# #

17 Σεπ 2016

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ ΜΕ ΤΟ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ


Λαϊκή Όπερα
Το τραγούδι του νεκρού αδελφού
Μίκη Θεοδωράκη

Μουσικοθεατρική σκηνή 
Λυκείου Λιτοχώρου

Συμμετέχουν:
> Η Μικτή χορωδία και λαϊκή ορχήστρα του Ιδρύματος Σακελλαρίδη
> Η Χορωδία του συλλόγου Λιτοχωριτών Θεσ/νίκης

Τραγουδούν:
Βασίλης Λέκκας -

16 Σεπ 2016

Tα φρούτα με τα περισσότερα φυτοφάρμακα


frouta_fytofarmaka
Λίστα με τα πιο επιβαρυμένα -από χημικά- τρόφιμα για το 2016, εξέδωσε το Environmental Working Group.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του EWG, σχεδόν τα 3/4 των 6.953 δειγμάτων τροφίμων που εξετάστηκαν από το αρμόδιο τμήμα γεωργίας των ΗΠΑ το 2014, περιείχαν υπολείμματα από φυτοφάρμακα.
Μετά τη φετινή έρευνα, εντοπίστηκαν 146 διαφορετικά χημικά σε φρούτα και λαχανικά, χημικά και φυτοφάρμακα που επέμειναν και μετά το καλό πλύσιμο ή ακόμα και το ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών.
Τα 12 φρούτα που βρέθηκαν θετικά σε έναν υψηλό αριθμό πολλών διαφορετικών χημικών και φυτοφαρμάκων και μάλιστα σε μεγάλη συγκέντρωση:

Στοπ στο φακελάκι

15 Σεπ 2016

Η απάτη του χρέους...Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές τον νέο εθνοσωτήρα μας τον ΔουΝουΤάκη, εεεμμμ Μητσοτάκη



Έχετε ακούσει για τον Ζόλταν Πογκάτσα;
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΦΥΣΙΚΑ κανένα «έγκυρο» κανάλι δεν θα τον αναφέρει ποτέ.
ΦΥΣΙΚΑ κανένας «μαχόμενος» δημοσιογράφος δεν θα ασχοληθεί μαζί του.
ΦΥΣΙΚΑ κανένας «ειδικός» στην οικονομία, κανένας υπουργός, κανένα κόμμα δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία από το βιβλίο του.
Και ξέρετε γιατί;

11 Σεπ 2016

Ο Νικολόπουλος μηνύει τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Νικολόπουλος μηνύει τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία
Μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου καταθέτει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κι ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, με το σκεπτικό πως «έσπευσε προτερόχρονα να παγιδεύσει την χώρα στην μέγγενη των μνημονίων, ζημιώνοντας τα συμφέροντά της».
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Νικολόπουλος χαρακτηρίζει «επαίσχυντο» το διάγγελμα που είχε κάνει από το Καστελόριζο ο Γιώργος Παπανδρέου και κάνει λόγο για «μαγείρεμα» των δημοσιονομικών στοιχείων και για ..

Ένας χρόνος αργότερα...Η δυστυχία του να ζεις στο Λαμογιστάν

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Δημοψήφισμα..
Τώρα ξέρουμε....

11η Σεπτεμβρίου: Έχει πια αποκαλυφθεί στην ολότητά του



Το τί και το πώς συνέβη εκείνο το πρωινό στη Νέα Υόρκη, τί προηγήθηκε, πώς σχεδιάστηκε, ποιες είναι οι πραγματικές διαστάσεις της επιχείρησης και των μηχανισμών που την έφεραν σε πέρας, ίσως δεν αποκαλυφθούν ποτέ στην ολότητά τους.

Ωστόσο στα 15 χρόνια που συμπληρώθηκαν σήμερα από την τραγική «επέτειο» του χτυπήματος της 11ης Σεπτέμβρη του 2001 στους Δίδυμους Πύργους δεν επιτρέπουν καμία αμφιβολία: 
Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει σαν πρόσχημα το αίμα ακόμα και του αμερικανικού λαού, όπως συνέβη με τα σχεδόν 3.000 θύματα της επίθεσης στη Νέα Υόρκη, για να επεκτείνει τη θηριωδία του.

Έχει πια αποκαλυφθεί στην ολότητά του: 

Η 11η Σεπτέμβρη 2001 ήταν η ...

Απαγορεύεται η διαφήμιση και η πώληση της τσουκνίδας, απαγορεύεται να την προτείνουμε σε τρίτους!!!!!!!!!



Νόμισα πως πρόκειται για τρολιά, αλλά δεν είναι έτσι.
Στη Γαλλία ο νόμος ισχύει από το 2006. 

Απαγορεύεται η διαφήμιση και η πώληση της τσουκνίδας, απαγορεύεται να την προτείνουμε σε τρίτους. Όσους δεν συμμορφώνονται με το νόμο τους περιμένει πρόστιμο 75.000 ευρώ και 2 χρόνια φυλακή.

Με άλλα λόγια το κείμενο που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή, στη Γαλλία θα τιμωρούνταν αυστηρά. Συνεπώς, με βάση το Γαλλικό Σύνταγμα, όσοι γράφουν κείμενα διαδίδοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες της τσουκνίδας είναι παράνομοι και η πράξη τους είναι κολάσιμη.
Θα αναρωτηθείτε: Τι μας αφορά ο νόμος της Γαλλίας;