# #

2 Ιουλ 2011

Aνοικτή Επιστολή στον Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου






ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;


Ας διαβάσουμε τι είπες στην Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις λίγο πριν ψηφίσεις το
Μνημόνιο Νο 2
-Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργίου «η εμπειρία από άλλες χώρες και ιδίως από τη Λατινική Αμερική, είναι τραγική. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς και ιδιαίτερα, πίσω από το Νομισματικό Ταμείο ήταν στοιχισμένα funds. Αγόρασαν όσο-όσο τα περιουσιακά στοιχεία αυτών των λαών, οι οποίοι μπήκαν σ’ αυτό το πρόγραμμα, και μετά από λίγα χρόνια τα πούλησαν σε εξαπλάσια τιμή.
Άρα, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να μην πωληθούν σε υποαξίες αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να προσεχθούν τα δημόσια αγαθά.

ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ Kύριε Παπαγεωργίου !

Όπως επίσης ξέρεις ότι μόλις πριν λίγες μέρες πουλήσατε το 10% του ΟΤΕ δηλαδή 49.000.000 μετοχές στους Γερμανούς της Deutsche Telekom προς 8 Ευρώ την μετοχή. Σε τιμή δηλαδή που είναι κάτω από το μισό της τιμής των προηγούμενων πωλήσεων. Είναι αυτό που ονομάζεις υποαξία....

Φωτογραφικό Λεύκωμα . Χαρισμένο στους Αμοιρίδη ,Παπαγεωργίου και Μίχου!



Eπειδή ο καιρός περνά γρήγορα και η μνήμη ξεθωριάζει σας χαρίζουμε αυτό το φωτογραφικό λεύκωμα για να θυμάστε αυτές τις κορυφαίες στιγμές της πολιτικής σας καριέρας .
Οι φωτογραφίες είναι σε εκτυπώσιμη μορφή έτσι ώστε να μπορείτε να τις υπογράφετε και να τις μοιράζετε αντί για αυτόγραφα .Και πάλι ΕΥΓΕ !!!




....Ευγενικη προσφορα απο το Υπουργειο ...ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

Εγώ λέω πως πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας αύριο να δώσει τα στοιχεία. Εσείς;




Χρυσοχοϊδης: “Υπήρχαν δυνάμεις της Χρυσής Αυγής οι οποίες βοηθούσανε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της”. Αναφέρεται στο τι βρήκε στο υπουργείο την εποχή που ανέλαβε το δημόσιας τάξης, τον Οκτώμβριο του 2009.


Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Κι αν το οτι ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν έδωσε τα στοιχεία αυτά που ισχυρίζεται πως έχει στον εισαγγελέα, από τότε, την πρώτη μέρα που ανέλαβε δηλαδή, δεν συνιστά πρώτου βαθμού ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ, τότε να σβήσουμε την λέξη παράλειψη από τα λεξικά.

τι ειχε πει πριν χρονια ο Ρενος Αποστολιδης.....

Συνελληνες...Βοηθηστε την Αστυνομια !!!

Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ....ΕΜΕΙΣ...????




Ο Μπερίσα δηλώνει ότι ευγνωμονεί το ΔΝΤ

Αλλά… δε θα ακολουθήσει τις υποδείξεις του

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε ότι παρά το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν πρόκειται να εκπληρώσει τις προτάσεις του για αύξηση των φόρων και εγκατάλειψη της πολιτικής αύξησης των μισθών και των συντάξεων.

«Κατανοώ απόλυτα τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, αλλά δεν μπορούμε να αυξήσουμε τους φόρους. Θα αυξήσουμε όμως την ...

Ο λαός τους έκανε μια ειρηνική πολιτική πρόταση κι εκείνοι απάντησαν πυροβολώντας τον με ασφυξιογόνα και ρόπαλα



Ο λαός τους έκανε μια ειρηνική πολιτική πρόταση, που συνοψίζεται σε δυο συνθήματα:
1. Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω, ουστ!
2. Ψωμί, παιδεία, ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73

Κι αυτοί…
  • κατέλυσαν και εξευτέλισαν το Σύνταγμα (που εκείνοι είχαν μαγειρέψει)

  • συνωμότησαν για κατάλυση του πολιτεύματος (μαζί προφανώς και άλλους από άλλους χώρους της εξουσίας)

  • πυροβόλησαν με απαγορευμένα χημικά και ασφυξιογόνα τον λαό που διαδήλωνε ειρηνικά, του έσπασαν τα κόκκαλα και του άνοιξαν το κεφάλι (και οι εισαγγελείς περίμεναν να γίνουν και μυνήσεις, μη τυχόν και πάθουν κάτι αν κινηθούν αυτεπάγγελτα…).
Και τώρα,

"ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ": ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ.

Ειναι πραγματι η φωτογραφια του Ιουνη 2011
Ευγενικη προσφορα του Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη



"ΒΑΡΑTE ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΔΕΝ ΦΟΡΑ ... 
ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡEΣΙΑ... ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ... ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ"



ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΡΑΓΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ???


ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ Ή "ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ"???


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

.. μετά τα δακρυγόνα των Λαστρυγόνων ...


Στις «Βάκχες» ο Ευριπίδης «υποψιάζεται» τους θεούς για τρέλα...
Μάλιστα, μιαν τρέλα σαν αυτήν που τους αποδίδουν αιώνες αργότερα οι πιο σκοτεινοί των ρομαντικών, απολύτως ακατανόητη και χωρίς καμμιάν υπόσχεση παραμυθίας, καθώς εκείνη που περιέχει το θείον για τους χριστιανούς ή τους μουσουλμάνους μυστικούς.
Ομως, ο Ευριπίδης αναφερόμενος στην τρέλα των θεών, ίσως στην πραγματικότητα να μιλάει για τον φόβο των ανθρώπων μπροστά στον εαυτόν τους.
Δεν εξηγείται μάλλον αλλοιώς
η δυσκολία της ανθρωπότητας τόσους αιώνες τώρα να ξεπεράσει αυτό που θα λέγαμε νηπιακή ηλικία όχι εις όσα αφορούν τα πρόσωπα -οι διάνοιες διαδέχονται η μία την άλλη κατά μυριάδες επί αιώνες-, αλλά εις όσα αφορούν τις κοινωνίες.
Η ταξική καθήλωση των κοινωνιών είναι... αξιοθαύμαστη!
Και η μεν περίπτωση του ωμοφάγου Διονύσου, το μεν δουλοκτήτη, το δε φεουδάρχη και τέλος καπιταλιστή, να καταβροχθίζει ό,τι γουστάρει απ' τη μάνα Γη είναι προφανής
η περίπτωση όμως του θεσμοθέτη (αλλά και ιοβόλου) Απόλλωνα να γίνονται όλα αυτά με τον νόμο και τον σταυρό στο χέρι, μπορεί να μην είναι τόσον περίβλεπτη, αλλά είναι το ίδιο, εν τέλει, καταστροφική με τα έργα του alter ego του.
Φως ξεφώς, νόμος ξενόμος
- οι φτωχοί παραμένουν φτωχοί με τον νόμο
- το κρέας για τα κανόνια παραμένει κρέας για τα κανόνια με τον νόμο,
και τελικώς το φως δεν αντίκειται, αλλά απλώς νομιμοποιεί το σκοτάδι.
Παρά την τρέλα τους οι θεοί ....

Υπάρχει λόγος να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα;




Η χώρα άρχισε να μοιάζει σαν ένα συγκρότημα συνωστιζόμενης αθλιότητας. Παρά τους κάθε λογής –ενίοτε ταπεινωτικούς- συμβιβασμούς που επιχείρησαν οι έλληνες πολιτικοί με τουςΓερμανούς- κυρίως -οι σχέσεις δεν φαίνεται να έχουν πολλά περιθώρια ώστε να μπορούν να γίνουν φιλικές.
 Άλλωστε ξέρουμε όλοι ότι ανάμεσα στους γερμανούς και στους έλληνες υπάρχουν προηγούμενα.


Οι χαιρετούρες που συχνά-πυκνά βλέπουμε στην τηλεόραση είναι τυπικές και πολλές φορές…

Eπεισόδιο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη



thumb
Εγκλωβισμένος επί ώρες από πολίτες, μετά από άγριο διαπληκτισμό του με έναν από αυτούς, παρέμεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης,  σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία.

Σύμφωνα με το www.LamiaReport.gr, χθες, λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής  πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, ένας αγανακτισμένος πολίτης (όπως υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες)  τον πλησίασε, του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά;»... και τον έφτυσε...

Μονόδρομος οι εκλογές μετά τις πληγές του Μεσοπρόθεσμου..



thumb
Το επόμενο μετέωρο βήμα της κυβέρνησης, η οποία εξήλ­θε από την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα, αναζητούν τα ηγετικά στελέχη της.
Η βαθιά αμυχή που προκάλεσε το ηχηρό «όχι» του Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρά την υπερπροσπάθεια σύσσωμου του ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί «μπετόν αρμέ», δεν μπορεί να περά­σει απαρατήρητη, αφού όλα τα στελέ­χη που εκφράζουν το «κοινωνικό ΠΑ­ΣΟΚ» ένα - ένα αυτομολούν από το κυ­βερνών κόμμα.


Το τσαλακωμένο ηγετικό προφίλ του Γ. Παπανδρέου με την πρόθυ­μη παραίτησή του προκειμένου να υπάρξει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., η παραδοχή από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο της αποτυχίας εφαρμογής του πρώτου μνημονίου, αλλά και η αναγνώριση του ότι τα μέτρα είναι επώδυνα και εκφεύγουν της ιδεολογίας και των αξιών του ΠΑΣΟΚ, πιστοποιούν το πολιτικό αδιέξοδο της κυβερνητικής παράταξης.

Η πολιτική απομόνωση της κυβέρ­νησης, η κοινωνική κατακραυγή και η αφόρητη πίεση στο πολιτικό και στε­λεχιακό προσωπικό της δεν μπορούν να διατηρήσουν το παρόν κυβερνητικό σχήμα επί μακρόν στη ζωή.
Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που επι­σημαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ...

Save Greece:Όταν όλος ο πλανήτης χλευάζει την Ελλάδα και την κυβέρνηση



Η ελληνική, εν τη πράξη, χρεοκοπία και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση αυτό που η ίδια προκάλεσε, δηλαδή την πιστωτική κρίση της χώρας έχει εμπνεύσει διάφορους χρήστες του παγκόσμιου ιστού με τις περισσότερες των περιπτώσεων   κακεντρεχείς και ειρωνικές καλλιτεχνικές απεικονίσεις σε βάρος της χώρας μας. Μάλιστα σε ορισμένα site φιλοξενούνται και οι εμπνεύσεις των δημιουργών κάτω από το γενικό τίτλο «Save Greece» όπου απεικονίζονται οι ιδέες τους για το τι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε την Ελλάδα...
Ιδού μερικές από αυτές.
Image
H McCropolis. Η Ακρόπολη είναι ουσιαστικά κοινός τόπος σε όλες τις απεικονίσεις. Εδώ προτείνεται η μετατροπή της σε κατάστημα fast food...

Ρίψη 2860 χημικών την Τετάρτη, έναντι 100 σε μια μέση μέρα επεισοδίων....Ευγενικη προσφορα του Υπουργειου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ...ΠΟΛΙΤΗ !!!



Η ΕΛΑΣ δικαιολογεί την ποσότητα, υποστηρίζοντας ότι διέθετε πληροφορίες για επικείμενη κατάληψη της Βουλής. (ειπαμε και μεις οτι ειμαστε ευκολοπιστοι και μακακες...αλλα οχι και τοσο)
Ρίψη 2860 χημικών την Τετάρτη, έναντι 100 σε μια μέση μέρα επεισοδίων
Τουλάχιστον 20 φορές πάνω από μια μέση μέρα επεισοδίων ήταν η χρήση χημικών από την αστυνομία κατά την απεργία της Τετάρτης...(Τωρα πως γινεται οι ειρηνικοι διαδηλωτες να τρωνε τα καρκινογονα και οχι οι μπαχαλακηδες , δηθεν αντεξουσιαστες, ειναι μαλλον ενα ερωτημα που δεν θα απαντηθει ποτε απο την αστυνομια που προφανως εκτελει διαταγες του Υπουργειου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...!!!!!!)






Την εντυπωσιακή ποσότητα των 2.860 χημικών κατανάλωσε η ΕΛΑΣ μόνο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Τετάρτης στην Αθήνα, όταν ο μέσος όρος χημικών που έπεφταν άλλες επεισοδιακές ημέρες στο κέντρο δεν ξεπερνούν τα 100 με 150!

Η εξήγηση για το πρωτόγνωρο νέφος, που κρίθηκε αναγκαίο να απλωθεί πάνω από την πόλη, αποδίδεται από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ σε «πληροφορίες - κυρίως μέσω συστημάτων υποκλοπών - ότι ομάδες αντιεξουσιαστών σχεδίαζαν εισβολή στην Βουλή και γι΄ αυτόν το λόγο, μάλιστα, θα προχωρούσαν σε ενέργειες αντιπερισπασμού και σε άλλα σημεία της πλατείας Συντάγματος».

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «είχε υπάρξει συνεννόηση εκείνη την ημέρα να κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα ελέγχου της πρόσβασης στην πλατεία Συντάγματος αλλά τελικά δόθηκε αρνητική απάντηση από την διοίκηση του Μετρό».

Οπως αναφέρεται, επιπλέον, προκειμένου να εξηγηθεί η απώλεια κάθε ελέγχου, οι διμοιρίες των ΜΑΤ αδυνατούν να προχωρήσουν προχωρήσουν στην σύλληψη των ταραξιών λόγω του γεγονότος ότι...

Φλερτάροντας με τον θάνατο...



του Γιώργου Αυγερόπουλου

Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό.

 Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι  και διεφθαρμένοι. 

 Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. 

Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει,

κυβέρνηση που τολμά να ζητήσει και παίρνει βίαια μερίδιο Κρίσης από εισοδήματα των 600 ευρώ, είναι νεοφιλελεύθερη,ανάλγητη και επικίνδυνη.


 Ποιούς, πραγματικά, προστατεύει η κυβέρνηση;

Από πέρυσι η κυβέρνηση προβάλλει την πολιτική της, στηριγμένη
σε δύο βασικούς άξονες.
Ο πρώτος αφορά τις κοινωνικές ευαισθησίες της και ο δεύτερος τις
δημοκρατικές-κοινοβουλευτικές.

 Σήμερα εύκολα διαπιστώνουμε πως οι "ευαισθησίες" της ήταν επι-
κοινωνιακού χαρακτήρα...ανύπαρκτες στην ουσία.

 - Μετά τη λήψη των πρώτων "επώδυνων αλλά αναγκαίων" μέτρων 
(Μάρτης ΄10) και την υπογραφή του Μνημονίου1, προπαγάνδιζε τις 
κοινωνικές της ευαισθησίες επικαλούμενη κάποιο "δίχτυ προστασίας 
των κοινωνικά αδύναμων και ευαίσθητων ομάδων".

Η κυβέρνηση ζήτησε και ζητάει μερίδιο συμμετοχής στην αντιμετώπιση
της Κρίσης...για τη "σωτηρία" της Πατρίδας.
Από ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες, εκτός από τους συνήθεις γνωστούς-
άγνωστους του Πλούτου. 

 Η κοινωνικά ευαίσθητη κυβέρνηση "φορολόγησε",πέρυσι,τις συντάξεις 
των 700 ευρώ. 

Φέτος φορολογεί συντάξεις και μισθούς των 571 ευρώ.

Μειώνει ...

Όλες οι φωτό από την συνεργασία μπάτσων και κουκουλοφόρων..













 Πριν τις εκλογές το δίλημμα που κυριαρχούσε ήταν σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα και όντως αποδείχτηκε ότι μπροστά στη σημερινή οικονομική, κοινωνική, πολιτική και αστυνομική βαρβαρότητα, η τότε περίοδος του κουρασμενου Καραμανλή μοιάζει πια σχεδόν σοσιαλιστική..

Για άλλη μια φορά ο πασοκισμός πραγματοποίησε τις διακηρύξεις του ακριβώς απ την ανάποδη.. Οι φωτογραφίες αυτές δεν προορίζονται για τον κύριο Παπουτσή.. 

Αυτός γνωρίζει πολύ καλά αυτές τις συνεργασίες γιατί ξέρει ότι οποιαδήποτε εξουσία, όταν παραδίδει τη χώρα της και το λαό της και βυθίζει συνειδητά την κοινωνία στην εξαθλίωση, όταν επιβάλει καταδικασμένα από όλους, ακόμα και από ίδια τα στελέχη και τους υπουργούς της, σκοτεινά «μνημόνια» και «μεσοπρόθεσμα», προκειμένου να φανεί αξιόπιστη στις ξένες «αγορές» των τοκογλύφων, τότε δεν μπορεί να κρατηθεί και να επιβληθεί χωρίς το φόβο, τον εκβιασμό, τον αυταρχισμό, την αστυνομική τρομοκρατία, ακόμα και το παρακράτος.

Σε τέτοιες στιγμές ο πρόθυμος σύμμαχος και συνεργάτης κάθε τέτοιας εξουσίας γίνεται ο ..«πατριωτισμός» και η ιστορία επαναλαμβάνεται ως ακριβές αντίγραφο με διαφορετική υπογραφή, αλλά πάντα με το ίδιο περιεχόμενο. Την σωτηρία της «πατρίδας» ρε γαμώτο..

Ο πατριωτισμος του . . . Γιωργου !!!


Η μεγαλυτερη επιτυχια του ...ΠΑΣΟΚ !!!


ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....





Γράφει ο Gianapo


Κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και παρακολουθείς με αγωνία τηλεόραση.

Σήμερα είναι η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο και αύριο για τον εφαρμοστικό Νόμο. 


Βλέπεις τον κόσμο να διαμαρτύρεται και προσπαθείς να υπολογίσεις αν η μαζικότητα του και η αγωνιστικότητα του μπορεί να ανατρέψει τους συσχετισμούς.

Μετράς και ξαναμετράς τα κουκιά και δεν σου βγαίνουν. Είσαι ενήμερος για την ανατροπή που θα έρθει στη ζωή σου αν περάσουν και έχεις αρχίσει να τρέμεις.

Παρόλα αυτά δεκάδες χιλιάδες λαού εξακολουθούν να αντιστέκονται, κόντρα στις δυνάμεις καταστολής, κόντρα στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, κόντρα στους Ευρωπαίους εταίρους μας. Η πίστη σου για πιθανή νίκη των δυνάμεων του λαού αναπτερώνεται και αρχίζεις να ελπίζεις.

...Απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το μεσοπρόθεσμο πέρασε με 155 έδρες ( 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η γκουβερνάντα του Γιωργάκη), ψήφισε όχι από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής κος Κουρουμπλής ( ο μόνος που μπόρεσε να δει τα τραγικά αποτελέσματα του επερχόμενου Ναι) και μαύρα φίδια αρχίζουν να σε ζώνουν.

Τετάρτη, 29/06/2011

Σήμερα δεν θα σε πιάσουν στον ύπνο. Είσαι πανέτοιμος να αντιμετωπίσεις την επερχόμενη κατάσταση Η ψήφιση του εφαρμοστικού Νόμου δεν θα περάσει.

Έξη σακουλάκια πασατέμπο,...

Καλημερα ηλιε ...του ΠΑΣΟΚ

Σε προεκλογική φάση από αύριο η κυβέρνηση



thumb

Την επόμενη μέρα σκέφτο­νται Μαξίμου και Βρυξέλλες, όταν τα ψέματα και οι απει­λές θα τελειώσουν και η Αθή­να θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματική κατάσταση της ελλη­νικής οικονομίας.
Εκ των πραγμάτων το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί και οι δανει­στές μας το γνωρίζουν πολύ καλά, γι' αυτό πιέζουν ασφυκτικά στο σκέλος των αποκρατικοποιήσεων, με στόχο τα φιλέτα να «φύγουν» πρώτα και μέ­χρι το τέλος του έτους.

Παράλληλα, προετοιμάζονται το νέο δάνειο και το νέο μνημόνιο που θα καλύψει τις αστοχίες του πρώτου, αλλά και την επόμενη αξιολόγηση της τρόικας τον Σεπτέμβριο για την έκτη δόση του δανείου. Τότε οι μάσκες θα πέσουν και ουδείς θα μπορέσει να βάλει υπογραφή για την εκταμίευση, αφού ο εκτροχιασμός των δημοσιονο­μικών στοιχείων δεν θα το επιτρέπει και θα αρχίσουν πάλι οι εκβιασμοί.
Τόσο η τρόικα όσο και η κυβέρνη­ση θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη διε­ξαγωγή πρόωρων εκλογών ...

Η γρια κοτα κανει το...ζουμι !!!

"Ζητώ συγγνώμη για τη στάση των συναδέλφων"



Qaddafi: «Μπορούμε να μεταφέρουμε τη μάχη στην Ευρώπη»



ImageΜιλώντας στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης σε ένα θερμό ακροατήριο την Παρασκευή σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις τον τελευταίο καιρό υποστηρικτών του καθεστώτος, ο ηγέτης της Λιβύης Muammar al-Qaddafi και απευθυνόμενος στο ΝΑΤΟ απείλησε πως αν δεν σταματήσουν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί «μπορεί να ...

Παπαγαλισταν. . . . .


«Ζητώ να με συγχωρέσετε που έσωσα τον Παπουτσή το 1977 από τους μπάτσους!»




Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από όλους του Έλληνες πολίτες για τον Χρήστο Παπουτσή.

Νιώθω υπεύθυνος γιατί υπάρχει στην πολιτική σκηνή αυτό το κα....ι.

Ο λόγος είναι ότι το 1977 γίνεται συγκέντρωση στα Προπύλαια ενάντια στον νόμο 509, η συγκέντρωση απαγορεύεται από την αστυνομία, ο Παπουτσής σαν πρόεδρος της ΕΦΦΕ πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από την αστυνομία, οι μπάτσοι τον αρπάζουν και προλαβαίνω εγώ με το....

Μην αντιστεκεσαι . . . Ελληνα !!!

Ο...κωλοτουμπας!!!


Το ΠΑΣΟΚ μας εστειλε ...ανακοινωση!!! Δεν θα σχολιασουμε....


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22

10680 ΑΘΗΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                TΗΛ. (210) 3665414-5
FAX: (210) 3665420
e-mail : pressoffice1@pasok.gr

Αθήνα, 1η Ιουλίου 2011


Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.
Πρώτιστο μέλημα όλων οφείλει να είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και των εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού λαού.
Αυτή η αναγκαία για τη χώρα συνθήκη, αφορά ιδιαιτέρως τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ευρώπη, έχουν πληρώσει ακριβά, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, βίαιες ενέργειες που εκδηλώθηκαν δήθεν στο όνομα  των λαών.
Εμπρηστικές ανακοινώσεις, με τις οποίες χαρακτηρίζεται ο Πρωθυπουργός «αρχιστράτηγος των εχθρών», η καταστροφή γραφείων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο προπηλακισμός βουλευτών, όπως και ο αποκλεισμός των σπιτιών τους, είναι ενέργειες ακραίες, απαράδεκτες, καλλιεργούν κλίμα βίας και δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλους τους δημοκράτες πολίτες.
Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες.
Κάθε άλλη ερμηνεία επιχειρεί απλώς να δικαιολογήσει σκοπιμότητες που δεν υπηρετούν τη Δημοκρατία, τους πολίτες, το δημόσιο συμφέρον.
Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφονται.
Όλοι κρινόμαστε καθημερινά από το αν στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν, ιδιαιτέρως αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα ώρες.   

Γεμισε ο τοπος πουσ......ες !!!


Η ατέρμονη ευτυχία κρύβεται στο βλέμμα μιας γυναίκας


Η χαμένη πριγκίπισσα...

 Το βλέμμα της καρφώθηκε επάνω μου και τα κατάμαυρα βλέφαρα της ανοιγόκλεισαν, όπως οι κουρτίνες που ανοίγουν και αφήνουν το φως του ήλιου να μπει στο δωμάτιο ... 

Χαμογέλασε σκερτσόζικα, χωρίς όμως να αφήσει περιθώρια για κάτι διαφορετικό...

Ήμουν πεπεισμένος πως είχα να κάνω με μια χαμένη πριγκίπισσα.. Σαν και αυτές που μάθαμε από τα παραμύθια... 

Τις ονειροπόλες, ανθρώπινες, διαφορετικές πριγκίπισσες. Αυτές που ονειρευόμασταν όταν ήμασταν μικροί, να έχουμε στο πλάι μας όταν μεγαλώσουμε...

ο ελληνισμός έχασε αυτό ακριβώς το πολυτιμότερο τμήμα της δύναμης του, την φυλακτήρια, διεκδικητική, οδυσσειακή πανουργία!





Φαίνεται λοιπόν πως στην μακρόχρονη του πορεία προς την ολοκληρωμένη νοημοσύνη, ο ελληνισμός έχασε αυτό ακριβώς το πολυτιμότερο τμήμα της δύναμης του, την φυλακτήρια, διεκδικητική, οδυσσειακή πανουργία!
Φαίνεται μάλιστα, πως αν δεν ξέρεις καθόλου να πλέκεις δόλους, τότε ούτε να τους διακρίνεις μπορείς! Ας ρίξουμε λοιπόν μια σύντομη ματιά σ’ αυτόν τον πανούργο ήρωα του Ομήρου, για να νιώσουμε καλύτερα την ουσία της ιδανικής αντεπιθετικής του συμπεριφοράς!

  Πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η ομηρική προσωπογράφηση του Οδυσσέα στην τρίτη ραψωδία της Ιλιάδος, όπου διαβάζουμε: «όταν όμως τον λόγο έπαιρνε ο πολυμήχανος στη σκέψη Οδυσσέας, όρθιος στεκόταν και στη γη τα μάτια του κρατούσε στυλωμένα, το σκήπτρο του δεν σάλευε για ομπρός για πίσω διόλου, μα ασάλευτο σαν καρφωμένο το κρατούσε, θα ‘λεγες πως ήταν κάποιος θυμωμένος και τρελός, χωρίς δισταγμό κανένα. Αλλ’ όταν πια απ’ τα στήθια έβγαζε φωνή, σαν χειμωνιάτικες χιονονιφάδες έπεφταν τα λόγια του άνδρα, και τότε κανείς δεν μπορούσε πια να μετρηθεί μαζί του»[1] Ιλιάδα Γ 215-225

  Ο Οδυσσέας είχε την αρτιότερη επίγνωση του κρυφού κίνδυνου. Ήταν ...