# #

26 Ιουλ 2017

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...Στο ίδιο κόμμα

αγορές
Τρία πράγματα ενώνουν όλο το κυρίαρχο μπλοκ μεταξύ του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι άλλες μνημονιακές δυνάμεις μπορεί να φαγώνονται αγρίως για την ”καρέκλα” της εξουσίας.
Αποτελούν, όμως, μια ομοούσιο και αδιαίρετη τριάδα απέναντι σε τρία μεγάλα ζητήματα που συνιστούν και την πεμπτουσία των ασκούμενων πολιτικών στη χώρα: το ευρώ,

24 Ιουλ 2017

Οποιο κόμμα και να ψηφίσεις..οι Μητσοτάκηδες θα εκπροσωπούν τους συντρόφους τους ..μεγαλοκαρχαρίες

Κι όταν λέμε ..Μητσοτάκηδες, εννοούμε και τους Τσιπραίους και τους ανύπαρκτους πλέον πασόκους, καθώς και τους δορυφόρους τους , τους κατακαημένους και καταιδρωμένους λαγούς του συστήματος της διαφθοράς...

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑΜε τις εκλογές εκλέγουμε πρόσωπα που δεν ασκούν πολιτική, αλλά εκτελούν πολιτική.


Την ουσιαστική πολιτική σήμερα την χαράζουν οι παραγωγοί του..

ΑΙΤΗΜΑ 13 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, αιτούμαστε την ΑΜΕΣΗ σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.2 του Νόμου 3852/ 2010 με θέμα:

Μεγάλο κόλπο με τις χρεωστικές κάρτες..

Τεράστιες προμήθειες από την αυξημένη χρήση καρτών στις καθημερινές συναλλαγές αντλούν οι ελληνικές τράπεζες, με ένα μεγάλο κόλπο: 
κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, επιβάλλουν χρεώσεις στις επιχειρήσεις για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες ίδιες με εκείνες που προβλέπονται για συναλλαγές με πιστωτικές, με αποτέλεσμα οι προμήθειες που χρεώνονται να είναι ..

Αν δεν υπήρχε εκείνο το πρώτο εξάμηνο του 2015 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον επιπόλαιο Βαρουφάκη, σήμερα θα ήμασταν Ελβετία.


Αν δεν ήξερα πως η Ελλάδα χρεοκόπησε τον Απρίλιο του 2010, θα νόμιζα πως περνάει μια προσωρινή κρίση.

Η Ελλάδα, όμως, χρεοκόπησε τον Απρίλιο του 2010, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου προσέφυγε στο μηχανισμό στήριξης επειδή το χρέος ξεπέρασε τα 300 δισ. ευρώ και το έλλειμμα έφτασε στο 15,4%.

Όχι, η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε το 2010.
Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε ποτέ.
Η Ελλάδα ...

Τελειώσανε και την ελληνική αλιεία...


Το 66% των ψαρικών που καταναλώνουν οι Έλληνες είναι εισαγόμενα. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έκθεση το WWF, το οποίο διερωτάται πως είναι δυνατό να συμβαίνει σε μία χώρα με τόσο μεγάλη παράδοση στην αλιεία.
Δεν χρειάζεται να αναρωτιέται κανένας για τίποτα.
Η Ελλάδα και ειδικότερα η..