# #

21 Μαρ 2015

Δε σώζεται με τίποτα το ΠΑΣΟΚ.....

kalinixta-pasok


Έχουν όμως την καβάτζα τους ....

Κρίμα ρε συ Αντωνάκη! Εσύ δεν πρόλαβες...Success story αλα Πορτουγκέζ!..

Κρίμα ρε συ Αντωνάκη!
Εσύ δεν πρόλαβες να δεις το δικό σου σουξέ στόρι να γίνεται πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τί κρίμα για όλη την πολιτική αλητεία που είχες μαζέψει γύρω σου!

Τώρα έμεινες με κάτι μπουμπούκους και κάτι τσεκουροφόρους να σε υπερασπίζονται.
Όχι ότι άξιζες και τίποτα περισσότερο δηλαδή.

Το ότι το blog χαλάει φαιά ουσία, και μάλιστα σε μιά εποχή που τόσα σημαντικά συμβαίνουν γύρω μας,
..για να ασχοληθεί εδώ και μερικά σχόλια με τον βόθρο όπως έχεις καταντήσει το κόμμα σου,

Πλαταμώνας -1936 !!


Αεροφωτογραφία του Πλαταμώνα το 1936.


Μπροστά από τον πεζόδρομο διακρίνονται οι παράγκες των ψαράδων. 


Μπροστά και δεξιά από την Αυρα (κτίσμα του 1929) βλέπετε τον "μαύρο πλάτανο".

Από τόν κορμό του δεναν τα μεγαλα καίκια οι ψαράδες.

Το όνομα το πήρε επί τουρκοκρατίας γιατί ...

O Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση στις Βρυξέλλες και με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σώθηκε η ζωή ενός παιδιού

Η απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής στην οικονομική θέση, εξέπληξε ευχάριστα τους επιβάτες του αεροπλάνου, αλλά και τους πολίτες της χώρας.

Το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό.

Αντίθετα,

Κατρούγκαλος: Το Βήμα θα πληρώσει για την πλαστογραφία


Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, παραχώρησε το Σάββατο το απόγευμα έκτακτη συνέντευξη Τύπου με αφορμή το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής για προμήθειες από επαναπροσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων. «Το Βήμα της Κυριακής», που καταγγέλλει ότι ο κύριος Κατρούγκαλος έπαιρνε αμοιβή 12% για την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και πως αυτό συνέβαινε έως τις 27 Ιανουαρίου, μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. 

“Αν είχα κάνει το συμφωνητικό, θα έπρεπε όχι μόνο να παραιτηθώ, αλλά να φύγω από τη χώρα ή να αυτοκτονήσω”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και υπογράμμισε πως “δεν πρόκειται για συκοφαντία, αλλά για προβοκάτσια και πλαστογραφία”. 

Ακόμη σημείωσε:

Η κολοβή και πλούσια Γερμανία

germany
Μέχρι την 21η Δεκεμβρίου 1972, που οι δυο Γερμανίες εδέησε επιτέλους να αποδεχτούν τα τετελεσμένα και να συμφωνήσουν πως είναι δυο διαφορετικά κράτη και όχι ένα κομμένο προσωρινά στα δυο, μόνιμα σύνορα ανάμεσα στα δυο γερμανικά κράτη δεν υπήρχαν.
Διότι η Συμφωνία του Πότσνταμ έλεγε πως τα σύνορα είναι προσωρινά, πράγμα αυτονόητο άλλωστε, αφού ο τεμαχισμός δεν έγινε προκειμένου να προκόψει εξ αυτού μια Δυτική και μια Ανατολική Γερμανία, αλλά για να οριστεί η ρωσική ζώνη κατοχής της ενιαίας προπολεμικής Γερμανίας. Το κράτος που θα ονομαστεί Ανατολική Γερμανία δεν είναι παρά η πρώην ζώνη κατοχής της Σοβιετικής Ένωσης. Η συζητήση για το τι ακριβώς είναι η Ανατολική Γερμανία κλείνει με την αμοιβαία αναγνώριση των δύο γερμανικών κρατών το 1972. Κι έτσι, την επόμενη χρονιά, η Ανατολική Γερμανία γίνεται μέλος του ΟΗΕ. Μέχρι τότε,

Οpera chaotique: η απόδειξη πως η μουσική είναι μία! (στιγμιότυπα από τη συναυλία)

Opera Chaotique
Η opera chaotique είναι η μπάντα (μπάντα δεν τη λες), είναι το γκρουπ (ούτε γκρουπ), είναι το μουσικό σχήμα που αποδεικνύει περίτρανα πως η μουσική είναι… μία. Και… αδιαίρετη.
Σε μεγάλες πιένες χθες βράδυ στο Stage o τραγουδιστής, πιανίστας, συνθέτης, performer Tenorman (Γιώργος Τζουβάρας) και ο ντραμίστας performer Voodoo Drummer (Χρήστος Κουτσογιάννης) έκαναν άνω κάτω το μουσικό σύμπαν παίζοντας από όπερα, μιούζικαλ, μπλουζ, ροκ, μέταλ μέχρι δημοτικά..

Λεύκανση των δοντιών και αντιμετώπιση της περιοδοντίτιδας με δύο κοινά βότανα...



Πρώτο βήμα: 
κόβετε ένα κομμάτι φύλλου αλόης και το τρίβετε στα δόντια σας ώστε να αφαιρεθεί από το περίβλημα της.. (η μισό κουταλάκι του γλυκού).
Αμέσως μετά, κρατώντας την αλόη στο στόμα σας, βουρτσίζετε τα δόντια σας κανονικά με την οδοντόκρεμα σας. 
Ακολουθήστε την ενδεδειγμένη διαδικασία που ακολουθείτε ως συνήθως για το πλύσιμο των δοντιών σας. 

Σταδιακά τα δόντια σας θα γίνουν κατάλευκα ενώ το ωραίο αποτέλεσμα της εξαιρετικής λεύκανσης που θα προκύψει, θα φανεί από την πρώτη φορά. 

Προσοχή όμως!

Το λουλούδι που φυτρώνει αποκλειστικά στο Βουνό των Θεών...


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ 

Μόνο στον Όλυμπο φύεται ένα μικρό μωβ λουλούδι, το οποίο δεν απαντάται πουθενά αλλού στον κόσμο και δεν έχει κοντινούς «συγγενείς». 

Το «γιάνκεα» (Jankaea heldreichii) είναι φυτό τοπικό, ενδημικό του Ολύμπου και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο πληθυσμός του είναι σε πολύ καλή κατάσταση διατήρησης, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην ..

ΠΙΕΡΙΑ.... Λαϊκή Συνέλευση για τα διόδια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Image

Θέμα: Ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το φλέγον θέμα των διοδίων και μετά τη συνάντησή τους με τον κ. Σταθάκη. 

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των βουλευτών  Μαγνησίας, Πιερίας, Θεσσαλίας και Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη με θέμα τα διόδια. 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους, όπως επίσης και η κατάργηση των νόμων Ρέππα - Βορίδη που όχι μόνο επιβάλλουν εξοντωτικές ποινές για την άρνηση πληρωμής διοδίων αλλά και ποινικοποιούν  οποιαδήποτε  κοινωνική διαμαρτυρία σε σταθμούς διοδίων.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν την 1η Μαρτίου 2015 στη σύσκεψη φορέων που έγινε  στο Δημαρχείο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νομού Πιερίας, μετά τη συνάντησή τους με τον κ. Σταθάκη,

Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ



Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "KLISA","MLADOST EVROPE" ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ NOVI SAD  ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΙΣ 22/3/2015 ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΟ CAMP ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 23-24/3/2015 ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ...

INDEPENDET: ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τις περισσότερες ώρες από όλους τους Ευρωπαίους εργάζονται οι Έλληνες, όπως προκύπτει από την έκθεση “ανθρωπογεωγραφίας” που δημοσιεύει ο βρετανικός Independent.
Ειδικότερα, η εφημερίδα αποτυπώνει, σε 11 χάρτες, τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε χώρας αναδεικνύοντας τις 10 πρώτες.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των Ευρωπαϊκών χωρών που οι πολίτες της εργάζονται τις περισσότερες ώρες, δηλαδή 42 ώρες την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν η Πορτογαλία και η Ισπανία, με την Ολλανδία να καταλαμβάνει την τελευταία θέση.
Επιλέον,

Αφήστε με ...Σέλω κι εγώ να "διαπραγματευτώ"...




Φήμες λέτε να είναι?

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ,θα είναι, λέει, ο...

Να πας στο Ποτάμι.....ΤΩΡΑ



Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατκό κόμμα....

Καλό αυτό...πολύ καλό...

Διαφορετικές σχετικά απόψεις ,διαφορετικές συμπεριφορές, ο καθένας μπορεί να μιλάει διαφορετικά από τις επίσημες θέσεις του κόμματος και να ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...

Κι αυτό καλό...δημοκρατικό...

Θυμάστε τον γραφικό Τσατσόπουλο, τον εραστή...

Πού είναι τώρα???

Απεργία πείνας με αίτημα την μη κατάσχεση της γερμανικής περιουσίας ξεκίνησε ο Θεοδωράκης!

Leader of the newly-founded centrist To Potami party Theodorakis smiles during interview with Reuters at party's election headquarters in Athens
Στα άκρα τραβάει ο Σταύρος Θεοδωράκης την άγρια κόντρα του με την κυβέρνηση πάνω στο ζήτημα των διεκδικούμενων γερμανικών αποζημιώσεων.
Είχαν προηγηθεί οι πολυσυζητημένες δηλώσεις του με τις οποίες καταδίκαζε απερίφραστα ως νοσταλγούς του φασισμού όσους Έλληνες επικροτούν την διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων έναντι της Γερμανίας.
Ακολουθούν όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το ΠΟΤΑΜΙ σχετικά με το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα ότι το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησα απεργία πείνας η οποία μάλιστα είμαι αποφασισμένος διαρκέσει μέχρι τελικής δικαίωσης των φίλων μας των...

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.


Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ενώ το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή ψήφισαν «παρών». 

Αρνητική ψήφο έδωσε το ΚΚΕ,

Οι σταυροφόροι τώρα κλάνουν μέντες....

ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ...


kartesios200315
Συνεχίζεται, λέει, η ενόχληση των ευρωπαίων ηγετών από τη δήλωση του Πάνου Καμμένου σχετικά με την … «αποστολή τζιχαντιστών από την Αθήνα στο Βερολίνο». 
Αν όντως ισχύει αυτή η ενόχληση, τότε πραγματικά μιλάμε για τα πλέον καμένα ηγετικά μυαλά. 
Ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει: «Αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση».
Η αναστολή της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ ομολογείται απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους ότι είναι ο σπουδαιότερος λόγος για τον οποίο η Ελλάδα έχει καταντήσει η μεγαλύτερη φυλακή μεταναστών του κόσμου. 
Η υπογραφείσα συνθήκη από τον τότε υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, σε κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε αντιμετωπιστεί ως εσχάτη προδοσία. 
Αντ’ αυτού, στην Ελλάδα,

67%: Να ζητήσουμε ΤΩΡΑ τις γερμανικές αποζημιώσεις!


67%: Να ζητήσουμε ΤΩΡΑ τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες ζητούν από την κυβέρνηση να θέσει ΤΩΡΑ το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και να μην περιμένει να τελειώσει η διαπραγμάτευση ή, γενικά, να έρθει άλλος -δήθεν καταλληλότερος- χρόνος. 
Μόλις 3 στους 10 διαφωνούν, προκρίνοντας προφανώς ως σημαντικότερο τον κίνδυνο να τσαντίσουμε τους Γερμανούς ή..

Το δικαστήριο απεφάνθη: Η σβάστικα είναι σύμβολο του… Ήλιου

“Το κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι” γέμισε… σβάστικες
latvia1603
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό το… «κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι», δεν είναι μόνο το γνωστό άντρο των οικονομικών εκβιαστών, των Μνημονίων, των τραπεζιτών και των επιτρόπων που μας εύχονται «καλό κουράγιο Έλληνες».
    Είναι και… λίκνο της «δημοκρατίας». Εκείνης της «δημοκρατίας» που αρμόζει στους «θεσμούς», στους Σόιμπλε, στους Ντάισελμπλουμ και στους Ντράγκι. 
Ορισμένα παραδείγματα:

Δεν πληρώνουν φόρους αυτοί?


ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. 

Να δουμε αν θα εκτιμήσουν την μεταρρύθμιση αυτή οι ...

Με τόσους ανάρχες που έχουν μαζευτεί στην Αθήνα δεν χρειαζόμαστε αστυνομικούς της γειτονιάς αλλά τανκς της γειτονιάς.



Επανέρχεται από τη Δευτέρα ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση. Χαρακτηριστικά ο υπουργός δήλωσε ότι ο αστυνομικός της γειτονιάς έρχεται για να μείνει και στοχεύει στη βελτίωση του κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και αστυνομίας . Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί αρχικά σε τέσσερις τυχερές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, στο Χαλάνδρι, στην Τούμπα- Τριανδρία και στον Εύοσμο. 

Οι άτυχοι  κάτοικοι των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας ήδη ξεκίνησαν διαμαρτυρίες απαιτώντας από τον υπουργό να στείλει και στις δικές τους γειτονιές αστυνομικούς που θα έρθουν για να μείνουν ώστε να βελτιωθεί και το δικό τους κλίμα. Ειδικά στα Εξάρχεια οι κάτοικοι ξεκίνησαν ειδικές προετοιμασίες βελτίωσης κλίματος.

Βασική προτεραιότητα του νέου τύπου αστυνομικού θα είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων της γειτονιάς. Ψώνια από το σουπερμάρκετ, τη λαϊκή, καθώς και...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμπορεύεται με τη Χ.Α???

Η Ζωή και οι άλλοι…


Και να που η Ζωή, εκεί που απολάμβανε τη σχεδόν συνολική αποδοχή του Κοινοβουλίου, βρέθηκε να είναι το μαύρο πρόβατο, ακόμα κι από συναδέλφους της μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ!
Έχει όμως αξία να ψάξουμε λίγο αυτή την κυρία που προεδρεύει σ΄ ένα κοινοβούλιο, για το οποίο ο αείμνηστος Μάνεσης, Πρόεδρος τότε τής Επιτροπής Ελέγχου Συνταγματικότητας των νομών, είχε δηλώσει: «Η πλειοψηφία των νόμων που ψηφίζονται στο Κοινοβούλιο, είναι αντισυνταγματική».
Η προσέγγιση της προσωπικότητας της σημερινής Προέδρου έχει δύο άξονες: Την προσωπικότητά της κι όλα εκείνα τα δεδομένα που τη συγκρότησαν, και την άσκηση του θεσμικού της ρόλου.
Ως προς την προσωπικότητά της, είναι η κόρη του ..

20 Μαρ 2015

Mε 26,7% μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση


Με 26,7% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας στην εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron για την εφημερίδα Παραπολιτικά. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει την απόλυτη πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα με ποσοστό 47,8% ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι στο 21,1%. 
Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, οριακά θα έμπαινε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ αν γίνονταν τώρα εκλογές. 
Συγκεκριμένα στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκθεση – βόμβα του ΟΟΣΑ κατηγορεί εταιρεία του Μπόμπολα για χρηματισμό αξιωματούχων!

OECD CORRUPTION 1OECD CORRUPTION 2Κύριε Θεοδωράκη, θα καταθέσεις ερώτηση στην βουλή;

Το Ολυμπία παραθέτει αυτούσιες τις σελίδες της έκθεσης του ΟΟΣΑ που έσκασε σαν βόμβα και καταλογίζει σε βαρώνους του τύπου συμμετοχή σε λαδώματα πολιτικών και αξιωματούχων. Συγκεκριμένα η έκθεση…

H ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ SPIEGEL

Με φωτογραφία της Άνγκελα Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί αξιωματικούς μπροστά στην Ακρόπολη στην Αθήνα της Κατοχής κυκλοφορεί το Σάββατο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. «Γερμανική υπεροχή» είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο. «Πώς οι Ευρωπαίοι έμοιασαν στους Γερμανούς: Η Γερμανία επικράτησε» είναι ο υπότιτλος.
Το σχετικό άρθρο τιτλοφορείται «To τέταρτο Ράιχ» και στην εισαγωγή του υπάρχει μια εικόνα σε τοίχο που δείχνει τη Μέρκελ να φέρει μουστάκι.
«Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι στο δρόμο για την Αθήνα. Σε ορισμένες χώρες -

Προς eptanews.gr και dionolympos.gr


  


Λέγομαι Βασίλης Βροχαρίδης και θα εκτιμούσα όταν αναφέρεστε σε μένα να χρησιμοποιείτε το όνομα μου.

Hμουν από τον Ιανουάριο του 2011 ως τον Αύγουστο του 2015 αντιδήμαρχος στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και συνεχίζω ως νυν Δημοτικός σύμβουλος.
Έστειλα σε εσάς στις 14/3 (καθώς και σε πολλά άλλα blogs και τοπικές εφημερίδες) επώνυμα μία σοβαρή καταγγελία (κατά την ταπεινή μου άποψη) την οποία δεν δημοσιεύσατε,όπως είχατε και κάθε δικαίωμα.


Στις 18/3 σας στέλνω την ομιλία-απάντηση (ακριβής απομαγνητοφώνηση από τα πρακτικά του Δημοτικού συμβουλίου) στον Δήμαρχο κύριο Δημόπουλο (την οποία και πάλι δεν δημοσιεύσατε) που στην αρχή της λέω επί λέξει...

Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!



 
 
Τα στοιχεία είναι φανταστικά. Περίπου οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο σε όλο τον κόσμο, πάνω από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες 
μόνο. Ο συνολικός αριθμός  αναμένεται να αυξηθεί σε δώδεκα εκατομμύρια μέχρι το 2030.
Ο καρκίνος είναι η κυριότερη αιτία θανάτου για άτομα κάτω των 85 ετών και στις ΗΠΑ, ένα στα τέσσερα άτομα πεθαίνει από καρκίνο - ένας στους τέσσερις!

 Μας έχουν αφαιρέσει την  ελευθερία μας από τη μέρα που ξεκίνησαν την «προστασία του κοινού από την τρομοκρατία», όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο από μια ασθένεια που οι οικογένειες τους και το φαρμακευτικό καρτέλ, αρνούνται συστηματικά να ..

Επί κυβέρνησης Σαμαρά και υπουργίας Κούλη του Μητσοτάκη, οι επιχειρήσεις δεν προλάβαιναν να μοιράζουν μισθούς και οι τράπεζες χάριζαν άτοκα δάνεια στις επιχειρήσεις. Ζούσαμε σ’ έναν παράδεισο

ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ....


18Εύγε Κούλη! 

«Βρισκόμαστε σε μία ιδιότυπη παράλυση η οποία για την πραγματική οικονομία έχει τεράστιο κόστος.
Σήμερα υπάρχουν επιχειρήσεις που για πρώτη φορά δεν πληρώνουν μισθούς σε εργαζομένους, υπάρχουν εξαγωγικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις εξαγωγές τους, το τραπεζικό σύστημα έχει πλήρως παραλύσει, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν ούτε καν στοιχειώδεις ανάγκες κεφαλαίου κίνησης για οποιαδήποτε επιχείρηση• μα δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση».
Αυτά τα είπε ο Κούλης του...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ που του πήρε το αυτοκίνητο...


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έρχεται. Η καταστροφή φεύγει.


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ το non paper της κυβέρνησης με το οποίο  διαψεύδονται τα περί προβλημάτων στην καταβολή μισθών και συντάξεων τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ως γνωστό αποτελεί τον αρχηγό γνωστής εγκληματικής οργάνωσης, τόνισε ότι η κυβέρνηση καμαρώνει επειδή μετά από πενήντα μέρες διακυβέρνησης ακόμα δεν έχει καταστραφεί η χώρα. 


Βέβαια να θυμίσουμε ότι τόσο η χώρα όσο και ολόκληρος ο πλανήτης φτηνά την έχει γλυτώσει έως σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αφού και μετεωρίτης πέρασε ξυστά από τη γη,

O πρώτος νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ


Το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 

Με ημερομηνία 19 Μαρτίου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο πρώτος νόμος της νέας κυβέρνησης ο οποίος και αφορούσε στην καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.



Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση, από σήμερα «τρέχει» κανονικά η ρύθμιση για τις ..

Τρεις Πρωθυπουργοί Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, ούτε στο όνειρο τους δεν θα έβλεπαν τέτοια διαπραγμάτευση.

Πέντε χρόνια μη-διαπραγμάτευσης αντιστράφησαν σε μια νύχτα. Τρεις Πρωθυπουργοί Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, ούτε στο όνειρο τους δεν θα έβλεπαν τέτοια διαπραγμάτευση.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί επιμένουν στην σκληρη γράμμη παρά τις δημοκρατικές ετυμηγορίες, αλλά η σταθερή στάση της Κυβέρνησης να έχει την πρωτοβουλία των μεταρρυθμίσεων κέρδισε χθες το βράδυ την επανεπιβεβαίωση της συμφωνίας και κέρδισε στα εξής σημεία...

Δείτε πως μαζεύει η Γερμανία όλο το χρήμα απο το 2009...

Οι μόνοι που κερδοσκοπούν και κερδίζουν ασύστολα από την κρίση στην Ευρωζώνη είναι πρωτίστως οι Γερμανοί...


Καλπάζουν ασυγκράτητες προς τα πάνω οι τιμές των μετοχών των 30 μεγαλύτερων γερμανικών εταιρειών που συγκροτούν τον δείκτη DAX του χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης. 
Τη Δευτέρα έσπασαν και το φράγμα των 12.000 μονάδων, πηδώντας κατευθείαν στις… 12.219 μονάδες! 
Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Μόλις πριν από έναν μήνα ο DAX είχε υπερβεί τις 11.000 μονάδες! 
Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014 δε ο δείκτης αυτός βρισκόταν στις 9.800 μονάδες, αλλά τις 10.000 μονάδες τις είχε υπερβεί στιγμιαία στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, όπως και κοντά στα τέλη της. 
Τώρα, τους δυόμισι μήνες του 2015 που έχουν περάσει, ο DAX έχει απογειωθεί, κερδίζοντας… 1.000 μονάδες κάθε μήνα! 
Καλά, ας μην κάνουμε καλύτερα συγκρίσεις με την αρχή της κρίσης, γιατί τότε θα ..

Μπορείτε να σκεφτείτε τον Άδωνη ένα μήνα χωρίς κάμερα και μικρόφωνο;

adonis_arrostosΟ Υπουργός υγείας και παραφροσύνης κος Άδωνις, αναμφίβολα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της παράδοξης κυβέρνησης. Τη λέω παράδοξη γιατί με έχουν πείσει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι εντελώς διαφορετικά κόμματα.
Ο μέγας αυτός υπουργός είναι ιδανικός για αυτή τη θέση, ποιος άλλος έχει την τρέλα του για να μπορέσει να αντέξει σε αυτή τη πίεση. 
Θυμάστε πριν από δύο με τρεις μήνες που ήταν συνέχεια στα κανάλια και είχε «πέσει γραμμή» να αραιώσει; Ε! αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί το υπουργείο θα είχε «διαλυθεί» πρόωρα, λόγω της σοβαρής περίπτωσης να καταρρεύσει ο υπουργός από τη στέρηση. Άρα, αν θες να το έχεις, δεν του στερείς το «οξυγόνο»…
Μπορείτε να σκεφτείτε τον Άδωνη ένα μήνα χωρίς κάμερα και μικρόφωνο;

ΠΙΕΡΙΑ...Επιθυμούμε να δώσουμε πληροφορίες στον μη μυημένο θεατή για τις ανεμογεννήτριες


Την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων και της Μηλιάς οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ «Ασκός του Αιόλου» μετά από πρόσκληση φορέων και κατοίκων της περιοχής, προκειμένου να συμπεριλάβουν στην παραγωγή τους το θέμα των ανεμογεννητριών στα Πιέρια  Όρη, να συνομιλήσουν με κατοίκους και να προβάλλουν τα όποια προβλήματα θα δημιουργήσει μια τέτοια εγκατάσταση στον ορεινό όγκο των Πιερίων.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα λειτουργήσει ως κύριο εργαλείο ενημέρωσης για το τι σημαίνει αιολική ενέργεια, ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του τρόπου διαχείρισής της στην Ελλάδα αλλά, κυρίως,

Εσείς τα φάγατε.....

foroi

...εμείς τα πληρώνουμε

Αν πρόκειται να γυρίσεις Παπατζής η μετανοιωμένος Σα(χλα)μαράς, καλύτερα μείνε εκεί πρωθυπουργέ...

Τις "Κάννες" που σου ετοίμασαν, οφείλεις να τις μετατρέψεις σε Βατερλό, αλλιώς μη γυρίσεις πίσω τη Δευτέρα..


Mounera_Alvaro_1Αν πρόκειται να γυρίσεις Παπατζής η μετανοιωμένος Σα(χλα)μαράς, καλύτερα μείνε εκεί πρωθυπουργέ, γιατί τέτοια ξεφτίλα δε θα είναι πλέον διαχειρίσιμη…

Όλη αυτή η αθλιότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη και η προκλητική κλιμάκωσή της μπροστά στις δρομολογημένες εξελίξεις, έχει ονοματεπώνυμο.

Και το όνομα αυτής είναι «μαφιόζικος εκβιασμός σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας της χώρας».




Αυτή η αθλιότητα έχει και πρωταγωνιστές.
Στη θέση του εκβιαζόμενου βρίσκεται η Ελληνική κυβέρνηση (και πίσω από αυτή μια ολόκληρη χώρα), που εγκλωβισμένη στο πολιτικό της Ευρω-ιδεολόγημα, αναγνώρισε – και πάντως δεν αμφισβήτησε –

19 Μαρ 2015

Διαβάστε...Τα σχόλια δικά σας

...

Διαβάστε παρακαλώ.....

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ....Παρά την σχετική έκκληση του πρωθυπουργού, μόνο 12 βουλευτές αρνήθηκαν τη χρήση του προνομίου.

Παλιά, πολύ παλιά, όταν η χώρα είχε ως νόμισμα τις δραχμές, οι βουλευτές είχαν τη δυνατότητα να αγοράζουν ένα αυτοκίνητο ατελώς. Δηλαδή δεν πλήρωναν φόρους. Έτσι ένα αυτοκίνητο των 15 εκ. δραχμών, κόστιζε σε έναν βουλευτή περίπου 8 εκ. δραχμές. Εύλογο είναι, ότι κανένας δεν αγόραζε αυτοκίνητο μικρού κυβισμού.

Μετά, μία άσχημη νύχτα, έγινε ένα τροχαίο ατύχημα με ένα βουλευτικό αυτοκίνητο. Ένας βουλευτής, που με το βουλευτικό του αυτοκίνητο μετέφερε μία κοπέλα, την οποία είχε γνωρίσει νωρίτερα σε ένα μπαρ,

Διαλύεται η και ΝΔ....και στον αγύριστο λέει ο λαός



Σοκ στην Συγγρού από τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν την χαζοΝΔ στο 20% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 40%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε» ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 40,2% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 21%.

Ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,9%, 
η Χρυσή Αυγή με 4,8%, 
οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, 
«Το Ποτάμι» με 4,3%, 
το ΠΑΣΟΚ με 2,5%, 
το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,8%, 
η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, 
η Τελεία με 1% και
 Άλλο Κόμμα με 3,3% των ερωτηθέντων. 

Πιο χαμηλά στα όρια της συντριβής δείχνει την ΝΔ η εταιρεία Interview στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της ΒΕΡΓΙΝΑ TV....

Ευρωζώνη...... Το έκτρωμα που ζέχνει πτωματίλα και ξερνάει σκουλήκια.

Η ΦΡΙΚΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ...


kartesios190315


Διαβάζω στην ιστοσελίδα του MEGA την εξής είδηση:
«Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το “πρόβλημα” που, όπως αναφέρουν, δημιουργεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης όσον αφορά στην αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Αθήνα και τους εταίρους της στην ΕΕ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 
Όπως αναφέρει μία από τις πηγές του πρακτορείου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ φέρεται να είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα πως ο Γιάννης Βαρουφάκης πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους για να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα στις συνομιλίες.
Άλλοι, ωστόσο, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το πρόβλημα έγκειται περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο στον Γιάννη Βαρουφάκη, που δεν είναι μέλος του κόμματος παρότι εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του. Επικαλούνται τις τριβές της κυβέρνησης Τσίπρα με τη Γερμανία για το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων και την πρόσφατη σύγκρουσή του με τους ηγέτες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. 
Οι ίδιοι αξιωματούχοι της ΕΕ τόνισαν ότι οι υπουργοί Οικονομικών οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί, να μην επιδιώκουν συγκρούσεις, να καθησυχάζουν τις αγορές και να μην τις αναστατώνουν, να ασχολούνται με τους αριθμούς και όχι με συνθήματα, όπως μεταδίδει το Reuters».


Δεν έχει αρχή και τέλος αυτό το έκτρωμα.
Ο Γιούνκερ κάνει παρατηρήσεις στον Έλληνα πρωθυπουργό για υπουργό της κυβέρνησής του.
Του λέει να είναι καλό παιδί, να χαμηλώσει τους τόνους, ίσως και το βλέμμα όταν συναντά τον Σόιμπλε, για να...