# #

12 Σεπ 2015

Έξαλλος ο Τσίπρας απο τα γέλια δημοσιογράφου σε συνέντευξη

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ''AYTA ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ DEBATE''

Κομπάρσοι σε ταινία καταστροφής


Λέγεται ότι όλοι μπορούν να θυμηθούν που βρίσκονταν όταν έμαθαν για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Οι όλοι είναι πάρα πολλοί, αλλά ο υποφαινόμενος σίγουρα θυμάται. 

Ήμουν στην Νάξο και πήγαινα για τη δουλειά, όταν είδα κόσμο μαζεμένο σε ένα ίντερνετ καφέ. Πλησίασα και τους βρήκα να κοιτάνε το τρέιλερ από κάποια ταινία καταστροφής. 

Το τρέιλερ δεν μου φάνηκε πρωτότυπο. Κόσμος να τρέχει πανικόβλητος στην (Ποια άλλη;

Γιατί οι Γερμανοί αποφάσισαν τις εκλογές;


Διαβάζω τελευταία κάποια σχόλια δικαίως αγανακτισμένων και αηδιασμένων φίλων οι οποίοι ρέπουν προς την αποχή εκφράζοντας τον αποτροπιασμό και την περιφρόνηση τους απέναντι στο όντως στημένο παιχνίδι των εκλογών ανάμεσα στο ΝΑΙ και στο ΝΑΙ. 

Διαβάζω επίσης στο διαδίκτυο μια σειρά “έγκυρων” αναλύσεων επίδοξων και μη “συνταγματολόγων”, οι οποίοι μας πληροφορούν ότι, αν η αποχή ξεπεράσει το 50%, το 60%, το 80% ή ακόμα και το…

Oι αντιφάσεις και τα ψέματα των μνημονιακών κομμάτων στήνουν τους τελευταίους μήνες την παγίδα για να αποσπάσουν την συναίνεση του ελληνικού λαού στην υποθήκευση και το ξεπούλημα της χώρας και του μέλλοντός του.

                              

τα ψέματα ,  οι αντιφάσεις , οι παγίδες και η ελπίδα


·          Τα μνημόνια είναι ο μονόδρομος. 
Η αλήθεια: Το πάγωμα της αποπληρωμής του δημόσιου χρέους, ο έλεγχος της αλήθειας του και η αποπληρωμή του με ρήτρα ανάπτυξης, και όλα αυτά μονομερώς από έναν κυρίαρχο λαό είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά του και επιβάλλεται από την ανάγκη της επιβίωσής του.

·          Η επάνοδος σε εθνικό νόμισμα θα είναι καταστροφή:  
Η αλήθεια: Το εθνικό νόμισμα είναι εργαλείο στα χέρια μιας κυβέρνησης. Οι κραδασμοί από μία επιστροφή σ’ αυτό μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από μία κυβέρνηση που θα δράσει με αποφασιστικότητα και ιδιαίτερα κατά την μεταβατική φάση (αναλύεται παρακάτω)

·           Ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύτηκε με αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους Έλληνες. 
Η αλήθεια:  Αν ήταν αποφασιστικός θα φρόντιζε να δημιουργήσει εναλλακτικές λύσεις για να ενισχύσει έτσι την διαπραγματευτική του δύναμη. Αν ήταν ειλικρινής,

11 Σεπ 2015

Πρόεδρος Αλβανίας: Η Σερβία αναγνώρισε το Κοσσυφοπέδιο de facto



«Η Σερβία αναγνώρισε το Κοσσυφοπέδιο εκ των πραγμάτων», δήλωσε ο πρόεδρος της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Ατιφέρε Γιαχάνγκα, που επισκέπτεται αλβανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, η πρόσφατη συμφωνία που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες, μεταξύ των δύο πλευρών,

«Ποιος θα διαχειρισθεί καλύτερα» το μνημόνιο αναρωτιέται ο Αλέξης,η Σκύλλα ή η Χάρυβδις;

Δεν θα έχουμε Σύνταγμα, θα έχουμε μνημόνιο...
Του ΣΤΑΘΗ*
Η Ευρωπαϊκή Ενωση χύνει αίμα. 
Στο εσωτερικό της. Και γύρω της. Προκαλεί, συμμετέχει στους πολέμους κι επωφελείται απ' αυτούς. Ταξικούς πολέμους στο εσωτερικό της, ιμπεριαλιστικούς πολέμους παντού αλλού. Λεηλατεί χώρες, προκαλεί μετακινήσεις πληθυσμών (που θυμίζουν πλέον τις μεταναστεύσεις της ύστερης αρχαιότητας, που υπέσκαψαν τη Ρώμη), δολοφονεί αυτούς τους πληθυσμούς καθ' οδόν κι εν τέλει προσπορίζεται άφθονο υποπρολεταριάτο.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση αλλάζει - καταστρέφει τις αστικές δημοκρατίες και επιβάλλει διά της διευθυνόμενης ελεύθερης αγοράς την οικονομική φρίκη.
Στην Ελλάδα έχει φορέσει γύψο τα μνημόνια, ενώ σε άλλες χώρες, προχωρημένες όπως η Φινλανδία, η Ευρώπη καταργεί γιορτές και αργίες, μειώνει τις ετήσιες άδειες κι αυξάνει τον ημερήσιο εργάσιμο χρόνο - κι όλα αυτά (και άλλα) χάριν της ανταγωνιστικότητας.
Ανταγωνιστικότητας εν σχέσει προς κάποιες άλλες χώρες, που, με τη σειρά τους, για να ανταγωνιστούν τη Φινλανδία, θα καταργήσουν τα βαφτίσια (θα παίρνουμε όλοι έναν αριθμό) και τις κηδείες (τσουπ στον ομαδικό τάφο και τέλος - κοστίζει λιγότερο)...

«όλα τριγύρω αλλάζουνε και η κρατική τηλεόραση τα ίδια σκατά μένει».

Ντιμπέι ρε, ντιμπέι!

Τα φονικά ένστικτα του ελληνικού λαού ξύπνησε το προχθεσινό ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, αφού για πρώτη φορά στην Ιστορία, μετά το Je Suis Charlie των ηγετών στο Παρίσι, βρέθηκαν τόσες πολλές σκατόφατσες μαζεμένες σε μερικά τετραγωνικά μέτρα.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ντιμπέιτ ήταν αποτέλεσμα brainstorming των επιτελείων των κομμάτων, οπότε ξέραμε από πριν ότι θα είναι πιο γραφικό και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, αλλά παρόλα αυτά στηθήκαμε σαν μαλάκες μπροστά στην τηλεόραση, γιατί, εκτός από μαλάκες, είμαστε μαζοχιστές και το τραβάει ο οργανισμός μας το καραγκιοζιλίκι.

Ο Πάνος Χαρίτος αποδείχθηκε άξιος οικοδεσπότης, ενώ θύμισε έντονα τα λαμπατέρ της ΝΕΡΙΤ που είχαν πάρει συνέντευξη στον Αντώνη Σαμαρά – πού τον θυμήθηκα τώρα αυτόν -, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρητό που λέει «όλα τριγύρω αλλάζουνε και η κρατική τηλεόραση τα ίδια σκατά μένει».

Ο έγκριτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ συντόνισε άψογα τους 13 καλεσμένους του, με τα γαμωσταυρίδια για την τήρηση του χρόνου να πέφτουν βροχή, ενώ δε ξεχνούσε να ενημερώνει σαν αυτιστικός ανά 5 λεπτά τους τηλεθεατές ότι αυτό που παρακολουθούν είναι «τηλεοπτική αναμέτρηση», ευρέως γνωστή και ως ντιμπέιτ. Ντιμπέι ρε, ντιμπέι!

Οι αρχηγοί των κομμάτων εμφανίστηκαν πανέτοιμοι να δεχτούν τις σκληρές ερωτήσεις των τηλεδημοσιογράφων, αφού είχαν κάνει τα κουμάντα τους, με τη Φώφη Γεννηματά να έχει φέρει από το «καλό», που περνούσε απευθείας στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι την έβγαλαν με «αλβανό». Πού λεφτά για κόκα!

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε σαν βαριεστημένος με αυτό το κουρασμένος ύφος – αποτέλεσμα των σκληρών διαπραγματεύσεων 7 μηνών – που ταιριάζει γάντι με το σουλούπι του μπουχέσα που προσπαθεί να λανσάρει το τελευταίο διάστημα,

Τα Σκόπια εξετάζουν την κατασκευή φράχτη στα σύνορα με Ελλάδα


Η Ουγγαρία χτίζει ήδη στα σύνορα με τη Σερβία...

Η Δανία στα σύνορα με τη Γερμανία....

Τώρα τα Σκόπια με την Ελλάδα....

Εμείς που σκατά να χτίσουμε σύνορα σ αυτή τη Ενωμένη-Δημοκρατική Ευρώπη;

Αριστοφάνης




Τα Σκόπια εξετάζουν την κατασκευή ενός φράχτη στα σύνορά τους,  όπως αυτό της Ουγγαρίας,  για να σταματήσει η αυξανόμενη διέλευση προσφύγων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι σε συνέντευξή του στην ουγγρική εβδομαδιαία  οικονομική «Φιγκουέλο».

Στη συνέντευξή του, δήλωσε ότι η πΓΔΜ θα πρέπει ενδεχομένως να δημιουργήσει ‘κάποιο είδος φυσικής άμυνας’ αν και δεν θα αποτελέσει μακροπρόθεσμη λύση.

«Αν πάρουμε στα σοβαρά, ό, τι η Ευρώπη ζητά από εμάς, 

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------00000000000000000000000000000000000000000000aaaaaxreos





ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ, ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ πάνω στο ψήφισμα για τις «9 βασικές αρχές στη διαδικασία αναδιάρθρωσης των κρατικών χρεών», το Ecofin απαίτησε από τακράτη μέλη της Ε.Ε. να μην το υποστηρίξουν και να τηρήσουν κοινή στάση «αποχής» από την ψηφοφορία! 
Και, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Εξωτερικών Π. Μολυβιάτη, η μόνιμη αντιπροσωπεία της χώρας στον ΟΗΕ, έπειτα από οδηγία και του υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις και θα απόσχει από την ψηφοφορία
Πρόκειται για προφανή επιλογή υποτέλειας, αλλά και αυτοτραυματισμού, αφού με τον τρόπο αυτό η χώρα ψηφίζει ενάντια στον εαυτό της και σε ένα ευνοϊκό ως προς τις διεκδικήσεις της για το χρέος ψήφισμα.
Κι αυτό, τη στιγμή που υποτίθεται ότι διεκδικεί την αναδιάρθρωση του μη βιώσιμου χρέους από τους εταίρους- δανειστές και...

10 Σεπ 2015

Όταν ο Λαφαζάνης, εκτέλεσε τον Τσίπρα, θυμίζοντας του δέσμευση ότι δεν θα έφερνε μνημόνιο



Σκηνή από το  χθεσινό debate, όπου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκθέτει τον Τσίπρα, απαντώντας στις αιτιάσεις του, ότι οι σύντροφοι της ΛΑΕ, είναι "αποστάτες", με δήλωση του Τσίπρα, στις αρχές του Ιούνη, ότι αυτή η βουλή δεν θα έφερνε μνημόνιο.....

AN ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.....



Τότε ,εσείς που είστε Ευρωλάγνοι και μες στη μεγάλη χαρά...

Γιατί δε βγάζουν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος τα πορίσματα των ελέγχων της Ελληνικός Χρυσός; Έλα ντέ....!!!!!



Ενσωματωμένη εικόνα 1
Από το Φεβρουάριο του 2015, έχουν συνταχθεί εκθέσεις των επιθεωρητών περιβάλλοντος που αναφέρονται σε σωρεία παρανομιών της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. 

Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος οφείλουν στη συνέχεια – και μετά την απολογία της εταιρείας – να προβούν σε πράξη βεβαίωσης. 
Κάθε εύλογο χρονικό διάστημα για αυτή τη διαδικασία έχει παρέλθει, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Από την άλλη πλευρά η Ελληνικός Χρυσός κλιμακώνει την πίεσή της στην υπηρεσιακή κυβέρνηση για την ανάκληση της απόφασης του πρώην υπουργού ΠΑΠΕΝ, με την οποία αναστέλλονται οι εργασίες στα υποέργα Σκουριών και η εξόρυξη στην Ολυμπιάδα. 

Η εταιρεία πιέζει ασφυκτικά είτε με την καθημερινή της παρουσία στο ΥΠΑΠΕΝ και τον υπηρεσιακό υπουργό, είτε χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους, που έχουν κατασκηνώσει έξω από το υπουργείο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνικός Χρυσός δε δίστασε να ...

Αυτό δεν ήταν debate. Συνάντηση στο Καφενείο της Διαπλοκής ήταν!Είναι όλοι παρέα και σας δουλεύουν. Καλή υφαρπαγή της ψήφου σας.

Ο Γιούνκερ τους έβαλε και το βασικό θέμα της συζήτησης “To Grexit δεν έχει τελειώσει”. 
Αναμενόμενες ήταν και οι σπόντες που έπεσαν κατά τη διεξαγωγή του debate απο τους δημοσιογράφους της διαπλοκής “πρέπει να προκύψει ισχυρή κυβέρνηση για να υπάρξει συζήτηση για το χρέος μετά την αξιολόγηση”. Το πώς και το γιατί φυσικά δεν συζητήθηκε.



Μαύρη δημοκρατία έχει η Ελλάδα. Κατάμαυρη…

Το debate είχε στόχο να δικαιολογήσει ανίερες συμμαχίες που θα προκύψουν μετά τις εκλογές.

Το θέμα των ψευτιών του Τσίπρα πιστεύω ότι θα περάσει στα μετόπισθεν, αφού όλοι οι παριστάμενοι είναι επαγγελματίες ψεύτες ειδικοί στη προπαγάνδα και τη παραπληροφόρηση.

Όπως αναμενόταν δεν εθίχθη το θέμα της οριοθέτησης της ΑΟΖ, το ενεργειακό, το LNG, η ελάττωση της φορολόγησης των εφοπλιστών, η μη φορολόγηση των διαφημίσεων και οι άδειες των ΜΜΕ (7 μήνες έμειναν στις προθέσεις), η παραγωγή, η φορολόγηση των αγροτών, το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάπτυξης, τα κόκκινα δάνεια που θα γίνουν μηδέν για να αλλάξουν “χρώμα” (βλέπετε εδώ) κλπ.

Aπλή αναφορά στη παραγωγή και φορολόγηση χωρίς υπολογισμό της απόδοσης των φορολογικών μέτρων δεν έχει νόημα (βλέπετε εδώ). Πολιτική με αναφορά σε τίτλους μέτρων και ιδεών δεν υπάρχει. Δημοκρατική εκπροσώπηση με λίστες υποψηφίων βολευτών δεν υπάρχει.

Η προστασία της μη φορολόγησης των εφοπλιστών απο το Ποτάμι ήταν προφανής. 

Η δε αναφορά Καμμένου σε ΕΟΖ (βλέπετε εδώστα νησιά οδηγεί σε επικίνδυνες εξελίξεις και στη διάσπαση της Ελλάδας (ανεξαρτησία Κρήτης, νησιών ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσων και Ιονίου, Δυτικής Θράκης κοκ). 

Αυτοί, τα κόμματα-τσόντες ξέρουν τι προτείνουν με μπλαζέ ύφος, εσείς δεν καταλαβαίνετε. Στη Γερμανία κατάλαβαν πολλά. Να περιμένετε εξελίξεις.

Θα μου επιτρέψετε να πώ ότι το debate ήταν 100% στημένο (μια παρέα αχρήστων είναι όλοι). 

Τόσο στημένο,

Βαρουφάκης Μελανσόν και Κωνσταντοπούλου ετοιμάζουν Plan B

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου και ρεαλιστικού Plan B, έχουν πάρει ο Γιάνης Βαρουφάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ζαν Λίκ Μελανσόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Ant1 η πρώην πρόεδρος στη Βουλή.

Η υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν μία ευρωπαϊκή διακήρυξη με στόχο, όπως είπε, να κάνουν κάτι πιο...

Πουλάνε όλοι...Πουλάμε κι εμείς, οι κώλοι



Το πιάσατε το υπονοούμενο του τίτλου ε...???

Έτσι εξηγείται και το τσούξιμο που έχουμε τα τελευταία χρόνια αγαπητοί ψηφοφόροι...

"Από τα 250 δις που πήρε η Eλλάδα, τα 220 δις πήγαν σε...


Το άρθρο είναι... αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα. 

 Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας. 

 Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. 

ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα,

Η "αγροτική" πρωθυπουργία του καλού παιδιού και η πεντάδα των ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝ.ΕΛ.




Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης τόσο γίνεται ολοφάνερη η γύμνια του πολιτικού λόγου όσων ζητούν την ψήφο μας.

Μια γύμνια την οποία προσπαθούν όλοι τους να καλύψουν με εικονικές και ανούσιες κοκορομαχίες, με ανόητα λογοπαίγνια και αντιπαραθέσεις στις πλατείες και στα τηλεπαράθυρα όπου σε πολλές εκ των περιπτώσεων καταλήγουν και σε λεκτικές χυδαιότητες χειρίστου είδους!

Τώρα ο κ. Τσίπρας μας ζητάει να του δώσουμε την ευκαιρία να κυβερνήσει για "πρώτη" φορά λες και η έως τώρα εφτάμηνη κυβερνητική του θητεία ήταν στα πλαίσια μιας "αγροτικής" πρωθυπουργίας όπου ..

Υπάρχουμε, ώ ανύπαρκτη, και μετρηθήκαμε, και βρεθήκαμε 62%!



Αυτό είδαμε:

Ένα γελοιωδώς ανούσιο ντιμπέϊτ, των γελοιωδώς ανούσιων εκλογών.


Μας έμεινε μόνο η ξινή γεύση της ξινής δημοσιογράφου να υπερασπίζεται το δικαίωμα του εργοδότη της να κλέβει τον ελληνικό λαό, και να πλουτίζει εις βάρος του κράτους,
καθώς και η αηδιαστική γεύση του να βλέπεις πολιτικούς ''αρχηγούς'' να προσπαθούν να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες,για τα κακουργήματα που διέπραξαν οι ίδιοι και τα κόμματά τους σε βάρος της πατρίδας.

Χαρακτηριστικά μάλιστα,

Ιδού...Ποιοι θα είναι οι νέοι μας πρωθυπουργοί στις 21 τούτου του μηνός...



...

Αυτή η φάση με τα debate μου φέρνει στο μυαλό το «Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο ψώλος μας».

jo diΠολύ καλά πήγε το debate στο οποίο συμμετείχαν έξι πολιτικοί αρχηγοί, έξι δημοσιογράφοι από τα κανάλια των νταβατζήδων και ένας κανονικός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος, όμως, ήταν ο μόνος που δεν είχε δικαίωμα να κάνει ερωτήσεις, γιατί η ΕΡΤ είναι νόμιμο κανάλι, και απαγορεύεται από το Σύνταγμα να κάνουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς οι δημοσιογράφοι νόμιμων καναλιών.

Η Ελλάδα είναι το μόνο προτεκτοράτο στο οποίο -εκτός από εκλογές- γίνεται και debate, επειδή εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία.
Οι ερωτήσεις δεν είχαν καμία σημασία, όπως δεν είχαν σημασία και οι απαντήσεις, αφού ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε να πει. Δηλαδή, τίποτα.
Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε σκληρό αγώνα για να πείσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν αυτόν και όχι τον Μεϊμαράκη γιατί αυτός είναι πιο..

9 Σεπ 2015

Μέσα...Πάμε καλά...

Ο Λαπαβίτσας τρολάρει τον Ποτάμη....




Μετά την αίσθηση που προκάλεσε το χθεσινό πρώτο τηλεοπτικό σποτάκι της Λαϊκής Ενότητας με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ουσιαστικά τρολλάρει τον εαυτό του με το θέμα του νομισματοκοποείου , ήρθε το δεύτερο σποτάκι να προκαλέσει εξίσου μεγάλη αίσθηση.
Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί ο Κώστας Λαπαβίτσας,

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Συνεδριάζει στις 11 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ.


Στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή στις 18:30 το απόγευμα συνεδριάζει στο Λιτόχωρο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δίου.

Η πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τα θέματα :

Εγώ ψηφίζω...τον Ποτάμη!! Νέος και άφθαρτος



Έτσι δεν θα χρειαστεί να επανέρθει ο μικρός Παπανδρέας, και να αφήσει το ποδήλατό του μόνο του...

Ούτε και ο μικρός Κωστάκης, και να μειωθεί δραματικά η κατανάλωση του ελληνικού τσίπουρου , και έτσι να δεχθεί μεγάλο πλήγμα η ελληνική οικονομία...

Εξάλλου υπάρχει ο μικρός Αλέξης...

Θα τους ψηφίσετε? Δείτε τι μας περιμένει (μετά τις εκλογές)



Μια γερή δόση αύξησης φορολογικών συντελεστών περιμένει τους φορολογούμενους μετά τις εκλογές. Αυτή είναι η πιθανότερη εξέλιξη για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης του νέου ελληνικού προγράμματος που για να κλείσει θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι θα καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό για φέτος και το 2016.

Η συμφωνία που έχει υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση με τους δανειστές προβλέπει αυξήσεις σε φορολογικούς συντελεστές προκειμένου να επιτευχθούν δημοσιονομικοί στόχοι, ενώ προβλέπονται και παρεμβάσεις για την διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Αμέσως μετά τις εκλογές θα ξεκινήσει η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος και στο τραπέζι για το δημοσιονομικό μέτωπο πρόκειται να πέσει:

8 Σεπ 2015

Πιερία...Όλες (ή σχεδόν όλες) οι λίστες των κομμάτων

Oι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στην Πιερία




Ζάννας Ζήσης
Γραβάνη Θεοδώρα
Σπανός Γεώργιος
Πουζουκλίδου Σωτηρία
Υφαντής Θεόδωρος
Παντελιάδης Νικόλαος


.................................................................................................


Το ψηφοδέλτιο του..

Πιερία....Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ



 
Τo ψηφοδέλτιό της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα η εκλογική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΕΚ - ανένταχτων αγωνιστών. 

Το ψηφοδέλτιο για την Πιερία είναι το εξής :

«Μην ακούτε τις κραυγές τους»

Ούτε τον ρόλο κοτζαμπάση (που έπαιζαν μέχρι τώρα) δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πλέον...Δείτε


Αναρωτιόμαστε γιατί να φορολογείται τόσο σκληρά ο λαός για να πληρώνουμε παχυλότατες αμοιβές σε ΠτΔ, πρωθυπουργό, υπουργούς, 300 βουλευτές κ.λ.π.; 
Γιατί άραγε, αφού την πραγματική κυβέρνηση της χώρας δεν θα την έχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας;
Προφανώς όλοι θα έχετε πληροφορηθεί την είδηση που αποκάλυψε η εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ» του περασμένου Σαββάτου και η οποία δεν διαψεύστηκε. 
Σύμφωνα με την είδηση αυτή, στις 21 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την επόμενη των εκλογών, έρχεται στην Αθήνα ο ...

Σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα..


Εδώ ακούω ανθρώπους που μένουν σε χωριά να λένε πως η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και τρελαίνομαι.
Τελικά, η μεγαλύτερη αυταπάτη του νεοέλληνα είναι ότι ζει σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα.
Ο μεγαλύτερος φόβος, λοιπόν, είναι ότι, άμα βγούμε από το ευρώ θα πεινάσουμε, επειδή δεν παράγουμε τίποτα.
Το κακό τους τον καιρό, όλων αυτών που τα λένε και τα πιστεύουνε αυτά, πως δεν παράγουμε τίποτα.
Η Ελλάδα παράγει μια σειρά από προϊόντα:

Φόβος.....


Ζωή...«την ημέρα που ψηφίζαμε για το δημοψήφισμα ο κ. Φίλης ήταν από τους πρώτους που προσέτρεξε στο ΑΤΜ της Βουλής για να κάνει αναλήψεις».

Η Ζωή καλεί τον Τσίπρα σε debate...


Το «γάντι» προς το μέρος του Αλέξη Τσίπρα πέταξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλώντας τον να αναμετρηθούν σε τηλεοπτική μονομαχία προκειμένου να διευκρινιστεί ποιοι ήταν αυτοί που έριξαν την κυβέρνηση και τι κέρδισε η χώρα και οι πολίτες κατά τους επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
«Θα ήθελα να ζητήσω από τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό –

Δεν έχει σημασία Αλέξη μου....

7 Σεπ 2015

Τα 24 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας


19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο αίτηση συμμετοχής για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Το Α’ τμήμα του ανωτάτου δικαστηρίου θα αποφανθεί τις επόμενες ημέρες ποια κόμματα και συνασπισμοί έχουν τα νόμιμα εχέγγυα να διεκδικήσουν ψήφο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής 19 κόμματα:

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου - ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ…






Στους ρυθμούς της Μαροκινής μουσικής Gnaoua ή Gnawa ταξίδεψε το κοινό του Φεστιβάλ Ολύμπου, λίγο πριν το τέλος του φετινού 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
  
Την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου του 2015, όσοι παραβρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο του Δίου έζησαν στιγμές όπως αυτές τις απολαμβάνουν οι λάτρεις μιας άλλης πτυχής της μουσικής, τόσο στην Essaouira στο Gnaoua στο ετήσιο παγκόσμιο μουσικό φεστιβάλ του νότιου Μαρόκου ή πιο δίπλα στο Μαρακές στην ετήσια γιορτή του Moulay Brahim στα όρη του Άτλαντα.
Η μουσική Gnawa αποτελεί μέρος της Μαροκινής κουλτούρας με προφανείς δεσμούς της προ-ισλαμικής Αφρικής και...

Η συγκλονιστική αποκάλυψη...

 
ο πραγματικός χώρος 
του φρικτού ΕΓΚΗΜΑΤΟΣ

Ο Τιερί Μεϊσάν στο κείμενό του Η ψεύτικη «προσφυγική κρίση»υποστήριξε ότι η φωτογραφία της ΦΡΙΚΗΣ ήταν μια σκηνοθετημένη κατασκευή. 
Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ήρθε από το Σίβυλλα. 
Αποκαλύπτει την κατασκευή της ΦΡΙΚΗΣ!!! 
Αποκαλύπτει το μέρος που βρέθηκε η σωρός του μικρού Aylan, που πνίγηκε με τον αδελφό του και τη μητέρα του στα παράλια της Τουρκίας!!!

Και το πώς στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση ΦΙΜΩΣΗΣ και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ για να μην δημοσιοποιηθεί η πραγματική φωτογραφία και οι πραγματικοί ΕΝΟΧΟΙ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, έτσι ώστε να σκηνοθετηθεί η ΑΠΑΤΗ που μας σέρβιραν… 

Ας μιλήσουμε για τα σύκα καλύτερα παρά για τα φρούτα της πολιτικής ξεφτίλας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα σύκα!


Οι λάτρεις τους τα καταναλώνουν και το χειμώνα στην αποξηραμένη τους μορφή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάνουν υπομονή μέχρι να έρθει η εποχή τους και να τα απολαύσουν φρέσκα και αρωματικά. Όσο ξεφλουδίζετε το επόμενο σύκο, διαβάστε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τα οφέλη τους, τη διατροφική τους αξία, την ιστορία τους, αλλά και τρόπους για το πώς να τα καταναλώσετε αλλιώς.
Μια φορά κι έναν καιρό…

Κατερίνη-Ζήσης Ζάννας....Συνέντευξη




Ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας της Λαϊκής Ενότητας Ζήσης Ζάννας, σε μια ραδιοφωνική συζήτηση στο Ράδιο Ενημέρωση και στους δημοσιογράφους Ηλία Χρυσικό και Βαγγέλη Ζαμαντζά.

Ακούστε στη συνέντευξη:

6 Σεπ 2015

Πιερία...Η λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ


 Η λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ Πιερίας είναι η εξής :

Κατερίνη....Τους Δοκίμασες.....


Πιερία....Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας




Οι υποψήφιοι βουλευτές Πιερίας, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας, όπως κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο είναι:

Όλοι μαζί ....οι πρώην και ο "ΕΓΩ"




...

Ο..."ΕΓΩ έδωσα σκληρή μάχη" συνεχίζει ακάθεκτος να "δίνει μάχες"

tsiprasdhi

Αναβρασμό  έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες με τις  χαλαρές στιγμές που πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί τον Κώστα Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρίας DHI και τις οποίες αναδημοσιεύει το Πρώτο Θέμα   τις  οποίες έχει πάρει από τον προσωπικό λογαριασμό του επιχειρηματία στο Facebook...

Για τα πανηγύρια είναι οι δημοσκόποι....


Καταπέλτης το κείμενο που υπέγραψε η πλειοψηφία των 37 από τα 71 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Καταπέλτης εναντίον της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. 

"Δεν θα στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ούτε θα στελεχώσουμε τα ψηφοδέλτιά του" δηλώνουν τα 37 μέχρι τώρα στελέχη της Νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος. "Η χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς απέναντί της" είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του κειμένου τους. 

"Η επιλογή του καλύτερου διαχειριστή της μνημονιακής πραγματικότητας ...