# #

14 Απρ 2015

Ο Ψυχάρης ζήτησε συγνώμη από τον Κατρούγκαλο – Αποσύρει την αγωγή o υπουργός


Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης επικοινώνησε σήμερα νωρίς το πρωί με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο και του ζήτησε συγνώμη για τα εναντίον του δημοσιεύματα του Βήματος. 
«Ο Βασίλης (σ.σ. Χιώτης) παραπλανήθηκε από τις πηγές του», φέρεται να είπε ο κ. Ψυχάρης στον υπουργό προαναγγέλλοντας ότι ο δημοσιογράφος-διευθυντής του «Βήμα fm» θα του τηλεφωνήσει μέσα στην ημέρα για να του ζητήσει κι εκείνος συγνώμη. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της στήλης, ο κ. Ψυχάρης δεσμεύθηκε ότι στο “Βήμα” της ερχόμενης Κυριακής θα ...γράψει άρθρο με το οποίο θα ζητάει και δημοσίως συγνώμη από τον υπουργό.
Μετά από αυτή τη συνομιλία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της στήλης, ο κ. Κατρούγκαλος πρόκειται να αποσύρει την αγωγή  κατά των κυρίων Σταύρου Ψυχάρη, Αντώνη Καρακούση και Βασίλη Χιώτη με την οποία ζητά 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

1 σχόλιο:

  1. Ναι αλλά η πρώτη εντύπωση έμεινε και άντε να πείσεις όσους δεν "έψαξαν" την είδηση, άντε να τους πείσεις ότι ο Κατρούγκαλος ήταν "εντάξει." Κάποτε κάποιος Γκαίμπελς έλεγε ότι . . . Πές πες. . . και ψέμματα να πεις, στο τέλος κάτι θα μείνει ως . .αλήθεια. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.