# #

16 Ιουλ 2011

Μαριάννα Ντούβλη. . . ο Βιασμός της Καμαριέρας και ο Στρος Καν ???


Το νέο sex DVD της Ντούβλη με τίτλο “Μαριάννα Ντούβλη ο Βιασμός της Καμαριέρας και ο Στρος Καν”, έρχεται την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στα περίπτερα!
Κάντε από τώρα κράτηση στον περιπτερά της γειτονιάς σας και εξασφαλίστε το συλλεκτικό sex dvd στο οποίο η φτωχή καμαριέρα Μαριάννα δέχεται την επίθεση του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ και υποκύπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Μαριάννα Ντούβλη - Ο βιασμός της καμαριέρας
Μαριάννα Ντούβλη - Ο βιασμός της καμαριέρας

Όταν το αφεντικό της Μαριάννας, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, πιάνει στα πράσα την καμαριέρα με τον Στρος Καν σε ανήθικες περιπτύξεις γίνεται έξαλλος από την ταπεινωτική ενέργεια που προσβάλει το κύρος της χώρας στο εξωτερικό. Ως γνωστό, κατά την ελληνική παράδοση μόνο οι Έλληνες βουλευτές μπορούν να έχουν την τιμή της διακόρευσης ...
των πολιτών της χώρας τους.
Μετά την έκτακτη συγκάλεση υπουργικού συμβουλίου αποφασίζεται η παραδειγματική τιμωρία της καμαριέρας με ένα επικό Gang Bang στο οποίο συμμετέχει σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου μας.
Στη συνέχεια βλέπουμε την Μαριάννα εμφανώς καταβεβλημένη να εξιστορεί σε μια φίλη της τα όσα έγιναν και να αποφασίζουν να κατέβουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν μαζί με χιλιάδες άλλους αγανακτισμένους – βιασμένους – Έλληνες.
Ακολουθεί η επικότερη σκηνή που έχει γυριστεί ποτέ σε Ευρωπαϊκή ταινία ερωτικού περιεχομένου. Γυμνασμένα αγόρια των ΜΑΤ “τιμωρούν” παραδειγματικά με τα καλογυαλισμένα γκλόμπ τους, την άτακτη καμαριέρα, ενώ Λατίνοι εραστές με στολές της ομάδας ΔΙΑΣ χορεύουν νωχελικά υπό την αισθησιακή ατμόσφαιρα των καπνογόνων και των χημικών.
Άγριο σεξ, ανελέητο κυνηγητό και χιλιάδες κομπάρσοι, στην νέα υπερπαραγωγή που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία!
Υ.Γ Το “Μαριάννα Ντούβλη ο Βιασμός της Καμαριέρας και ο Στρος Καν” αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στο DVD που κυκλοφορεί από την SIRINATV

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο!

    http://www.mypoco.net/9668.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.