# #

4 Ιουν 2021

Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι...απορροφητήρες από την Ολλανδία!!!

 


Ο δήμαρχος Αθηναίων αφού έκανε το πείραμα φυτεύοντας δέντρα και φυτά για να δει πόσο αντέχουν χωρίς να ποτίζονται παίζοντας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εν μέσω πανδημίας, τώρα έβαλε απορροφητήρες από την Ολλανδία στην πλατεία Ομόνοιας για να σώσει τους Αθηναίους από το καυσαέριο!!!

Το αποκορύφωμα της όλης αυτής νέας ηλιθιότητας έχει την ονομασία "Δέντρα πλατείας Ομόνοιας".
Δεν ξέρω αν η μετάλλαξη του εγκεφάλου του...

3 Ιουν 2021

Χιόνισε καλοκαιριάτικα στον Όλυμπο!!!!


Καλοκαίριασε και επίσημα, αλλά ο χειμώνας δυσκολεύεται να δώσει την θέση του στο καλοκαιράκι. Εντυπωσιακό είναι το χθεσινό βίντεο όπου καταγράφεται χιονόπτωση στις κορυφές του Ολύμπου.

Δείτε το βίντεο:

2 Ιουν 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Επείγουσα ανακοίνωση

 

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ σας ανακοινώνουμε ότι λόγω βλάβης στο κεντρικό Αντλιοστάσιο του Παλιού Παντελεήμονα δεν θα υπάρχει αρκετή ποσότητα πόσιμου νερού στον οικισμό .
Η ΔΕΥΑΔΟΛ θα επανέρθει με νεώτερη ανακοίνωση όταν ..

1 Ιουν 2021

Φίλοι Λεπτοκαρίτες, επιτρέψτε μου να σας γράψω δυο σκέψεις μου που αφορούν εσάς και το χωριό σας

 


Αγαπητοί συνδημότες του δήμου Δίου Ολύμπου,
παρακολουθώντας τη συνεδρίαση του δήμου μας στις 26/5/2021 (από βίντεο σε ηλεκτρονική εφημερίδα) και διαβάζοντας μια ανάρτηση ενός τοπικού site για την απουσία των προέδρων στα δημοτικά μας συμβούλια, σκέφτηκα για ακόμα μια φορά πόσο λίγο αγαπάμε τον τόπο μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αφού ψηφίζουμε ανθρώπους που απουσιάζουν ακόμη και όταν συζητιούνται και πρόκειται να παρθούν αποφάσεις για θέματα σημαντικότατα για το δήμο αλλά κυρίως για τα χωριά τους.
Και ας μη δικαιολογούμε τους εαυτούς μας λέγοντας ότι δεν πιστεύαμε ότι θα φερθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γιατί σε μικρό δήμο ζούμε και λίγο πολύ γνωριζόμαστε. Περισσότερο δε, γνωρίζουμε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και έχουν δώσει δείγματα γραφής. Εμείς δεν ξέρουμε να τα διαβάζουμε σωστά.
Φίλοι Λεπτοκαρίτες,

30 Μαΐ 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: "Έτσι , και τα μπροστινά οικόπεδα έχασε ο Δήμος αλλά και τις οφειλές της μητρόπολης προς τον Δήμο"


Στο δημοτικό συμβούλιο ,πριν 3 μέρες, συζητήθηκε το θέμα της άσκησης ή μη αναίρεσης της απόφασης του δικαστηρίου που παραγράφει την οφειλή από το σχέδιο της μητρόπολης Κιλκισίου το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ .

Για να το κάνουμε κατανοητό η μητρόπολη Κιλκισίου χρωστάει στον Δήμο περισσότερες από 300.000 ευρώ. Όμως κατέφυγε στα δικαστήρια και τελικά πέτυχαν την διαγραφή του χρέους. Έτσι ο Δήμος έφερε το θέμα της διαγραφής του χρέους στο ΔΣ να συζητηθεί. Αν και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η απόφαση της διαγραφής, το ΔΣ αποφάσισε να το ...