# #

17 Ιαν 2023

Επιχειρηματίας από τον Ανατολικό: "Οι σύμβουλοι από τις άλλες δύο ενότητες είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα των χωριών τους;"

 


Βρε Δήμαρχε Δίου Ολύμπου, 

εκτός από το Λιτόχωρο δεν υπήρχαν άλλα χωριά 

για να στολιστούν και να γιορτάσουν;

                                                                                                                  17/1/2023

Τώρα που πέρασαν οι γιορτές ας κάνουμε έναν απολογισμό των όσων είδαμε τους τελευταίους δύο μήνες.

Πρωτίστως ας αναφερθούμε στον στολισμό του δήμου που κάθε χρόνο είναι και χειρότερος ή καλύτερα ανύπαρκτος.

Ελάχιστα πράγματα έκανε ο δήμος για τα χωριά μας ενώ όπου δραστηριοποιήθηκαν οι σύλλογοι η κατάσταση ήταν σαφώς πιο γιορτινή.

Όταν έβλεπα τα χωριά του Ανατολικού Ολύμπου πραγματικά με έπιανε κατάθλιψη. Υποτυπώδης ο στολισμός στους κεντρικούς δρόμους, απουσία εκδηλώσεων, κακόγουστα δέντρα με εκείνο της Λεπτοκαρύας να αποσπά το πρώτο βραβείο κακογουστιάς.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Π. Παντελεήμονα που ενώ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς τουλάχιστον στην Β Ελλάδα,

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: Δείτε τα θέματα

 «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 18.01.2023, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης: