# #

3 Μαρ 2012

Μια απίστευτη ιστορία....

Εσείς...??? 


Θα τον πιστεύατε ??

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΟΧΛΗΣΗ


Αντιµετωπίστε ενοχλήσεις υγείας µε µολύßια, µονωτική ταινία και 19 ακόµα απίστευτα φάρµακα που έχετε στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστει ...

Μπαλάκι του τένις - Αντιµετωπίζει : πονεµένα πόδια.
Για ένα ευχάριστο και εντελώς δωρεάν µίνι µασάζ στα ταλαιπωρηµένα σου πόδια, ßγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες σου και κύλισε κάθε πατούσα σου πάνω σε ένα µπαλάκι του τένις, του γκολφ ή µια κονσέρßα τοµάτας. Για έξτρα ανακούφιση χρησιµοποίησε ένα µπουκάλι παγωµένο νερό.

Λεµόνια ή ελιές - Αντιµετωπίζει :

Αθάνατε...Μητσοτάκαρε...!!!

Το γοητευτικό χαμόγελο του...καβάλα στ άλογο !!!

...Για να μην ξεχνιόμαστε !!!
Κανένας τους δεν είναι καθαρός !!!

Τι βαθμό παίρνω κυρία...???



...
Η Κυρία σας , θα σας βαλει 20 , με άριστα το 10 είναι σίγουρο !!!
Να δούμε ο ελληνικός λαός τι θα κάνει....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ . ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ....ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ !!! video


Στη Δημοκρατική Αριστερά ...από αύριο ο Γιάννης Αμοιρίδης ;




Ήδη μετά τη διαγραφή τους, οι βουλευτές ήρθαν σε επαφή με το κόμμα του Φ. Κουβέλη, συζητώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Την Κυριακή αναμένεται ότι θα ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στη Δημοκρατική Αριστερά οι κ.κ....

Πλέον, γιαγιάδες παροτρύνουν να καούν οι τράπεζες, μεσήλικες θέλουν να πετάξουν πέτρες, παππούδες χτυπάνε πολιτικούς με ότι βρουν. . .


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...
Πλέον, δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα.
Όλες οι πολιτικές δυνάμεις παίρνουν αποστάσεις από τον λαό και τον επικαλούνται μόνο όταν θέλουν να χαϊδέψουν το θυμικό του ή να μιλήσουν εξ’ ονόματός του.
 Ο κόσμος πλέον ξέρει τι συμβαίνει. Και αυτοί που κάθονται στις καρέκλες τους παίρνοντας φονικές για το μέλλον μας αποφάσεις, ξέρουν ότι ξέρουμε. 
Δεν μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες αλλά ως αντικείμενα που πιάνουν χώρο και χρειάζονται εκκαθάριση. Γι’ αυτό και τόσοι διαδηλωτές, από τις  διαδηλώσεις με τους νεκρούς στην Marfin, ως το Μεσοπρόθεσμο και το 2ο μνημόνιο, ψεκάστηκαν, έσπασαν τα κεφάλια τους, θερίστηκαν από γκλομπς και ...

Πρέπει να’ σαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα...




Το φοινικικό εμπορικό πλοίο αποτελεί συνεταιριστική επιχείρηση. Μόνο που ο πονηρός καπετάνιος έχει συνάψει συμβόλαιο με ψιλά γράμματα, καθιστώντας τους “συνεταίρους” του, μόνιμους κωπηλάτες της γαλέρας του.

 Κάτι σαν τον Ευρωπαϊκό Συνεταιρισμό που αυτοαποκαλείται “Ευρώπη των Λαών”. Ή σαν να λέμε “λαϊκή κυριαρχία” στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης.
Δεν υπήρξε ποτέ ιστορικό προηγούμενο όπου μία χώρα κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία μία οποιαδήποτε κρίση, είτε πόλεμος λέγεται αυτή, είτε οικονομική ή ακόμη και φυσική καταστροφή, χωρίς την αυτόβουλη συμμετοχή του υποκειμένου που λέγεται κοινωνία.

 Δεν υπήρξε πόλεμος που να κερδήθηκε από σκλάβους και καμία δικτατορία του τρόμου δεν πήγε...

Εμείς οι Έλληνες ...οι αρχιτεμπελαράδες !!!

ΟΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ...Δοξάστε τους !!!




Αυτά είναι τα παλικάρια της ΝΔ που ξεχάσανε τι ψηφίσανε την περασμένη εβδομάδα και ψηφίσανε σήμερα μετά ΝΑΙ μετά πολλών επαίνων στις περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων για τις οποίες «πάλεψε» ο κωλοτούμπας(!) αρχηγός τους…

Ε ρ ω τ ι κ ό . . . !




Συρακουσία - Το μεγαλειώδες πλοίο του Αρχιμήδη



Σημαντικότερος ερευνητής της ελληνιστικής εποχής είναι αναμφίβολα ο Αρχιμήδης (285-212 π.Χ.) από τις Συρακούσες, ο οποίος είχε επισκεφτεί για κάποιο χρονικό διάστημα την Αλεξάνδρεια. κατασκεύασε αντλίες νερού (κοχλίες), πολύσπαστα, έλικες, γερανούς και καταπέλτες, τους τελευταίους για την υπεράσπιση της ιδιαίτερης πατρίδας του. 'Άλλος σημαντικός ερευνητής της εποχής ήταν ο Κτησίβιος, ο εφευρέτης της αντλίας νερού, την οποία περιέγραψε αργότερα ο έτερος μεγάλος ερευνητής της εποχής, ο Ήρων ο Αλεξανδρινός (έζησε περί το 150 π.Χ., κατ' άλλους όμως περί το 250 μ.Χ.)

Τον 3ο αιώνα π.Χ. είχε αναπτυχθεί μεταξύ των ελληνιστικών κρατών και πόλεων ένας ανταγωνισμός σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς, με σημαντικότερο...

«Μίλησε» η λύρα του Ερμή...



 Ενα μουσικό ταξίδι στον χρόνο με την αρχαιοελληνική λύρα χέλυ πραγματοποίησαν ερευνητές του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΤΕΙ Κρήτης.
 Οι ερευνητές «βούτηξαν» στα βαθιά, προχωρώντας στην κατασκευή της συγκεκριμένης λύρας από το μηδέν και μελετώντας, στη συνέχεια, τις ακουστικές της ιδιότητες με τη βοήθεια σύγχρονων μεθόδων.

Η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα την πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη γύρω από την ακουστική μιας πιστά ανακατασκευασμένης αρχαϊκής λύρας.
 Οπως περιγράφουν οι ίδιοι σε πρόσφατη δημοσίευσή τους στην επιστημονική επιθεώρηση «Applied Acoustics», η ονομασία του οργάνου προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη για τη χελώνα, «χέλυς», λόγω της κατασκευής του αντηχείου του οργάνου από όστρακο χελώνας.
 Κατά την Αρχαιότητα, παρ' όλα αυτά, τόσο η λέξη «λύρα» όσο και η λέξη «χέλυς» παρέπεμπαν συχνά στο συγκεκριμένο όργανο σε όλες τις κατοικούμενες από Ελληνες περιοχές.

Πώς ήταν η λύρα χέλυς
Η χέλυς αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό μουσικό όργανο της αρχαίας Ελλάδας. Η καταγωγή της, κατά τη μυθολογία, αποδίδεται στον ..

Που κατάντησες ρε Σαμαρά...


ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ!"


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Κυρίες και κύριοι βουλευτές, νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Αντώνη Σαμαρά για την τόσο σθεναρή και ενθουσιώδη υποστήριξη του βασικού έργου της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία στη συνέχεια..

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ....ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!!!!!!!!!!



Απλώς καντε ένα κλικ στον σύνδεσμο και απολαύστε ένα υπέροχο θέαμα...



http://www.youtube.com/embed/mcbHKAWIk3I

ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ???



Μπετόν πιο δυνατό χάρη στους αχινούς!!!



Οι επιστήμονες για πρώτη φορά αποκρυπτογράφησαν την ακριβή υλική δομή που έχουν οι βελόνες του αχινού και πιστεύουν ότι μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη γνώση για να κατασκευάσουν πιο γερό μπετόν.

Οι ακίδες του αχινού είναι φτιαγμένες από ανθρακικό ασβέστιο και, όπως έδειξαν οι μελέτες με ισχυρές ακτίνες Χ, συγκροτούνται από «τούβλα» κρυσταλλικού ασβεστίτη σε συνδυασμό με ένα ειδικού τύπου ...

Το χάσαμε το παιχνίδι ομορφάντρες μου...!!!

Λιαντίνης - "Γκέμμα, το κύκνειο τραγούδι μου"




Eπιστολή ενός «τεμπέλη» και «άχρηστου» ΕΛΛΗΝΑ...





Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι

Σας απευθύνω την επιστολή αυτή ως ένας από τους πολλούς Έλληνες που όλος ο κόσμος αποκαλεί «τεμπέληδες» και «άχρηστους». Ίσως να μην είναι ξεκάθαρη η εικόνα που έχετε για την Ελλάδα και για αυτό θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω και μια άλλη διάσταση αυτής.
Την δεκαετία 2000-2010 πραγματικά η Ελλάδα ξόδευε πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που έβγαζε. Δυστυχώς αυτήν την σπατάλη την εκμεταλλεύτηκαν μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις από όλες τις χώρες για να κερδίσουν εύκολο χρήμα από τους «τεμπέληδες» και «άχρηστους» Έλληνες. Πολλές από αυτές τις πολυεθνικές επιχειρήσεις εκμεταλλεύτηκαν την άθλια λειτουργία του κράτους και παρανόμησαν επί σειρά ετών κερδίζοντας, παράνομα, πολλά εκατομμύρια ευρω από αυτά που μας κατηγορείται ότι σπαταλήσαμε.
Τα κέρδισαν πουλώντας τα προϊόντα τους σε υπερβολικά υψηλές τιμές, εκμεταλλευόμενες παράνομα την δεσπόζουσα θέση τους στην αγορά ή την δυνατότητα να επιβάλλουν παράνομους όρους στις συμφωνίες τους με τους «τεμπέληδες» και «άχρηστους» Έλληνες. Τα κέρδισαν γιατί πολλοί έλληνες πολιτικοί από αυτούς που κυβερνούσαν ήθελα να έχουν καλές σχέσεις μαζί τους και φρόντισαν ώστε η τιμωρία τους να είναι αστεία.
Όλες αυτές οι πολυεθνικές εταιρείες διέλυσαν τους Έλληνες ανταγωνιστές τους χρησιμοποιώντας παράνομες μεθόδους αλλά και την κάλυψη των ελληνικών κυβερνήσεων. Έτσι η ανταγωνιστικότητα μας έπεσε στο μηδέν.
Όλες αυτές οι πολυεθνικές εταιρείες, με τα παράνομα υπερκέρδη από τους «τεμπέληδες» και «άχρηστους» Έλληνες. Έδωσαν πολλά μεροκάματα σε ανθρώπους στις χώρες τους.

Θα σας δώσω ορισμένα παραδείγματα ώστε να γίνω πιο κατανοητός.

Αυτά είναι τα παρτάλια που αντί να ανοίξουν ένα λαγούμι για να μπούνε μέσα να μην τους βλέπει άνθρωπος, μας κουνάνε και το δάχτυλο από πάνω…


Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ….

Tί γίνεται ρε παιδιά, στο μπουρδέλο της Καλέργαινας που λέγεται Ελληνικό κράτος;

 Τι γίνεται με τα αρπακτικά που συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους; 
Τι γίνεται με τους εφιάλτες και τους νενέκους που ακάθεκτοι συνεχίζουν να ξεπουλάνε ότι απόμεινε από τη λεηλασία της Πατρίδας μας…?

Μόνο που δεν πήρε ένα ματσούκι η κυρία Ντόρα-Μπακογιάννη- Μητσοτάκη Κούβελου να μας πλακώσει όλους που διανοηθήκαμε να κριτικάρουμε την «καθ’ όλα νόμιμη εξαγωγή»  του ενός εκατομμύριου του άντρα της που κατά δήλωσή της είχει δηλωθεί και στο  πόθεν έσχες…

Μόνο που καθώς ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των ορκωτών ελεγκτών στο πόθεν έσχες της Ντόρας και του Κούβελου και έβγαλε «λαβράκι».
 Αποδείχθηκε ότι ο Κούβελος δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του την ρευστοποίηση των μετοχών που είχε στις ΗΠΑ (αξίας 1 εκατ. δολ.) που χρησιμοποιήθηκε για αγορά μεριδίου σε πλοίο.
 Ισχυρίσθηκε ότι το έκανε εκ παραδρομής και ότι πρόκειται για λογαριασμό που χρησιμοποιεί ο γιος του!!!

Αυτό είναι το ήθος των σαλταδόρων που μας κυβερνάνε…

Αδιόρθωτος είσαι ρε Βουβουζέλο, τι να σου πω...


ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ...


EY. BENΙΖΕΛΟΣ: «Μια ασύντακτη χρεωκοπία θα έφερνε την Ελλάδα στο βιοτικό επίπεδο της Αλβανίας και της Μολβαδίας» 


Αδιόρθωτος είσαι ρε Βουβουζέλο, τι να σου πω, πάλι αδιάβαστο σε πιάνω.
 Οι Αλβανοί γείτονές μας έζησαν χρόνια κάτω από το απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς του Χότζα, φύγανε οικονομικοί μετανάστες από την πατρίδα τους και δούλεψαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες…

Η κυβέρνηση επιτίθεται στις … πατάτες και αποκαθιστά την τιμή των σούπερ μάρκετ...!!!


...Χίλιοι 'καλοί' άρχισαν τις επιθέσεις για το κίνημα της πατάτας....
'Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται, συμπαραστάτης στις επιθέσεις αυτές και το ...ΚΚΕ !!!
...Ενώ θα έπρεπε αυτοί να είχαν πάρει τις πρωτοβουλίες αυτές....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ...??  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...??
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ....!!!

Προβληματικές θεωρεί το Υπουργείο Ανάπτυξης τις πατάτες που πούλησαν οι παραγωγοί από το Νευροκόπι, καταργώντας τους μεσάζοντες!
 Τυχαίο;
 Ή κάποιος ενοχλήθηκε και «τράβηξε το αυτί» κάποιου;

Μετά τον Χρυσοχοίδη και το ΚΚΕ ενάντια στο κίνημα της πατάτας...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΙ...ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ..

Image
"Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης" χαρακτηρίζει το "κίνημα της πατάτας" σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

"Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και προσθέτει ότι "το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα παρατηρητήρια τιμών και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Γιατί η νέα σύμβαση οδηγεί την Ελλάδα (και) στην επίσημη χρεωκοπία



Μόλις δανειστήκαμε 130 δις για να κουρέψουμε…107 και για να επιστρέψουμε στα 120 ή 129%!! το…2020!.

 Απίθανο. Η “ανοχή” χρέους της  τάξεως του 120-130% προυποθέτει συνεχή κατ’ έτος ανάπτυξη της τάξεως του 3-5% .

 Τι είναι πιο πιθανό;
 να επιστρέψει η Ελλάδα σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης σύντομα ή να συνεχιστεί η ύφεση και η χρηματοπιστωτική “ξηρασία” ειδικά όταν η δομές του Ελλαδικού κράτους παραμένουν ίδιες και το ίδιο έχει πλέον μετατραπεί σε εγχώρια εισπρακτική μαφία και μόνο τρώγωντας τις σαρκες μας;

 Αντιλαμβάνονται τι ζημιά έκαναν με την συμπεριφορά τους αυτή στην μελλοντική εμπιστοσύνη των πολιτών προς το κράτος τους;
 Έχουν αντιληφθεί ότι έχουν βάλει θεμέλια για μελλοντικές εμφυλιακές συγκρούσεις;

«Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός: 27 λόγοι και ένα παράπονο» !!!




«Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός: 27 λόγοι και ένα παράπονο»
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα κείμενο το οποίο φέρει τον τίτλο «Είμαι περήφανος που δεν είμαι Γερμανός: 27 λόγοι και ένα παράπονο».

Το εν λόγω κείμενο κυκλοφορεί ευρέως τόσο στα κοινωνικά δίκτυα, όσα και από e-mail σε e-mail και με πολύ καυστικό τρόπο καταδεικνύει τις διαφορές των Ελλήνων(και όχι μόνο), με τους Γερμανούς.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο:

1)
Πίνω νερό όταν διψάω και μπύρα όποτε θέλω διότι το νερό εμφιαλωμένο ή βρύσης δεν είναι ούτε... στυφό, ούτε άνοστο, ούτε πανάκριβο.

2) Με χοντρές, αθλητικές, λευκές κάλτσες φορώ αθλητικά παπούτσια και όχι σανδάλια...

3) Δε μου χρειάστηκε ποτέ να στήσω μνημείο – υπόλειμμα κανενός τείχους αίσχους για να μου θυμίζει κατάπτυστη διχοτόμηση του έθνους μου, φοβούμενος πιθανή επανάληψη στο μέλλον.

4) Έχω θετική σκέψη, αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη και χωρίς να καταναλώσω απίστευτες ποσότητες αλκοόλ.

5) Δεν πιστεύω σε φυλετικές ή άλλες ανωτερότητες, αλλά στο σεβασμό της αξίας και στην προστασία κάθε ανθρώπου.

6) Δεν προκάλεσα δύο δηλωμένους, κι έναν τρίτο υποβόσκοντα, παγκόσμιους πολέμους.

7) Δεν αιματοκύλησα την ανθρωπότητα, δε σκότωσα αμάχους, δεν κατεδίωξα φυλές ή άλλα έθνη, δεν έστησα στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν...

Θα απαντήσει κάποιος...??? Ή μόνο στα κανάλια θα κάνετε τα κοκοράκια?

Μακεδονία τα Σκόπια κατά την ιστοσελίδα του Γ. Παπανδρέου..???




8:22 πμ. Είναι από την

 προσωπική σελίδα του

Γιωργάκη 

Παπανδρέου...

...
 δεν έχουμε άλλα

σχόλια να κάνουμε

Πάρτε το ντοκουμέντο

 και τον ...