# #

2 Απρ 2016

Το πρόβλημα με τους πολιτικούς είναι, ότι πιστεύουν, πως όλο το χρόνο έχουμε Πρωταπριλιά.



To χειρότερο είναι πως νομίζουν ότι κάτι τέτοιο πιστεύουμε κι εμείς. Είναι τόσα πολλά τα ψέματα που λένε που για να διαψεύσουμε θα χρειάζονταν παραπάνω από μια ζωή.

Από κοντά τα κανάλια κι οι δημοσκόποι οι οποίοι αγωνίζονται στο ποιός θα πει το μεγαλύτερο παραμύθι. Έφτασε η ώρα μας λεν, που ο νεοφιλελεύθερος δράκουλας θα μας πει το αίμα. Μη φάει, έχουμε γλάρο. Το αίμα μας ήδη το πίνουν καθημερινά οι τοκογλύφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο και μόνο για το πως θα κρατήσουν υπόδουλους, ώστε να συνεχίζουν την αφαίμαξη.

Το παλλόμενα χρέη κουνιούνται ρυθμικά μπροστά μας θέλοντας να μπουν βαθύτερα στην μαύρη τρύπα της οικονομίας μας. Ναι το χρέος είναι τόσο χυδαίο όσο και άδικο. Η χυδαιότητα βρίσκεται και στη κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση. 

Η διαφορά πορτοκαλί - γαλάζιων είναι..

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι διαφορετικό περίμενε ο Τσίπρας;;;

Τέταρτο μνημόνιο ή «καταστροφή» τον Ιούλιο αποκαλύπτει το ΔΝΤ
Η δημιουργία ενός νέου, ακόμα και παράλληλου μνημονίου, που θα τρέχει μαζί με το υπάρχον ελληνικό πρόγραμμα, η βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία για την αξιολόγηση τον Απρίλιο αλλά και ο φόβος για ένα καταστροφικό σενάριο τον Ιούλιο, αναλύονται σε αποκαλυπτική συνομιλία των κορυφαίων στελεχών του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν και Ντέλια Βελκουλέσκου, που διέρρευσε σήμερα το Wikileaks. Κεντρικό μήνυμα είναι ότι οι στόχοι αυτού του προγράμματος δεν οδηγούν σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους Ολόκληρη η συνομιλία μεταφρασμένη 

Στα πρακτικά της τηλεφωνικής συνομιλίας που έχουν ημερομηνία 19 Μαρτίου και αποκάλυψε σήμερα το Wikileaks, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ και η επικεφαλής της αποστολής του Ταμείου στην Ελλάδα εκφράζουν τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται χωρίς οι θεσμοί να έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους για τους στόχους του προγράμματος αλλά και το πακέτο της ελάφρυνσης χρέους.

«Αυτό που με απασχολεί είναι το ότι βάζουμε ημερομηνία για την επιστροφή της αποστολής, όταν μπορεί να μην έχουμε συμφωνία εντός της Τρόικα για το πώς θα προχωρήσουμε» αναφέρει ο Τόμσεν. «Φυσικά δεν θέλω να γυρίσω τόσο γρήγορα. Δεν νομίζω ότι σε δύο εβδομάδες, ή δέκα μέρες θα κάνουμε περισσότερη πρόοδο από ότι κάνουμε τώρα» συμφωνεί η Βελκουλέσκου. Σύμφωνα με τους δύο συνομιλητές, οι Ευρωπαίοι θέλουν να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση «ιδανικά μέχρι τις 7 ή Απριλίου», αλλιώς «μέχρι της 12». Αλλά πιστεύου ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί

Όπως φαίνεται,

Εφημερίδα "Χωνί" προς Μητσοτάκη: «Είτε ζητήστε μας συγγνώμη είτε κάντε μας αγωγή. Αθλιε συκοφάντη».

Προφανώς και δεν θα περίμενε αυτή την εξέλιξη που θυμίζει την λαϊκή ρήση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.









Αφετηρία της όλης ιστορίας ήταν  όταν την περασμένη Τρίτη  από το βήμα της βουλής, απέδιδε στην βδομαδιάτικη εφημερίδα «Το Χωνί» ότι έχει προνομιακή μεταχείριση από την κυβέρνηση και αυτή μεταφράζεται σε κρατικές διαφημίσεις, λόγο της πολιτικής στάσης της εφημερίδας.

Η διεύθυνση του εντύπου επικαλούμενη τους ισολογισμούς της εφημερίδας αναφέρει ότι η   κρατική διαφήμιση επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ _ΑΝΕΛ έχει μειωθεί κατά 40% από την εποχή που ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. Πετάει, λοιπόν το «γάντι» στον αρχηγό της Ν.Δ και τον προκαλεί: «Είτε ζητήστε μας συγγνώμη είτε κάντε μας αγωγή. Αθλιε συκοφάντη».

«Μονά χάνεις, ζυγά κερδίζω» είναι η λογική που διέπει την ανοιχτή επιστολή που απευθύνει η εφημερίδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Αν δεν μας κάνετε αγωγή για αυτά που σας γράφουμε δημόσια, θα έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι όντως είστε ένας άθλιος συκοφάντης, μιας και θα έχουμε τη σιωπηρή αποδοχή σας.

Αν μας κάνετε αγωγή,

«Σιγά μην αφήσουμε την καρέκλα, για να στρογγυλοκαθίσετε εσείς κουφαλίτσες».


Ένα μάτσο κουταμάρδες...


Πόσο μαλάκας λαός πρέπει να είμαστε  που εξακολουθούμε να παρακολουθούμε το πολιτικό τσίρκο  της χώρας να δίνει παραστάσεις αναισθησίας και μικρότητας απέναντι στα ζέοντα προβλήματα της καθημερινότητάς μας;

Ο πρωθυπουργός μάς «ενημέρωσε» για 13 νομοθετικές παρεμβάσεις της, ποδηγετούμενης από την εκτελεστική εξουσία, νομοθετικής εξουσίας στα έργα της δικαστικής εξουσίας επί συγκυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Παρεμβάσεις εν ευρεία εννοία, αφού με τις εν λόγω «πρωτοβουλίες» απλώς αποσπάσθηκαν από τα χέρια της Δικαιοσύνης ποινικώς διωκόμενοι μεγαλόσχημοι/κολλητάρια/λαμόγια. Περίμενα διευθύνσεις και ονόματα για εν στενή εννοία παρεμβάσεις, ήτοι εκφορά δικαστικών κρίσεων κατ’ εντολή της εκτελεστικής εξουσίας. Αλλά τέτοιο δεν άκουσα.

Μας «αποκάλυψε» ο πρωθυπουργός ότι ο πολύς Παπασταύρου,

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!


Έρχονται ηλεκτρονικά κατασχετήρια από την εφορία, αλλάζουν όλα στους ελέγχους. Στο στόχαστρο μπαίνουν πρώτοι εκείνοι που έχουν χρέη στο Δημόσιο. Έρχονται ηλεκτρονικές κατασχέσεις στις μετοχές, τα ομόλογα, τα ρέπος αλλά και του περιεχομένου των τραπεζικών θυρίδων.
  
Την ίδια ώρα επεκτείνεται το αυτόματο ..

Βρε τον Αλέξη.....




Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο


«Εγώ, αξιότιμοι συνάδελφοι, πιστεύω ότι η αιτία που θα καταστραφεί το ανθρώπινο γένος από τον πλανήτη είναι οι θρησκείες. Γιατί διδάσκουν χωρίς επιστήμη. Θεμελιώνουν απάνω στη φαντασία.»

«Αν ήθελα να ...

1 Απρ 2016

Σχέδιο BELUGA: Η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας


Πρόσφατα ο Γάλλος εμπειρογνώμονας ασφάλειας Paul Barril έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το σχέδιο Beluga. Ένα σχέδιο των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών για την ανατροπή του καθεστώτος στη Ρωσία. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τόσο η πολιτική πλευρά τους όσο και η περισσότερο «επικοινωνιακή». Όπως για παράδειγμα οι αποκαλύψεις του για το θάνατο του Alexander Litvinenko, το 2006. Τα ΜΜΕ στη Δύση είχαν τότε παρουσιάσει τη δολοφονία, με πολώνιο 210, σαν μια επιχείρηση οργανωμένη από τη Μόσχα. Η δημοσιότητα που είχε δοθεί στη δολοφονία ήταν εξαιρετικά υψηλή και είχε οδηγήσει σε κρίση τις διπλωματικές σχέσεις Μόσχας-Λονδίνου. 

Τώρα αποκαλύπτεται ότι...

Τις Πρωταπριλιάτικες ευχές μας στον οσφυοκάμπτη δούλο Αλέξη....



Σε ότι χειρότερο πέρασε ποτέ από τη χώρα προσπερνώντας ακόμα και τους Μητσοτάκηδες..

-ακόμα και τον Σημίτη με τον Πάγκαλο...

-ακόμα και τους..

Όλοι όσοι αποκαλούσαν Ελληνες τους Ελληνες μεταξύ 6ου αιώνος μ.Χ. και 19ου αιώνος ήταν μαλάκες.







Σκίτσο  της 15ης/12/2015. Οχι, η γελοιογραφία δεν είναι προφητική, φαινότανε το πράγμα. Το δυσάρεστο ήταν και είναι η εθελοτυφλία που επιδεικνύουν οι επιμηθείς και μηδέποτε προμηθείς.
Πρέπει να μισούν τους ανθρώπους, δεν εξηγείται αλλιώς! 
Ο κ.Μπαλτάς έφερε για διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου έναν Βέλγο καλλιτέχνη, τον κ. Γιαν Φαμπρ, μάλλον Φλαμανδό (εθνικότητα την οποίαν ο κ. Μπαλτάς συγχέει με την ολλανδική - μικρό το κακό. Και για τους Φλαμανδούς και για τους Ολλανδούς). Το κακό, μεγάλο ή μικρό αφορά εμάς. Ο κ. Γιαν Φαμπρ (όστις, ειρήσθω εν παρόδω, βρίσκει εμάς τους Ελληνες «συμπαθητικά αναχρονιστικούς», ήτοι ολίγον καθυστερημένους) έχει διαπρέψει ως μεταμοντέρνος δημιουργός, σκαρώνοντας έργα φτιαγμένα από το αίμα του και άλλα σωματικά υγρά (πιθανώς ούρα, ιδρώτα, σάλια ή σπέρμα). Επίσης ειδικεύεται σε συνθέσεις με....

Δήμος Δίου-Ολύμπου...ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ



Υλοποιώντας τις αποφάσεις της σύσκεψης εκπροσώπων Φορέων και κατοίκων του Δήμου Δίου-Ολύμπου που έγιναν στο Βαρικό Λιτοχώρου στις 24-3-2016, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-ανοιχτή συζήτηση με όσους ενδιαφέρονται για το θέμα των προσφύγων που φιλοξενούνται σε τουριστικές περιοχές του Δήμου μας και τις τελευταίες εξελίξεις.
Στη σύσκεψη καλούνται για να ενημερώσουν, αλλά –ταυτόχρονα- να ενημερωθούν:

Κύριε Φαμπρ, είστε πιο Έλληνας από τους Έλληνες.

«Κύριε Φαμπρ γνωρίζετε πού ήρθατε;».

Jan Fabre

Έξαλλοι είναι πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες με την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ, να είναι αφιερωμένο το φετινό Φεστιβάλ στο Βέλγιο, αφού, όπως παραδέχτηκε, δεν είχε τον χρόνο που απαιτείται για να εξετάσει τις ελληνικές προτάσεις.

Πολλοί καλλιτέχνες έχουν πάρει τα όπλα και ρωτάνε τον Γιαν Φαμπρ ..
«Κύριε Φαμπρ γνωρίζετε πού ήρθατε;».

Αρχικά, ας ενημερώσει κάποιος αυτούς τους καλλιτέχνες πως ο Γιαν Φαμπρ δεν ήρθε μόνος του. Του έγινε πρόταση από το υπουργείο Πολιτισμού και την αποδέχτηκε.

Αλήθεια, όμως, πού ήρθε ο Γιαν Φαμπρ;

Εκνευρίστηκε ο καντινιέρης ... δουλοκτήτης (Βίντεο)


Κοίτα που θα πούμε μπράβο -για πρώτη φορά στα χρονικά- σε δημοσιογράφο αστικού ΜΜΕ! Και όμως το κάνουμε γιατί ο   Αντώνης Σρόιτερ κράτησε την στάση που έπρεπε απέναντι στον «Ελληναρά» Λάζαρο Ούλη.

Ξέρετε, αυτόν τον τύπο που αδιαφορώντας για το τι εγκληματικό ενδεχόμενο μπορεί να είχε η ενέργεια του πήρε το τρακτέρ του, και όργωνε στον καταυλισμό της Ειδομένης όταν την ίδια στιγμή σε απόσταση αναπνοής από το τρακτέρ του υπήρχαν μικρά παιδάκια.

Ο τηλεπαρουσιαστής των ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha του θύμισε ότι ο ίδιος που τώρα κάνει λόγο ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του, αφού έχουν κατασκηνώσει πρόσφυγες, πριν λίγο καιρό στο ίδιο ακριβώς μέρος είχε στήσει...

Οι πάντες σιχαίνονται τον Βενιζέλο....

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος...!!!


venizelos tsoxatzopoulos
Ήταν Μεγάλη Τετάρτη του 2012, όταν συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος. Πλησιάζει η Μεγάλη Τετάρτη του 2016 και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Εντελώς …συμπτωματικά, την ημέρα που συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγινε και η προκήρυξη των εκλογών της 6ης Μαΐου του 2012.

Προφανώς, η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν μια προσπάθεια του σάπιου πολιτικού συστήματος να πείσει πως η χρεοκοπημένη -και επίσημα πια- Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και όχι μαφιοκρατία.

Πιθανολογώ πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε τύχει καλύτερης μεταχείρισης από τους δικαστές, αν το ΠΑΣΟΚ δεν ..

31 Μαρ 2016

Μια περίεργη σιωπή για μια... περίεργη ανάθεση

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα έδωσε συνέντευξη Τύπου.
Η τυχερή εφημερίδα ήταν η «Ημερησία» του Ομίλου Μπόμπολα. 
Η κα Δούρου «περιστράφη επί παντός επιστητού», εκτός από ένα θέμα κομβικής σημασίας για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου: τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων Αττικής. Το θέμα περιπλέκεται, εάν ληφθεί υπόψη ότι ο εν λόγω όμιλος εμπλέκεται στο λεπτό θέμα της διαχείρισης του ΧΥΤΑ Φυλής…
Η Περιφέρεια Αττικής έχει αποφασίσει από τις τελευταίες ημέρες του 2015 να αναθέσει απευθείας και ..

Μην τσακίζετε άλλο την διαφθορά.......!!

Απίστευτο.....
Πριν ένα μήνα η ΕΡΤ του Τσίπρα και του Ταγματάρχη ανανέωσαν την συνεργασία με τον εκβιαστή Μαυρίκο



Αυτή η Διαύγεια κακός μπελάς έχει γίνει.....

Και πάνω που χθες ο Τσίπρας κατηγορούσε τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ που έκανε συμφωνίες ανταποδοτικής προβολής με τον εκβιαστή Μαυρίκο της Ακρόπολης, μία βόλτα στην Διαύγεια φίλης μας αποκάλυψε πρόσφατη συμφωνία (18/2/2016) της ΕΡΤ με τον ...

Ολοταχώς Ουκρανία των Βαλκανίων


Είναι θλιβερό να υφίσταται αδιαμαρτύρητα μία πλούσια χώρα τόσες προσβολές και εξευτελισμούς, ενώ παράλληλα λεηλατείται και εξαθλιώνεται – επειδή η κυβέρνηση της δολοφόνησε εν ψυχρώ την ύστατη ελπίδα των Πολιτών της.

«Εάν είχατε επισκεφθεί τη Λιβερία, το βιοτικό επίπεδο της οποίας είναι πολύ χαμηλότερο από το δικό σας, τότε θα είσαστε ευγνώμονες για την κατάσταση σας» (C.Rice).
.
Η παραπάνω πρόταση λέχθηκε στους Ουκρανούς από την πρώην υπουργό εξωτερικών των Η.Π.Α. και ισχυρότερη γυναίκα παγκοσμίως το 2004/05, με βασικό στόχο να ενθαρρυνθούν όλοι αυτοί που σκέφτονται πως η ζωή στη χώρας τους είναι εφιαλτική – μετά τα μέτρα που της επιβλήθηκαν από το ΔΝΤ, τα οποία κατά την αμερικανίδα αποτελούν ένα πικρό μεν, αλλά αναγκαίο φάρμακο για να εξυγιανθεί η οικονομία της!

Κάτι ανάλογο θα μπορούσε προφανώς να ειπωθεί και στους Έλληνες, είτε από την ίδια, είτε από τη διευθύντρια του ΔΝΤ – ενώ ασφαλώς θα συμφωνούσε η καγκελάριος, καθώς επίσης ο υπουργός οικονομικών της, ο οποίος δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να προσβάλλει, να εξευτελίσει διεθνώς και να ...

Τα πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων μεταναστών ας ταρακουνήσουν τη συνείδησή μας

ithaquegr_metanasteusi
Στους δύσκολους καιρούς μας και μέσα σε συνθήκες παρατεταμένης κρίσης, ανάμεσα στα άλλα που έχουμε χάσει ή χάνουμε, κινδυνεύουμε να χάσουμε και τον ανθρωπισμό μας. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε και τα φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού που φυτρώνουν γύρω μας, μέσα στις αυλές μας.
Είναι καθήκον μας να μην αφήσουμε τη ντροπή της γουρουνοκεφαλής να λεκιάσει τις ψυχές μας.
Ο τόπος στον οποίο ζούμε μαρτυρεί συνεχείς μετακινήσεις πληθυσμών, μεταναστεύσεις και προσφυγικά ρεύματα.
Από τον 12ο αιώνα π.Χ., όπου μπορεί να φτάσει με σχετική σιγουριά η ιστορική μας γνώση, μέχρι σήμερα, μεγάλες ομάδες πληθυσμών πότε έρχονται και εγκαθίστανται στη Νότια Βαλκανική, και πότε φεύγουν από εδώ  σε άλλους τόπους σε Ανατολή και Δύση, σε Βορά και Νότο.
Τον 19ο αιώνα, αμέσως κιόλας μετά την Ελληνική Επανάσταση και τη δημιουργία του σύγχρονου ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, το 1830, σημειώνονται μεταναστευτικά ρεύματα κύρια προς τις επαρχίες της …

30 Μαρ 2016

"Ξελάσπωσε" και ο Γ. Σταθάκης με το "προβληματικό" πόθεν έσχες του....

Είναι γνωστό ότι  ο υπουργός οικονομίας, Γ. Σταθάκης είναι πάμπλουτος.
Αυγάτισε την οικογενειακή του περιουσία με την συμμετοχή του σε κερδοσκοπικά funds, προσθέτοντας και τα «φαρμακερά» σχόλια που είχε δεχθεί από συντρόφους του γ’ αυτή την επιλογή. 

Είχαμε ασχοληθεί και λίγο με την «μνήμη» του υπουργού όταν είχε «ξεχάσει» να δηλώσει στο «πόθεν έσχες» του κάποια εκατομμύρια ευρώ και μερικές δεκάδες ακίνητα.  Σ’ αυτή την περίπτωση είχε ανακοινωθεί ότι η «Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας» της βουλής θα επιληφθεί του θέματος. Ετσι κι έγινε.
Το αποτέλεσμα αυτής της ασχολίας των συναδέλφων του Σταθάκη ανακοινώθηκε μόλις τώρα.  Απ’ ότι ακούμε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων «η ενδελεχής έρευνα της επιτροπής κατέληξε ότι η υπόθεση..

Σχολεία: H Κατασκευή Υπηκόων

Σχολεία: H Κατασκευή Υπηκόων

Όταν οι πρώτοι άνθρωποι πλούτισαν αρκετά, ώστε μια συμμορία για την καταπίεση και την εκμετάλλευση των άλλων, γεννήθηκε αυτό που ονομάζουμε σήμερα κράτος. 

Το κράτος είναι η μετεξέλιξη μιας συμμορίας από μπράβους
Οι νόμοι είναι η μετεξέλιξη ενός καταλόγου με τις επιθυμίες των πλούσιων δουλοκτητών. 
Το κράτος διευκολύνεται στη διακυβέρνηση αυτού του νέου είδους υπηκόων χάρη σε δύο εξελίξεις: η πρώτη είναι ότι ο μηχανισμός της ποδηγέτησης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος και αδιαφανής για τους ποδηγετούμενους· η δεύτερη είναι η εξέλιξη των δημόσιων πηγών πληροφοριών στις τελευταίες δεκαετίες. 
Μ’ αυτόν τον πανταχού παρόντα μηχανισμό [Πανοπτικόν] των πληροφοριών και την επιρροή των σχολείων στους απροστάτευτους εγκεφάλους των ανήλικων μελών του πληθυσμού, μπορεί κανείς να εξαπατήσει ακόμα και έξυπνους ανθρώπους, σε βαθμό που να πανηγυρίζουν για την ίδια τη θανατική καταδίκη τους.

Στο σχολείο κατασκευάζονται Υπήκοοι
Η διαδικασία της κατασκευής Υπηκόων λέγεται εκπαίδευση.

Η οικογένεια,

Τι είναι το άρθρο 86; Το παραμύθιασμα των "ελλήνων πολιτικών" στο μεγαλείο του (βίντεο)



Δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε πολλά...

Τα LIDL τελειώνουν την ανεργία...Τρέξτε δούλοι...




Δεν χρειάζονται σχόλια....

Σε ποιους Δήμους λειτουργούν Κέντρα Φιλοξενίας – Σε ποιους πρόκειται να λειτουργήσουν (λίστα)

Με αφορμή τη σημερινή παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και το αίτημα που, όπως έχει προαναγγείλει θα υποβάλλει, να αναλάβουν όλοι οι δήμοι τα βάρη για το προσφυγικό,  η aftodioikisi.gr κάνει την καταγραφή των Κέντρων Φιλοξενίας που ήδη λειτουργούν αλλά, με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, γι’ αυτά που πρόκειται να ...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ;

 



Φρίττει κανείς διαβάζοντας την κοινή δήλωση ΕΕ - Τουρκίας της 18ης Μαρτίου 2016 και αναρωτιέται αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι περί αυτόν έχουν πραγματικά συναίσθηση τι υπογράφουν, όταν συμφωνούν με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες. 

Έχουν δηλαδή πλήρη συναίσθηση της ζημιάς που θα προκαλέσουν στην Κύπρο με την παράγραφο 8 της δήλωσης αυτής; 

'Όχι ότι ή ζημιά θα είναι μικρότερη, αν το υπέγραφαν λόγω ανικανότητας και ασχετοσύνης, αλλά αν έχουν πλήρη συναίσθηση του τι υπέγραψαν πρέπει να αντιμετωπιστούν αλλιώς.

Λέει επί λέξει το σημείο 8 της δήλωσης αυτής:

27 Μαρ 2016

Δεν υπάρχει εγχώριος ραδιοτηλεοπτικός γυμνοσάλιαγκας που να μην αναμασάει την φοβερή είδηση..


car
Τόση βλακεία… Τόση ανοησία… Τόση φαιή προπαγάνδα…
Δεν υπάρχει δυτικό διεθνές ειδησιογραφικό πρακτορείο, δεν υπάρχει εγχώριος ραδιοτηλεοπτικός γυμνοσάλιαγκας που να μην αναμασάει την φοβερή είδηση:
Οι Rolling Stones πήγαν για συναυλία στην Κούβα κι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά την επανάσταση του 1959, που το στυγνό, δογματικό, αυταρχικό κομμουνιστικό καθεστώς του νησιού επέτρεψε να ακουστεί η ροκ μουσική στη χώρα…