# #

24 Αυγ 2018

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κατάσταση στη ΔΕΗ Κατερίνης! Να παρέμβει ο εισαγγελέας ΤΩΡΑ!!!

Όσοι έχετε πάει στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κατερίνη πρόσφατα ξέρετε πολύ καλά τι εννοούμε στον τίτλο.

Από τις 5:30 το πρωί στήνονται στην ουρά οι πολίτες για να πάρουν ένα από τα 80 χρυσά χαρτάκια με νούμερο προκειμένου να εξυπηρετηθούν. 

Σημειώστε ότι το κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 7:30 το πρωί και ήδη τα νούμερα είναι εξαντλημένα. Σημειώστε ακόμη ότι στις ουρές καθημερινά στήνονται και ...

«ΧΑΟΣ» στο Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων στις 26-28 Αυγούστου...

Εν αρχή ην ο λόγος! 
Ή Εν αρχή ην το… «ΧΑΟΣ»; 

Σε λογοπαίγνιο, φυσικά, με ένα και βασικό στόχο: 
την παρουσίαση της παράστασης «ΧΑΟΣ» από το Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ.... 

Ένα έργο το οποίο θα αποτελέσει το θέμα των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν για τρεις μέρες -26, 27 και 28 Αυγούστου- στο Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων. 

Μια από τις παράλληλες εκδηλώσεις δηλαδή που επέλεξε το Φεστιβάλ Ολύμπου για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα των 47ων χρόνων ύπαρξής του στα πολιτιστικά δρώμενα της Πιερίας.

Τι είναι όμως το «ΧΑΟΣ»; 

22 Αυγ 2018

Πενταετής άδεια από την κυβέρνηση στο ζιζανιοκτόνο της Monsanto!!!!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πενταετής άδεια από την κυβέρνηση στο ζιζανιοκτόνο της Monsanto

Την ώρα που το πολύκροτο εμπορικό deal κόστους δεκάδων δισεκατομμυρίων μεταξύ της γερμανικής πολυεθνικής Bayer και της βασίλισσας των μεταλλαγμένων, Monsanto, βρίσκεται σε εξέλιξη, η κυβέρνηση δίνει την έγκρισή της για πενταετή χρήση του ζιζανιοκτόνου Roundup της αμερικανικής εταιρείας που ηγεμονεύει στον χώρο της αγροκαλλιέργιας, παρότι η συζήτηση γύρω από την επικινδυνότητα της χρήσης της χημικής ουσίας γλυφοσάτη που περιέχει το προϊόν της βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, που δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια και η υπογράφει η Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής – τμήμα Φυτοπροστατευτικών προϊόντων, η άδεια διάθεσης στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος χορηγείται από τις 06/3/2018 έως και την 15/12/2023.


Με τη βούλα της Ευρώπης και την πίεση της Γερμανίας


Υπενθυμίζεται πως παρά την έντονη συζήτηση γύρω από την πρόκληση καρκίνου από το βασικό συστατικό του φυτοφαρμάκου Roundup της Monsanto, τη χημική ουσία γλυφοσάτη, η...

21 Αυγ 2018

Τα πρώτα ξεκάθαρα δείγματα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!

Συμμαχία και με τον "διάβολο" κατά Πελετίδη στην Πάτρα, προαναγγέλλει τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑΘυμάστε το 2014 τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές της Πάτρας;;;

Αν και πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη, το αυτοδιοικητικό σχήμα του, η ΡΑΠ με επικεφαλή τον νυν βουλευτή Κώστα Σπαρτινό έφτασε μόλις στο 16% και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο όπυου αναμετρήθηκε ο κομμουνιστής Πελετίδης με τον ..

Μητσοτάκης: Για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική, θα πρέπει να κλείσουμε …ελαιοτριβεία! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ

mits

Είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην γνωρίζει ότι εάν ο ελαιόκαρπος δεν αλεστεί μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή του η ποιότητα του λαδιού πάει περίπατο; 

Μα ...

Σήμερα που γιορτάζει η..¨Ελλάς¨!!

"Γιορτάζοντας" τη... "λήξη"... των μνημονίων, με τη διατήρηση σε ισχύ, ΟΛΟΥ του νομοθετικού πλέγματος και των αποτελεσμάτων...

20 Αυγ 2018

Είσαι Απείθαρχος; Είσαι Ελεύθερος


«Μιὰ σειρὰ ἀπὸ διαψεύσεις ἐλπίδων ἦταν ἡ ζωή του. Εἶχε ἐλπίσει τότε,…
Εἶχε ἐλπίσει ὕστερα…
Κάποτε, πρὶν ἀπὸ χρόνια, εἶχε ἐλπίσει στὸν κομμουνισμό. Μὰ εἶχε διαψευσθεῖ κι ἐκεῖ. Τώρα δὲν εἶχε ἐλπίδα σὲ καμιὰ ἰδεολογία!»

Αντώνης Σαμαράκης – Ζητείται Ελπίς

Γιατί ο άνθρωπος υπακούει σε πολιτικές ιδεολογίες και μένει απαθής; 
Το ερώτημα αυτό είναι πιο σύγχρονο από ποτέ. Τα δοκίμια του ψυχολόγου, κοινωνιολόγου και φιλοσόφου Εριχ Φρομ στο βιβλίο «Πειθαρχία και Ελευθερία» δίνουν αρκετές απαντήσεις.
Ο Φρομ θεωρεί ότι η εξέλιξη του ανθρώπου οφείλεται στην ανυπακοή, ανυπακοή στον κατεστημένο τρόπο σκέψης , ανυπακοή σε οτιδήποτε αντιμετωπίζει εχθρικά τις νέες ιδέες εχθρότητα που μπορεί να φθάσει ακόμα και στο σημείο της πλήρους καταστολής τους βλ. λογοκρισία, κοινωνική απομόνωση των ανθρώπων που τις εκφράζουν κοκ.
Πώς όμως ο άνθρωπος μπορεί να δείξει ανυπακοή στην εξουσία;

Για ποια "έξοδο" μιλάμε ρε παιδιά;
..Η λέξη που δεσπόζει στο πολιτικό σκηνικό των τελευταίων μηνών μετά συνοδείας της απαραίτητης θριαμβολογίας:

"ΕΞΟΔΟΣ"...

Κομμάτι της γεμάτης συναισθηματικής φόρτισης (με στόχο την "πλέμπα") φράσης:"Έξοδος από τα μνημόνια"...

Τι λε ρε παιδί μου! Μήπως έχει κάποια εγγύτητα και με τη γνωστή φράση που δηλώνει επιτυχία με το αναγκαίο όμως τίμημα: "η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε..." Μήπως... λέμε;

Μήπως η αρχική λέξη σημαίνει και άλλα πράγματα πέρα από την "έξοδο από τα προγράμματα σωτηρίας"; Όπως, ας πούμε,

19 Αυγ 2018

Ποια ... πολεοδομία έδωσε αυτήν την άδεια και ποια αρχαιολογική υπηρεσία ενέκρινε αυτήν την άδεια;Και όμως έχτισαν πάνω σχεδόν στην σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου της Λίνδου στην Ρόδο.

Μόνο κατάπληξη προκαλούν οι φωτογραφίες που μας έστειλαν από την Ρόδο που εμφανίζεται οικοδομή να είναι σχεδόν μέσα στην σκηνή του αρχαίου Θεάτρου της Λίνδου της Ρόδου. 

Και ρωτάμε ( εφ όσον ισχύει αυτό που λένε ότι το οίκημα δεν είναι παράνομο) ποια ...

Η Επόμενη Κυβέρνηση του Προτεκτοράτου

ΕΚ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ: 

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τον Κωστάκη Καραμανλή Πρόεδρο Δημοκρατίας...


..
Οι τρεις μαριονέτες θα συνθέσουν την επόμενη κυβέρνηση του προκτεκτοράτου Ελλαδιστάν κατ εντολήν των αφεντικών τους..

Εδώ θα είμαστε να το επιβεβαιώσουμε παρέα αγαπητοί ψηφοφόροι των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων παρατρεχάμενών τους.... (ΠΑΣΟΚ -Ποτάμια-Ρυάκια- Λεβέντηδες-Χ.Α.- και κάποιων, πρωτοεμφανιζόμενων δήθεν, πατριωτών).

Κι όπως πάντα ..