# #

17 Ιουλ 2010

- Αν σας δώσω 20 € θα σηκώνατε την φούστα σας λίγο πάνω από το γόνατο...

Ένας κύριος στο λεωφορείο, κάθεται δίπλα σε μια νέα ξανθιά κοπέλα και δεν έχει πάρει τα μάτια του από τα πόδια της.
Κάποια στιγμή της λέει:
- Αν σας δώσω 20 € θα σηκώνατε την φούστα σας λίγο πάνω από το γόνατο;
Η ξανθιά κοπέλα πήρε τα 20 € και σήκωσε την φούστα της πάνω από το γόνατο.
Λίγο αργότερα του λέει η ξανθιά κοπέλα:
- "Αν μου δώσετε 50 € μπορώ να σας δείξω και το μέρος που έκανα εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.
Πρόθυμος...

Αρκας..................

Εάν μειώναμε τον πληθυσμό της Γης στο μέγεθος μίας μικρής πόλης με 100 ανθρώπους,διατηρώντας τις αναλογίες θα ήταν ως εξής :

Εάν μειώναμε τον πληθυσμό της Γης στο μέγεθος μίας μικρής πόλης με 100 ανθρώπους,διατηρώνταςτις αναλογίες θα ήταν ως εξής :

57 Ασιάτες

21 Ευρωπαίοι

14 Αμερικάνοι (Βοράς και Νότος)

8 Αφρικανοί

52 Αντρες

48 Γυναίκες

70 Έγχρωμοι

30 Λευκοί

89 Ετεροφυλόφιλοι

11 Ομοφυλόφιλοι

6 άνθρωποι θα κατέχουν το 59% του παγκόσμιου πλούτου και όλοι θα είναι Αμερικανοί

80 θα έχουν κακές συνθήκες διαβίωσης

70 θα είναι αγράμματοι

50 θα είναι ανειδίκευτοι

1 θα πεθάνει

2 θα γεννηθούν

1 θα έχει
computer

1 μόνο θα έχει ανώτατη εκπαίδευση

Αν δεις τον κόσμο από αυτή την οπτική, θα δεις πόση ανάγκη από αλληλεγγύη,

αλληλοκατανόηση, υπομονή και εκπαίδευση έχει ανάγκη!....

Η Χαρουλα στην Κατερινη...........

Εκπληκτικο βιντεο.........σιγα μην αφηνε το γερανο να της παρει το αμαξι...

Δεν αποκλείει ελεγχόμενη χρεοκοπία ο Μπαρόζο

Μανουέλ Μπαρόζο. Ο πρόεδρος της Κομισιόν  θεωρεί αναγκαία τη σύγκλιση των οικονομικών  πολιτικών της Ε.Ε.
ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ δημιουργίας διαδικασίας ελεγχόμενης χρεοκοπίας χώρας- μέλους της ευρωζώνης, που προωθεί η γερμανική κυβέρνηση, δεν απέκλεισε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος πάντως θεωρεί αναγκαία τη σύγκλιση των οικονομικών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στους χθεσινούς «Τimes» του Λονδίνου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ερωτώμενος για την πρόταση του Βερολίνου σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους, απέφυγε να απαντήσει ευθέως, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. Υπογράμμισε, πάντως,...

Το καφενειον " η Ελλας".........Περαστε κοσμε..........

.Κόκκινη γραμμή και αδιαπραγμάτευτα σημεία αποτελούν οι απολύσεις προσωπικού και το λουκέτο στον ΟΣΕ.... ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Ιούλιος 2010
Σκληρές διαπραγματεύσεις κάνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στις Βρυξέλλες για τον πλέον χρεωμένο οργανισμό στην Ευρώπη .Κόκκινη γραμμή και αδιαπραγμάτευτα σημεία αποτελούν οι απολύσεις προσωπικού και το λουκέτο στον ΟΣΕ.

Η τρόικα ζητά αναλυτική ενημέρωση για κάθε πτυχή του σχεδίου εξυγίανσης. Τα 10 δις ευρώ έλλειμμα και το αν είναι εφικτό να εξυγιανθεί ο οργανισμός αποτελούν το μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις.

Το νομοσχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ προβλέπει:

* την πώληση του 49% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
* μείωση προσωπικού μέσω κανονικής συνταξιοδότησης και μετατάξεων
* αξιοποίηση των ακινήτων μέσω εταιρίας ειδικού σκοπού
* συμβάσεις παραχώρησης των εμπορευματικών κέντρων Θριασίου και Θεσσαλονίκης
* αναπροσαρμογή στις τιμές των εισιτήριων ώστε να φράσουν περίπου στο 70% των εισιτήριων του ΚΤΕΛ
* κατάργηση ζημιογόνων δρομολογίων

Από όλο το δίκτυο του ΟΣΕ μόνο τα 200 χλμ από Λάρισα ως Θεσσαλονίκη είναι πλήρως εκσυγχρονισμένα, τα έργα στο τμήμα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη- Ειδομένη Προμαχώνας συνεχίζονται ακόμη και ίσως ολοκληρωθούν το 2015, ενώ παραμένει απαρχαιωμένο το δίκτυο της Πελοποννήσου.

Το νομοσχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ αναμένεται να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή ως το τέλος Ιουλίου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com

Πολιτικη κουζινα

Το δεντρο που.............εδινε.....εδινε....εδινε...!!!

Τα αίτια θανάτου του Σιμόν Μπολίβαρ αμφισβητεί ο Τσάβες ...

Εκταφή της σορού του «Ελευθερωτή»

Σάββατο 17/07/10 | Πηγή: in.gr
Στην εκταφή της σορού του «Ελευθερωτή» Σιμόν Μπολίβαρ προχώρησε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, προκειμένου να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του. Στο twitter o Ούγκο Τσάβες έγραψε ότι ο «Ελευθερωτής» ενδέχεται να δολοφονήθηκε, αμφισβητώντας την επίσημη εκδοχή ότι πέθανε απο φυματίωση.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι αντίκρυσε τη σορό του Μπολίβαρ: «Τι συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε απόψε! Αντικρύσαμε τα οστά του Μπολίβαρ!»

Όπως αναφέρει το BBC, στη Βενεζουέλα έχουν κληθεί 50 κορυφαίοι ειδικοί από όλο τον κόσμο, προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα: ο Σιμόν Μπολίβαρ πέθανε από φυματίωση ή έπεσε θύμα συνωμοσίας;

«Θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα» κατέληξε ο Τσάβες.

Ο Σιμόν Μπολίβαρ γεννήθηκε στο Καράκας το 1783 και πέθανε στην Κολομβία το 1830. Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της Νοτίου Αμερικής.

Το 1819 ίδρυσε τη Μεγάλη Κολομβία στην οποία περιλαμβάνονταν η σημερινή Κολομβία, η Βενεζουέλα, ο Ισημερινός και ο Παναμάς.

η Αγκυρα και η Αθήνα «ξυπνούν τον γίγαντα μέσα τους.......Περιεργες συμπτωσεις...

Tης Κύρας Αδάμ

Τα γεγονότα μπορεί να εμφανίζονται ως «τυχαία», αλλά μπορεί και να μην είναι. Ακολουθούν, όμως, την ίδια εξέλιξη.

Τον Αύγουστο του 1995, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι μελετούσε νομοσχέδιο, ώστε να αποκτήσουν οι υφαλοκρηπίδες στο Αιγαίο εγκαταστάσεις για οικονομική εκμετάλλευση. Το καθαρό μήνυμα ήταν ότι οι βραχονησίδες με οικονομική ζωή επάνω τους αποκτούν αυτομάτως υφαλοκρηπίδα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Στην Αγκυρα χτύπησε κόκκινο, η Αθήνα δεν προχώρησε στο νομοσχέδιο, η Αγκυρα, όμως, προχώρησε στην κρίση των Ιμίων στις 30 Ιανουαρίου 1996. Τυχαίο; Ισως ναι, ίσως όχι.

Τον Ιούλιο του 2010, και πάλι από «διαρροές», η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε νομοσχέδιο για τον ενιαίο φορέα υδρογονανθράκων και ακόμα, ότι περιοχές του Αιγαίου έχουν χωριστεί σε τμήματα προς έρευνα.

Την επομένη, η Αγκυρα έστειλε το ωκεανογραφικό της πλοίο «Τσεσμέ» σε «ερευνητική βόλτα» στην περιοχή του Β. Αιγαίου, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Μετά τα σχετικά άκαρπα ελληνικά διαβήματα, η Αγκυρα ανακοίνωσε επισήμως ότι για έναν χρόνο θα πραγματοποιήσει έρευνες σε μεγάλη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Και πριν πάρει ανάσα η Αθήνα, η Τουρκία, με διεθνή αγγελία NAVTEX, την πληροφόρησε ότι από χθες μέχρι και τις 20 Αυγούστου το τουρκικό ερευνητικό «Πίρι Ρέις» θα πραγματοποιήσει επιχειρήσεις σε περιοχή, που «παίρνει σβάρνα» το χώρο από τα ανατολικά της Ρόδου και το Καστελόριζο, μέχρι τα δυτικά παράλια της Κύπρου.

Επιπροσθέτως, η Τουρκία έχει δηλώσει ότι, μέχρι να οριοθετηθεί η υφαλοκρηπίδα, δεν αναγνωρίζει «εθνική» υφαλοκρηπίδα πέραν των χωρικών υδάτων (σ.σ. σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, η υφαλοκρηπίδα αρχίζει από το όριο των χωρικών υδάτων και πέρα).
Να είναι και αυτά τα δύο γεγονότα τυχαία; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Το γεγονός είναι ότι η Αγκυρα και η Αθήνα «ξυπνούν τον γίγαντα μέσα τους» και εκδηλώνουν και πάλι το ενδιαφέρον τους για την αναζήτηση υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο σ' αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιου είδους μεγαλεπήβολα «ερευνητικά» σχέδια υποκρύπτουν σοβαρούς κινδύνους για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή. Και τούτο γιατί οι δύο χώρες, με αντιδιαμετρικές απόψεις για τη βάση αντιμετώπισης του ακανθώδους θέματος της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, δεν πρόκειται να το λύσουν στην πράξη με ερευνητικά πλοία.

Θα μπορούσε κάποιος «ευφάνταστος» να θεωρήσει ότι όλη αυτή η «αναμπουμπούλα» ευνοεί τα σχέδια ή τα σενάρια κάποιων για συνολική ρύθμιση του θέματος της υφαλοκρηπίδας, με συνεκμετάλλευση «κυρίων» στα άφαντα για την ώρα κοιτάσματα στο Αιγαίο.

Τυχαίο το σενάριο; Μακάρι...

Ελευθεροτυπία  ...http://www.enkripto.com

ΤΑ «OΡΓΙΑ» ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ... ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!



ΤΑ «OΡΓΙΑ» ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ... ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! Εδώ και δύο περίπου αιώνες, η ιουδαιοχριστιανική προπαγάνδα αναπαράγει ανεμπόδιστα τα αυθαίρετα στερεότυπά της για την ερωτική ζωή των «ειδωλολατρών» Ελλήνων και Ρωμαίων, τους οποίους παρουσιάζει ως χυδαίους ηδονοθήρες, ακόλαστους και οργιαστές, συνεχίζοντας με πιο έντεχνες μεθόδους την δυσφημιστική εκστρατεία που πρώτοι είχαν αρκετά πιο πρωτόγονα και ωμά εγκαινιάσει, για προφανείς λόγους, οι λεγόμενοι «Πατέρες» από τον 2ο έως τον 4ο μεταχριστιανικό αιώνα.
Αυτή η επιστημονική πια προπαγάνδα, μέσα από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εικόνες και κείμενα μυθιστορημάτων ή στρατευμένων δοκιμίων, βάζει μέσα στα ανυπεράσπιστα μυαλά των ανθρώπων, εικόνες που ελάχιστα έχουν να κάνουν με την ιστορική πραγματικότητα, ωστόσο είναι επαρκώς έντονες και πολλές, ικανές δηλαδή να «πείσουν» αισθαντικά τα θύματά της ότι ο Χριστιανισμός «εξημέρωσε» τρόπον τινά τα ήθη της ανθρωπότητας, τραβώντας την έξω από μια «ζωώδη» υποτιθέμενη ακολασία της.

Όλη αυτή η ογκώδης επιχείρηση εμφύτευσης αρνητικών για την αρχαιότητα ...

Ο άνθρωπος θα αφανιστεί σε 100 χρόνια...!!!

Σε 100 χρόνια από σήμερα το ανθρώπινο είδος θα έχει αφανιστεί, προειδοποιεί κορυφαίος Αυστραλός επιστήμονας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Αustralian Newspaper», ο καθηγητής μικροβιολογίας, Φρανκ Φένερ...

Οι λευκές ουρές των αεροπλάνων σχηματίζουν νέφη που μπλοκάρουν την ηλιακή ακτινοβολία

Ειδικοί διατείνονται πως οι λευκές ουρές που βγαίνουν από τα αεροπλάνα καθώς πετάνε σχηματίζουν νέφη, τα οποία μπορούν να μπλοκάρουν το φως του ήλιου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ουρανοί της Βρετανίας εμφανίστηκαν ασυνήθιστα μπλε, όταν έγινε η έκρηξη του ηφαιστείου Eyjafjallajökull της Ισλανδίας, καθώς όλες οι πτήσεις πάνω από τη Βρετανία είχαν απαγορευτεί.
vapour-trails
Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται όταν τα αεροσκάφη πετούν πάνω από 8 χιλιόμετρα, όπου εκεί η θερμοκρασία του αέρα είναι περίπου μείον 30 βαθμούς Κελσίου. Καθώς οι κινητήρες τζετ των αεροσκαφών εκπέμπουν υδρατμούς, αυτοί κρυσταλλοποιούνται από το ψύχος και σχηματίζουν τις γνωστές ουρές, σαν λευκές ραβδώσεις κατά μήκος του ουρανού.
Αυτές οι ουρές μπορεί να είναι βραχύβιες. Αλλά αν υπάρχει ήδη ένα σημαντικό ποσό υγρασίας στην ατμόσφαιρα αυτές μπορεί να κρατήσουν για ώρες, ανάλογα με την εκπομπή των υδρατμών από τις άκρες των κινητήρων και το σημείο κορεσμού του περιβάλλοντα αέρα.
Οι επιστήμονες, επιπλέον λένε, πως οι γραμμές των κρυσταλλοποιημένων υδρατμών από τα αεροπλάνα επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία σχηματισμού των νεφών. Τα νέφη αυτά είναι γνωστά ως νέφη θύσανοι και μερικές φορές καλύπτουν έκταση στον ουρανό μεγαλύτερη από 35.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα ή έκταση που ισοδυναμεί με το 1/5 της βρετανικής επικράτειας.
Το επίπεδο της υγρασίας του αέρα σε μεγάλα ύψη δεν έχει καμία σχέση με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στο έδαφος. Γι αυτό και είναι δυνατόν να δούμε λευκές ουρές ακόμα και μια καθαρή ημέρα.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Reading Keith Shine, εμπειρογνώμονας σε θέματα νεφών, είπε ότι αυτά που έχουν σχηματισθεί από τους καπνούς του αεροσκάφους θα μπορούσαν να διαρκέσουν για ώρες, αποστερώντας την ηλιοφάνεια το καλοκαίρι σε περιοχές που έχουν μεγάλη κίνηση αεροπλάνων, όπως το Λονδίνο.
jet-clouds
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι, ως εκ τούτου, η ποσότητα του φωτός του ήλιου που κτυπάει το έδαφος θα μπορούσε να μειωθεί έως και κατά δέκα τοις εκατό. Ο Keith Shine προσθέτει ότι οι μουντές συνθήκες πάνω από τις περιοχές με τις περισσότερες πτήσεις θα επιδεινωθούν, καθώς ο όγκος της εναέριας κυκλοφορίας συνεχώς αυξάνεται
Πηγή: Dailymail

ο Γκαντεμης................προσοχη....

Εκατονταδες νεκροι καρχαριες....γιατι ???

Εκατονταδες νεκροι καρχαριες σε μια......."πολιτισμενη" χωρα την...Ιαπωνια. Μονο και μονο για να γινει σουπα το...πτερυγιο της...ΑΙΣΧΟΣ

Στο φως οι επιστολές για την Αστυνομία στα διόδια!......Τι αλλο θα δουμε...

Σάλο έχει προκαλέσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που ανάρτησε στις 23.40 χτες το βράδυ το protothema gr. για τις οδηγίες που δόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία από το υπουργείο Μεταφορών προκειμένου οι αστυνομικοί να παρεμβαίνουν σε ρόλο εισπράκτορα για τους “τζαμπατζήδες” των διοδίων!

Το ρεπορτάζ έχει αναπαραχθεί από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης...

αν η Κίνα έκανε να πουλήσει τα δολάρια της, θα μπορούσε να γονατίσει την Αμερική.

Χρόνια και χρόνια οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίεζαν την Κίνα να ανατιμήσει το νόμισμά της, με το επιχείρημα ότι το υποτιμημένο ρεμνίμπι συνιστούσε αθέμιτο ανταγωνισμό, έπληττε τις αμερικανικές θέσεις εργασίας και έτρεφε το αμερικανικό εμπορικό έλλειμμα.
Λίγο πριν την πρόσφατη συνάντηση κορυφής των 20 πλουσιότερων οικονομιών του κόσμου στο Τορόντο, η Κίνα ανακοίνωσε ...

Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό..;

Γυναίκα μπαίνει σε φαρμακείο και ζητάει δηλητήριο.
- Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό..; ρωτάει ο φαρμακοποιός.
- Να σκοτώσω τον άνδρα μου.
- Μα τι λέτε κυρία μου; Δεν μπορώ να σας πουλήσω αρσενικό για να σκοτώσετε έναν άνθρωπο!
Τότε η κυρία βγάζει από την τσάντα της μια φωτογραφία όπου ο άνδρας της έχει την γυναίκα του φαρμακοποιού στα τέσσερα.
Ο φαρμακοποιός παίρνει την φωτογραφία στα χέρια του, την κοιτά και απαντά: - Τώρα μάλιστα... Δεν μου είπατε ότι έχετε συνταγή!

ποιος είσαι εσύ που έκρυψες την αλήθεια ;.......ας συστηθούμε...

ποιος είσαι εσύ που έκρυψες την αλήθεια ;
ποιος είσαι εσύ που μου γέμισες το μυαλό με θρησκευτικά , πολιτικά , ιστορικά , κοινωνικά , ηθικά απόβλητα;
ποιος είσαι εσύ που μου γέμισες την ψυχή με φόβο , υποταγή , αντικοινωνικότητα , ντροπή ;
ποιος είσαι εσύ που μου γεμίζεις το κορμί με χημικά , μεταλλαγμένα σκουπίδια;
ποιος είσαι εσύ που μου κρύβεις το παρελθόν μου;
ποιος είσαι εσύ που ελέγχεις το παρόν μου;
ποιός είσαι εσύ που καταστρέφεις το μέλλον μου;
ποιος είσαι εσύ που αντικατέστησες τη ζωή μου με την επιβίωση;............

Πειραματόζωο η Ελλάδα....Απέραντο νεκροταφείο οικονομιών η ευρωζώνη

Του Δημήτρη Καζάκη
Οικονομολόγου-αναλυτή
Πριν δύο ημέρες η Pacific Investment Management Co., η οποία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο παγκόσμια χαρτοφυλάκιο ομολόγων, προειδοποίησε τους επενδυτές της ότι θα πρέπει να αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις χώρες της περιφέρειας του ευρώ όπως είναι η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία καθώς βουλιάζουν κάτω από το βάρος των χρεών τους. Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να βρεθούν εκτεθειμένοι στα δημόσια χρέη των χωρών αυτών, διότι το επόμενο διάστημα αναμένεται σοβαρή επιδείνωση της κατάστασής τους.
Υπάρχει μια οσμή βαθιάς σήψης στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ευρωζώνης...

ΟΛΥΜΠΟΣ - ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...

Γιατί οι αστυνομικοί πάνε πάντα τρεις τρεις;

Γιατί οι αστυνομικοί πάνε πάντα τρεις τρεις;

-Ο ένας ξέρει να διαβάζει, ο άλλος να γράφει και ο τρίτος γιατί του αρέσει να κάνει παρέα με διανοούμενους…

Ελληνες φανταροι .....η Σαρα και η...Μαρα στα κεντρα εκπαιδευσης και ...οχι μονο

Έλληνες φαντάροι σε κατηγορίες
Μερικοί τον αποκαλούν μισητό εφιάλτη, άλλοι χάσιμο χρόνου, άλλοι κατασκήνωση με G3. Ότι κι αν είναι ο στρατός, είναι σίγουρα υποχρεωτικός. Έτσι, σε μια από τις κλασικές στιγμές ανωτερότητάς μου από τον μέσο άνθρωπο, αποφάσισα να προετοιμάσω τους μελλοντικούς νεοσύλλεκτους για τη Σάρα και τη Μάρα που θα συναντήσουν στα Κέντρα Εκπαίδευσης.


- Το γιωτόμπαλο
Αυτή η κατηγορία περνάει περίοδο ακμής, μιας και μετά από μηνύσεις, αυτοκτονίες και μαμάδες που κράζουν το ΓΕΣ επειδή ο βλαστός τους γύρισε σπίτι με τερηδόνα, οι γιατροί μοιράζουν τα γιώτα δεξιά και αριστερά,...

Ξεκινα η αγωνιστικη περιοδος για τον "Ολυμπο Λεπτοκαρυας"............

Στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς

Συνάντηση γνωριμίας του προπονητή κ. Τάσου Ιωαννίδη με τους ποδοσφαιριστές
Σήμερα η πρώτη προπόνηση


Πρώτη του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς χθες αλλά χωρίς να γίνει προπόνηση.
Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας του προπονητή κ. Τάσου Ιωαννίδη με τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νεοαποκτηθέντες, εννέα συνολικά, ήταν παρόντες είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ήταν ακόμα και κάποιοι που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους. Στους ποδοσφαιριστές μοιράστηκε και το αθλητικό υλικό για τη νέα περίοδο.
Σήμερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου και θα γίνει στο βοηθητικό του Λιτοχώρου.            ..http://www.imerisiatispierias.gr

Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε .....ξενο αχυρωνα

Στα «χαρακώματα» Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ένα χάλκινο αγγείο


Tο αγγείο είχε εντοπιστεί στη συλλογή της Αμερικανίδας συλλέκτριας Σέλμπι Γουάιτ
Στα «χαρακώματα» βρίσκονται το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον τόπο έκθεσης ενός χάλκινου αγγείου του 4ου αι. π.Χ., που επαναπατρίστηκε από τις ΗΠΑ πριν δύο χρόνια και που …

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ . . . ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ (ΤΟΥΣ) ! ! !....Τετοιους εχουν οι δικοι μας πολιτικοι και εξαφανιζουν τα ...λεφτα

                 Μας το εστειλε κια αυτο ο φιλος Παν...Παν

Ελλάδα, η χώρα των δυο ταχυτήτων... Νεκρά και όπισθεν!....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ....ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ...



Oι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι
είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον..
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο γνωστός μας Χάρρυ Κλυν σχολιάζει τους... κυβερνητικούς σχεδιασμούς στην οικονομική κρίση και προσθέτει προτάσεις προς διευκόλυνση των κυβερνώντων.... Η μια ατάκα καλύτερη από την άλλη!
* Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!
* Ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες θα διακόψουν την οχτάωρη στάση τους για τρίωρη προειδοποιητική εργασία!
* Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!
* Έτσι και συνεχίσει για κανένα χρόνο ακόμα τη βιόλα της λιτότητας και της άγριας φορολόγησης ο ΓΑΠ, βλέπω να ληστεύουμε τους Αλβανούς.
* Μη στεναχωριέστε καλοί φίλοι, κανένας δεν έχει ποτέ παραπονεθεί γιατί δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του: «καλή μας ελεύθερη πτώση».
* Τα φτηνά χέρια δίνουν ακριβό ξύλο!
* Γιωργάκης Παπανδρέου... Ανοιχτό μυαλό, σαν κονσέρβα! Δέκα χρονών είπε μπαμπά και φωταγωγήθηκε το Καστρί!
* Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός? Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός
* ΓΑΠ: O μόνος αριστερός(?) πολιτικός που όλα του πάνε δεξιά!
* 18-3-10 Ο Παπακωνσταντίνου στην TV αναγγέλλει το νομοσχέδιο. Mόλις τον είδα, αγριεύτηκα. Πίσω τα γυναικόπαιδα φώναξα, ο χάρος βγήκε παγανιά!
* Το ΠΑΣΟΚ Είναι σαν τον κουρασμένο σαραντάρη. Στην εφηβεία ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και στα σαράντα θέλει να αλλάξει τα έπιπλα στη βίλα του.
* Αισχροκέρδεια, κλεψιά και τω θεώ δόξα H γυναίκα μου νομίζει πως μισό κιλό φέτα ζυγίζει τριακόσια γραμμάρια!
* Στο σπίτι δεν τρώμε. Κατεβάζουμε τις μπριζόλες από το ιντερνέτ. Στην κόρη μου που μένει στην Αγγλία στείλαμε μια σπανακόπιτα με e-mail.
* Ούτε κενό εξουσίας, ούτε κενό οικονομίας ΚΕΝΟ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
* Η μόνη φορά που πάμε μπροστά στην Ελλάδα είναι όταν βάζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά!
* Aυτή η κυβέρνηση έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.
* Πρέπει να το παραδεχτούμε ο Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί... Kι αυτό ρε παιδιά, είναι εκείνο που με ανησυχεί.
* Όσο πάει και παχαίνει το φιλαράκι μου ο 'Πάγκαλος. Tις προάλλες στο λεωφορείο, ευγενικός σηκώθηκε και παραχώρησε τη θέση του σε 4 κυρίες... Σε όλα τα ασανσέρ που υπάρχουν στο υπουργείο έχουν κρεμάσει ταμπέλες: ΑΤΟΜΑ 5, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΝΑΣ.
* Ο μικρός μου ο γιος είναι φτυστός εγώ, αλλά δεν πειράζει, αρκεί που το παιδί έχει την υγειά του.
* Αν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχισε στον Αδάμ και στην Εύα ένα μήλο, τα φρούτα σήμερα είναι πάμφθηνα.
* Πρέπει να μου έχει γίνει μεγάλη πλύση εγκεφάλου. Αφού να φανταστείτε ότι τα όνειρά μου διακόπτονται από διαφημιστικές σφήνες.
* Ένα μυστήριο... Έρχεσαι από το σούπερ μάρκετ με δυο τσάντες και το βράδυ έχεις τρεις σακούλες σκουπίδια!
* Οι μόνοι που έχουνε μετρητό σήμερα, είναι οι ζητιάνοι.
* H κατάστασή μας έχει φτάσει στο απροχώρητο... Χθες σφάξαμε το γουρουνάκι-κουμπαρά της κόρης μου!
* Τις προ άλλες πήγα σε ένα διαγνωστικό κέντρο για τσεκ απ και το πρώτο πράγμα που μου εξετάσανε ήταν το πορτοφόλι μου!
* Ένα φίλος μου αγόρασε μια 600άρα Μερσεντές τοις μετρητοίς. Την βενζίνη αγοράζει με δόσεις!
* O Δαρβίνος έκανε λάθος, προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο. Από τον γάιδαρο μάλλον κατάγεται...
* Μην πετάτε άσκοπα τα λεφτά σας από δω κι από κει, φυλάξτε τα. Ίσως κάποτε πάρουν αξία
* Aν έχετε αναπνευστικά προβλήματα θα σας συμβούλευα αντί σε γιατρό να πάτε καλύτερα σε συνεργείο αυτοκινήτων!
* Στον καιρό που ζούμε το πιο εύκολο πράγμα είναι να βγάλεις λεφτά. Και το πιο δύσκολο να ζήσεις με αυτά που βγάζεις
* Από εγκληματικότητα, αφήστε το καλύτερα. Παλιά φωνάζαμε, «αστυνομία Βοήθεια», τώρα φωνάζουμε, «βοήθεια η αστυνομία!»
* Τι γίνεται, ρε παιδιά, μ' αυτά τα χημικά και τα φυτοφάρμακα; Χθες έπλυνα μια ντομάτα και ξέβαψε!
* Υπάρχουν πολιτικοί που δεν τους άλλαξαν χαρακτήρα τα βουλευτιλίκια και τα υπουργιλίκια. Kαραγκιόζηδες ήταν και καραγκιόζηδες παρέμειναν...
* Αν νομίζεις ότι όλοι σε έχουν ξεχάσει, άφησε για δύο μήνες απλήρωτη την πιστωτική σου κάρτα.
* Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο κάποια λεπτά, χωρίς νερό μέρες, χωρίς τροφή εβδομάδες και χωρίς ηθικούς φραγμούς μια ολόκληρη ζωή!
* Το έλεγα και δε με πίστευε κανένας, η χώρα δεν κινδυνεύει από τους συνήθεις υπόπτους, κινδυνεύει από τους συνήθεις πρωθυπουργούς!.
* Καλά έκανε ο ΓΑΠ και πήγε στις Ινδίες... Το άσκημο είναι που θα ξαναγυρίσει...
* Oι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον..
* Βρε τον Παπακωνσταντίνου ! Κάνει δηλώσεις στο Υπ. Οικονομικών και μοιράζουνε στους δημοσιογράφους τον καφέ της παρηγοριάς και παξιμαδάκια !
* Το χα πει εγώ. Στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις είναι σαν τους θανατοποινίτες. Με το που βγαίνουνε ζητάνε χάρη.
* Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεκάδες θυμάτων σε κάθε έξοδο! Kι άν κατά τύχη δεν έχουμε θύματα ένα Σαββατοκύριακο, θα κάνουμε τζάκ πότ στο επόμενο!
* Η διαφορά μεταξύ ελληνικής οικονομίας και Τιτανικού: Στον Τιτανικό είχε και ορχήστρα
* Ελλάδα, η χώρα των δυο ταχυτήτων... Νεκρά και όπισθεν!

* Αν οι Έλληνες θέλουν να έχουν αυτά που δεν έχουν, πρέπει να κάνουν αυτά που δεν κάνουν...
* Όταν λέμε ακρίβεια, εννοούμε ακρίβεια! Nα φανταστείτε εμείς το ψυγείο μας, το κάναμε παπουτσοθήκη!
* ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟ Β: Παρκόμετρα στα σπίτια μας... Θα ρίχνεις 2 ευρώ για κάθε μισή ώρα που θα μένεις μέσα!
* Ο ΓΑΠ ποτέ δεν πίνει καφέ το πρωί... Φοβάται μην τον κρατήσει ξύπνιο όλη τη μέρα.
* Oι επιχειρήσεις βουλιάζουν. Tα ξενοδοχεία τώρα κλέβουν πετσέτες από τους πελάτες.
* Γιωργάκης μου θυμίζει τον δύτη που την ώρα που ανεβαίνει στην επιφάνεια, βλέπει το καράβι του να πηγαίνει στον πάτο!
* Ο μόνος τρόπος να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι να κάνουν οι πολιτικοί λιγότερες δηλώσεις.
* Παπανδρέου: Θέλει να χτίσει τη νέα Ελλάδα, γι αυτό κατεδαφίζει την παλιά!!!
* Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί: 5.100 δημόσιοι υπάλληλοι στην κρατική ραδιοτηλεόραση χωρίς να υπάρχει κρατική ραδιοτηλεόραση!
* Δημόσιες υπηρεσίες: Τόσος πολύς κόσμος, που προσφέρει τόσα λίγα, ζητώντας διπλάσιο μισθό για να κάνει τη δουλειά του ακόμα χειρότερα!
* Κύριε Παπανδρέου, κύριε Σαμαρά από τα κόμματά σας να αρχίσετε τον πόλεμο κατά της διαφθοράς, αυτά είναι που κυβερνούν τριάντα χρόνια τώρα.
* Άνθρωπος πάνω από 60 κιλά, μπαίνει πια στο πόθεν έσχες...
* Μόλυνση Θερμαϊκού: Σε 2-3 χρόνια δε θα θεωρείται θαύμα να περπατάει κάποιος στην επιφάνεια της θάλασσας. Οποιοσδήποτε θα μπορεί να το κάνει.
* Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν. Tον Αϊνστάιν βρεθήκανε και δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς!
* Για έναν πολιτικό που με τις μεθόδους του χθες υπόσχεται ένα καλύτερο σήμερα, φυσικό είναι να μην υπάρχει αύριο.
* Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει η κυβέρνηση!!!
* Επιστήμονες της NASA, προκειμένου να μελετήσουν τα όρια της αντοχής του ανθρώπου, ζήτησαν δείγμα Έλληνα συνταξιούχου!
* Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ξέρετε πόσο στοιχίζει μία κηδεία σήμερα;
* Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες, αλλά προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική...
* Mακάριοι όσοι υπόσχονται πολλά και θυμούνται λίγα...
* Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα από χώρα σε χώρα. Στην Αμερική ονομάζεται ΜAΦΙΑ, στην Ιταλία ΚΑΜΟΡΑ και στην Ελλάδα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
* Γιωργάκης: Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα;
-- Τα πλήθη: Βαρβαρότητα, Βαρβαρότητα
* Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί. Εργαζόμενοι και άνεργοι υπάρχουν.
* Καιρός να καταλάβουμε ότι το μόνο που έχει μείνει όρθιο σ' αυτόν τον τόπο είναι τα ερπετά.
* Πρώτη φορά αποκτήσαμε δύο πρωθυπουργούς χωρίς να μπούμε στο κόπο να τους ψηφίσουμε! Και τα ονόματα αυτών Ντομινίκ Στρος Καν και Όλι Ρεν.
* Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει το ΔΝΤ !
* Εμείς χρωστάμε, οι επιχειρήσεις χρωστάνε, το κράτος χρωστάει.

Τελικά που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά;

TΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (80.000.000.000 ευρώ)

TΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (80.000.000.000 ευρώ)


Σας δίνουμε την Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Δανειστές εναντι 80 Δισεκατομμυρίων Ευρώ! Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα μεγάλα κανάλια.
διαβαστε το και δειτε και βιντεο στο.....http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4341:2010-07-14-20-09-19&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196

Μητσοοοοοοοοοοοο...........και δευτερη απασχοληση ???

Οι κυριοτερες ειδησεις σε βιντεο

ΚΑΣΤΡΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

Ηταν να μην αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις ο Φιντέλ Κάστρο, μετά από 4 χρόνια απόλυτης απομόνωσης. Χθες πήγε στο υπουργείο Εξωτερικών και μίλησε για την πιθανότητα καταστροφικού πολέμου, αν οι ΗΠΑ -μαζί με το Ισραήλ- προσπαθήσουν να επιβάλλουν κυρώσεις κατά του Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα. Προέβλεψε, επίσης, ότι...

16 Ιουλ 2010

20 χρονια κοροιδιας......

Φεστιβαλ Ολυμπου...........

Θελουμε την Ελλαδα μας πισω..............6 Σεπτεμβριου 2010

500 καταγγελίες για ιερείς! .............

Οι σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων συνταράσσουν το Βέλγιο


ΤΗΕ ΝEW ΥΟRΚ ΤΙΜES , Των Doreen Carvajal και Stephen Castle 
Ενα παιδί κακοποιείται σεξουαλικά επί χρόνια από τον θείο του, που τυχαίνει να είναι και επίσκοπος της Μπριζ. Η βελγική κοινωνία το ξέρει, και σιωπά. Η Καθολική Εκκλησία το ξέρει, και το συγκαλύπτει. Και τώρα έρχονται στο φως άλλες 500 κακοποιήσεις ανδρών από ιερείς.
Η πρώτη παραίτηση ενός ευρωπαίου επισκόπου για κακοποίηση συγγενούς του έγινε ξαφνικά στις 23 Απριλίου. Στα 73 του, ο επίσκοπος της Μπριζ Ροζέ Βανγκχελούβε ανακοίνωσε ότι αποσύρεται, αναγνωρίζοντας ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ένα αγόρι του στενού του περιβάλλοντος. Το αγόρι, που δεν έχει κατονοµαστεί, ήταν ανιψιός του και σήµερα είναι λίγο πάνω από σαράντα ετών.
Προσπάθησε επί σχεδόν 25 χρόνια να καταστήσει γνωστό ότι ο θείος του τον κακοποιούσε. Ολα αυτά τα χρόνια διοχέτευε την οργή του στην τέχνη: σκάλιζε γιγαντιαίες εικόνες µε ανθρώπους που ούρλιαζαν ή παιδιά που τα συνέτριβε ένα στρώµα.
Ενας πρώην ιερέας, ο Ρικ Ντεβιλέ, λέει ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει τον καρδινάλιο του Βελγίου Γκόντφριντ Ντανίλς πριν από 14 χρόνια, αλλά εκείνος τον αποδοκίµασε. Στη συνάντησή τους, κοιτούσε ανυπόµονα το ρολόι του. Και αρκετές εβδοµάδες µετά, του έστειλε µια επιστολή µε την οποία τον καλούσε να µην κατηγορεί δηµοσίως την Εκκλησία χωρίς αποδείξεις.
Είναι άγνωστο αν ο καρδινάλιος είπε κάτι στο Βατικανό, το οποίο κατηγορείται κι αυτό για αδράνεια. Το µόνο που είχε να πει ο Πάπας ήταν να καταδικάσει την επιδροµή της βελγικής αστυνοµίας σε κτίρια της εκκλησίας, στα τέλη Ιουνίου... Ο επίσκοπος Βανγκχελούβε, που έχει αποσυρθεί σε ένα µοναστήρι Τραπιστών, θεωρείται ύποπτος για τη σεξουαλική κακοποίηση και ενός άλλου παιδιού, ενώ κατηγορείται για συγκάλυψη καταγγελιών που είχαν κάνει παιδιά εναντίον άλλων ιερέων. Η δηµόσια έκκληση του αρχιεπισκόπου ΑντρέΖοζέφ Λεονάρ των Βρυξελλών να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση ενθάρρυνε περισσότερα από 500 άτοµα – κυρίως άνδρες – να βγουν στο προσκήνιο µέσα σε διάστηµα µόλις δύο µηνών και να καταγγείλουν ότι έχουν πέσει θύµατα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς. «Για πρώτη φορά, υπάρχει µια γενιά ανδρών που καταγγέλλουν ότι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από άνδρες», λέει ο Πίτερ Αντριάενσενς, ένας ψυχίατρος που ανέλαβε να κάνει έρευνα για λογαριασµό της Εκκλησίας αλλά παραιτήθηκε τον περασµένο µήνα όταν η αστυνοµία κατέσχεσε το υλικό του. Οπως λέει, πολλά αγόρια ξυλοκοπήθηκαν από τους γονείς τους όταν τους είπαν τι γινόταν. «Ολόκληρη η κοινωνία σιωπούσε», λέει ο ψυχίατρος.
Ο ανιψιός του επισκόπου Βανγκχελούβε δεν θέλει να πει λεπτοµέρειες για όσα έχουν συµβεί. «Η Εκκλησία έχει µεγάλη δύναµη, και φοβάµαι», λέει. Ο Ντεβιλέ, που ενηµερώθηκε για τη συµπεριφορά του επισκόπου από έναν φίλο του ανιψιού του, αναγνωρίζει ότι ο τελευταίος δεν µπορούσε να κάνει τίποτα, καθώς η οικογένειά του δεχόταν µεγάλη πίεση να παραµείνει σιωπηλή.
Εποχή Ντιτρού
Με βάση τον βελγικό νόµο, ένα θύµα σεξουαλικής κακοποίησης µπορεί να καταφύγει στη δικαιοσύνη αφού συµπληρώσει τα 18 του χρόνια, και για διάστηµα δέκα ετών. Η εκκλησία υποστηρίζει ότι ο επίσκοπος Βανγκχελούβε δεν µπορεί να προσαχθεί σε δίκη γιατί η υπόθεση είναι παλιά. Και ο βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης Στεφάαν ντε Κλερκ λέει ότι η χώρα του περνά µια περίοδο ανάλογη µε εκείνη που έζησε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος συνελήφθη το 1996 και καταδικάστηκε για απαγωγή, βασανισµό και σεξουαλική κακοποίηση έξι κοριτσιών, από τα οποία τα τέσσερα πέθαναν.
ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ...
Ο επίσκοπος της Μπριζ που κακοποιούσε για χρόνια τον ανιψιό του αποσύρθηκε σε µοναστήρι
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΤΑ ΝΕΑ,

Ενα χρόνο στον αστυνομικό που... γούσταρε τον κρατούμενο


Εναν χρόνο φυλακή σε αστυνομικό για το «χάδι» στα ευαίσθητα σημεία κρατουμένου. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Πολίχνης Θεσσαλονίκης, πριν από δύο εβδομάδες.

Υστερα από ακροαματική διαδικασία που ξεπέρασε τις δύο ώρες κι αφού εξέτασε ..

Πωλουνται ελληνικα νησια μεσω διαδικτυου.....

το  νησι "Ναυσικα "  πωλειται 6.900.000 Ε....        και το νησι Αγ. Θωμας  15.000.000 Ε.....     Ποιος τα πουλαει?   Η ωραια Ελλας?   Ιδιωτης ?        

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Φ.Π.Α....???

Αντισυνταγματικές, αντικοινωνικές, καταστροφικές και αντιανθρώπινες οι αυξήσεις του Φ.Π.Α., παράλληλα με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Φ.Π.Α.
Οι Ενώσεις Καταναλωτών θα προασπίσουν την βάναυσα θιγόμενη αξία του ανθρώπου στην Δικαιοσύνη.
Αθήνα, 4 Ιουλίου 2010
1. Εφαρμόζονται από την πρώτη Ιουλίου οι νέες αυξήσεις στον Φ.Π.Α., αλλά και η επιβολή Φ.Π.Α. σε μία σειρά υπηρεσιών.
Η εφαρμογή των ρυθμίσεων αυτών αποτελεί ένα ακόμα βήμα της ακολουθούμενης εγκληματικής εις βάρος των πολιτών αυτής της χώρας πολιτικής των κυβερνήσεων, αυτής και της προηγούμενης, καθώς ουσιαστικά ακολουθείται η ίδια πολιτική....

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει τα κότσια να κλείσει την πόρτα στις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες της βιοτεχνολογίας. Ας τους κλείσει την πόρτα η Ελλάδα!.....ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ???

Από την Ελλάδα εξαρτάται πλέον το αν σε λίγα χρόνια θα είναι η μοναδική χώρα εντός των ορίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που όχι μόνο θα αποτελεί ζώνη ελεύθερη από μεταλλαγμένα... αλλά θα διατρανώσει και ένα ισχυρό ΟΧΙ στην επιμόλυνση των βιολογικών προϊόντων με Γ.Τ.Ο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει τα κότσια να κλείσει την πόρτα στις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες της βιοτεχνολογίας. Ας τους κλείσει την πόρτα η Ελλάδα!

Η αρχή έγινε! Η ΕΕ υιοθέτησε προτάσεις με στόχο την απεμπλοκή των αμφιλεγόμενων αιτημάτων για καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων φυτών στην Ευρώπη. Με τον τρόπο αυτό, οι Βρυξέλλες φιλοδοξούν να μεταρρυθμίσουν τις σημερινές περίπλοκες διαδικασίες έγκρισης καλλιεργειών γενετικά τροποποιημένων φυτών που έχουν αποτέλεσμα να μην δίνεται πλέον εδώ και χρόνια "πράσινο φως" στην Ευρώπη για τέτοιες καλλιέργειες, οι οποίες όμως πολλαπλασιάζονται στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Την ίδια ώρα, έντονες είναι οι ανησυχίες των ευρωπαίων καταναλωτών, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με το ενδεχόμενο τα γενετικά τροποποιημένα φυτά να "μολύνουν" τα άλλα καθώς και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η εξέλιξη στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η νέα πρόταση των Βρυξελλών έχει στόχο να προσφέρει το «τυράκι της φάκας» στα κράτη-μέλη, που δεν θέλουν τα μεταλλαγμένα προϊόντα την ελευθερία να απαγορεύουν ή να περιορίζουν στην επικράτειά τους τις καλλιέργειες γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, έστω κι αν οι συγκεκριμένες καλλιέργειες έχουν εγκριθεί από την ΕΕ.

Σε αντάλλαγμα, η Επιτροπή ζητάει από τις χώρες να πάψουν να μπλοκάρουν τις εγκρίσεις καλλιεργειών που ζητούν οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες!  ......http://www.biozo.gr/node

Ο υπ.Δημαρχος δημου Διου-Ολυμπου στο ραδιο-Ανατολικο, αναλυει,απαντα,διαφημιζει την υποψηφιοτητα του....


Αυτη τη στιγμη , ο υποψηφιος δημαρχος του Δημου Διου-Ολυμπου, μιλαει στο ραδιο-ανατολικος 98,2.........Εξηγει ,απαντα , αναλυει , διαφημιζει τον συνδυασμο του........Το τηλ. του ραδιοφωνου ειναι 23520 32009 , αν θελετε να τον φερετε σε δυσκολη θεση  η  να του συμπαρασταθειτε....Αληθεια.... εχει προγραμμα ? Τι λεει για τον βιολογικο ?   Για τον εθνικο δρυμο?... Για τον τουρισμο ?......

Πώς ο καθηγητής της Παντείου και σύμβουλος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου δημιούργησε τον Όμιλο Πειραιώς και σήμερα επιχειρεί να αλλάξει τον ελληνικό τραπεζικό χάρτη.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, επικρατούσε ένα κλίμα έντονης ανησυχίας για τις τράπεζες, καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια οι (συνήθως) γραφειοκρατικές και κρατικά ελεγχόμενες τράπεζες, έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που θα έρχονταν: στην Τραπεζική Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απελευθέρωνε την ευρωπαϊκή αγορά και περιόριζε δραστικά το ρόλο του κράτους (2002), αλλά και την προσαρμογή σε ένα περιβάλλον χωρίς συναλλαγματικούς περιορισμούς, με μια δραχμή που παρέπαιε, με έναν πληθωρισμό πάνω από το 20% και με το δημόσιο ταμείο να αγωνιά για το πώς θα καταβάλει τις συντάξεις του επόμενου μήνα…

Καυσωνας παλι σημερα......απαγορευτηκε και το ψαροντουφεκο...

Απίστευτο! Ενώ είχαν συμφωνήσει να την μειώσουν, τώρα μοιράζονται μεταξύ τους 11 εκ. ευρώ παραπάνω...για τις επιχορηγησεις των κομματων , λεμε.....ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ???

Απίστευτο! Ενώ είχαν συμφωνήσει να την μειώσουν, τώρα μοιράζονται μεταξύ τους 11 εκ. ευρώ παραπάνω. Συνολικά, 48,8 εκατ. ευρώ για το 2010…
Από τον Χάρη Φλώρο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Αυτή είναι η απόφαση με την οποία ακυρώνεται η μείωση  στις επιχορηγήσεις των κομμάτων που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Μάρτιο!
Με την απόφαση εκείνη, τα κόμματα θα μοιράζονταν 37 εκατ. ευρώ. Τώρα θα εισπράξουν 48 εκατ. ευρώ, δηλαδή 11 εκατ. ευρώ περισσότερα…
Το  ΠΑΣΟΚ θα πάρει 4 εκατ. παραπάνω, η ΝΔ…
5 εκατ.  παραπάνω, το ΚΚΕ 1,3 εκατ., ο ΛΑΟΣ 700 χιλιάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ 900 χιλιάδες και οι Οικολόγοι Πράσινοι περίπου 35 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.
Η μείωση που είχε αποφασιστεί για την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων ήταν της τάξης του 29% και προέβλεπε συνολική μείωση 15 εκατ. ευρώ ενώ είχε προηγηθεί και άλλη απόφαση με την οποία μειωνόταν η επιδότηση κατά 10%, δηλαδή από τα 58 στα 52 εκατομμύρια, στο πλαίσιο της μείωσης των δαπανών στον δημόσιο τομέα…
press-gr
Δημοσιεύθηκε στο Uncategorized |.............http://hellenicspace.wordpress.com/

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.
Χαρακτηριστικά ζωδίων

 
 
Κριός 21/3 - 20/4 -ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-
Κατα βάθος είστε  χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον. Πάνω απο όλα ο εαυτούλης σας. . Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Οταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά ειστε βλαμένοι απο γεννησιμιου σας.
 
Ταύρος 21/4 - 20/5 -ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-
Έχετε μεγάλη υπομονή και  ηρεμία και αυτο γιατί είστε  παντελώς ηλίθιοι  και γι αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτες απο γεννησιμιου σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλει ευχαρίστηση μετά απο το σεξ που το κανετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Απο το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.
 
Δίδυμοι 21/5 - 21/6 -ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-
Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, μακακοπίτουρες. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέριδες  και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Απιστοι και ξερόλες. οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιος είναι υποδιέστερός σας στην κακία.Οι περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές  και λεσβίες.Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.
 
Καρκίνος 22/6 - 22/7 -ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-
Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι  απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας  οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν  είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.
 
Λέων 23/7 - 22/8- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη.  Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνούνε. Γενικά είστε ευκολο θύμα αρκεί να σας κολακεψουνε. Ειστε σνόμπ, ψωνάρες και επιδειξιομανείς.
 
Παρθένος 24/8 - 22/9 -ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-
Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια .  Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες  σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη  και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας.   Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική. 
 
Ζυγός 23/9 - 22/10 -ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Εστε ανίκανοι ν αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.
 
Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που  παρασύρετε  και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.
 
Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι μαλάκες. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι  ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας..
 
Αιγόκερως 22/12 - 19/1- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-
.Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες και πουλάτε και την ίδια την  μάννα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στοχος σας μια καλη κοινωνικη θέση με οποιοδήποτε τιμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.
 
Υδροχόος 20/1 - 19/2 - ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-
Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και  συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας  αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκεμεταλλέυεστε  τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε  να μείνετε μόνοι,  Γενικά ειστε για δέσιμο.
 
Ιχθείς 20/2 - 20/3 - ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ-
Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε΄ανίκανοι..Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες  και ύπουλες. Γεννημενοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε απο το αίμα του άλλου.Ζείτε στην κοσμάρα σας και καταντατε πρεζόνια και  αλκοολικοί γιατί φοβαστε τα δύσκολα.Δεν χαλάτε χατήρια πείθοντας όλους οτι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας εχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε ολα αργότερα. Γεννημενοι χέστηδες.

 
Kontses...