# #

22 Οκτ 2016

Η ναυμαχία του Ναβαρίνου...Aπολαυστικό



Στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, λίγο πιο κάτω απ’ τον Πύργο, υπάρχει ένας κολπίσκος που φέρει το όνομα Ναβαρίνο. Έτσι που φράσσεται ο κολπίσκος απ’ το νησάκι που λέγεται Σφακτηρία, αποτελεί ένα έξοχο φυσικό λιμάνι. Σ’ αυτό το λιμάνι τρύπωσε ο στόλος του Ιμπραήμ, για να προφυλαχτεί απ’ τη φουρτούνα κι όχι απ’ τους Έλληνες, που το 1827 είναι πλέον εντελώς ξέπνοοι ύστερα από ηρωικό και απελπισμένο αγώνα έξι ετών, ούτε απ’ το συμμαχικό (πόλο των αγγλογαλλορώσων, που ιδέα δεν έχει ότι επέπρωτο να δοξαστεί υπέρ της ένδοξης Ελλάδας, όταν το 1825, ο Ιμπραήμ (Αβραάμ), γιος του Σουλτάνου της Αιγύπτου Μωχάμετ ‘Αλη, που γεννήθηκε στην Καβάλα, αποβιβαζόταν στη Μεθώνη, με δύναμη 10.000 ανδρών.
Ήταν Οκτώβριος του 1827 και είχαν περάσει κάπου δυόμιση μήνες απ’ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, που ο Σουλτάνος ξαπόστειλε τους πρεσβευτές των αγγλογαλλορώσων που πήγαν να του ανακοινώσουν πως οι..

Για την εξουσία και τη μάσα η Εκκλησία διχάζει το λαό...


Η Εκκλησία είχε πάντα μια μοναδική ικανότητα να διχάζει.
Η γενιά μας έζησε ήδη δύο περιπτώσεις: Τη δεκαετία του ’80 που οι ρασοφόροι παρέσυραν το αφελές "χριστεπώνυνον πλήρωμα" σε υπέρ πάντων αγώνα κατά του "νόμου Τρίτση". Για την υπεράσπιση (ποιου άλλου;) της εκκλησιαστικής περιουσίας. 
Και μία επί Χριστόδουλου που μέχρι κι οι σημαίες της εθνικής επαναστάσεως επιστρατεύτηκαν για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες! Δήθεν κινδύνευε η πίστη μας...

Βέβαια,

Οι νέες θέσεις της Χρυσής Αυγής...

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι νέες θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Μιχαλολιάκος: ΝΑΙ στο Ευρώ και στην ΕΕ, ΟΧΙ στις Γερμανικές πολεμικές Αποζημιώσεις. 

Και ναζιστής και ευρώδουλος, ως γνήσιος υπηρέτης και αιματοβαμμένος μπράβος των καπιταλιστικών ελιτ και της ολιγαρχίας, όπως και οι ιδεολογικοί του πρόγονοι, παρά τις κορώνες και τις υποκριτικές θεατρινίστικες κραυγές από ίδιο και τον εσμό του περί ..

Πάρτι στο ίντερνετ με τη σορό του νεκρού Μητροπολίτη



Ακόμη και δίπλα στον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη (γνωστό για τα βαθιά θρησκευτικά του πιστεύω) τον έχουν βάλει να κάθεται.
Η περιφορά του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Θαυμακού, Καλλίνικου, που έγινε στη Λαμία με όσα προβλέπουν οι Παλαιοημερολογίτες, επάνω σε θρόνο,

Αγωγή του Δήμου Ιλίου των «λευκών» νυχτών και των μαύρων ημερών εργασίας , κατά των Θ. Μικρούτσικου και Μ. Πασχαλίδη



Αγωγή κατά του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίλτου Πασχαλίδη κατέθεσε ο Δήμος Ιλίου επειδή ματαίωσαν συναυλία τους που θα γινόταν στο πλαίσιο των «Λευκών Νυχτών». Ο Δήμος ζητάει να πληρώσουν 120.000 έκαστος για ηθική βλάβη!


Τον περασμένο Ιούνιο, ένα Σάββατο βράδυ ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης επρόκειτο να κάνουν μία συναυλία στο Δήμο Ιλίου. Τα γιγαντοπανώ που είχαν αναρτηθεί στην πόλη προανήγγειλαν πανηγυρικά το γεγονός, ο οποίο θα ήταν μέρος των «Λευκών Νυχτών». Δηλαδή εκείνων των «λευκών» νυχτών οι οποίες στρώνουν το χάλι για μαύρες μέρες εργασίας.

Θυμίζουμε ότι με αυτή την ονομασία προπαγανδίζεται το ολονύχτιο άνοιγμα των καταστημάτων,

Ένας πολιτικός γίγαντας...και δεν μιλάμε βέβαια για τους πασόκους Αλέξη και Κυριάκο

hosemouhicaΟ τέως πρόεδρος της Ουρουγουάης, ένας ηγέτης που ζει λιτά, παραμένει σύμβολο άδολου και ανιδιοτελούς πολιτικού αγώνα. Και σήμερα, από το κτήμα του, μιλάει για τον έρωτα, την ειρήνη και τον πόλεμο
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο μόνος πολιτικός στον κόσμο που θα συγκέντρωνε τον σεβασμό όλων των ανθρώπων είναι ο τέως πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα.
Ξεκινώντας ως μέλος της αντάρτικης ομάδας Τουπαμάρος κατά την δεκαετία του ’60 πυροβολήθηκε έξι φορές από κυβερνητικά στρατεύματα και επέζησε από θαύμα. Κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 πέρασε 13 χρόνια σε συνθήκες απομόνωσης και βασανιστηρίων στις φυλακές που τον οδήγησαν σε παρανοϊκές κρίσεις. Με την επάνοδο της συνταγματικής δημοκρατίας και μετά από μία κοινοβουλευτική θητεία αρκετών ετών κατέκτησε της αξίωμα της προεδρίας το 2009 υποστηριζόμενος από την Αριστερά της χώρας του, αξίωμα που διατήρησε έως το 2015. Οταν εγκατέλειψε την προεδρία, η χώρα ήταν σε ..

Όλες οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας....

690_fd00cb0patratora

Περισσότεροι από 1.200.000 φορολογούμενοι θα υποστούν αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές.

Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι πάνω από 1,2 εκατ. φορολογούμενοι, με ΙΧ που τέθηκαν για πρώτη φορά σε κυκλοφορία την τελευταία...

H πιο μελανή περίοδος της ελληνικής δικαιοσύνης από σύστασης του ελληνικού κράτους


Με αφορμή τη συμπλήρωση 72 χρόνων από την Απελευθέρωση της Αθήνας, ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης μας ξεναγεί στους τόπους όπου εκδηλώθηκε η πιο σκοτεινή μορφή συνεργασίας με τους Ναζί κατακτητές

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 1944. Χιλιάδες Αθηναίοι συρρέουν στο κέντρο της πόλης για τη μεγάλη γιορτή της απελευθέρωσης από τους Ναζί κατακτητές. «Ανεβασμένοι στ' αυτοκίνητα ρίχνουν οι ΕΑΜίτες τα συνθήματα που τ' αρπάζει με μια φωνή ο κόσμος και τα κάνει βουή και σάλπισμα για να φτάσουν απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδας: Κανένα άσυλο στους προδότες! Λευτεριά- Λαοκρατία!», διαβάζουμε στην ανταπόκριση του Ριζοσπάστη που κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου 1944 ελεύθερα πλέον στο κέντρο της Αθήνας μετά από 8 χρόνια. Σε αντίθεση με ότι συνέβη σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθ’ όλη τη διάρκεια των πανηγυρισμών επικράτησε τάξη. 
Η ηγεσία του ΕΑΜ τήρησε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, τιθασεύοντας τη μεγάλη δύναμή του κινήματος και διασκεδάζοντας τους φόβους των πολιτικών της αντιπάλων για «λουτρό αίματος», παρά τη διάχυτη επιθυμία για εκδίκηση απέναντι στους συνεργάτες των κατακτητών.
Την περίοδο 1945-1949, κάποιοι θα οδηγηθούν στα Ειδικά Δικαστήρια. Η συντριπτική πλειοψηφία θα αθωωθεί και πολλοί από τους καταδικασθέντες θα απελευθερωθούν τα επόμενα χρόνια. Αυτή, κατά τον ιστορικό Μενέλαο Χαραλαμπίδη, είναι «η πιο μελανή περίοδος της ελληνικής δικαιοσύνης από σύστασης του ελληνικού κράτους».

H «βρώμικη δουλειά» που ανέλαβε η ελληνική Δικαιοσύνη

«Την ίδια χρονική περίοδο ήταν συντριπτικές οι καταδίκες σε θάνατο

"Χόρεψαν οι Ινδιάνοι το χορό της βροχής"

"Παπάδες", "παπατζήδες", "παπατζηλίκι"


 "Αχού! Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου" είχε πει ο αξέχαστος κωμικός και θαρραλέος αγωνιστής κατά της χούντας, Σταύρος Παράβας. Κι εγώ, κι εγώ! Αν είχα κοτσίδες, θα τις τράβαγα, μέχρι να τις ξεριζώσω. Κουρεύομαι όμως μόνος μου, λόγω μνημονίων, έτσι το κεφάλι μου είναι σαν τα πρόβατα που κούρευα όταν ήμουν βοσκός: Έργο αφηρημένης τέχνης.

Γιατί το μαλλιοτράβηγμα; 
Για τη λιτανεία της Εκκλησίας, ώστε να βρέξει! 

Λοιπόν παπάδες ξέρετε κάτι; 

21 Οκτ 2016

Ψηφίζουμε - όλο το Ελλαδιστάν- Μητσοτάκη


Εδώ σε θέλω αρχηγέ μου...
Δώς τους μια απάντηση...
Βούλωσέ τους τα στόματα  ντε....

Πέθανε ο Δάσκαλος....Ζήτω οι Μπογντάνοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιοι είναι οι Δάσκαλοι σήμερα;.....

Ποιοι είναι οι Δάσκαλοι σήμερα;.....

Eσείς κ.Δήμαρχε πρέπει να τιμωρηθείτε παραδειγματικά για την αδιαφορία σας, την απραξία σας, για το χάλι που παρουσιάζει ο Δήμος



Όταν γράφαμε για τα αδέσποτα στην Λεπτοκαρυά  οι του Δήμου αδιαφόρησαν επιδεικτικά και απαξιωτικά....

Πέρασε το καλοκαίρι, έφυγαν οι τουρίστες ,σχολιάζοντας πολύ αρνητικά  το θέαμα, με δεκάδες σκυλιά να γυροφέρνουν,να κυνηγάνε τους τουρίστες, να χέζουν όπου να ναι, να ζευγαρώνουν δίπλα στους λουόμενους,και να βολτάρουν στο κέντρο μια χαρά....

Ένας εμποράκος του φασισμού...



[Επαναφέρουμε ένα αναλυτικό δημοσίευμα του «Ημεροδρόμου», για τον Θέμο Αναστασιάδη, τη Χρυσή Αυγή και όχι μόνο. Αφορμή οι αβρότητες μεταξύ Θ. Αναστασιάδη και Ηλ. Κασιδιάρη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα. χθες.  «…είναι μια ολιγωρία εκ μέρους μας την οποία θα σπεύσουμε να αποκαταστήσουμε, εάν όντως υπήρξε…», είπε, μεταξύ άλλων, ο εκδότης στον βουλευτή, όταν ο τελευταίος παραπονέθηκε για την περιορισμένη προβολή της φασιστικής Χρυσής Αυγής στο «Πρώτο Θέμα»


«Στην Ινδία έχουν συμβεί τρομακτικά περιστατικά με γυναίκες που μαζικά τις βιάζουνε και είναι μέσα, δυστυχώς, στο DNA αυτού του…, όχι όλων, αυτού του κόσμου. Εσύ θες να είναι δίπλα σου αυτό και να ζεις με αυτό;». 
Ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης, από την εκπομπή του, την περασμένη εβδομάδα, μας είπε πως είναι στο DNA κάποιων οι απόπειρες βιασμών!
Το απόσπασμα αυτό, με τη συζήτηση που είχε με την καλεσμένη του, «έπαιξε» για μέρες. Εμείς έχουμε φτιάξει ένα ΒΙΝΤΕΟ (λιγότερο από πέντε λεπτά), όπου συμπεριλαμβάνεται και αυτό το απόσπασμα. Μαζί με αυτό, όμως, έχουμε θυμηθεί και ορισμένα άλλα,

Η Χίλαρι Κλίντον είναι το περιστέρι της ειρήνης.



«We came, we saw, he died». «Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε». 
Αυτή ήταν η αντίδραση της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι.
Η Χίλαρι Κλίντον ήταν τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ που πρωτοστάτησαν στο βομβαρδισμό της Λιβύης από το ΝΑΤΟ.

Υποθέτω πως όλοι θυμόμαστε τον μαρτυρικό θάνατο του Καντάφι.

Επίσης, υποθέτω πως δεν είμαστε κανίβαλοι για να...

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Προχειρότητα ή σκοπιμότητα, ανικανότητα ή αδιαφορία...

Δράμα ή κωμωδία;     

   Αποτέλεσμα εικόνας για Δράμα ή κωμωδία;                                                                                                                

Με αυτό το δίλημμα έφυγε σήμερα από το Δ.Σ. του δήμου ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, όποιος είχε την τύχη (ή την ατυχία) να το παρακολουθήσει.

    Το Δ.Σ. ξεκίνησε με ειρωνικά σχόλια του δημάρχου σχετικά με τα θέματα που θα ακολουθούσαν.


     Κοινή διαπίστωση είναι η προβληματική λειτουργία του Δ.Σ. με έναν πρόεδρο που συμπεριφέρεται με νοοτροπία "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". Προκλητικά και μεροληπτώντας απέναντι στην αντιπολίτευση, δεν άφησε κάποιους από τους επικεφαλής να τοποθετηθούν στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα που τέθηκαν. Η δικαιολογία του ήταν η οικονομία χρόνου. Το "μπάχαλο" που επικράτησε από τη συμπεριφορά αυτή ροκάνισε περισσότερο χρόνο, αλλά ο στόχος είχε επιτευχθεί. Δεν ακούστηκαν ολοκληρωμένες οι τοποθετήσεις τους.

    Ο δήμαρχος για άλλη μια φορά, εκτός τόπου και χρόνου, μισοξαπλωμένος στην καρέκλα του και παίζοντας με το...

20 Οκτ 2016

Αλέξη Τσίπρα, κάνε εκλογές τώρα! Τώρα είναι η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

tsipras-mitsotakis
Πολύ γέλιο από 2 αποτυχημένους ηθοποιούς


Είναι προφανές πως η Ελλάδα ετοιμάζεται για το επόμενο Μνημόνιο -που θα είναι το τέταρτο-, ενώ είναι επίσης προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να περάσει αυτό το Μνημόνιο.

Εντάξει, ο Τσίπρας είναι πια ένα ανέκδοτο αλλά, ακόμα και για ένα ανέκδοτο σαν τον Τσίπρα, θα ήταν κάπως υπερβολικό να έχει εκλεγεί με την υπόσχεση να καταργήσει το Μνημόνιο και να ψηφίσει δυο Μνημόνια (σ.σ. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Τσίπρας δεν πέρασε μόνο ένα Μνημόνιο).


Τώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση,

Στο ...Ελλαδιστάν, όλοι μούγκα !!!




Και μούγκα οι...."Έλληνες"

Μούγκα τα λαλίστατα κανάλια που μας τα έπρηζαν όμως όταν οι τζιχαντιστές έκαναν ακριβώς τις ίδιες καταστροφές με τους "ιερείς" ανθέλληνες!!!

Μούγκα οι αρχαιολόγοι.....

To είδαμε και αυτό στο Δήμο Δίου-Ολύμπου.



Τη  Δευτέρα 17-10-16  είχε συνεδρίαση το Δ.Σ. της  επιχείρησης  Δ.Ε.Α.Δ.Ο (αμμορυχεία) που  πρόεδρος είναι ο δήμαρχος κ. Δημόπουλος Κ.

Η συνεδρίαση έγινε με την παρουσία του ιδίου και  δύο συμβούλων της Δ.Ε.Α.Δ.Ο . 
Επίσης επικαλέστηκε και τρείς εξουσιοδοτήσεις-επιστολικές (θετικές) ψήφους για να εμφανίσει  απαρτία στο ενδεκαμελές Δ.Σ.

Σε κλήση προς έλεγχο  της νομιμότητας της συνεδρίασης από σύμβουλο της αντιπολίτευσης, τις επιστολές αυτές ..

Δήμος Δίου- Ολύμπου....ΩΣ ΕΔΩ!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ !!!

19 Οκτ 2016

Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές σε αυτήν την χώρα το πάρτυ τώρα ξεκινά καθίστε στον καναπέ σας να το απολαύσετε...


Για όσους δεν το πήρανε χαμπάρι μπήκαμε στο δεύτερο στάδιο του σχεδιασμού της διεθνούς τραπεζικής μαφίας.

Αφού τελειώσαμε με τον λαό ήρθε η ώρα να τελειώσουμε και με τους νταβατζίδες της χώρας. Η επιτροπή ανταγωνισμού μετά από 30 χρόνια ανακάλυψε πως οι μεγαλοεργολάβοι είχανε κάνει καρτέλ και κατακλέψανε την χώρα με τους μιζαδόρους πολιτικούς. 

Σήμερα η χρηματιστηριακή πιάτσα βοά από τις καμπάνες που πέφτουν και δεν πήρε χαμπάρι κανείς. 

Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ζητά από όλες τις ..

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΤΡΑΓΙΚΟ: Έδιναν μόνο ψηφοδέλτιο Τσίπρα για Πρόεδρο και όχι το λευκό (μόνο άν το ζήταγαν)




Το έμαθα από δημοσιογράφο χθες. 
Το τσέκαρα από δύο σοβαρούς ανθρώπους. 

Ισχύει;

Στην ψηφοφορία για πρόεδρο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖ"Α" έδιναν μόνο το ψηφοδέλτιο με το όνομα του Ηγέτη. Όποιος ήθελε ΛΕΥΚΟ έπρεπε να το ζητήσει. 

Οι ΠΑΣΟΚοι ...

Τέτοιες ανοησίες λέει κανείς όταν είναι ευρωλάγνος και δουλικό της ΕΕ…


Παραδοθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων που είχε δημιουργήσει εναντίον του το Βερολίνο. 

Αυτό ουσιαστικά ομολόγησε, μιλώντας εισηγητικά στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. «Η χρηματοπιστωτική ασφυξία λειτούργησε ως ένας διαρκής εκβιασμός για να μας αναγκάσει να υποταχτούμε στις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και στις επιταγές της πιο σκληρής και ανελέητης λιτότητας. Βρήκαμε απέναντί μας τότε, όχι μόνο τους θεσμούς και τον άτεγκτη στάση της Γερμανίας αλλά και ολόκληρου του παλιού πολιτικού συστήματος στη χώρα μας», παραδέχτηκε. 

«Δεν μπορούσαμε να πάμε πιο πέρα», ομολόγησε ο Τσίπρας στην ομιλία του και συνέχισε: «Πήραμε, λοιπόν, μια δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση. Επιλέξαμε να συνεχίσουμε στον ευρωπαϊκό δρόμο…»

Μέχρις εδώ, θα μπορούσαμε να πούμε, διαφωνώντας φυσικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ότι τα όσα είπε ο πρωθυπουργός συνιστούν την παραδοχή εκ μέρους του του αρνητικού συνωστισμού δυνάμεων στην ΕΕ και την υποταγή του στη γερμανική πολιτική. 

Τα πράγματα όμως αλλάζουν ριζικά,

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ απαιτούν διαγραφή των χρεών τους - Στη δική τους περίπτωση, το «μνημόνιο» δεν είναι αρεστή λύση!!! Μόκο τα κανάλια

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ απαιτούν διαγραφή χρεών για τα πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστούν, όμως ζητούν την εφαρμογή του μνημονίου για τον λαό!




Ένα βήμα μακριά από την πτώχευση μοιάζουν να βρίσκονται Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, που βαρύνονται με χρέη εκατομμυριών ευρώ, τα οποία δεν μπορούν να αποπληρώσουν. 
Τα δύο από τα τρία κόμματα που ανέλαβαν τη «σωτηρία» της χώρας, αδυνατούν εδώ και χρόνια να βρουν μία λύση στα εσωτερικά τους οικονομικά προβλήματα. 
Φαίνεται ότι στη δική τους περίπτωση, το «μνημόνιο» δεν είναι αρεστή λύση

Η διαφορά αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων της χώρας και των κομματικών χρεών, συνοψίζεται στην άποψη του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που ενώ είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, στην περίπτωση του χρέους του κόμματος του ζητεί…

Αφιερωμένο στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ..νεοδημοκράτες και πασόκους

18 Οκτ 2016

Ποιοι είναι αυτοί που παραμένουν ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ?



Τι φυλή είναι;


Γιατί παραμένουν στο κόμμα του Αλέξη ;

ΗΠΑ: Καταστροφή από μετεωρίτη προτιμά ένας στους 4 νέους αντί Τραμπ ή Κλίντον

ΗΠΑ: Καταστροφή από μετεωρίτη προτιμά ένας στους 4 νέους αντί Τραμπ ή Κλίντον

Οι νεαροί Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι με τις επιλογές που έχουν στις προεδρικές εκλογές. Θα προτιμούσαν να καταστραφεί η Γη από μετεωρίτη παρά να δουν την Κλίντον ή τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο. 

Αυτό ήταν..

Φεύγει η Εθνική Τράπεζα από τη Λεπτοκαρυά;

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικη Τραπεζα  Λεπτοκαρυας

Μάλλον ναι...

Έτσι λένε οι πληροφορίες που έχουμε και θεωρούνται βάσιμες...

17 Οκτ 2016

H αποφασιστικότερη μάχη της Αποκάλυψης.

Η κατάρρευση της ισλαμικής εσχατολογίας.


Σήμερα τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Dabiq. Το χωρίο αυτό, που βρίσκεται περίπου 10 Km από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, δεν έχει ιδιαίτερη στρατηγική σημασία. Έχει όμως τεράστια συμβολική αξία για τους ισλαμοφασίστες.
Oι φανατικοί του ISIS χρησιμοποιούσαν την κατάληψη του χωριού στην προπαγάνδα τους για να στρατολογήσουν αφελείς, που πίστευαν ότι πλησιάζει τάχα το τέλος του κόσμου.

Τι έλεγε λοιπόν η προφητεία της ισλαμικής παράδοσης για αυτό το μέρος;

Από τον Κύρκο στη Μενεγάκη




Κάθισα εννιά ώρες μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσω τη συζήτηση στη Βουλή. Και αυτό που διαπίστωσα είναι πως είμαι βαριά άρρωστος. Μπορεί ένας άνθρωπος που είναι καλά στα μυαλά του να ξοδεύει μια ολόκληρη μέρα μόνο και μόνο για να απολαύσει τον μαζοχισμό του; 

Γιατί περί αυτού πρόκειται. Καμιά σκέψη, κανένα επιχείρημα, καμιά σύγκρουση ή αντιπαράθεση ιδεών. Τα λεγόμενα κόμματα του ευρωπαϊκού τόξου διαφοροποιούνται μόνο στις βρισιές και στις εξυπνάδες. 

Το δρομολόγιό τους είναι ίδιο και καθορισμένο από την Ε.Ε. Εξαίρεση αποτελεί το ...