# #

15 Αυγ 2015

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν χτες βράδυ στο Κάστρο....Οι OPERA CHAOTIQUE ήταν δυναμίτες



Οι OPERA CHAOTIQUE ήταν δυναμίτες χτες το βράδυ στο Κάστρο του Πλαταμώνα...
Περισσότεροι από 500 φίλοι του Τένορμαν και του Βουντού Ντράμερ πέρασαν μια υπέροχη βραδιά σ ένα υπέροχο χώρο απολαμβάνοντας  την μουσική και τους θεατρικούς αριστοφανικούς αυτοσχεδιασμούς του Τένορμαν με  punk ουρλιαχτά, τζαζ μελωδίες που πάλλονται στο ρυθμό αφρικανικών κρουστών, τρυφερά παραμύθια που μεταμορφώνονται σε σκοτεινούς εφιάλτες....

Αυτοσαρκασμοί,  σεξουαλικά υπονοούμενα, ερωτικοί χοροί από την..

14 Αυγ 2015

Δείτε πως αντιμετωπίζει η Μέρκελ στη Γερμανία τους λαθρομετανάστες!!!



Κοντεύουν να φάνε ζωντανό τον αστυνομικό μας στην Κω για μια σφαλιάρα…
Δηλαδή στην Γερμανία της Μέρκελ τι έπρεπε να τους κάνουν;
Γιατί το λέμε αυτό…;
Δείτε τι κάνει εκεί η αστυνομία…

Τι είναι ο Τσακαλώτος;

Πολύ γέλιο...(?)

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε ένα Μνημόνιο, στο οποίο οι πολίτες στο δημοψήφισμα είχαν αντιταχθεί σε ποσοστό 61,3%.

vouliΌποιος παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Βουλής για το νέο Μνημόνιο -που ξεκίνησε δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί- ξέρει πολύ καλά πως η ελληνική Βουλή δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

Το νέο Μνημόνιο ψηφίστηκε από την Βουλή για τα μάτια του κόσμου. 
Έστω, του κόσμου που ήταν ξύπνιος μέχρι τα χαράματα.
Το νέο Μνημόνιο θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί στις Βρυξέλλες ή στη γερμανική Βουλή. Αυτό αρκούσε.
Οι Έλληνες βουλευτές παρέμειναν σιωπηλοί, και ψήφισαν το νέο Μνημόνιο -που δεσμεύει τη χώρα για δεκαετίες-,

13 Αυγ 2015

Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ κουβεντιάζει με τον Charles Bukowski, ενώ το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη ... Βίντεο

ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΜΠΑΡΕ 

 Ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος 

 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου OPERA CHAOTIQUE στο Κάστρο Πλαταμώνα.

Σήμερα, 13 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ

Το γεγονός του Καλοκαιριού στην Πιερία και οχι μόνο...Οι Οπερα Χαοτικ στο Κάστρο του Πλαταμώνα.Αποκλειστική συνέντευξη


Ότι πιο... περίεργο,τρελό,επεισοδιακό,απροσάρμοστο,κουφό,ερωτικό,μελωδικό,αναρχικό,θεατρικό,τζαζ μπορείτε να φανταστείτε σας το προσφέρουν οι Opera Chaotique όπου κι αν εμφανίζονται...

Κι εμφανίζονται παντού...

στα Βερολίνα...Στις Ιταλίες...Στις Πορτογαλίες,στις Γαλλίες...στα Βελιγράδια...

Στην Ελλάδα.....Στην πονεμένη Ελλάδα...

Πρόκειται για ένα σχήμα που έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθεί ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Οποιος δεν έχει δει την θεατρική παράσταση των Οπερα Χαοτίκ....

Π.Λαφαζάνης: "Αλέξη, διέγραψέ μας"


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνομιλία του νωρίτερα με δημοσιογράφους στην Βουλή, επιβεβαίωσε ότι δημιουργούνται Επιτροπές Αγώνα κατά του Μνημονίου, καθώς «όταν κάτι δεν το αποδέχεσαι, μάχεσαι εναντίον του».
 
Στην παρατήρηση ότι «έτσι μάχεσαι και κατά της κυβέρνησης», έκανε λόγο για «μεταβατική κατάσταση», ενώ στην παρατήρηση πως «ο πρωθυπουργός ως πρόεδρος της ΚΟ, μπορεί να σας διαγράψει», είπε «δεν νομίζω, υπάρχει καταστατικό του κόμματος και κανονισμός της ΚΟ. Από βουλευτές θα μας διαγράψει; Ας μας διαγράψει».
 
Εξάλλου,

ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΜΠΑΡΕ

 Ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου
OPERA CHAOTIQUE στο Κάστρο Πλαταμώνα
ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΜΠΑΡΕ

Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ  κουβεντιάζει με τον Charles Bukowski, ενώ το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη ...
   

Μια ακόμα μουσική εκδήλωση στο Κάστρο του Πλαταμώνα στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

 Σήμερα, 13 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ το δίδυμο των μουσικών αλχημιστών OPERA CHAOTIQUE παρουσιάζει το πολυποίκιλο μουσικό σύνολο «ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΜΠΑΡΕ».

   Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

    Πρόκειται για ένα σχήμα που έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθεί ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.


Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο μουσικών αλχημιστών που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την...

11 Αυγ 2015

Το Μικρό Σπίτι στο Λειβάδι....


 Πωλείται....

Όπως είναι επιπλωμένο...

Πρώτο κόμμα ο Λαφαζάνης!

lafazanisneo
Χωρίς καν να προαναγγείλει επίσημα το κόμμα του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τα ευρήματα των τηλεφωνικών δημοσκοπήσεων προκαλούν σοκ σε όσους πολιτικούς αρχηγούς μέχρι σήμερα πίστευαν ότι έχουν κατοχυρώσει την θέση τους στον κομματικό χάρτη.
Η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη μπήκε με το καλημέρα δυναμικά στις δημοσκοπήσεις και διεκδικεί με άνεση τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι πιο δημοφιλής πολιτικός εμφανίζεται πλέον ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τελευταίος ο....

10 Αυγ 2015

Ρε λεβέντες, σε τί διαφέρετε απ' τους προηγούμενους ξεφτιλισμένους...

      

Σα δε ντρέπεστε!..




Είπαμε να μην το χοντρύνουμε,
..αλλά είναι μερικά πράγματα που ξεφεύγουν απ' την δικαιοδοσία της ήπιας κριτικής,
..και χρειάζονται άγριο κράξιμο.


Διότι καλά (μαύρα καλά) τα καινούργια προαπαιτούμενα, ή τα παλιά που δεν είχαν εφαρμοστεί, για να υπογραφεί το νέο μνημόνιο, τρομάρα τους.

Αλλά το να δέχονται εκεί στο υπουργείο Οικονομικών ουσιαστικά να ξηλώσουν μία πετυχημένη και ίσως την μόνη φιλολαϊκή ρύθμιση τούτης της διακυβέρνησης, τις 100 δόσεις για οφειλές προς το δημόσιο
..παραπάει!


Μία ρύθμιση που με το ''καλημέρα σας'' έφερε στα δημόσια ταμεία πάνω από ένα δις ευρώ,..

ΚΥΓΕΩ (Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία)

Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές, συνοδοιπόροι και συνονειρευτές!
Μετά την παγκόσμια συνάντηση στο Μιλάνο στο Expo Dei Popoli για την Διατροφικη Κυριαρχια και την Αγροοικολογία ως Λύση στα Διαταραγμένα Συστήματα που βιώνουμε, ανέλαβα την εκπροσώπηση στην Ελλάδα του URGENCI -του κινήματος της ΚΥΓΕΩ (Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία) μιας και το κομμάτι αυτό εδώ και κάποιο διάστημα έχει μείνει αναντιπροσώπευτο από Ελληνικής πλευράς.
Η ΚΥΓΕΩ πανευρωπαϊκα αριθμεί πάνω από 4,000 ομάδες, με 465,000 μέλη και 6,300 παραγωγούς. Στην χώρα μας θα μπορούσε να αποτελέσει σαφή εναλλακτική στο επόμενο διάστημα που θα εξασφαλίσει την επιβίωσή μας, 'παντρεύοντας' ομάδες καταναλωτών με αγρότες που αναλαμβάνουν να καλλιεργούν την τροφή τους σε αντάλλαγμα ανάληψης μέρους της οικονομικής ευθύνης του παραγωγού.
Στο Μιλάνο έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας για δημιουργία Πανευρωπαϊκού Καταστατικού Χάρτη αναφορικά με την ΚΥΓΕΩ. Στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι ο όρος ΚΥΓΕΩ θα προφυλαχτεί από την εμπορευματοποίηση και την παραπλάνηση των καταναλωτών. 
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα...

Πρόκειται για μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού.....Απολογισμός; Παππάρια!

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


kartesios090815
Εντάξει, όταν καταφέρεις να ξεπεράσεις το στάδιο της οργής γι’ αυτή την κυβέρνηση, μπορείς άνετα ν’ αρχίσεις να διασκεδάζεις μαζί της. Οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί, πρόλαβαν να το αποδείξουν. Δεν περίμενα όμως να είναι και τόσο ξεδιάντροπα διασκεδαστικοί. Να γελάς με αυτά που λένε, να ξέρεις ότι δεν τα πιστεύουν κι όμως να συνεχίζουν να προσπαθούν να σε βγάλουν ηλίθιο με πολύ σοβαρό τρόπο.
Όπως, για παράδειγμα, ο Νίκος Παππάς. Ένας νέος άνθρωπος που μέσα σε 6 μήνες γέρασε πολιτικά περισσότερο κι από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Η επιστροφή στη δραχμή δεν υπήρξε προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και το Grexit δεν υπήρξε ποτέ ούτε εντολή του ελληνικού λαού, ούτε σχέδιο της κυβέρνησης», δήλωσε ο Νίκος Παππάς κι αμέσως σου έρχεται στο μυαλό η ερώτηση: «Δηλαδή ήταν το τρίτο Μνημόνιο ανάμεσα στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ;».
Δεν υπάρχει ίχνος από το ήθος που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει την Αριστερά κι αυτό με κάνει σίγουρο ότι αυτή η κυβέρνηση ή άλλες με κορμό αυτήν την κυβέρνηση δεν θα σταματήσουν εδώ τις πολιτικές ανηθικότητες. 
Ούτε η διαφθορά θα αγγιχθεί, ούτε η διαπλοκή θα ενοχληθεί,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 66 εκατομμυρια φυγάδευσε η παρέα του συμβούλου Σαμαρά στις ΗΠΑ!


ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ!


ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΤΗΡΙΞΗ»


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: 

Πες μας που βρήκες τα λεφτά...

9 Αυγ 2015

Ολοταχώς προς συμφωνία και εκλογές

 
Εντείνονται τα σενάρια ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων καθώς η συμφωνία με τους δανειστές βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν πως μέχρι την Κυριακή το βράδυ ή το μεσημέρι της Δευτέρας θα έχει οριστικοποιηθεί το κείμενο και τα νομοσχέδια που θα ψηφιστούν ως προαπαιτούμενα για την  ένταξη στον ESM.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο Μαξίμου έχει επικρατήσει ο σχεδιασμός για «εκλογικό αιφνιδιασμό» με προκήρυξη εκλογών αμέσως μετά την ψήφιση της συμφωνίας στις..

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ...«Αγαμέμνων» του Αισχύλου από το Το θέατρο «Πήγασος»στον αρχαιολογικό χώρο των Λειβήθρων (παρολύμπια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας)


Με την τραγωδία «Αγαμέμνων» του Αισχύλου συνεχίζεται  το πρώτο τριήμερο αυτής της εβδομάδας το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου.
   Το θέατρο «Πήγασος» παρουσιάζει τόσο τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015, όσο και την Τετάρτη 12-8-2015 στις 9 το βράδυ στον αρχαιολογικό χώρο των Λειβήθρων (παρολύμπια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας), την Αισχυλική τραγωδία «Αγαμέμνων». 

Η παράσταση θα δοθεί στο νεόκτιστο θεατρικό χώρο της..

«Η απαγορευμένη συζήτηση για το εθνικό νόμισμα»

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην δημόσια αυτή συζήτηση, να θέσουν τα ερωτήματά τους και να καταθέσουν τις απόψεις τους.  Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 20:30 στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Θερινός δωδεκάλογος 2015», προγραμματίζει ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα: «Η απαγορευμένη συζήτηση για το εθνικό νόμισμα» με κεντρικούς ομιλητές τους...

Και τρία πουλάκια κάθονταν....



 Η σοκαριστική αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό...

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 45% ΣΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΘΥΡΙΔΕΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!



Κάτω από στρώματα, σε θυρίδες ή στο εξωτερικό.


Αρκετά από αυτά τα χρήματα που έφυγαν το τελευταίο διάστημα από τις ελληνικές τράπεζες ήταν αδήλωτα. Σε αυτά ακριβώς στοχεύει η κυβέρνηση και ετοιμάζεται να τα φορολογήσει βάσει του γαλλικού συστήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα", το νέο σχέδιο νόμου προβλέπει πως κεφάλαια τα οποία δεν δηλώθηκαν να φορολογούνται με συντελεστή ακόμη και 45%, ανάλογα με την περίοδο κατά την οποία έγινε η απόκρυψή τους.

Αν για παράδειγμα κάποιος πολίτης δεν δήλωσε ένα ποσό το 2000,