# #

16 Φεβ 2016

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΔΕΣΠΟΤΗ

  

Ο Θεός να μας φυλάει από εκπροσώπους της Εκκλησίας που η εκδίκηση είναι το ζητούμενο γι’ αυτούς.
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων π. Νεκτάριος  Ντόβας, πρόταξε την εκδίκηση απέναντι στους άμοιρους εργαζόμενους που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τη στέρηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

                                ΤΙ  ΕΚΑΝΕ ; 

14 Φεβ 2016

Γι αυτό οι θρησκείες έχουνε τις νηστείες κάθε τρεις και λίγο.....

Όταν το θρησκευτικό προσωπικό έστρωνε το έδαφος του καπιταλισμού... 1786 και ο αιδεσιμότατος Τζόσεφ Τάουνσεντ έλεγε:




"... Φαίνεται να συνιστά νόμο της φύσης το γεγονός ότι οι φτωχοί πρέπει να είναι ως ένα βαθμό δίχως προστασία… 

Όταν κάποιος αισθάνεται ή φοβάται την πείνα, η επιθυμία να κερδίσει το ψωμί του προδιαθέτει ήσυχα το νου να αντιμετωπίσει τις πιο μεγάλες δοκιμασίες και γλυκαίνει ακόμη και την πιο σκληρή δουλειά... 

Ζωίτσα....


Μπορεί να μη συμφωνούν όλοι με τα όσα λέει (και με τον τρόπο που τα λέει) η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως αερολογίες δεν θα τα πεις τα όσα λέει. 

Τα όσα γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα είναι μεν σε πρώτο πρόσωπο, όμως ξεπερνούν το «προσωπικό». Είναι μαρτυρίες ή εκτιμήσεις για μια καυτή περίοδο της ελληνικής ιστορίας, πολύτιμο υλικό όχι μόνο για τον ιστορικό του μέλλοντος αλλά και για τους πολίτες του σήμερα. Φωτίζουν το τι είναι η Ζωή, αλλά και το τι είναι οι «άλλοι» ή, έστω, το πώς βλέπει η ίδια τους άλλους, εκείνους με τους οποίους συμπορεύτηκε.

Μπορεί να μην εκλέχτηκε βουλευτής το Σεπτέμβριο, όμως η Ζωή αποδεικνύεται «πολύ σκληρή για να πεθάνει» (πολιτικά εννοείται). Πολύς κόσμος αγαπά και καμαρώνει τη Ζωή,

Οι αμερικανοί θα ρίξουν την Τουρκία στον πόλεμο και μετά θα τους πουλήσουν...

 

Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις μουρλών, οι οποίοι ονειρεύονταν αυτοκρατορίες. Ο Μουσολίνι λχ, ήθελε να αναβιώσει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τον 2Οο αιώνα. Στο τέλος τον κρέμασαν ανάποδα. Βέβαια πριν τον σταματήσουν, είχε προλάβει να πάρει στο λαιμό του εκατομμύρια.

Η Τουρκία χθες, άνανδρα, ύπουλα, χτύπησε με πυροβολικό τους ηρωικούς Κούρδους μαχητές, που απελευθέρωσαν πόλεις της Συρίας από τους φανατικούς μισθοφόρους. Ο μισότρελος σουλτάνος της γειτονικής χώρας παρέδωσε μάλιστα και τελεσίγραφο, το οποίο φυσικά απορρίφθηκε.
Τούρκοι στρατιώτες σε όλο το μήκος των συνόρων είναι έτοιμοι να πεθάνουν για ένα καπρίτσιο, υπερασπίζοντας τους δολοφόνους του ISIS. Γιατί για καπρίτσιο πρόκειται, για όνειρο περί ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που θα γίνει όμως ο εφιάλτης των Τούρκων.

Χάριν συντομίας δεν θα αναφερθώ σε όλους όσους βρίσκονται μπλεγμένοι στον πόλεμο της Συρίας, αν και τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους. Θα πω μόνο ότι οι Κούρδοι δεν είναι μόνοι, ότι οι Ρώσοι δεν θα κάνουν πίσω, γιατί υπάρχουν τεράστια συμφέροντα, και οι ΗΠΑ δε θα καταστρέψουν τη ..

"κύριε" Τσίπρα: Σου λείπει καθόλου που πέρισυ τέτοιες μέρες περπάταγες στον δρόμο χωρίς να φοβάσαι;

Η στιγμή που ο Τσακαλώτος δείχνει να φοβάται ότι θα σηκωθείς να φύγεις και η Μέρκελ αναρωτιέται πόση ξεφτίλα αντέχεις ακόμα. Τσακαλώτος-Μέρκελ διπλό.
Η στιγμή που ο Τσακαλώτος δείχνει να υποψιάζεται ότι θα σηκωθείς να φύγεις και η Μέρκελ αναρωτιέται πόση ξεφτίλα αντέχεις ακόμα. 

-Κύριε Τσίπρα, πρωθυπουργέ μερικών ελλήνων (των ίδιων που απολάμβαναν ανέκαθεν τις κυβερνητικές “υπηρεσίες” όπως αυτές υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή σου Ένωση) και όχι πρωθυπουργέ τής Ελλάδας, αφού παρέδωσες κι εσύ την διακυβέρνησή της σε “άλλους”.
Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση των αγροτών και θεώρησα “αναγκαίο” να σου γράψω μερικές σκέψεις, διαπιστώσεις και απορίες.
Ξέρεις ότι, λιγότερο θεαματικά μεν απ’όσο τους ενέπνευσες κάποτε εσύ και τους “κρέμασες” στην συνέχεια, αλλά πάντως χωρίς αναστολές, οι πολίτες, οι άνθρωποι, ο λαός δηλαδή, διακρίνουν λύσεις στον ορίζοντα που τους τον μαύρισες με την συνθηκολόγησή σου;
Ξέρεις ότι, αφού εσύ αποδείχθηκες γιαλαντζί ριζοσπάστης και ενέδωσες (sic) σε 17 ώρες, κάποιοι, όχι όλοι,

Κως....9χρονο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο από χρήση χημικών.....


Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Πυλί της Κω με αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών κατά των εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία hotspot στην περιοχή.


Όπως μεταδίδει, μάλιστα, το kosnews24.gr λόγω των χημικών ένα 9χρονο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε κοντά στον..

O "Γέρος της Δημοκρατίας" που διέλυσε την Δημοκρατία!!!



Σαν χτες γεννήθηκε το 1888 ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο επονομαζόμενος και "Γέρος της Δημοκρατίας"!!!

Για το βρώμικο ρόλο του Γ. Παπανδρέου, παππού του "λεφτά υπάρχουν", έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Ειδικά για την περίοδο των Δεκεμβριανών στιγμιότυπα των οποίων ακολουθούν:


Στις 18 του Οκτώβρη αγγλικά στρατεύματα αποβιβάζονται στον Πειραιά. 
Τα συνοδεύει ο στρατηγός Σκόμπι (επικεφαλής των Βρετανικών Δυνάμεων στην Ελλάδα). Μαζί τους αποβιβάζεται και ο Γεώργιος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας διορισμένος από τους Αγγλους. 

Τον διορισμό του αυτό τον πέτυχε με υπόσχεση - που είχε στείλει γραπτή μέσω του Ιωάννη Ράλλη - στον Αγγλο πρεσβευτή στο Κάιρο Λίπερ, ότι θα ξανάφερνε στον θρόνο του τον Γλύξμπουργκ και θα έθετε την Ελλάδα υπό την έλεγχο της Αγγλίας. 

Η υποδοχή του Γ. Παπανδρέου ήταν καλά οργανωμένη. 
Τον ανέμενε κυβερνητικό κλιμάκιο, ένοπλα τμήματα μαζί και αντάρτες του ΕΛΑΣ της 2ας Μεραρχίας. 

Γίνεται παλλαϊκό συλλαλητήριο με συνθήματα για Λαοκρατία, Λαϊκή Δικαιοσύνη, Λαϊκή Αυτοδιοίκηση,

Πού πας βρε Λαφαζάνη!!!!!!!!!

Έτσι μας παραμυθιάζει ο Αλέξης


Φυσικά το ίδιο έκαναν και οι προηγούμενοι  χρόνια τώρα....

Ο μικρός Αλέξης μάθαινε όλα αυτά τα χρόνια από τους Πασοκονεοδημοκράτες (τους απόλυτα επιτυχημένους στο ψέμα και το παραμύθιασμα).

Το ξεφτίλισε όμως στις υποσχέσεις.....

Ποιος να τον πιστέψει μετά από την μεγαλύτερη κωλοτούμπα όλων των εποχών...

Όσο και μαλάκες και βλάκες να είμαστε οι Έλληνες ,

Η άγνωστη ιστορία των κλεμμένων γλυπτών από το ναό της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα...Μαντέψτε από ποιους...

Είναι γνωστή σε όλους η αρπαγή των γλυπτών του Παρθενώνα από τον Λόρδο Έλγιν.

Η αρπαγή των γλυπτών από τον Ναό της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα, όμως, από τους..

Εγκαίνια των γραφείων και κοπή πίτας της Λαικής Ενότητας Πιερίας...


Ο ευρωβουλευτής της Λαικής Ενότητας ήταν εκεί.....


 Κι άλλοι πολλοί , που μετά την κωλοτούμπα των "συντρόφων" πρώην αριστερών,παρέμειναν αριστεροί...

Ο μπαμπάς του Κούλη, ο...πατριώτης




Σαν σήμερα, το 1993, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της πατριωτικής δεξιάς, δηλώνει ότι το όνομα που θα λάβουν τα Σκόπια, δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί κανείς δεν θα το θυμάται σε 10 χρόνια...

Σήμερα,23 χρόνια αργότερα, ο Αλέξης -άλλος μεγάλοςπατριώτης- με τον γιο του δράκουλα,

Να εδώ ένας ακροδεξιός αγρότης...


Να εδώ ένας ακροδεξιός αγρότης... 

τί; δεν είναι ακροδεξιός; 

τον υποκίνησαν οι ακροδεξιοί;


Είναι η κοινωνική δυσαρέσκεια ηλίθιε. 
Ψάχνεις αποστειρωμένες επαναστάσεις αμόρφωτε ψευτοεπαναστάτη. 
Μια κοινωνική επανάσταση έχει μέσα της και κομμάτια της κοινωνίας που δεν έχουν καθαρό ταξικό προσανατολισμό ακόμα. Ζυμώνονται ηλίθιε με τα πρωτοπόρα τμήματα της κοινωνίας και έρχονται σε ρήξη με το κεφάλαιο. 

Άμα είσαι άχρηστος να τα πείσεις, να σε ακολουθήσουν δεν φταίνε αυτά. 
Πώς θες να παρακινηθεί ο λαός;

Η ΕΕ ετοιμάζεται για απαγόρευση της ελεύθερης διέλευσης των Ελλήνων

Μένουμε Ευρώπη emoticon smile
Μέχρι πριν από λίγο η διέλευση ήταν ελεύθερη!!! 


Η ΕΕ ετοιμάζεται για απαγόρευση της ελεύθερης διέλευσης των Ελλήνων

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμες να περιορίσουν την ελεύθερη διέλευση των ταξιδιωτών στα κράτη-μέλη, ως προσωρινό μέτρο για δύο χρόνια εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσης.

Καθεμία από τις 26 χώρες που ανήκουν στο χώρο Σένγκεν έχουν τη δυνατότητα μονομερώς να επιβάλλουν ...