# #

8 Σεπ 2012

Ελεος! Πωλείται η Σπιναλόγκα…


Σε «μακρύ αγκάθι» (spina lunga) φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση της αξιοποίησης των βραχονησίδων. Μια και, σύμφωνα με τον κατάλογο παραχώρησης προς εκμετάλλευση από ιδιώτες, περιλαμβάνεται και η Σπιναλόγκα.
Η είδηση ότι το νησί ( το οποίο κλείνει από τα βόρεια τον κόλπο της Ελούντας στην Επαρχία Μεραμπέλλου του Νομού Λασιθίου Κρήτης), που έγινε και πάλι γνωστό εξαιτίας της τηλεοπτικής σειράς, «πωλείται» για να μπουν έσοδα στο χαρτοφυλάκιο του κράτους έχει 
ήδη προκαλέσει ...

Μην είστε ...χαζοί !!!

Το λιοντάρι σκοτώνει κοιτάζοντας ...


Όταν ο άλλος βλέπει ότι τον φοβάσαι, αποκτά δύναμη.
Όταν βλέπει τη δύναμή σου, σε φοβάται.
Το λιοντάρι είναι δυνατό, γιατί τα άλλα ζώα είναι αδύναμα. 
Το λιοντάρι τρώει το κρέας των άλλων, γιατί τα άλλα το αφήνουν να τα φάει. 
Το λιοντάρι δεν σκοτώνει με τα νύχια ή με τα δόντια. Το λιοντάρι σκοτώνει κοιτάζοντας. 

Στην αρχή πλησιάζει σιγά σιγά, αθόρυβα, γιατί έχει σύννεφα στα πόδια που σκοτώνουν το θόρυβο...

Απίστευτη ομολογία βουλευτή - 400 μονιμοποιήσεις υπαλλήλων εκτός ΑΣΕΠ στη Βουλή εν μέσω κρίσης! (βίντεο)

Είναι άλλο να χρωστά ο πολίτης και άλλο ο τραπεζίτης;


trapezites.jpg
(σσΟ: ο πολίτης, ο περιπτεράς, ο βιοτέχνης, ο αγρότης κλπ.)
Επί Υπουργίας Αλογοσκούφη το δημόσιο μεταξύ άλλων δάνεισε τις τράπεζες οι οποίες εκχώρησαν υπέρ του προνομιούχες μετοχές. Οι μετοχές υποχρεωτικά θα έπρεπε να αποδίδουν στον κάτοχό τους δηλαδή το δημόσιο10% κατ έτος. 
Στην αρχή όλοι πλήρωναν ή για την ακρίβεια σχεδόν όλοι καθώς ο πρώην διοικητής της ΕΤΕ κ. Ταμβακάκης εφευρίσκοντας διάφορες πατέντες και ακροβατώντας στις διατάξεις περί διανομής μερίσματος του νόμου 2190 περί ανωνύμων εταιριών δεν πλήρωσε μέρισμα και το δρόμο που χάραξε..

Ο Σαμαράς και το νησί της Αμαρτίας...





Η είδηση είναι πρωτόγνωρη για την Ελλάδα. 

Με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου 300 υπάλληλοι του ΣΔΟΕ συνοδεύομενοι από 5 Εισαγγελείς, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ και υψηλόβαθμα στελέχη του υπ. Οικονομικών πετάνε με ειδικές πτήσεις τσάρτερ στην Μύκονο. 

Η ιδέα του Σαμαρά είναι απλή:

Άλλα γκάλοπ ν’ αγαπιόμαστε....


Το ότι αυτό το γκάλοπ δείχνει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ, δεν αλλάζει στο ελάχιστο, τη γνώμη μου για τις δημοσκοπήσεις. 

Πρόκειται για φαντασία, ούτε καν επιστημονική. 

Ας μας πουν πχ πόσοι απαντούν στις δημοσκοπήσεις. Λιγότεροι από το ένα τρίτο. 

Δηλαδή κάνουν γκάλοπ οι εταιρίες, με όσους στέκονται στο δρόμο, ή όσους δεν κλείνουν το τηλέφωνο.

Ούτε οι στατιστικές, ακόμα και οι πιο έγκυρες μπορούν να μετρήσουν την οργή, το θυμό ή την αγανάκτηση. Γράφουμε λοιπόν αυτές τις δημοσκοπήσεις για να τις συγκρίνουμε αργότερα με ...

Απίστευτη και επιστολή του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου...Εδώ ο κόσμος(ο Δήμος) καίγεται...'Εχει κάτι το νερό μας?



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ Β’ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γ.Παπαθανασίου: Όχι στην απομάκρυνση του Μητροπολίτη μας κ. Αγαθονίκου από την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως
* ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ
* Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΕΡΙΕΑΣ.
 
Να μην απομακρυνθεί ο ασθενών Επίσκοπος κ. Αγαθόνικος από τη θέση του ως Μητροπολίτη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ζήτησε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε (με e-mail και φαξ) προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, καθώς επίσης και προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο αλλά και προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Στην επιστολή που ...

Στο ύψος σου ...μπάρμπα - Φώτη

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟ "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ", Η "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ", Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ!

VIVA ARGENTINA!






Ο Α.Σαμαράς και η ΝΔ "πιάστηκαν" τώρα από την αναφορά του Τσίπρα στην Αργεντινή, όπως το 15-Αύγουστο είχαν "πιαστεί" από μια φράση τουΛαφαζάνη, για να εξαπολύσουν ένα ευτελή επικοινωνιακό πόλεμο, κατασκευασμένο από τα γνωστά παράκεντρα της διαπλοκής, τα οποία, άλλωστε, τον αναπαράγουν!
Το φόντο της επικοινωνιακής επίθεσης ΝΔ και διαπλοκής είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί διακαώς τη"χρεοκοπία" και θέλει να κάνει τη χώρα Αργεντινή!

Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!
Η αναφορά στην Αργεντινή από τον Α.Σαμαρά και τη ΝΔ για να επικρίνουν το ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει σαν τον"πνιγμένο που προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του ".
Διότι η Αργεντινή έφτασε στο βάραθρο εξαιτίας των "μνημονιακών"πολιτικών του ΔΝΤ και της κλειδωμένης πρόσδεσης του αργεντίνικου νομίσματος, του "πέσο", σε σκληρή ισοτιμία ένα προς ένα, με το δολλάριο, ενώ με ελικόπτερο έφυγε από την Αργεντινή ο αντίστοιχος Σαμαράς, που μίλαγε και αυτός για το...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ


Ο Σταμάτης είναι αυτό που ονομάζουμε "σπουδαίο μυαλό".

Και είναι "δεινός". Με ότι κι αν καταπιαστεί, τα καταφέρνει καλά.

Αυτό όμως για το οποίο τον θαυμάζω πιο πολύ, είναι το ήθος του, το οποίο δεν έχω συναντήσει σε πολλούς ανθρώπους.



Eίναι καλός φίλος. Και ωραίος τύπος. Πολύ καλαμπουρτζής. Και έξω καρδιά. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Η τύχη το έφερε και περάσαμε στην ίδια σχολή. Μηχανολόγοι μηχανικοί. Αυτός στην Αθήνα, εγώ στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνη την εποχή, όταν είμασταν ακόμα πρωτοετείς, γελούσαμε και πειράζαμε το Σταμάτη με το πάθημα του που μας διηγήθηκε με το δικό του στυλ:

"Μόλις μπήκα στη σχολή, με πλεύρισε ένα απίστευτο μωρό με φοβερό κορμί, ατέλειωτο πόδι, μίνι καυτό και πρόσωπο αγγελικό". 
"Η γυναίκα των ονείρων μου".
"Πρωτοετής"; ρώτησε το μωρό...

Το «τελευταίο πακέτο» πριν τη γενική χρεοκοπία !!!


Σαμαράς, Στουρνάρας και Μέρκελ οδηγούν τη χώρα σε ένα ελληνικό Αργεντινάζο

Mε το γελοίο και συνάμα εξοργιστικό και μακάβριο επιχείρημα ότι «είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων», η τρόικα εσωτερικού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και το δίδυμο των οικονομολόγων της χρεοκοπίας, Σαμαράς και Στουρνάρας, μαζί με την τρόικα εξωτερικού και τη σιδηρά εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, Α. Μέρκελ, αξιοποιώντας την πύρρειο νίκη των εκλογών, με τα μέτρα που ετοιμάζουν οδηγούν τη χώρα αργά ή γρήγορα ακριβώς στο αντίθετο από αυτό που διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν: 

σε μια ελληνική έκδοση της αργεντίνικης χρεοκοπίας, σε μια απότομη αποσύνδεση …

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΑΣ!

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ, το πρωί του Σαββάτου, τόνισε ότι «Στις μεγάλες δοκιμασίες βγαίνουν νικητές όσοι δεν φοβούνται την αλήθεια».

 Η χώρα θα βγει από την κρίση με ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια, σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η πρώτη αλήθεια που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η Ελλάδα βρέθηκε κοντά στην έξοδο από το Ευρώ.
«Αυτή η προσδοκία της δραχμής παρέλυε την οικονομία μας. Το εκτός Ελλάδος λόμπι της δραχμής φάνηκε να κερδίζει τη μάχη, η Ελλάδα θα πέθαινε και θα πάθαινε πεθαίνοντας όσα καμία χώρα δεν έχει αντιμετωπίσει σε καιρό ειρήνης.
» Αυτό έπρεπε να το αποτρέψουμε και το κάναμε. Και για να αποτρέψουμε την καταστροφή έπρεπε να...

Ο Έλληνας παππούς που (χωρίς να το ξέρει) κάνει σουξέ στην Ισπανία...Βίντεο



20 δευτερόλεπτα που υποτιτλίστηκαν στα ισπανικά και ενθουσιάζουν τους πολέμιους του Πρωθυπουργού Ραχόι.
Οι Ισπανοί ρεπόρτερ που έκαναν ρεπορτάζ στην Αθήνα δεν περίμεναν ότι...την παράσταση θα έκλεβε κάποιος που κάτι είχε να τους πει - με πολύ παραστατικό τρόπο...

Τι φοβάται ο Γιωργάκης Σαμαράς?

Τον "εκβιασμό" της επόμενης δόσης ετοιμάζει η κυβέρνηση





Το εκβιαστικό δίλημμα για τα μέτρα-σοκ που έρχονται ιχνογράφησε χθες ο Αντ. Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Χ. Βαν Ρομπάι ζητώντας, δημοσίως, τη γρήγορη αποδέσμευση της επόμενης δόσης. 
Την ίδια στιγμή, σε κλίμα καχυποψίας και με νωπές τις αψιμαχίες μεταξύ τους, οι πολιτικοί αρχηγοί θα ...

Παπάδες όλου του κόσμου ...ενωθείτε...!!!


 
 

Το Αλτσχάιμερ βρήκε το μάστορά του!


Πρόσφατα επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το Ελληνικό τσάι που προέρχεται από βότανα του βουνού έχει την ικανότητα να μειώνει αισθητά τις επιπτώσεις του Αλτσχάιμερ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ουσία!

Εφόσον ο ασθενής πίνει ...

Οι ευθύνες των "κυβερνώντων"...Ακούστε

Οι Θεοί του Ολύμπου μιλούσαν...αλβανικά!!!


-Εντωμεταξύ το ελληνικό Υπεξ κοιμάται, προσπερνώντας το καζάνι του ανθελληνικού κλίματος που βράζει,υποτιμώντας ( όπως έχει γίνει για δεκαετίες)  γεγονότα, καταστάσεις, ανθελληνικές καμπάνιες επιχορηγούμενες από κράτος και παρακράτος…
Ως  »εντιτόριαλ» στην γνωστή ανθελληνική εφημερίδα «Γκαζέτα Σπιπτάρε» παρουσιάζεται σήμερα μακροσκελέστατο άρθρο του πρώην  αλβανού πρέσβη στην Αθήνα (κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 90) Qazim Tepshi. O Tepshi, που υπηρέτησε όλα τα χρόνια σε σημαντικές θέσεις στην αλβανική διπλωματία και πολιτική, ως προς το πνεύμα και τα ανθελληνικά μηνύματα, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα αρθρογράφο ή πολιτικό αναλυτή.
Και τι δεν λέει και γράφει ο  κ. Τέπσι:

Λείπει τ όνομά σου...


2.500 ακόμα για να φτάσουμε τις 20.000!

2.500 ακόμα για να φτάσουμε τις 20.000!

Η νέα καλλιεργητική περίοδος ξεκινάει στη χώρα μας. Χρειαζόμαστε ακόμα 2.500 υπογραφές για να φτάσουμε το στόχο των 20.000 και το δικό σου όνομα λείπει. Δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό για να το συμπληρώσεις ώστε να στείλουμε ΤΩΡΑ μαζί ένα ηχηρό μήνυμα στις εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην ..

Μισώ τους αδιάφορους και γι’ αυτό: γιατί με ενοχλεί το κλαψούρισμά τους, κλαψούρισμα αιωνίων αθώων...



«Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος. 

Η αδιαφορία είναι αβουλία, είναι παρασιτισμός, είναι δειλία, δεν είναι ζωή. Γι’ αυτό μισώ τους αδιάφορους.

Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. 

Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα.
 
Είναι η μοιρολατρία.
 Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο.
 Είναι η κτηνώδης ύλη που πνίγει την…