# #

5 Μαΐ 2012

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!



 

...

Ακούς Έλληνα ???

Ο λαός δεν ξεχνά.....ΤΙΜΩΡΕΙ!!!



Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την σούπερ Σελήνη της Κυριακής 6 Μαϊου, που στην Ελλάδα συμπίπτει με τις εθνικές μας εκλογές. 

Ο κ. Διονύσης  Σιμόπουλος, Διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, με ένα άρθρο του στην Καθημερινή, υπό τον τίτλο "Η Σελήνη των Μύθων", επιχειρεί να θέσει το ζήτημα στην επιστημονική του διάσταση διαλύοντας κάθε μεταφυσικό μύθο.

Η καθημερινή παρουσία της Σελήνης στον ουρανό αλλά και η συνεχής αλλαγή της φωτισμένης της μορφής επηρέαζε ανέκαθεν τους ανθρώπους όπως φαίνεται στα τραγούδια, στις προλήψεις και στις δογματικές τους αντιλήψεις. 

Πάρτε, για παράδειγμα, την Πανσέληνο της ..

Μην ξεχνάς....έχεις μεγάλη ευθύνη !!1

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΈΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ!







Α ρε Γιάννη... Σε ξέρω κοντά τριάντα χρόνια, ξέρω τι σκέπτεσαι πριν ακόμα αρχίσεις να σκέφτεσαι! Σου ‘χουν στο πιάτο έτοιμη τη σκέψη κι εσύ την παίρνεις και την ξαναπλάθεις, λες κι είναι κουλουράκι!!! Δύσκολο, πολύ δύσκολο, κάτι που δεν είναι δικό σου να το κάνεις να φαίνεται δικό σου!
Και δεν μπορώ να πω ότι δεν τα καταφέρνεις... Θυμάσαι εκείνο το παλιό «πέστα με δικά σου λόγια;» 
Μπράβο σου ρε Γιάννη, που τα κατέφερες και το ανέδειξες σε «δημοσιογραφία» αυτό το «πράμα»...  

Έκτακτο… Δεν ψηφίζουν οι γυναίκες που παντρεύτηκαν πριν το 1983 και έχουν παλιές ταυτότητες.






Μια λεπτομέρεια που διαφέρει απ ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να μην επιτρέψει σε χιλιάδες Ελληνίδες να ψηφίσουν.
Όπως ενημερώθηκε σήμερα ο MELISSOCOSMOS όσες γυναίκες παντρεύτηκαν πριν το 1983 και έχουν ακόμα παλιές ταυτότητες που αναγράφει το πατρικό τους επώνυμο, και όχι το επώνυμο των αντρών τους, δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.

Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως για να καταλάβετε...

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ





ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ...

Λογοκρίσια στο STAR - Φίμωσαν βουλευτή - Χαμός στον αέρα [ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]



Πρωτοφανή φίμωση βουλευτή στον τηλεοπτικό αέρα, όπου οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Star έκλεισαν το μικρόφωνο κι εν συνεχεία "πέταξαν" από τον αέρα υποψήφιο βουλευτή! Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο planet-greece όλο το βίντεο....

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ....????

Δείτε αυτό το βίντεο...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

TRAGIK MR KOMANETSI




Έτσι θέλεις να κυβερνήσεις την Ελλάδα Αντωνάκη Κομανέτση; Εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας;

Αυτό είναι βρε κακομοίρη, το νέο πολιτικό ήθος που υποσχόσουν ότι θα καθιέρωνες στα πολιτικά πράγματα της χώρας;

Ακόμα και η «θρυλική» ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ ωχριά μπρος στο ταχυκατασκευαστήριο παραγωγής λάσπης της Συγγρού!

Που τα βρήκες ρε Αντωνάκη, αυτά τα χαφιεδολούλουδα, και τα καρφιτσορουφιανάκια, που αναδεικνύουν μια νέα Δημοκρατία εφάμιλλη της εμφυλιακής φασιστοδεξιάς; 

Το παράδοξο, όμως, είναι ότι είσαι τόσο μικρόνους και πλατύπους που πιστεύεις ότι με τον τρόπο αυτό θα εξοντώσεις τον άπειρο Καμμένο που του ‘ρθε ως δώρο Θεού η χαφιεδοτακτική και η παραγωγή τόνων λάσπης των παρατρεχάμενων γκεμπελίσκων της Συγγρού!

Σοκαρισμένοι οι Κεντρώοι Δημοκράτες την κοπανάμε κι όπου φύγει-φύγει...

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ;





Α. Παπαρήγα: "Αν σχηματισθεί μια δήθεν αντιμνημονιακή κυβέρνηση όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μια κυβέρνηση που θα ασχοληθεί με την κορυφή του παγόβουνου και όχι το ίδιο το παγόβουνο, κυβέρνηση ευκαιριακής σύνθεσης, ο λαός θα ζήσει δραματική εμπειρία. 
Τις πρώτες κρίσιμες μέρες θα ..

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι....

Αν δεν έχετε δει αυτή την φωτογραφία -γλίτσα...Δείτε την

Έλληνα άκου με...




Εσύ που σκέφτεσαι να πας την Κυριακή να ψηφίσεις
ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, εμένα με σκέφτηκες ;

Σκέφτηκες ότι δεν έχεις το δικαίωμα να με καταδικάσεις σε ένα αύριο ...
χωρίς ελπίδα;
χωρίς όνειρα;
χωρίς αξιοπρέπεια;
χωρίς προοπτική;
χωρίς πατρίδα;

Ναι είμαι πολύ ...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!


dimachaias1
Η απόλυτη συντριβή του δικομματισμού.
 Η τιμωρία που αποτυπώνεται στο γκαλοπ που διενεργεί τις τελευταίες ημέρες ανεξάρτητος φορέας και δημοσιεύει το makeleio έρχεται απο όλες τις περιφέρειες... 
Βλέπετε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα του Παπανδρεϊσμου και σίγουρα βγάζετε τα συμπεράσματα σας!!!  
Απλώς να προσθέσουμε ότι//

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!



polnto1
Ούτε οι αφισοκολητές και τα πράσινα κομματόσκυλα δεν πήγαν στην "μεγάλη" συγκέντρωση του Πόλντο στην πλατεία Συντάγματος...Το αποκαλυπτικό βίντεο...
  αδιάψευστος μάρτυρας, αποκαλύπτει ότι την ώρα που ο "αυτοκράτορας"  κάνει ... είσοδο στο Σύνταγμα οι σωματοφύλακες είναι   περισσότεροι απο τους...

S E X.....


Να πάμε στην κάλπη, Όρθιοι και με ψηλά το κεφάλι...ΚΑΙ... Κακό βόλι να τους βρει.



Όρθιοι, να πάμε στο παραβάν και να βγούμε από αυτό

Όρθιοι και με ψηλά το κεφάλι.Να θυμηθούμε ποιος μας έφερε εδώ. 

Τα ψέματα που έλεγαν, τις απειλές που εκσφενδόνιζαν. Τους προδότες που μας κορόιδευαν, τους παπαγάλους που μηρύκαζαν, τις εντολές των αφεντικών τους.

 Όρθιοι εμείς και η μνήμη μας. Να θυμηθούμε, ποιος  έλεγε ότι «αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία…», ποιος έλεγε ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος, ότι έγινε σκληρή διαπραγμάτευση, ότι σε ένα δύο χρόνια θα βγούμε στις αγορές… 

Να θυμηθούμε  ποιος έκανε τις κωλοτούμπες του, ποιος πούλαγε φούμαρα αντίστασης.  Να θυμηθούμε ποιος μας έκανε πειραματόζωο σε ένα πρωτόγνωρο πείραμα, πρωτοφανές και μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά, που κρατάει ένα λαό σε ύφεση πάνω από 5 χρόνια!

Όρθιοι και θυμωμένοι για μια ..

"ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!" ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ




paidi
Τρόμο και δάκρυα στα μάτια προκαλούν τα νέα εφιαλτικά στοιχεία για τη ζωή των Ελλήνων . Υποσιτισμένα βρέφη καταφτάνουν καθημερινά στα Ιατρεία Κοινωνικής Αλληλλεγύης, επειδή οι γονείς τους είναι άνεργοι και αναγκάζονται να δίνουν στα μωράκια τους ακόμη και το γάλα με το σταγονόμετρο.
Παιδιά σοβαρά άρρωστα με ανασφάλιστους γονείς δεν μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους, ενώ ορισμένα από αυτά χαροπαλεύουν. Καρκινοπαθείς έχουν αναγκαστεί να διακόψουν τις θεραπείες τους.
 Έγκυες φτάνουν στην γέννα χωρίς ποτέ να έχουν εξεταστεί. Ποιοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά; Πως αφαιρούν το δικαίωμα του καθενός μας, και κυρίως των παιδιών μας, στη ζωή; Κι αυτό πώς λέγεται; Δολοφονία; Έγκλημα εκ προ μελέτης και κατ΄εξακολούθηση;

Καμαρώστε τον....!!!






Σκέφτεστε να τους ξαναψηφίσετε....
Συμφωνείτε μαζί του...???

Είσαι παρανοικός...???

ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ......

ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ...ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ !!!

Tο μεγάλο μας τσίρκο...Σπάνιο βίντεο

Πούτιν...Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας ..Βίντεο



Ο Πούτιν ομολογεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας,συγκρίνοντας την τότε κατάσταση με τη σημερινή της πατρίδας μας:

 «Στην εποχή του, για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών κατέκτησε την Περσία και συνέχισε. 

Τώρα, η Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτήσει κανέναν…

Στις 6 Μαίου, θυμήσου να τραβήξεις το καζανάκι...



...στον δικομματισμό (ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) και σε όσους στήριξαν τα Μνημόνια (ΛΑΟΣ  του Γιώργου Καρατζαφέρη και  ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη)  

Πόπη Σουφλή

Πες τα Βασίλη.....Νέο βίντεο

4 Μαΐ 2012

Αν όχι τώρα, πότε;




«Όταν αφήνεις το λαό να πεθαίνει στους δρόμους, να κουρελιαστεί ψυχικά και σωματικά, και λες έπειτα πως θα κάνεις στον κατάλληλο καιρό εθνικο-απελευθερωτικό αγώνα, είσαι ένας συνειδητός απατεώνας και συνεργάτης του...

Με υπερκόπωση στο Νοσοκομείο ο...τεράστιος !!!



 
 

Μάθαμε ποια είναι τα αφεντικά μας! Ιστορικά Κείμενα για το Αρχείο σας που δίνουν απαντήσεις.





Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!

Για να καταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να Κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!

Οι Πολυεθνικές πρώτα, και οι Αγορές στη συνέχεια που ακολούθησαν τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν Πετύχει τους Σκοπούς τους, που είναι η παγκόσμια Κυριαρχία και η Εξασφάλιση των τεράστια Κερδών τους εκ του ασφαλούς, για ένα μοναδικό Λόγο: Πέτυχαν τους σκοπούς τους γιατί κατόρθωσαν και Τελειοποίησαν την πιο Δύσκολη Δουλειά στον Κόσμο:

Την Παραγωγική Διακυβέρνηση. Την Απόλυτη Οργάνωση!

Πιο απλά, την Αποτελεσματική και Παραγωγική Διακυβέρνηση ή το γνωστό Μάνατζμεντ των Εργασιών τους.

Η δύναμή τους δεν είναι...

Μια εικόα...χίλιες λέξεις !!! Σήμερα στο Σύνταγμα

Για να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας ψηφοφόρος τις διαστάσεις του ιστορικού εγκλήματος εναντίον της Ελλάδος...


ANTΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ....‏




Γεώργιος Π. Παύλος
Αναπλ. Καθηγητής Δ.Π.Θ.

Γράφω αυτό το κείμενο με πόνο καρδιάς και ωδίνη. Ως πανεπιστημιακός δάσκαλος δεν νοιώθω καθόλου ευχάριστα να ασκώ κριτική σε συμπολίτες και συνανθρώπους μου, όταν μάλιστα αυτοί κατέχουν το αξίωμα του πολιτικού και του εκλεγμένου εκπροσώπου του λαού. 
Όμως, δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος απέναντι σε μια τέτοιας διαστάσεως εθνική καταστροφή και εξαθλίωση του λαού μου, καθώς «φίλος ο Πλάτων, αλλά φιλτάτη η αλήθεια». Και όσο πιο γρήγορα, όσοι περισσότεροι δούμε την αλήθεια, τόσο ταχύτερα θα σωθεί η πατρίδα μας.
Τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλυσοδεμένα τα ίδια -μέσω των ηγετών και των μελών των- από δεσμεύσεις προς τρίτους όπως το διεθνές τραπεζικό καρτέλ και διάφορες διεθνείς λέσχες που προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση ή από βρώμικα χρήματα μέσω σκανδάλων τύπου Siemens και άλλων, αλυσοδένουν τώρα τους Έλληνες και φονεύουν την Ελλάδα.

Για όσους πιστεύουν ή προπαγανδίζουν ότι το Μνημόνιο ήταν και είναι μονόδρομος, ας δούμε τι λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί, σύμφωνα με τον επιφανή Έλληνα οικονομολόγο Βασίλη Βιλιάρδο1, ο οποίος στο άρθρο του “Ο εχθρός της Ευρώπης” αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο Γερμανός ιστορικός Α. Ritschl γράφει:

Τι λένε οι τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις...!!!


Αν ισχύει....



Την είδηση την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, όλο και περισσότερο.
Έφτασε πριν από λίγο στα attikanea από διαφορετικές πηγές, και σύμφωνα με κρυφό γκάλλοπ, τα ποσοστά των κομμάτων, έτσι όπως αυτά διαμορφώνονται τώρα, είναι:

Αγαπητοί "παλαιοπολιτικάντηδες", ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ??






Γιατί μας εξαπατήσατε?
Γιατί μας κλέψατε?
Γιατί μας εξαθλιώνεται διαρκώς?
Γιατί μας κόψατε και αυτό το μήνα άλλα 104 ευρώ??
Γιατί μας εξευτελίσατε και μειώσατε το κύρος της χώρας διεθνώς?
Γιατί διαρκώς μας λέτε ...

ΕΜΕΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ...ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ !!!


 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,

 ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΦΥΓΕ!


Γαβ - γαβ σκυλάκι, γλείψε το νέο σου αφεντικό μπας και σου πετάξει κάνα...κοκκαλάκι: 
Όπως βλέπουμε, ο όμορφος  Άδωνις στήθηκε στην πρώτη γραμμή για ν' αγκαλιάσειΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ, αλλά ο Καραμανλής δεν...