# #

16 Μαΐ 2017

Δεν μπορείς να πάρεις και πολύ στα σοβαρά μια Βουλή που εφτά χρόνια ψηφίζει Μνημόνια, ούτε να πάρεις στα σοβαρά βουλευτές που ψηφίζουν μέτρα χωρίς να τα διαβάζουν.

Όχι, εγώ δεν καταδικάζω τη βία μεταξύ ξεπουλημένων και ζάπλουτων βουλευτών.
Ας φαγωθούν μεταξύ τους. 
Δικό τους πρόβλημα.


Αν η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια μέσα στην Βουλή είχε γίνει πριν από 3-4 χρόνια, θα προκαλούσε πολύ μεγάλο θόρυβο και αντιδράσεις.

Σήμερα, αντιμετωπίζεται με κάποια αδιαφορία.

Αποκαμωμένοι οι Έλληνες από τα εφτά χρόνια που ακολούθησαν την χρεοκοπία, παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή ...

14 Μαΐ 2017

Πρωθυπουργός για… κλάματα

Ακόμη και στο μακρινό και «ουδέτερο» Πεκίνο στη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα ο Ταγίπ Ερντογάν είχε όλα τα χαρακτηριστικά του «Σουλτάνου». Από το στήσιμο της συνάντησης έως τα θέματα που έθεσε και με τον τρόπο που τα έθεσε αμφισβητώντας ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος βέβαια έμεινε να γελάει αμήχανα.
Όπως συνέβη στη Νέα Υόρκη, όπου πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει συνάντηση των δύο στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης του ΟΗΕ, η αντιπροσωπεία της Τουρκίας είχε κλείσει και στο Πεκίνο αίθουσα στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Ρ.Τ. Ερντογάν και εκεί έκανε όλες του τις επαφές. Ήταν σαν ο Αλέξης Τσίπρας να μετέβη σε…

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ FUND ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ.





Mε σχετικό κοινό δελτίο τύπου που εκδώσανε χθες οι τράπεζες EUROBANK & ALPHA BANK  ετοιμάζονται να πουλήσουν τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια σε ένα εταιρικό σχήμα που περιλαμβάνει την γνωστή επενδυτική εταιρεία Pillarstone την KKR Finance και με την τραπεζική κάλυψη της Ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων και τις ευλογίες της ΤτΕ. 

Με έκπληξη όμως είδαμε στο εν λόγω δελτίο πως εκπρόσωπος του εν λόγω εταιρικού σχήματος στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον..

Μάιος... η εποχή απόσταξης του κουμαρίσιου τσίπουρου στον Όλυμπο


 
Αφού οι κάτοικοι των χωριών στην ανατολική μεριά του Ολύμπου που βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος, μάζεψαν το χειμώνα από τα δάση του, τον ώριμο καρπό από τις κουμαριές, ήρθε η εποχή να πάρουν από αυτά ένα αρωματικό απόσταγμα. 

Κλέβοντας λίγες ..