# #

20 Νοε 2021

Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς»

 Λυκ Μοντανιέ: «Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς» - Αγωνιώδης έκκληση του κορυφαίου ιολόγου στις κυβερνήσεις  

Ο κορυφαίος, διεθνούς φήμης και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ, Γάλλος ιολόγος,  Λύκ Μοντανιέ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ανθρωπότητα κα απευθύνει έκκληση στις κυβερνήσεις να σταματήσουν τώρα την τρέλα του μαζικού εμβολιασμού. 

Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι όσα λέει ο Μοντανιέ έρχονται  σε μια στιγμή που οι κυβερνήσεις πιέσουν τους πολίτες κυριολεκτικά κυνηγώντας τους με την ...

Το Βέλγιο βάζει τα «γυαλιά» στην Ελλάδα: Σε αναστολή εργασίας με αποδοχές όσοι υγειονομικοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν

 Το Βέλγιο βάζει τα «γυαλιά» στην Ελλάδα: Σε αναστολή εργασίας με αποδοχές όσοι υγειονομικοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν 

Τα «γυαλιά» βάζει και το Βέλγιο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με την αντιμετώπιση των υγειονομικών που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και τους έχουν θέσει σε αναγκαστική αργία άνευ αποδοχών: 

Όπως ανακοινώθηκε από 1η Ιανουαρίου όποιος υγειονομικός στο Βέλγιο δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί τίθεται σε αργία με ...

FDA: ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ… 2076 ( 55… ΧΡΟΝΙΑ)

 



Ύστερα από μήνυση εναντίον της FDA που κατάθεσε ο Aaron Siri, δικηγόρος, ειδικός για θέματα βλαβών από εμβόλια, η FDA ζητάει από ομοσπονδιακό δικαστή να μην επιτραπεί η πλήρης αποδέσμευση των δεδομένων του εμβολίου-COVID-19 της Pfizer μέχρι το έτος… 2076 (!!!)

 

από τον Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

17 Νοεμβρίου 2021

 

https://vaccineimpact.com/2021/vaccine-injury-attorney-suing-the-fda-fda-asks-federal-judge-to-grant-it-until-the-year-2076-to-fully-release-pfizers-covid-19-vaccine-data/

 

 

Ο δικηγόρος Aaron Siri είναι ένας από τους λίγους δικηγόρους στις ΗΠΑ που είναι ειδικοί σε θέματα βλαβών από εμβόλια.

 

Από την ψήφιση του «εθνικού νόμου περί αποζημίωσης βλαβών από εμβόλια» του 1986, δεν μπορεί κανείς να μηνύσει τις φαρμακευτικές εταιρείες για βλάβες και θανάτους από εμβόλια. Όλες έχουν τύχει πλήρους νομικής ασυλίας (αστικής και ποινικής). Αυτές τις υποθέσεις τις διαχειρίζεται ένα ειδικό...

18 Νοε 2021

Μπαίνει εισιτήριο στον Όλυμπο : Bαρύ «χτύπημα» στην τσέπη των επισκεπτών

 


Aπόφαση την οποία συνυπογράφουν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, προκαλώντας, προβλέπει τη θέσπιση εισιτηρίου για οποιονδήποτε πολίτη θέλει να επισκεφθεί τον Όλυμπο, ενώ ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στους «κόλπους» των ορειβατών και των ανθρώπων που βρίσκουν διέξοδο στον Όλυμπο.

Η απόφαση, η οποία δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και συνεπώς το περιεχόμενό της δεν είναι οριστικό, ορίζει ξεκάθαρα στο πρώτο άρθρο της ότι καθιερώνεται εισιτήριο επίσκεψης «στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου με κωδικό GR1250001 και ονομασία «Όρος Όλυμπος».

Μάλιστα στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια θα αποτελούν πόρο για τον ...

ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Δείτε τη δήλωση στο βίντεο....

Ουρουγουάη: η “Ελβετία της Αμερικής” που λατρεύει τον ελληνικό πολιτισμό

 


Η Εθνική σημαία της Ουρουγουάης, που καθιερώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1828, μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη Ελληνική σημαία, δηλαδή αυτή που καθιερώθηκε επίσημα το 1970.

Και οι δύο σημαίες αποτελούνται από εννέα οριζόντιες λωρίδες, χρωμάτων μπλε και άσπρου εναλλάξ.
Η μόνη διαφορά είναι ότι η σημαία της Ουρουγουάης έχει στην αριστερή γωνία ένα ήλιο με 16 ακτίνες ( όσες είναι και οι ακτίνες του ήλιου της Βεργίνης ~Μακεδονία ), ενώ η Ελληνική έχει ένα σταυρό.
Σε μια μικρή χώρα,

17 Νοε 2021

«Ο ελληνικός λαός ήταν ανάξιος της θυσίας σας».

 Το «ποτέ πια άλλο Πολυτεχνείο!» δεν σημαίνει «ποτέ πια άλλος φασισμός!» αλλά: «ο αγών εστέφθη υπό επιτυχίας» ή «καθίστε τώρα φρόνιμα».

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Η σημασία των γεγονότων του Πολυτεχνείου θάφτηκε επισήμως πριν από λίγες μέρες.
Εφημερίδες, έμποροι βιβλίων δίσκων και λουλουδιών, θεατρίνοι, κόμματα, κράτος, σωματεία και κακοί ποιητές ήταν οι νεκροθάφτες.
Εβδομαδιαίο περιοδικό με τίτλους μεγάλους στο εξώφυλλό του περιχαράκωνε το νόημα της εξέγερσης ως εξής:
1973, Ο ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ – 1974, Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.
Σάμπως εκείνα τα παιδιά να σκοτώθηκαν μόνο και μόνο για να μπορούμε εμείς κάθε τέσσερα χρόνια να δίνουμε το τυπικό χρίσμα (που στο κάτω-κάτω δεν το χρειάζονται πάντα) σ’ αυτούς που κυβερνούν τη χώρα ενάμιση αιώνα τώρα δίχως καμιά διακοπή.
Όλοι μετέχουν σήμερα στην επέτειο του Πολυτεχνείου.
Αλλά τότε εναντίον τίνος έγινε η εξέγερση;

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ....


Δείτε τους.......

Δεν υπήρχε νοστιμότερο ψωμί από την «καψάλα»! ! !.

 

Με «καψάλα» …μυσταγωγούμε στα λιοτρίβια τις νύχτα

 περιμένοντας να

 πάρουμε το ευλογημένο ελαιόλαδο μας ! ! !

 

Αυτές τις μέρες σε όλη την Πιερία τα ελαιοτριβεία της έχουν την τιμητική τους. Η συγκομιδή του ευλογημένου καρπού έχει ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου και συνεχίζεται έως τις αρχές Δεκέμβριο. 

Για 50 περίπου ημέρες τα ελαιοτριβείο της θα δουλεύουν ασταμάτητα μέρα νύχτα. Εκεί ο χρόνος χάνεται και η νύχτα γίνεται μέρα. Όλο το 24ωρο η κίνηση είναι αδιάκοπή για να προλαβαίνουν να ελαιοποιήσουν τις ποσότητες της ελιάς που φτάνουνε ποιοτικά ως εκεί. 

Υπάρχει μεγάλη προσέλευση των νοικοκυραίων, αγροτών στο σύνολό τους. Ηλιοκαμένοι, καταφτάνουν στα ελαιοτριβεία για να ελαιοποιήσουν τον κόπο τους. Περιμένουν στη σειρά τους για να πάρουν φεύγοντας το δικό τους ελαιόλαδο με ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Την ημέρα στο λιοτρίβι μπορείς εύκολα να...

16 Νοε 2021

Γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

 "ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ"




Κάποτε θα `ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ' αγαπούν
και πώς σε θένε
Έχε το νου σου στο παιδί,
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε
Κάποτε θα `ρθουν γνωστικοί,

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ : Ένα αίτημα σε εκκρεμότητα

 


Tο Πολυτεχνείο ήταν εξέγερση ενάντια σε ένα καθεστώς χαφιεδισμού, φυλακίσεων και βασανιστηρίων, σαδιστικής βίας ασφαλιτών και ΕΣΑτζήδων,.

Ήταν εξέγερση ενάντια στην συνεχιζόμενη από τον εμφύλιο πόλεμο πολιτική καταστολής μεγάλου μέρους του λαού (της ΕΑΜικής –δημοκρατικής Ελλάδας) που δεν χωρούσε στο ακροδεξιό ιδεολόγημα της «εθνικοφροσύνης», της «Ελλάδας των Ελλήνων Χριστιανών».

Ήταν εξέγερση ενάντια σε ένα καθεστώς θαλασσοδανείων, φοροαπαλλαγών για εφοπλιστές, σκανδαλωδών ρυθμίσεων για το μεγάλο κεφάλαιο.

Ήταν εξέγερση ενάντια στην αμερικανοκρατία που είχε μετατρέψει τη χώρα σε ψυχροπολεμικό ορμητήριο για επίθεση στους γειτονικούς Βαλκανικούς λαούς.

Ήταν εξέγερση ενάντια στην πολιτισμική και μορφωτική παρακμή που επέφερε στον τόπο η κυρίαρχη αντι-κομμουνιστική /εθνικιστική υστερία, η αποσιώπηση και καταστολή όλων των σπουδαίων πολιτισμικών δημιουργημάτων και παραδόσεων του λαού.
Ήταν εξέγερση που...

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ξεκίνησε η Απογραφή πληθυσμού

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεκίνησε η Απογραφή πληθυσμού - Συμμετέχουμε και στηρίζουμε το εγχείρημα, γιατί «όλοι Μετράμε»!

 


Σε εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέσω της Απογραφής γίνεται η καταμέτρηση του πληθυσμού της χώρας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο ή Κοινότητα και αυτοτελή οικισμό, καλύπτοντας όλη την Επικράτεια, ενώ παράλληλα συγκεντρώνονται στοιχεία για τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού και τις συνθήκες στέγασής του.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στην Απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων. Υπογραμμίζεται παράλληλα ότι, στο πλαίσιο της Απογραφής, δεν συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

 

Τρόπος διενέργειας Ηλεκτρονικής Αυτοαπογραφής:

Τι αποκαλύπτουν οι νεκροψίες για τον κορωνοϊό; Τι λένε οι γερμανοί παθολόγοι;

 Στη Γερμανία, όπως και σε άλλες χώρες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, οι συζητήσεις σχετικά με το εάν οι άνθρωποι πεθαίνουν «με» ή «από» τον ιό είναι πλέον καθημερινότητα. Τι λένε οι γερμανοί παθολόγοι;

default

«Οι νεκροψίες θα πρέπει να αποφεύγονται», ανέφερε στις αρχές Απριλίου στην ιστοσελίδα του το Robert Koch Institut (RKI). Το γερμανικό ινστιτούτο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μελέτη μολυσματικών ασθενειών, άλλαξε όμως αργότερα άποψη. Ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Λαρς Ζάαντε τόνισε ότι είναι μια σωστή μέθοδος, ειδικά εφόσον η ασθένεια είναι νέα, να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες νεκροψίες – φυσικά υπό τις κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας.

Σε όλες τις σύγχρονες μολυσματικές ασθένειες, η νεκροψία είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο για τον προσδιορισμό της πορείας της νόσου, συμπεριλαμβανομένης της COVID-19, τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανών Παθολόγων Καρλ Φρίντριχ Μπίρινγκ.

Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων στο Αμβούργο

Ο ιατροδικαστής Κλάους Πίσελ

Ο ιατροδικαστής Κλάους Πίσελ

Ωστόσο, δεν ακολούθησαν όλοι οι παθολόγοι τις αρχικές συστάσεις του Robert Koch Institut. Ο Κλάους Πίσελ, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων. 

«Μπορούμε από τους νεκρούς να μάθουμε πολλά για τους ζωντανούς», σημειώνει ο Πίσελ.

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μελέτησαν 65 νεκρούς, οι οποίοι είχαν ασθενήσει από τον κορωνοϊό. 

Από αυτούς 46 είχαν ήδη...

15 Νοε 2021

"τσιμπήσου, τσάκω και 150 ευρώ και ανέβα στη μπάρα"

 


Στη χώρα...

- που το εμβόλιο διαφημίστηκε όχι ως όπλο αλλά σαν πανάκεια του τύπου "τσιμπήσου, τσάκω και 150 ευρώ και ανέβα στη μπάρα",

- που ακούστηκε από υπουργικά χείλη ότι αφενός το στελεχωμένο και ενισχυμένο ΕΣΥ είναι "πολυτέλεια", αφετέρου εκείνο το "δεν θέλεις να εμβολιαστείς, μη σώσεις",
- που εν μέσω πανδημίας μας είπαν...

14 Νοε 2021

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΆΔΑ...




Ο Αισχίνης ευθαρσώς καταρρίπτει το μύθο της ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Αθήνα, επικαλούμενος νομικές διατάξεις που αποδίδονται στο Σόλωνα, τον διάσημο αρχαίο νομοθέτη...

Νομικές κυρώσεις για Ομοφυλόφιλους..

Οι κυρώσεις που προβλέπει η αθηναϊκή νομοθεσία για όσους συνάπτουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι οι ακόλουθες:

Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των..