# #

17 Σεπ 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ.....μας μιλάει η κυβέρνηση των αρίστων

 Πορεία προς νέο lockdown ,

αν δεν αποδώσουν τα μέτρα !




















Για ποια μέτρα μιλάμε ;

Ότι αποσυμφορήθηκε το συγκοινωνιακό που είναι στιβαγμένοι σαν κοτόπουλα;

Για τα σχολεία που άνοιξαν με 27 μαθητές και την μόνη συνδρομή ένα παγουρίνο και μια ελαττωματική μάσκα?

Για τις εκκλησίες και τους παπάδες που θεωρούν σατανικη την μάσκα και κοινωνούν χωρίς να νοιάζονται για την δημόσια υγεία ;

Για ποια μέτρα μας μιλάει η κυβέρνηση των αρίστων ;

16 Σεπ 2020

Η απάντηση του Δημάρχου στον τέως

 


Η έπαρση και το ύφος του τέως Δημάρχου κ. Κώστα Δημόπουλου, που χαρακτηρίζουν τα τελευταία δελτία τύπου, εξηγούν σήμερα γιατί πριν από λίγους μήνες 8 στους 10 συμπολίτες μας αποδοκίμασαν τη Δημαρχιακή του θητεία.

Προς το παρόν,

15 Σεπ 2020

Να γιατί το Καστελόριζο δεν θυσιάζεται

Ο Τούρκος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μπογάζιτσι της Κωνσταντινούπολης ,Δρ. Γκουρκάν Κουμπάρογλου αποκαλύπτει με επιστημονικά στοιχεία γιατί η Αγκυρα έχει λυσσάξει με το Καστελόριζο. 

«Το σύμπλεγμα του Καστελόριζου (Μεγίστη, Στρογγύλη ,Ρω) βρίσκεται πολύ κοντά σε μια περιοχή που εκτείνεται από τον Κόλπο της Αττάλειας ως τον Κόλπο της Φοινίκης και νοτιο-ανατολικά του νησιού βρίσκονται στον πυθμένα της θάλασσας υποθαλάσσια όρη λάσπης με υδρίτες εγκλωβισμένου μεθανίου» ,δηλαδή το 70% και 90% του φυσικού αερίου, λέει ο Τούρκος καθηγητής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ενεργειακής Οικονομίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Yeni Safak. 

Ο Κουμπάρογλου συμβουλεύει μάλιστα τους πολιτικούς στη Γείτονα να πάψουν να..

14 Σεπ 2020

Bλέποντας το τεράστιο μέγεθος της μάσκας των παιδιών, σκέφτομαι πως στην Ελλάδα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι σε βαρέλι με βελόνα.

Μαμά, η Ελενίτσα μου έδωσε το κουλούρι της κι εγώ της χάρισα τη μάσκα μου...


Σάλο έχουν προκαλέσει οι τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά στα σχολεία αλλά αυτό είναι λάθος γιατί το μέγεθος μετράει.


Άλλωστε, τα σημερινά Ελληνόπουλα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, οπότε σωστά τους δόθηκαν μεγάλες μάσκες γιατί, αν τους έδιναν κανονικές μάσκες, μέχρι τα Χριστούγεννα θα τους κάλυπταν μόνο το πηγούνι.


Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε Ελληνόπουλο είναι μοναδικό και αξεπέραστο σε κατασκευή και εμφάνιση -σύμφωνα πάντα με τους γονείς του-, οπότε το σωστό θα ήταν να τους πάρουν μέτρα και ...

Για τη...Μεταφορά ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στο Δήμο Δίου Ολύμπου

 

Μετεγκατάσταση 12 ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων στο Λουξεμβούργο

 

 

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ,πραγματοποιήθηκε  η μεταφορά  400 ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών και εφήβων, που διέμεναν στο ΚΥΤ της Μόριας στην ηπειρωτική Ελλάδα με χρήματα που εκχωρεί ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό η Κομισιόν.  


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τη μεταφορά προανήγγειλε με ανάρτησή της στο Twitter η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ίλβα Γιόχανσον, η οποία ανέφερε  ότι η Κομισιόν θα χρηματοδοτήσει την άμεση μεταφορά και διαμονή τους στην ενδοχώρα.

Το συντονισμό της μεταφοράς και στέγασής τους έχει αναλάβει η Ειδική Γραμματεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

 

Όπως είναι γνωστό τα παιδιά μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσβο με τρεις πτήσεις και τα  υποδέχονταν στο αεροδρόμιο Μακεδονίας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης προκειμένου να συντονίσουν στη συνέχεια την μεταφορά τους σε ξενοδοχεία της βόρειας Ελλάδας.

 

Είδη πραγματοποιήθηκε η μεταφορά και εγκατάσταση ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων  σε ξενοδοχείο της περιοχής του Ανατολικού Ολύμπου. Σύμφωνα με  τις δηλώσεις του Δημάρχου δεν ...