# #

9 Σεπ 2022

Κιάφας: "Αφού θέλετε να πούμε αλήθειες κ. Πρόεδρε, πείτε δημόσια πόσες αναθέσεις έκανε ο δήμος σε εσάς. Αλήθεια μόνο.."

Eνώ πάλι κατά την παραδοχή σας(αν και είναι κοινό μυστικό) η επιχείρηση έχει οικονομικές δυσχέρειες γιατί δαπανάτε τόσα χρήματα για την προβολή της και μάλιστα σε ένα και μοναδικό "δημοσιογραφικό"μέσο του νόμου μας; 

θεωρείτε ότι η ΔΕΑΔΟ χρήζει προβολής εντός των ορίων της Πιερίας; 

Γκάφα ολκής από μέρους μου ή ασύστολα ψέματα από μέρους σας κ. Λαπάτση;

Αναρωτιέμαι αν εσείς είστε τόσο αφελής ή θεωρείτε τον κόσμο αφελή. Όπως και να έχει εγώ επιβάλλεται να σας ευχαριστήσω γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω στους ψευδείς ισχυρισμούς σας γεγονός που θα αποκαλύψει ποιος είναι ο υποκριτής ή και ο άσχετος.

Αρχικά, βάσει των τιμών του καταλόγου των υλικών της επιχείρησης η οποία παραπαίει οικονομικά και σε περίοδο ανατιμήσεων προβήκατε σε έκπτωση στον εργολάβο; 

Γκάφα ή αλήθεια;

Υποστηρίζετε ότι δεν έχω επισκεφτεί την επιχείρηση. Μάλλον κ. Πρόεδρε, έχετε ασθενή μνήμη ή έστω επιλεκτική. Φυσικά και επισκέφτηκα τη ΔΕΑΔΟ ,ξεναγήθηκα από τον διευθυντή της κ. Κόκκινο από τον οποίο έλαβα πλήρη γνώση για τα φλέγοντα ζήτημα που την ταλαιπωρούν και μάλιστα προς το τέλος της επίσκεψης, μας συναντήσατε και ο ίδιος προτρέποντας με να σας επισκεφθώ ξανά. Γκάφα ή αλήθεια;

Επιπλέον,

Ελισάβετ: Στην Κύπρο το 1993, την φώναζαν δολοφόνο και έσπασαν το παρμπρίζ της λιμουζίνας της

 


Όταν οι Βρετανοί βασάνιζαν και θανάτωναν 14 Κύπριους με τη συναίνεση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η Ελισάβετ Β΄ δεν ήταν καθόλου συμπαθής στους κατοίκους της Κύπρου αφού ως μονάρχης δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τον απαγχονισμό πολλών αγωνιστών. 

Στις 13 Οκτωβρίου του 1993 που η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ βρέθηκε στην Κύπρο για την 29η Σύνοδο Κορυφής της Κοινοπολιτείας για τον λαό ήταν η «Αλισαβού», η επικεφαλής της εγκληματικής αποικιοκρατίας και ήταν ανεπιθύμητη. Τουλάχιστον για τους περισσότερους που έζησαν την σκληρή περίοδο της Αγγλικής αποικιοκρατίας αλλά και τα βασανιστήρια και τους απαγχονισμούς των Κυπρίων αγωνιστών κατά τον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου από τους Άγγλους την περίοδο 1955-59.

Κατά την παραμονή της στο νησί πραγματοποιήθηκαν πολλές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. 

Ανάμεσα στους διαδηλωτές βρισκόταν και ο...

Η απάντηση του Προέδρου της ΔΕΑΔΟ Α.Ε...."Γκάφα ολκής… κ. Κιάφα. Άγνοια η πρόθεση;"

 

 


Με αφορμή τις «καταγγελίες» του κ. Κιάφα για τη συμφωνία μεταξύ της ΔΕΑΔΟ Α.Ε. με τον ανάδοχο του έργου της αγροτικής οδοποιίας και για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και της κοινής λογικής θέλουμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Σήμερα: Θερινό Φεστιβάλ Χορωδιών

 


7 Σεπ 2022

Είναι πολλά τα λεφτά, δήμαρχε...

 



Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο συνεταίρος της διοίκησης Γερολιόλιου, Αστέριος Φαρμάκης, πρότεινε στον δήμαρχο να κάνει η δημαρχία του λαϊκή συνέλευση για να προβάλλει το έργο της που δεν έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε.

Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, αν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί η διοίκηση Γερολιόλιου, ενώ είχε 15 μέρες την ευκαιρία και όλα τα Μέσα της Πιερίας στο πλευρό της, πρόβαλλε μόνο το επερχόμενο έργο της ασφαλτόστρωσης των 3 εκατομμυρίων ευρώ και όχι τις μεγάλες της επιτυχίες στη διοίκηση της ...

5 Σεπ 2022

1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου

 


Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου διοργανώνει το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου, την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2022 σε Δίον, Λιτόχωρο και Πλαταμώνα.


Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της παρολύμπιας περιοχής. Παραγωγοί και επαγγελματίες της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από δράσεις, μπροστά στους επισκέπτες, να αναδείξουν τις τοπικές γεύσεις, τα έθιμα και τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου, καθώς και καινοτόμα προϊόντα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εθελοντικής συμμετοχής, προς: