# #

24 Αυγ 2022

Ο Απόστολος Τζόβας γνωστοποιεί και δηλώνει: ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ





   Η παρουσία και ενασχόληση με έναν αυτοδιοικητικό θεσμό, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ολοκληρώνεται και μια νέα πορεία προδιαγράφεται. Ο δύο φορές εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, σκέπτεται να αλλάξει πολιτική ρώτα. Πιθανολογεί «μετακόμιση» στον πρώτο αυτοδιοικητικό βαθμό και συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

  Βρισκόμαστε περίπου ένα χρόνο πριν τις εκλογές των φορέων της αυτοδιοίκησης και ήδη οι συνδυασμοί… ανάβουν τις μηχανές. 

Ως είθισται, ανακοινώσεις προσχωρήσεων, αλλαγές και μετακινήσεις σε άλλους συνδυασμούς, παρουσιάσεις και δημοσιοποιήσεις σειράς έργων. Περίοδος προετοιμασίας για να έλθει το νικηφόρο αποτέλεσμα με την … ευλογία των δημοτών.

  Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και επιχειρηματίας Απόστολος Τζόβας, καταθέτει τις απόψεις του για τα κοινά, σχολιάζει την τρέχουσα κατάσταση, οραματίζεται για το Δήμο του, επεξηγεί τις προσωπικές του επιλογές.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

  Στο ερώτημα,

Το ρεύμα ήταν μόνο η αρχή! Ετοιμάζονται να «ιδιωτικοποιήσουν» και το νερό!!!

 

Πολλά είναι αυτά που είτε δε μαθαίνουμε, είτε δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε ή να κατανοήσουμε… 

Οι πολίτες δίνουν μάχη επιβίωσης είτε για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του οχήματος τους, είτε για να πληρώσουν την ηλεκτρική ενέργεια, για την οποία όπως τους έλεγαν θα ιδιωτικοποιηθεί για να μην ακριβύνει… 

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Και ξεπουλήθηκε και η ακρίβυνε σε μεγέθη ασύλληπτα! 

Όχι δεν ευθύνεται ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας! Οι αυξήσεις είχαν αρχίσει πολύ πριν και ο πόλεμος έκανε την κατάσταση χειρότερη. Δεν το λέμε εμείς ,αλλά όλοι ανεξαιρέτως οι ειδικοί.

Όμως δεν είναι μόνο το ρεύμα…

23 Αυγ 2022

Τρομακτικές αποκαλύψεις για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

  


Πώς οι ΗΠΑ εμπλέκονται με την δημιουργία του κορωνοϊού και της ευλογιάς των πιθήκων - Πειράματα των μεγάλων φαρμακευτικών σε Ουκρανούς στρατιώτες και πολίτες, έναντι πενιχρών αντιτίμων.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζει να αναλύει τις στρατιωτικές και βιολογικές δραστηριότητες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην Ουκρανία και καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία COVID-19 υποδηλώνει ξεκάθαρα τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην εμφάνιση και εξάπλωσή της, δήλωσε ο Αντιστράτηγος Ιγκόρ Κιρίλοφ, Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο ο Οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) να εμπλέκεται στην εμφάνιση του νέου κορωνοϊού», ανέφερε ο Κιρίλοφ σύμφωνα με το RIA Novosti .

Υπενθύμισε ότι τον Μάιο του 2022, ο Αμερικανός επιστήμονας Τζέφρι Σακς, ο οποίος ηγήθηκε της επιτροπής για τη διερεύνηση της προέλευσης του κορωνοϊού και είναι ο κορυφαίος ειδικός στο..

22 Αυγ 2022

21 Αυγ 2022

Λεπτοκαρυά: Υπέροχη μουσική βραδιά από τον Βασίλη Λέκκα και την Ορχήστρα Νέων Δίου..Εικόνες και βίντεος

 


Απολαυστικός ο Βασίλης Λέκκας στην κατάμεστη πλατεία της Λεπτοκαρυάς.

Μια γεμάτη πλατεία από ντόπιους και ξένους επισκέπτες απόλαυσε τον καταξιωμένο ερμηνευτή, Βασίλη Λέκκα, σε ένα μουσικό ταξίδι με  δυνατές ερμηνείες, από την προσωπική του δισκογραφία και κλασικά τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών, συνοδεία της 20μελούς ορχήστρας Νέων Δίου.

Δείτε εικόνες..βίντεος..

Κονταριώτισσα στις 23.08.2022: Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - Τα θέματα

 «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»



Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Κονταριώτισσας, στις 23.08.2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου». 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης: