# #

4 Νοε 2021

60 χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 

  Με αφορμή τη φετινή επέτειο της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν δύο τιμητικές εκδηλώσεις για τον σύλλογο που υπηρετήσαμε αλλά και καταξίωσε την Κατερίνη και την Πιερία γενικότερα, με επίγραμμα «60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

  Η πρώτη είναι η ...

3 Νοε 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: " Σ' έναν κόσμο γεμάτο πρόβατα,οι λύκοι δεν θα μείνουν ποτέ πεινασμένοι"




Φίλοι μου,το βαρέλι του καιροσκοπισμου σ' αυτή την χώρα( σε κεντρικό και τοπικό επιπεδο) δεν έχει πάτο.
Με λύπη μου,αυτές τις μέρες πληροφορήθηκα πως ο δήμαρχος Διου- Ολυμπου( της περιοχής όπου κατοικώ), σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγιας,αύξησε τον αριθμό των αντιδημάρχων σε 8 για να πάρει μαζί του τους επικεφαλής δύο παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης,τον Στέργιο τον Φαρμάκη και τον Δημήτρη τον Μυλωνερο,κάνοντας τους αντιδημάρχους.

Ο δήμαρχος με την κίνηση του αυτή φιμωσε την αντιπολίτευση γιατί ,προφανώς,δεν αγαπάει και πολύ τη Δημοκρατία.

Κύριε Δήμαρχε προφανώς θα ...

2 Νοε 2021

Ο ΑΜΣ Λεπτοκαρυάς διοργανώνει....


 

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Ρωτάς ακόμη γιατί o κόσμος δεν σε εμπιστεύεται;;; Ταβέρνα. 峰 Ζιωγα Άσχετα με το ποιος φταίει για τις φάπες που έφαγες στην <<Ταβέρνα του Ζιώγα>>, η είδηση της ημέρας είναι ότι σε είχε τραπεζωμένο, μαζί με άλλους 25 συναδέλφους σου, πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία. Όταν, λοιπόν, ακόμη και τις γαρδούμπες που περιδρομιάζεις στην Καλαμπάκα, τις πληρώνουν οΙ Φαρμακευτικές, που το βρίσκεις TO θράσος να απαιτείς από τον Πολίτη να σέβεται και να εμπιστεύεται τις όποιες επιστημονικές σου απόψεις για τα εμβόλια;;"
Χρόνο με το χρόνο, η φωνή των γιατρών χάνεται στα ιατρικά συνέδρια, καθώς μετατρέπονται σε παθητικούς, σιωπηλούς ακροατές των «ειδικών» και των «opinion leaders». Αυτό σε μια εποχή που δέχονται έτσι και αλλιώς, έναν καταιγισμό από πληροφορίες από ιατρικά περιοδικά, από το διαδίκτυο, αλλά και από πλήθος εντύπων και επισκέψεων αντιπροσώπων της ιατρικής βιομηχανίας.

Και όμως, ο κύριος σκοπός των συνεδρίων θα έπρεπε να ήταν η ζωντανή, ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και εμπειρίας, με την ενεργό συμμετοχή όλων των γιατρών.

Αυτό θα βοηθούσε στην αξιοποίηση του τεράστιου όγκου των ιατρικών πληροφοριών και της νέας τεχνολογίας, που μαζί με την προσωπική εμπειρία του κάθε γιατρού θα οδηγούσε σε πραγματική γνώση.

Αυτή η παγκόσμια μετάλλαξη των ιατρικών συνεδρίων, τις τελευταίες δεκαετίες, από εργαστήρια επιστημονικής γνώσης, σε χώρους εντατικής πλύσης εγκεφάλου, είναι η μεγαλύτερη απειλή σήμερα για την υγεία. Και αυτό, γιατί αποτελεί την πηγή της νοσογόνου ιατρικής, της χειραγώγησης και αλλοτρίωσης των γιατρών, της διαφθοράς και της έκρηξης των...

31 Οκτ 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Οι 8 αντιδήμαρχοι

 

Οι αρμοδιότητες και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του δημάρχου Δίου – Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με θέμα: “Ορισμός Αντιδημάρχων για το χρονικό διάστημα από 1/11/21 μέχρι και 30/11/22 – Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων”

Οι 8 αντιδήμαρχοι είναι οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι: