Παπαδήμου και Σαμαρά σε αποζημίωση περί τα ..

Δεν έχει ξαναγίνει, μιλάμε για παράνοια.


Πρώτη φορά βλέπω να βρίζουν όλοι επειδή μια νέα κυβέρνηση δηλώνει ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ότι θα υλοποιήσει όσα δεσμεύτηκε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. 
Δεν έχει ξαναγίνει, μιλάμε για παράνοια.


      Αφήστε μας να το χαρούμε λίγο, ρε γαμώτο! Απ' τη μύτη, μας το βγάζετε. Κάνετε σαν το κωλόπαιδο που όλοι είχαμε στην τάξη και μας έβγαζε ξινή την πενταήμερη: Μια θα βρέξει, μια το μπέργκερ χάλια, μια μου πήρες τη μερέντα, μια αλλάξτε μουσική. Ίδιοι είστε!

      Τι μίρλα είναι αυτή. 
Τι γκρίνια, τι μιζέρια, τι λαός είμαστε εμείς, έλεος κάπου! 
Κάθεται ο άλλος σαν κυράτσα και παραμονεύει πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΑΘΕ, θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στραβή.

      Read my lips, δεξιούλη μου: Θα τη κάνει τη στραβή, που να πάει ο διάολος. Θα την κάνει, στο λέω και στο υπογράφω. Νέοι είναι,

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Έδιναν λεφτά στον Ερυθρό Σταυρό, κι αυτά πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον …