# #

13 Ιουλ 2013

Ανεκδοτάκι ...απολίτικο !!!


Πώς φονεύουμε έναν μπλε ελέφαντα ;


ελέφαντες!




Πώς φονεύουμε έναν μπλε ελέφαντα ;

- Μα φυσικά, με το ειδικό μαχαίρι για μπλε ελέφαντες ! ...

- Έναν κόκκινο ελέφαντα ;

- Τον δέρνουμε ανηλεώς , κάνοντάς τον μπλε - μαρέ , οπότε στη συνέχεια τον φονεύουμε με το ειδικό μαχαίρι για μπλε ελέφαντες ! ....

- Έναν κίτρινο ελέφαντα ;

- Του λέμε σόκιν ανέκδοτα , οπότε γίνεται κόκκινος από ντροπή , αμέσως έπειτα τον δέρνουμε ανηλεώς μέχρι να γίνει μπλε - μαρέ , οπότε τον φονεύουμε με το ειδικό μαχαίρι για μπλε ελέφαντες ! ...

- Έναν πράσινο ελέφαντα ;...

- Του δίνουμε να διαβάσει το " Veto " του Μάκη , οπότε γίνεται κίτρινος . Πάνω στη σύγχυση του λέμε σόκιν ανέκδοτα και κοκκινίζει από ντροπή , αμέσως μετά τον δέρνουμε ανηλεώς μέχρι να γίνει μπλε - μαρέ , οπότε τον φονεύουμε με το ειδικό μαχαίρι για μπλε ελέφαντες ! ...

- Έναν λευκό ελέφαντα ;

Η ζωή είν ωραία...!!!!!!!!!!!



 Βρες τι δεν πάει καλά στη φωτό!


 Είσαι ...τι να σου πω! Εσύ μια μέρα να μου το θυμηθείς
θα γίνεις μεγάλος κοπρίτης...

Ο φερετζές του Βορίδη




Το πώς ο πατριωτισμός έχει χρησιμοποιηθεί ως το μεγαλύτερο καταφύγιο των απατεώνων, δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Η ιστορία είναι γεμάτη με «πιστοποιημένους έλληνες» της παλιάς και νέας εθνικοφροσύνης, που μετράνε τον πατριωτισμό με το καντάρι- το δικό τους φυσικά –και βγάζουν πάντα τον δικό τους μεγαλύτερο.
Ο πατριώτης δεν χρειάζεται να δηλώνει πατριώτης. Απλώς είναι. 
Το ίδιο και ο ...

Κυριάκος...."Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια"...



Κ. Μητσοτάκης: «Δεν κοιμάμαι τα βράδια εξαιτίας των απολύσεων»
Κ. Μητσοτάκης: «Δεν κοιμάμαι τα βράδια εξαιτίας των απολύσεων»
«Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι. Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματικής απόψεως. Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του». 
Αυτό υποστήριξε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg και στον δημοσιογράφο Ράιαν Τσίλκοουτ, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κούλααααααα πολύ κ@λοπαιδο ο Κυριάκος..

Λοιπόν, άκου μία αστεία ιστορία, να γελάσεις






Εσάς πού σας δέρνουν σήμερα;


Είναι φορές που είσαι εγκλωβισμένος, που γύρω σου σφυρίζουν μπουνιές, όλες στοχεύουν στο μυαλό σου, να σε χτυπήσουν, να σε ζαλίσουν, να σε αποβλακώσουν – να πεις φτάνει ρε φίλε, φτάνει, ο,τι θες, θα υπογράψω ο,τι θες, θα παραδεχθώ ο,τι θες, δεν θα σκέφτομαι άλλο, θα ακούω, μόνο, και θα συμφωνώ, μόνο, χωρίς second guessing και πρωτοβουλίες, τέρμα οι πρωτοβουλίες, τέρμα η επανάσταση, θα συμμορφωθώ, μόνο σταμάτα λίγο να χτυπάς, γιατί θέλω λίγο να ονειρευτώ, ξέρω γω, το ξέρω βέβαια ότι απαγορεύεται, αλλά λιγουλάκι μόνο, ένα λεπτό, μην βαράς, γιατί θα χαλάσει το μυαλό μου, και δεν θα μπορεί να ονειρευτεί ξανά, δεν θα μπορώ να εκφράσω τι με ενοχλεί, τι σιχαίνομαι, και τι θέλω να πω εγώ, και όχι τι θέλεις να πεις εσύ τι θέλω να πω εγώ, λοιπόν, σήμερα είναι μία τέτοια ημέρα.
Δεν με βαράνε σήμερα, βέβαια, στο μυαλό.
Με βαράνε καιρό τώρα.
Αλλά σήμερα το ντάπα-ντούπα, οι επίμονες, σταθερές, χωρίς ίχνος φανερής οργής μπουνιές – να, έγιναν λίγο κατανοητές. Ή δεν απέφυγα καναδύο από αυτές, και ξέρεις πως πάει, αν φας την πρώτη και λυγίσεις, μετά ζαλίζεσαι, και οι άλλες πέφτουνε βροχή, είναι να μη σε δουν κάτω, να λυγίσεις.
Αποφασίσανε σήμερα να...

Aρχίζω να πιστεύω πως το Πολυτεχνείο έπρεπε να έχει βομβαρδιστεί !!!

Μπουρλότο!

Στο πλαίσιο της κινητικότητας, ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει τον Χρήστο Παπουτσή από το σπίτι του στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα αλλά οι τράπεζες είναι κακές, οπότε καλά να πάθουν.

Είναι προφανές πως,

"Κανένα λάθος δεν έκανε κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Κανένα λάθος δεν έκανε το ΔΝΤ. Κανένα πολιτικό λάθος δεν έκανε κανένας πολιτικός εντός κι εκτός Ελλάδος".

Κανένα λάθος δεν έκανε κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Κανένα λάθος δεν έκανε το ΔΝΤ. Κανένα πολιτικό λάθος δεν έκανε κανένας πολιτικός εντός κι εκτός Ελλάδος.

Όλα ήταν προσχεδιασμένα...

Τρυφερές στιγμές...



Αισθησιακά αγγίγματα...

Βλέμματα που αφήνουν ...υποσχέσεις

Χαμόγελα...που ερεθίζουν και υγραίνουν....

Δεν αμφιβάλλουμε ότι οι επόμενες στιγμές θα είναι βγαλμένες από ταινία ...

Ο «υπουργός Παιδείας» απολύει καθηγητές και εγκαινιάζει ιδιωτικό ΙΕΚ με τις ίδιες ειδικότητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι είδους υπουργός για την Παιδεία είναι αυτός που κλείνει δημόσια σχολεία, απολύει καθηγητές  και εγκαινιάζει μετά πολλών επαίνων την «υγιή επιχειρηματικότητα στο χώρο της παιδείας»;  


Χαράς ευαγγέλια για τον ιδιοκτήτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που ο «υπουργός Παιδείας» παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας του μονάδας στον Πειραιά φέρνοντάς του έναν μποναμά. 
Λίγες ημέρες μετά, ανακοίνωσε την απόλυση 2.500 καθηγητών των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, ειδικοτήτων όπως τα επαγγέλματα υγείας, αισθητικής, γραφικών τεχνών κ.ά. συνολικά 52 τον αριθμό. 
Στις ειδικότητες που καταργούνται φοιτούν περίπου 20.000 μαθητές. Τρομερή πελατεία για τον ιδιοκτήτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και άλλους ευεργέτες αυτού του τύπου που πουλάνε τέτοιες ειδικεύσεις. 
Ούτε στο όνειρό τους δεν θα το έβλεπαν, που λέει ο λόγος, δηλαδή. Γιατί  θα...

Τι πρέπει να κάνετε αν πάθετε ηλίαση;



Η ηλίαση είναι η διαταραχή που εμφανίζεται μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο με ακάλυπτο το κεφάλι και τον αυχένα. Κατά τις μεσημβρινές ώρες, που οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στην γη, ο κίνδυνος  ηλίασης είναι μεγαλύτερος.

Συμβαίνει σε κουρασμένο άτομα και κυρίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.Εμφανίζεται όταν η ηλιακή ακτινοβολία είναι έντονη και άμεση και οφείλεται στην ευαισθησία που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην θερμότητα.
Τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ελαφριάς μορφής αλλά και βαριάς. 

Οι ελαφριές μορφές ηλίασης εκδηλώνονται με αίσθημα γενικής κόπωσης, ζάλη και αναπνευστική δυσχέρεια. 

Το πρόσωπο γίνεται κόκκινο και σε ορισμένες περιπτώσεις ωχρό. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργούνται φουσκάλες στο δέρμα. 
Η βαριά μορφή ηλίασης εκδηλώνεται με..

Χ. Παπουτσής: Οι υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα ανταμείβονται (Βίντεο)

Η είδηση είναι γνωστή. Ο υπουργός του Σαμίνα διορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια τράπεζα. 

Η θητεία του θα είναι πενταετής και όπως γράφτηκε ο μισθός του είναι 12.500 ευρώ, τον μήνα, συν τα «έξτρα» που υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο πρώην υπουργός μπάτσων και καταστολής ζήτησε επιτακτικά αυτό το πόστο από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενος την εμπειρία από την εποχή που ήταν επίτροπος της Ελλάδας στη Κομισιόν, ο Βενιζέλος έχοντας ανάγκη από εσωκομματική στήριξη το πρότεινε στον Σαμαρά και το «κομπρεμί» έκλεισε. (Τα κυβερνητικά συνεταιράκια συνήθως τα...

Τα εγκλήματα των τραπεζιτών θα πληρώσουν ΟΛΟΙ οι καταθέτες στην Ελλάδα. - ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

Για να μην τρέφουμε αυταπάτες. 

Το κούρεμα των ομολογιούχων ήταν η αισχρότερη, αντεθνική πράξη που έχει γίνει στη νεότερη Ελληνική ιστορία. 

Διαχρονικά τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ήταν η ασφαλέστερη μορφή αποταμίευσης η οποία ήταν εγγυημένη από το ίδιο το κράτος. 

Οι καταθέσεις στις τράπεζες για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, είναι “εγγυημένες” από το ίδιο κράτος που γκρέμισε την ισχυρότερη μορφή εγγυοδοσίας. “Μέχρι το ποσό των 100,000 Ευρώ”.


 
Είναι αυτονόητο λοιπόν το επερχόμενο κούρεμα στις καταθέσεις, με πρώτο βήμα...

Ολονύχτιο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο για την ΧΩΡΑ ΜΑΣ όχι για την ΑΔΕΔΥ



Μια ολονυχτία μόνο με σιωπές θα ήθελα.
Δεν είμαστε εκεί για να ακούσουμε μουσική.
Ούτε καν να ψιθυρίσουμε στον διπλανό μας.
Μόνο να κρατήσουμε το χέρι του και να κρατήσουμε τα μάτια ανοιχτά και η σιωπή μας να απλωθεί...

Δάκρυσαν οι μαθητές βλέποντας να καταργούν το μέλλον τους

Με δάκρυα στα μάτια, για το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον που τους επιφυλάσσουν κυβέρνηση και τρόικα, για το μέλλον που θα υπάρχει για όσους μπορούν να πληρώσουν αδρά σπουδές και πτυχία.

Με δάκρυα στα μάτια, για το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον που τους επιφυλάσσουν κυβέρνηση και τρόικα, για το μέλλον που θα υπάρχει για όσους μπορούν να πληρώσουν αδρά σπουδές και πτυχία και να συμβάλλουν στην μονοπώληση της ιδιωτικής…

Η φωτογραφία της ημέρας....Και με όνομα



Στις μέρες μας...Δεν είναι τυχαίο το όνομα του καφενέ....

Σαν τον ποντικό στη φάκα

Σαν τον ποντικό στη φάκα πρέπει να ένιωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που κυνηγήθηκε και εγκλωβίστηκε στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, απ' όπου στο τέλος φυγαδεύτηκε από τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. 

Εκατοντάδες Χανιώτες των οποίων η ζωή καταστράφηκε τις τελευταίες μέρες, απολυμένοι εκπαιδευτικοί και δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και άλλος κόσμος,  κυνήγησαν στην ουσία τον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα της επίσκεψής του στα Χανιά κι ενώ αρχικά σκόπευε να μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στις 8 το βράδι της Παρασκευής στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο στο κέντρο της πόλης, αναγκάστηκε μαθαίνοντας για την "υποδοχή" που του ετοίμαζαν να καταφύγει στο Μ.Α.Ι.Χ. που βρίσκεται έξω από την πόλη.

Και πάλι όμως οι Χανιώτες έμαθαν την αλλαγή του προγράμματος και έτρεξαν να τον προλάβουν εκεί. Οι διαμαρτυρόμενοι, "πολιόρκησαν" και τις 4 εισόδους του Ιδρύματος εμποδίζοντας την είσοδο στα λιγοστά μέλη του ΠΑΣΟΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, ενώ ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκαν διαξιφισμοί ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έφευγαν ακούγοντας γιουχαϊσματα και κατάρες!


Πώς φυγαδεύτηκε ο Βενιζέλος...

Οι ονομαστικές καταστάσεις καθηγητών που απολύονται όλα τα ΟΝΟΜΑΤΑ σε όλη την Ελλάδα

Καμιά συνεργασία με αυτούς που διαλύουν τις ζωές μας.
Έφτασε στις Διευθύνσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Χώρας, πριν από λίγα λεπτά, κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που είναι προς απόλυση – διαθεσιμότητα, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείου. Για μια φορά ακόμα οι υπηρεσίες καλούνται να υλοποιήσουν πολιτικές επιλογές πριν καν..

Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.....Το φλάμπουρο, η σημαία είναι μία

ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ

 ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


Το περιεχόμενο της ιδέας έχει ως εξής:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ.Μ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΟΑΝΝΗ, πρέσβειρα του ΟΗΕ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ 
ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ 
Eρίτιμος Κυρία Μ.Βαρδινογιάννη,
Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών έχει την τιμή να σας υποβάλλει μια “ιδέα” της, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα αγγίξει τις γνωστές ευαισθησίες σας και μάλιστα υπό την ιδιότητά σας ως πρέσβειρα του ΟΗΕ.
Είναι μια απλή ιδέα με τεράστιες ωστόσο δυναμικές που για να λειτουργήσουν απαιτούν “πολιτική” επεξεργασία. και δεν είναι βέβαιο αν οι πολιτικοί μας είναι αρκούντως ώριμοι για να τη σηκώσουν στη συγκεκριμένη αυτή χρονική περίοδο .
Αντίθετα εσείς με το κύρος που διαθέτετε και υπό την ιδιότητα σας ως πρέσβειρα της unesco μπορεί να κινήσετε κάποιες καταστάσεις.
Άλλωστε αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να τεθεί το θέμα διεθνώς…

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , κώλος και βρακί...(Ποιος είναι το βρακί?)

Image
Ξέρετε κάτι, όποτε και όταν γίνουν εκλογές θα γελάσουμε πολύ. 
Ήθελα να ξέρω πως θα αντιπολιτεύονται προεκλογικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αφού έχουν γίνει πια τάλε κουάλε, κώλος και βρακί, το βρακί είναι η ΝΔ, άντε κρυφονουδούλες, σας ανέβασα κατηγορία. 
Από μήνες έχω μια πολύ γαργαλιστική φαντασίωση μάγκες, να είμαι λέει σε μια συγκέντρωση και να ...

Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;

Κάποιο πρωί ένας τύπος πάει σε έναν φούρνο και ρωτάει.
-Παρακαλώ έχετε 500 κιλά ψωμί;
Όχι λέει η φουρνάρισα.
Την άλλη μέρα πάλι το ίδιο.
-Μήπως σήμερα έχετε 500 κιλά ψωμί;
Όχι κύριε λέει η φουρνάρισα, γιατί ξέρετε είμαστε μικρός φούρνος και βγάζουμε ψωμί για τις ανάγκες της γειτονιάς....

 Προβληματίστηκε όμως και μη θέλοντας να χάσει αυτόν τον πελάτη, ενεργοποιεί όλη την οικογένεια και κάτι φίλους και ξενυχτώντας όλο το βράδυ έβγαλαν εκτός απο την ημερήσια παραγωγή και 500 κιλά επιπλέον.
Την άλλη μέρα το πρωί εμφανίζεται πάλι ο τύπος και ρωτάει...

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΜΟΥΧΑΛΩΝ


Ε, λοιπόν, εγώ τον πιστεύω απόλυτα τον Κυριάκο του Μητσοτάκη όταν καρφώνει τον εαυτό του, την αδελφή του και τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν, διότι όπως λέει ο λαός από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια. 
kartesios120713
Δυστυχώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι ζούμε την εποχή της μεγάλης χαύνωσης. 
Πώς λέμε «η εποχή των παγετώνων» και «η εποχή των δεινοσαύρων», ε… έτσι κι εμείς θα μείνουμε σαν «η εποχή των μαμούχαλων» που τους κλωτσούσαν και δεν αντιδρούσαν.
Βγαίνει ο Κυριάκος του Μητσοτάκη και δηλώνει μέσα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ότι «Η χώρα δεν χρεοκόπησε λόγω των τραπεζών της, αλλά επειδή δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει ένα σπάταλο πελατειακό κράτος που συγκροτήθηκε έτσι από τα κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο» κι εμείς οι μαμούχαλοι ξεψειρίζουμε ατάραχοι τις μασχάλες μας. (Βασική υπενθύμιση:

12 Ιουλ 2013

Και Ανίκανοι και Κλέφτες


...

Οι μαφιόζικες δουλειές του Σαμαρά


Στις 30 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείπνησε στην ταβέρνα «Μεγαρίτης» στο Παγκράτι. Παρέα του ήταν περίπου 50 στελέχη της ΝΔ. Οι πιο κοντινοί του άνθρωποι και πιστοί πολιτικά.

Ήταν ένα πολύ χαρούμενο δείπνο, στο οποίο ο Σαμαράς δήλωνε συνεχώς «θα τα καταφέρουμε, θα τους κατατροπώσουμε». Για έναν ανίδεο παρευρισκόμενο, ήταν δύσκολο να καταλάβει ποιος ήταν ο εχθρός που θα γνώριζε την ήττα από τον εύχαρη πρωθυπουργό.

Στο τέλος του δείπνου, στο τραπέζι εμφανίστηκε μια..

"Μετατάσσονται ή απολύονται όλοι πλην των ανθρώπων μας"!


Mια καθαρή πρόκληση απέναντι στους εξαθλιωμένους πολίτες αποτελεί η διάταξη που περιλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο που εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες και αφορά την εξαίρεση από απολύσεις και αναγκαστικές μετατάξεις των δημόσιους υπαλλήλων του στενού και του ευρύτερου τομέα οι οποίοι είναι αποσπασμένοι στα γραφεία των υπουργών, των κομμάτων και των βουλευτών.
Να σημειωθεί ότι κάθε βουλευτής δικαιούται να έχει έως και...

Ξέρουν τι κάνουν.....

11 Ιουλ 2013

Σοφοκλής...."'Ολοι οι άνθρωποι ανήκουν σε μια φυλή"

Ένα από τα χέρια που κρατούσαν το μαχαίρι ήταν και το δικό σου, ανόητε....


Σε σένα μιλάω ανόητε που χάρηκες που το μαχαίρι άρχισε επιτέλους να κόβει δημόσια κεφάλια ,όχι μόνο ιδιωτικά. «Επιτέλους δικαιοσύνη», αναφώνησες. «Γιατί να απολύονται μόνο του ιδιωτικού»; Και έχεις δίκιο ότι ,σχεδόν κανείς ,δεν νοιάστηκε όταν ήσουν εσύ ήσουν  σε αυτή τη θέση αλλά να είσαι σίγουρος όμως ότι και κανείς δεν είπε «καλά να πάθεις», κανείς δεν χάρηκε όπως εσύ τώρα.
Μήπως αλήθεια πιστεύεις ότι μετά από αυτό θα σου δώσουν πίσω τη δουλειά σου ή ότι γλύτωσες εσύ για πάντα από την απόλυση;  
Τώρα εγώ θέλω να ξέρεις ότι η επιθυμία σου πραγματοποιήθηκε και ότι ένα από τα χέρια που κίνησαν το μαχαίρι ήταν και το δικό σου. Μην αμφιβάλεις γι’ αυτό.Η γνώμη σου συνυπολογίστηκε .
 
Σε σένα μιλάω ανόητε που σε άκουσα  να λες «έλα μωρέ, αυτές οι 46 ειδικότητες  που καταργήθηκαν  δεν ήταν πραγματικά εκπαιδευτικοί». Πως τολμάς  να λες σε κάποιον ,την ώρα που βιώνει έναν επαγγελματικό θάνατο ότι δεν ήταν σαν και σένα με τη φοβερή σου ειδικότητα; 

Δηλαδή  τι διαφορετικό έκανε ,τόσα χρόνια , από σένα ;
Μάθημα έκανε σε παιδιά ,όπως και εσύ. Τόσο απλά. 
Κράτα ,τώρα μόνο για τον εαυτό  σου το τίτλο του εκπαιδευτικού.
Να ξέρεις όμως ότι την αξία του την έχεις χάσει, συνάδελφε. 
Για πόσο ακόμα θα σε λέω και συνάδελφο ,δεν ξέρω...
 
Σε σένα μιλάω ανόητε που χτες ανακουφίστηκες που πέταξαν άλλους από το πλοίο και όχι εσένα ,

Υπ. Παιδείας: Ποιοι εκπαιδευτικοί χάνουν την οργανική τους θέση – Καταργούνται 52 ειδικότητες – Ποιοι εξαιρούνται

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση το Υπουργείο Παιδείας αφαιρεί κυριολεκτικά το ψωμί από δεκάδες εκατοντάδες εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων οδηγώντας τους ουσιαστικά σε "ξαφνικό θάνατο". 
Στο πάγκο του χασάπη μεταφέρονται 46 ειδικότητες από τις 110 που υπάρχουν στην Επαγγελματική εκπαίδευση. Στο Πολυνομοσχέδιο γίνεται αναφορά για 52 ειδικότητες συνολικά. Και μιλάμε για το πρώτο κύμα. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα επακολουθήσει και δεύτερο και τρίτο. Και όποιος πιστέψει ότι δεν τον αφορά και ότι την γλύτωσε δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Τώρα απαιτείται όλοι οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίσουν την επιχείρηση αποκεφαλισμού των συναδέλφων τους ως δικό τους αποκεφαλισμό και να αντιμετωπίσουν τη βαρβαρότητα του Υπουργείου ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Πιο συγκεκριμένα:

Είναι απίστευτο...Μόνο στο Λαμογιστάν

20130711-141056.jpg


ΔΙΑΤΑΞΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!



Τραβάει ο…οργανισμός τους τις φάπες!
Με σχετική ρύθμιση που εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία εξαιρούνται από την....

Μια ακόμα κίνηση απελπισίας της κυβέρνησης που καταρρέει και κάνει τη μια μαλακία πίσω από την άλλη.



Ξεκίνησε χτες τις εκπομπές της η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. 

Το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης εκπέμπεται από τα παλιά στούντιο του Mega επειδή πληρώνουμε Mega 23 χρόνια, χωρίς να το ξέρουμε. 

 Το πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης -που μας έδωσε μια ιδέα για το πώς οραματίζεται την Νέα Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς- θύμιζε πολύ το BBC,

ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ;


Τέτοιο μπουρδέλο σαν την Ελλάδα δεν ξανάδα...

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας πέθαινε από αηδία...
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, 
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία!



Η ευθιξία είναι μια λέξη αποκλεισμένη απ' το νεοελληνικό λεξιλόγιο.
Και λέξη που δεν ακούγεται παύει να υφίσταται και στο πνεύμα.
Ευθιξία, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια...
Ποιος μπορεί να πει πως τις συνάντησε κάπου τελευταία αυτές τις λέξεις;

Στο Λουξεμβούργο χθες ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην Ευρώπη, ο Γιούνκερ, παραιτήθηκε επειδή το όνομά του και η κυβέρνησή του ενεπλάκησαν σε ένα σκάνδαλο υποκλοπών αι η χώρα οδηγείται σε εκλογές.

Δεν θα κάτσω να εξετάσω αν υπήρχαν βαθύτερα αίτια, κουτοπονηριές και τα τοιαύτα στην απόφασή του.
Μου αρκεί αυτό το μήνυμα της ευθιξίας που περνάει στο λαό της χώρας.
Το μήνυμα "όταν φανείς διεφθαρμένος, παραιτείσαι"!

Δεν είναι απλό, δεν είναι λίγο και δυστυχώς δεν είναι αυτονόητο ειδικά στη χώρα μας.

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά παραδείγματα για να αντιληφθούμε πως αυτή η συμπεριφορά απουσιάζει απ΄τη χώρα μας.

Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα θα στεκόταν έστω και μια μέρα πρωθυπουργός, ο οποίος αποδεδειγμένα έχει διορίσει ρουσφετολογικά όλη του την εκλογική πελατεία.
Σε ποια χώρα δηλαδή θα ήταν πρωθυπουργός αυτός που έκανε το Μουσείο της Ακρόπολης...

Α ρε Καίσαρα(Μουρούτη, Στουρνάρα κλπ...) κι εσύ και η γυναίκα σου…


Αφήστε τη γυναίκα του Καίσαρα και όσα λέγονται γι” αυτή. 
Αν ζούσε και ο Καίσαρας και η γυναίκα του θα είχαν αυτοκτονήσει. 
Σήμερα η γυναίκα του Μουρούτη, η γυναίκα του Στουρνάρα και πολλές άλλες κυρίες κυρίων (ή και κύριοι κυριών), που ουδέποτε θα μάθουμε, δεν αισθάνονται καμιά ανάγκη να δείχνουν τίμιες δίπλα στον Καίσαρα.
Η σύζυγος Στουρνάρα όπως αποκαλύψαμε έχοντας εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, παίρνει δουλειές του...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ 40% ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ!



ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE, ΒΓΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ… 

Τι δεν μπορούν να κάνουν οι εισπρακτικές εταιρείες - Τι πρέπει να ξέρετε εάν σας τηλεφωνήσουν για ενημέρωση οφειλής

Οι καταναλωτές έχουν αρκετά δικαιώματα, τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. H συμπίεση των εισοδημάτων έχει οδηγήσει πολλούς δανειολήπτες σε δυσκολίες αποπληρωμής των οφειλών.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία ένας στους δύο δανειολήπτες αναγκάζεται να καθυστερήσει κάποια στιγμή την οφειλή και ενημερώνεται από κάποια εισπρακτική εταιρεία.
Τα τηλέφωνα είναι καθημερινά και πολλές φορές ο ίδιος δανειολήπτης μπορεί να δεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις από δύο ή και τρεις διαφορετικές εταιρείες, για το ίδιο δάνειο. Και αυτό επειδή οι τράπεζες συνεργάζονται για την είσπραξη των οφειλών με περισσότερες από μία εταιρείες.
Πλήθος είναι τα παράπονα που φτάνουν σε καθημερινή βάση τόσο στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όσο και στον Τραπεζικό Μεσολαβητή, και οι καταναλωτές διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν αθέμιτες πρακτικές, αφού οι υπάλληλοι αυτών των εταιρειών στις τηλεφωνικές κλήσεις ασκούν στον δανειολήπτη ψυχολογική πίεση, ενώ απειλούν και με διαδικασίες πλειστηριασμού αν το χρέος δεν εξοφληθεί έγκαιρα.
Στην περίπτωση που δέχεστε τέτοιες κλήσεις θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ;



Το Υπουργικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του υπουργού Εργασίας θα αποφασίζει το ύψος του κατώτατου μισθού μετά από διαδικασία που θα ξεκινά το τελευταίο 10ήμερο του Φεβρουαρίου κάθε έτους και θα ολοκληρώνεται το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου , όπως αναφέρει το πολυνομοσχέδιο…

ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Τα ψέμματα τελείωσαν. Το δικομματικό έκτρωμα πέταξε και την τελευταία μάσκα του και το αποκρουστικό του πρόσωπο δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις πραγματικές προθέσεις τους...

 

Η βόμβα για την όποια όλοι μιλούσαν αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα σκάσει, τελικά έπεσε στο Δημόσιο με την απόφαση της κυβέρνησης να κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο δίνεται το πράσινο φως, για πρώτη φορά, να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο. 

Συγκεκριμένα το πολυνομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα κατάργησης θέσεων, κλάδων ή ειδικοτήτων σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, Ν.Π.Δ.Δ. ..

Και όλα αυτά με την ..

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ ! Η ΑΜΥΝΑ ΣΟΥ ....ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ...ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!!


ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΔΩ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΔΩ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ..

Απλή απορία αδαούς.........

Βρε Βενιζελοσαμαροστουρναραίοι,πως γίνεται με τόσα μέτρα επί μέτρων το έλλειμμα να αυξάνεται;

τι διάολο μαγικά κάνετε και δεν μας τα λέτε να χαρούμε και μεις;
Έλλειμμα 8,72 δισ. ευρώ εμφάνισε τη περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2013 το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, έναντι ελλείμματος 6,456 δισ. ευρώ το 2012.

Την ίδια περίοδο, το πρώτο εξάμηνο δηλαδή του 2013, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 20,276 δισ. ευρώ, από...

Όπως καταλαβαίνετε...."Σωστή Ενημέρωση"

Νόμιμο το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" για τις μεγάλες εταιρείες!!

KAI ENΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ !!! 
COCA COLA 3E ΚΑΙ FRIGOGLASS.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΈΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ

ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ::

Ο Γιώργος Δαυίδ ήταν...

Σ’ εσένα υπέροχε τρελέ!








Σ’ εσένα υπέροχε τρελέ!
Που δεν σπατάλησες τα νιάτα σου υπηρετώντας τη λογική....