# #

4 Νοε 2022

«Δεν μπορώ άλλο να ακούω τις βλακείες και τα ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη»

 


Επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτή, Γιώργος Λεχουρίτης, για την απάτη με το «καλάθι του νοικοκυριού» κατηγορώντας τον ευθέως ότι «δεν μπορώ να ακούω άλλο τις βλακείες και τα ψέμματα του, έχει ξεπεράσει στα ψέματα όλους του πολιτικούς».

Είπε μάλιστα πως για να υπάρξει πραγματική μείωση των τιμών των προϊόντων πρέπει να...

ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

 


Πέρασα απ' τον Σύριζα

φίλους να χαιρετήσω.
Συγνώμη μα δε μπόρεσα
κανέναν να γνωρίσω.
Πήγα μέσ' την τρελή χαρά
εκεί στην Κουμουνδούρου
να δω Σκουρλέτη και Παπά
να δω τη Ρένα Δούρου,
μα πού Σκουρλέτης και Παπάς.
Άφαντη η Ρένα Δούρου.
Η πρώτη που συνάντησα;

3 Νοε 2022

Ενημερωτική εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό από το Μαιευτικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου



Ενημερωτική εκδήλωση - δράση ευαισθητοποίησης για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού διοργανώνει την Παρασκευή ...

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

 

 

Ναός του Αγίου Νικολάου Παλαιάς Λεπτοκαρυάς

 

  Πρόσφατα, ως επικεφαλής της παράταξης «Προοπτική για τον Δημό-τη», επισκέφτηκα  τον  Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

Βασική αιτία της επίσκεψής μου αποτέλεσε ο Ναός της Παλαιάς Σκοτίνας, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που χρήζει άμεσης επέμβασης προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το φαινόμενο της διολίσθησης.

  Παρέδωσα στον Σεβασμιότατο την επιστολή που είχε αποσταλεί στον τότε (22/10/2012) Υπουργό Πολιτισμού, κ. Κωνσταντίνο Τζαβάρα, από την τότε διοίκηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Παπαθανασίου. Επιπλέον, ενημέρωσα τον Σεβασμιότατο για την κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχε ο τότε Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου με την κ. Μενδώνη η οποία, εκείνη την περίοδο, ήταν Γενική Γραμματέας Πολιτισμού και η οποία είχε στείλει αρχαιολόγους να επισκεφτούν το μνημείο.

  Παράλληλα όμως, με τον Σεβ. κ. Γεώργιο συζητήσαμε και για όλες τις εκκλησίες εντός των ορίων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, βυζαντινές αλλά και μεταγενέστερες, επειδή οι εν λόγω Ναοί, εκτός από τόπους λατρείας, αποτελούν ταυτόχρονα και θρησκευτικά όπως επίσης και ιστορικά μνημεία για τον λαό της Πιερίας.

  Πρόκειται για τις εκκλησίες του Χριστού της Σκοτίνας, του Αγίου Αθανασίου Παλαιάς Σκοτίνας, του Αγίου Νικολάου Παλαιάς Λεπτοκαρυάς,