# #

20 Δεκ 2019

ΑΥΤΑ κάνουν οι "αναρχικοί"...!!!

Ο Δ. Ινδαρές, δεν είναι ούτε αναρχικός, ούτε οροθετικός, ούτε πρόσφυγας. Είναι το μέλλον σας...



Στο ηχητικό απ’ την ταράτσα του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ (όσο τα ΜΑΤ χτυπάνε εκείνον και την οικογένειά του, ενώ του περνάνε χειροπέδες και του φοράνε κουκούλα για να μην ακούγεται όσο φωνάζει) τον ακούμε να λέει στους αστυνομικούς, πως συμπεριφέρονται σαν «Aναρχικοί που ...

18 Δεκ 2019

«Νόμος και Τάξη»

Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους 

Άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εισβάλουν σε οικία που βρίσκεται δίπλα σε μία από τις καταλήψεις που εκκενώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κουκάκι και όταν η οικογένεια αρνήθηκε, ζητώντας χαρτί από εισαγγελέα, έδεσαν, ξυλοκόπησαν και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ μέλη της. «Είδα άνθρωπο ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιού μου στο πάτωμα» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η μητέρα και σύζυγος των προσαχθέντων στον ΑΝΤ1. «Ανέβηκα να δω τι γίνεται και μου είπαν φύγε κλείσου μέσα γιατί θα σε πετάξουμε από την σκάλα». 
Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους
Υπενθυμίζεται ότι τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο στόχαστρο ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και του δόγματος «Νόμος και Τάξη» της κυβέρνησης. Χημικά και κρότου λάμψης από δυνάμεις των ΜΑΤ κατά ομάδας ατόμων που βρίσκεται σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Παναιτωλίου.
Η καταστολή όμως...

Ε.Ε.: Σαν τρελό φορτηγό

Η Ελλάς ως οικόπεδο και αποικία, της έχει ανατεθεί ο Ρόλος του Χωροφύλακα και της Χωματερής, δυστυχισμένων ανθρώπινων ζωών.

Για μια ακόμη φορά, δεν κατέστη δυνατόν, στο Γερμανικό Ράιχ, να διαβεί το στενό της Μάγχης.

Η Γερμανική Ευρώπη, που φέρει το ψευδώνυμο «Ευρωπαϊκή Ένωση», συνταράσσεται από το Ρήγμα που υπέστη από το Brexit και τις τεκτονικές αλλαγές που ήδη έχουν δρομολογηθεί.


Η Γαλλία,

από κράτος Βισσύ, που είχε περιέλθει στα πλαίσια της Ε.Ε., διεκδικεί νέο ρόλο, με τον Μακρόν να υποδύεται τον «Πεταίν» του Βερντέν και όχι εκείνον του Βισσύ.

Η δε Λεπέν, προσπαθεί να τον υπερκεράσει σε αντιευρωπαϊκή ρητορεία.

Οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης του πρώην Ανατολικού μπλόκ, πάντα «ατίθασες» απέναντι στα κελεύσματα των Βρυξελλών.

Αρκούντως όμως φιλικές και υπάκουες, προς τις ΗΠΑ δεν θα είναι καθόλου απίθανο να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο, με τον άτυπο-προς το παρόν- άξονα ΗΠΑ - Μ. Βρετανίας, πριονίζοντας ακόμη περισσότερο τις φιλοδοξίες της Γερμανίας, για Ευρωπαϊκή ηγεμονία.

Μεταξύ σφύρας και άκμονος η Γερμανία.

Μεταξύ της ανάγκης για ενέργεια από την Ρώσικη ομοσπονδία,