# #

4 Σεπ 2010

εσείς περάσατε τον γκόμενο της γυναίκας σας χωρίς εξετάσεις και μάλιστα με 10, ε αυτό είναι και παράνομο και παράλογο!

Ήταν
ένας αιώνιος φοιτητής στη Νομική, ονόματι Παπαδόπουλος. Είχε πλέον μετά
από χρόνια περάσει σ' όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. Το έδινε, το
ξαναέδινε.
Όμως
ο καθηγητής τον έκοβε κάθε φορά. Έτσι αποφάσισε να πάει να βρει τον
καθηγητή και να του προτείνει μια διαπραγμάτευση στο θέμα του βαθμού.

Μπαίνει
ένα πρωί στο γραφείο του λοιπόν και του διηγείται την κατάσταση:
-Ααα, παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είναι σωστό το διάβασμά σου γι' αυτό και
κόβεσαι!
-Όχι κύριε καθηγητά δεν ισχύει αυτό που λέτε κι επειδή κουράστηκα με
αυτό το μάθημα έχω να σας προτείνω μια συμφωνία.
-Τι λες τώρα Παπαδόπουλε; 
-Ακούστε με παρακαλώ. Θα σας θέσω ένα ερώτημα. Αν αύριο το πρωί μου δώσετε
τη σωστή απάντηση δε θα σας ξαναενοχλήσω. Αν όμως όχι θα με
περάσετε και μάλιστα με βαθμό 10.  

-Παπαδόπουλε, δεν είσαι καλά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται. 
-Λοιπόν το ερώτημα:


Τι είναι παράλογο αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά δεν
είναι
παράλογο; Τι είναι και παράνομο και παράλογο; Θα τα πούμε αύριο
κε καθηγητά. 
Ο φοιτητής αφήνει τον καθηγητή να συλλογιέται την ερώτηση...

Μούρα και καρύδια εναντίον Αλτσχάιμερ ....

ΛΟΝΔΙΝΟ Ερευνητική ομάδα του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι η ημερήσια κατανάλωση μούρων λειτουργεί ευεργετικά στην υγεία του εγκεφάλου. Ειδικότερα, οι επιστήμονες διεπίστωσαν ότι τα μούρα περιορίζουν τα συμπτώματα της γήρανσης του εγκεφάλου.

Οπως φαίνεται, τα μούρα εμποδίζουν την εξασθένηση των εγκεφαλικών κυττάρων που συνδέονται με τους μηχανισμούς της μνήμης. Το μυστικό των μούρων είναι τα ανθοκυανίδια, αντιοξειδωτικές ουσίες που έχουν πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων στον ανθρώπινο οργανισμό. Εκτός από τη νόσο Αλτσχάιμερ οι ουσίες αυτές έχει διαπιστωθεί ότι προστατεύουν από ...

Oι φιλοι μου ειναι ...μαυρα πουλια ! ! !

Ειστε αισιοδοξοι για την πορεια της χωρας ? ? ?

Τουρκικη διαφημιση με αντεπιθεση....φιλιας ! ! !

Μια νέα ομάδα θα παρουσιάσει ο νεοφώτιστος Όλυμπος Λεπτοκαρυάς



Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του νεοφώτιστου στη Δ΄ Εθνική κατηγορία Όλυμπου Λεπτοκαρυάς.
Για τους φιλάθλους αλλά και τη διοίκηση της ομάδας η κατηγορία δεν είναι άγνωστη αφού πριν από 15 χρόνια περίπου ήταν και πάλι στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Ο σημερινός μάλιστα πρόεδρος ήταν και τότε στη διοίκηση της ομάδας.
Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου είχαν μια μικρή περιπέτεια μετά την παραίτηση του προπονητή κ. Ιωαννίδη που είχε προσληφθεί λίγες μέρες νωρίτερα και χρειάστηκε να περάσει  μια βδομάδα  για να προσληφθεί ο κ. Μάκης Τερζόπουλος που έχει αναλάβει στη συνέχεια την ομάδα.
Και βέβαια δεν ήταν αυτό μόνο.
Η ομάδα προπονείται στο γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα επειδή γίνονται έργα στο γήπεδο της Λεπτοκαρυάς και αυτό είναι μια ταλαιπωρία για τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση.
Επιπλέον όλα τα φιλικά παιχνίδια τα δίνει εκτός έδρας. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μαζί με τους νεοαποκτηθέντες αποτελείται από είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές. Στη μεταγραφική περίοδο που τελείωσε αποκτήθηκαν παίκτες έμπειροι και ικανοί που γνωρίζουν την κατηγορία και μαζί με τους περσινούς παίκτες συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο και ικανό ρόστερ.
Το νέο ρόστερ του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς είναι
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς:
Τσαρούχας Αλέξης
Καζαμίας Αθανάσιος
Σιαμήτρας Αθανάσιος
Παρλαπάνος Ευγένιος
Σιαμήτρας Δημήτριος
Στύλος Αντώνιος
Μπακάλης Δημήτριος
Τσαρούχας Γεώργιος
Κυρκόπουλος Στέφανος
Τσαρούχας Γεώργιος
Κορούνι Έκι
Μαυρομάτης Γιάννης
Λύρας Γιώργος
Τιούτιος Ελευθέριος
Σαμανίδης Κώστας
Κατσαρός Γεώργιος
Μπαλαμπάνης Κώστας
Αρβανίτης Πέτρος
Παπαδόπουλος Γιάννης
Μπαλαούρας Βασίλειος
Γούλας Αργύρης
Μιχαλίτσιος Δημήτριος
Μακρής Κώστας

Eντοπίστηκε οπλοστάσιο του UCC στην Καστοριά;

Την πιθανότητα να έχει εντοπιστεί οπλοστάσιο του UCC (Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς) εξετάζουν οι ελληνικές υπηρεσίες. Το οπλοστάσιο που ανακαλύφθηκε προσεκτικά συσκευασμένο και θαμμένο μέσα στο χώμα, σε ορεινή περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Διποταμίας Καρδίτσας του δήμου Ακριτών στον νομό Καστοριάς είναι αρκούντως εντυπωσιακό και το περιεχόμενο και η σύνθεσή του δείχνει ότι δεν πρόκειται περί ιδιοκτησίας απλών κακοποιών....

Απιστευτο βιντεο....το κανουν στο καπο του αυτοκινητου...! ! !

Δημοσιογραφος του "Mega", σφυροκοπαει ανελεητα τον υπουργο Γ. Ραγκούση με σκληρες ερωτησεις...

Με το στόμα... ορθάνοικτο έμειναν όσοι είχαν συντονιστεί στο πρωινό του Mega την περασμένη Παρασκευή, βλέποντας τον Δημήτρη Τάκη να... σφυροκοπάει ανελέητα τον υπουργό Γ. Ραγκούση με ερωτήσεις σκληρές του τύπου «πόσο σας χρειάζεται ο πρωθυπουργός», «πάντα εσάς φωνάζει στα δύσκολα» και άλλα σκληρά δημοσιογραφικά συμπεράσματα!
Ο Ραγκούσης με δυσκολία...

Η πίπα της Ειρήνης.....


Την κάπνιζαν κάποτε οι καψεροί ντόπιοι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής, με
κάποιον λευκό λοχία ή στρατηγό. Αποτελούσε το συμβολικό μέρος της
"ειρηνευτικής" διαδικασίας.
Τα αποτελέσματα είναι γνωστά: οι ιθαγενείς πετσοκόφτηκαν. Οσοι περίσσεψαν,
κλείστηκαν σε γκέτο, διακοσμητικά στοιχεία χάριν....

Αυτοι οι Παοκτσηδες δεν ... παιζονται ! ! !

το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ θα συνδυαστεί με τελικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας,

Λευκός Οίκος το Μαξίμου


Σκληρό πόκερ με έπαθλο τον έλεγχο του συστήματος εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου παίζεται τις τελευταίες μέρες, εν όψει των αλλαγών που σχεδιάζει ο Παπανδρέου στη δομή της κυβέρνησης.
Η ανάγκη να κατέλθουν ως υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ορισμένοι υπουργοί (πιθανόν) και υφυπουργοί (πιο πιθανό), δίνει στον πρωθυπουργό την ευκαιρία να επιχειρήσει ορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, που θα αλλάξουν τον συσχετισμό δυνάμεων στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά παράλληλα δημιουργεί αντιπαραθέσεις μεταξύ υπουργών και στελεχών.
Η επιμονή – και εμμονή – του Παπανδρέου να διαμορφώσει στο Μαξίμου ένα σύστημα α λα...

Γκρούεφσκι: Σε δημοψήφισμα η όποια πρόταση για την ονομασία

i
Quantcast

Οι συνέπειες από την παγκόσμια οικονομική κρίση και η εκκρεμότητα της ονομασίας, η οποία αποτελεί εμπόδιο για την ευρωατλαντική πορεία της ΠΓΔΜ, είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, ανέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, σε συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια, για την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων που το VMRO-DPMNE βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Στον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο κ. Γκρούεφσκι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κατάσταση στον χώρο της οικονομίας, της γεωργίας, της εκπαίδευσης και στις δημόσιες επενδύσεις.


Σ’ αυτούς τους τομείς έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος, είπε ο κ. Γκρούεφσκι και πρόσθεσε ότι «παρά την μακρά μεταβατική περίοδο που διαρκεί είκοσι χρόνια, την οικονομική κρίση και τις παρεμποδίσεις εκ μέρους της Ελλάδας,...

Εφάπαξ; Περάστε μετά από 5 χρόνια .....και να δουμε ! ! !

Υστερα από 5 χρόνια θα λάβουν το εφάπαξ όσοι δημόσιοι υπάλληλοι σπεύδουν τώρα να βγουν στη σύνταξη υπό τον φόβο των συνεπειών του νέου Ασφαλιστικού. Το πρώτο εξάμηνο φέτος οι αιτήσεις συνταξιοδότησης εμφανίζουν αύξηση 85% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.
Τον περασμένο μήνα έφτασαν στο Γενικό Λογιστήριο, το οποίο εκδίδει τις αποφάσεις συναξιοδότησης, άρα κατατέθηκαν από τους ενδιαφερομένους στις οικείες υπηρεσίες τους μέχρι τα τέλη Ιουνίου...

Αλκοτεστ για.....γελια

Η πρασινη αναπτυξη παντως...παει παρα πολυ καλα ! ! !

Ελληνιδα πολιτικος..."Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου"


Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
- "Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨"
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- "Δεν είμαι σίγουρη."
- "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα.
Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο.
Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη.
Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει: ....

Μια πολιτισμική γενοκτονία που βαφτίστηκε «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός»



Το κείμενο που ακολουθεί είναι από­σπασμα από το βιβλίο του Κυριάκου Σιμόπουλου «Η λεηλασία και κατα­στροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πιρόγα.
Μετά τη ρωμαϊκή θεομηνία που σάρωσε τους ελληνικούς καλλιτεχνικούς θησαυρούς επέρχεται ο χριστιανικός τυφώνας, νέα συμ­φορά για τα ανεπανάληπτα δημιουργήματα του κλασσικού πολιτισμού. Πραγματικά, οι τρομακτικότεροι βανδαλισμοί κατά των αρχαίων ελληνικών μνημείων και έργων τέχνης θα διαπραχθούν μετά την επικράτηση του χριστιανισμού σε Ανατολή και Δύση. Οι κατα­στροφές των κατακτητικών εκστρατειών και των πολεμικών συγκρούσεων από Πέρσες, Ρωμαίους, Φράγκους, Οθωμανούς είναι ασή­μαντες αν συγκριθούν με τον αφανισμό των καλλιτεχνικών θησαυρών στους πρώτους πέντε χριστιανικούς αιώνες. Πυρ και σίδηρος για τους αρχαίους ναούς και τα αγάλματα, για τα κλασσικά κείμενα και ...

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Οι συμβουλοι του Γιωργου...

3 Σεπ 2010

βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα....

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια. Από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου
- Μα τι κάνεις?????? θα την κάψεις την τηλεόραση!!!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα....δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω...

Ελληνες ζωγραφοι..... (βιντεο)

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 7...

 Κατά τους Πυθαγόρειους ο αριθμός επτά είναι « αμήτωρ» μια και δεν είναι γινόμενο παραγόντων. Είναι επίσης το σύμβολο της τελειότητας γιατί είναι το άθροισμα του τρία (3) και του τέσσερα (4) που εκφράζουν τα δύο τέλεια σχήματα ,το ισόπλευρο τρίγωνο και το τετράγωνο.
Ο αριθμός επτά για όλους σχεδόν τους λαούς ήταν ιερός και έκλεινε μέσα του δύναμη μυστηριακή.
Οι Έλληνες συσχέτιζαν τον αριθμό επτά με τη λατρεία του Απόλλωνα και της σελήνης. Παρατήρησαν πως επτά ημέρες διαρκεί κάθε φάση της σελήνης. Ο Όμηρος θέλει επτά τις αγέλες των βοδιών του Απόλλωνα, επτά χορδές έχει η λύρα του, επτάπηχο ανδριάντα του δώρισαν οι Αιγύπτιοι. Επτά παλικάρια και επτά κόρες...

Πώς ένας Νορβηγός έγινε φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και κάτοχος, επί δεκαετία, εισιτηρίου διαρκείας


Ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, το 1999, ήταν αρκετό ώστε να γνωρίσει τη γυναίκα του, την οποία ερωτεύτηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας τους. Λίγες ημέρες αργότερα ερωτεύτηκε και τον ΠΑΟΚ, αφού όταν τη ρώτησε αν υπάρχει ομάδα, που...

Ευτυχως που ξεχασα να μεγαλωσω.... (και ετσι δεν εχω ακομα δικαιωμα ψηφου, χε χε χε )

Η δημαρ-χέσα.....

ΔΕΥΤΕΡΟΞΑΔΕΛΦΙΑ, μπατζανάκηδες, συμπεθέρες, η κόρη του χασάπη και ο γιος του φούρναρη είναι οι μόνοι που μπορεί να διασώσουν κάπως τα δύο μεγάλα κόμματα της εξουσίας απ' τη γενικευμένη αποδοκιμασία στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
ΚΙ ΑΥΤΟ γιατί στις τοπικές αναμετρήσεις ψηφίζεις τους...

Κι όμως, επεμβάσεις εγκεφάλου γίνονταν και στην αρχαία Ελλάδα!

Αν νομίζετε πως οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι προνόμιο της σύγχρονης ιατρικής μετά από τα παρακάτω θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας…

Ένα κρανίο που βρέθηκε στην οδό Κανελλάκη στη Χίο με οπή από τρυπανισμό στο αριστερό βρεγματικό οστούν - που χρονολογείται στο
.2ο μισό του 2ου αιώνα π.Χ.- θεωρείται ως ιδιαίτερα σημαντικό εύρημα για την Ιστορία της Ιατρικής.

Όπως σημειώνει η διδάκτωρ της Ιστορίας της Ιατρικής Σεβαστή Χαβιάρα-Καραχάλιου: «το εύρημα δεν είναι πρωτοφανές αλλά δεν είναι και συνηθισμένο. Οι οστεοτρυπανώσεις γίνονταν από πολύ παλιά ..

Ποιες στασεις προτιμα ο Ελληναρας στο σεξ???


Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις
  που προτιμούν στο σεξ.
Ο Γάλλος λέει ότι προτιμά να είναι από πάνω γιατί τότε βλέπει τα
  όμορφά της μάτια.
Ο Εγγλέζος προτιμά να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της.  Ό Έλληνας λέει ότι προτιμά από πίσω. - Καλά, και τι βλέπεις; τον ρωτάνε.   - Ανάλογα, κάθε φορά....

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ''ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ..... Για το δημοκρατία δε βάζουμε και το χέρι μας στην φωτιά!!!!!

Για αυτούς που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά και την στατιστική
Άσκηση 1
Να βρεθεί:

Η πιθανότητα να συμβεί τρεις φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8,000,000 (έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί... Παππούς, Γιος και Εγγονός της ίδιας οικογένειας.

Άσκηση 2
Να βρεθεί:

Η πιθανότητα να συμβεί επτά φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8,000,000 (κατοίκων έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί Πατέρας και Γιος.
Οι απαντήσεις:...

Γιατί «χάθηκαν» οι….δάσκαλοι;

Ψηλά στο λόφο της Ακρόπολης τα πεντελικά μάρμαρα ακτινοβολούν λουσμένα στο φώς του Αττικού ήλιου ... Ο ανάλαφρος μπάτης του έχει τη μεθυστική αλμυρά του Σαρωνικού δεμένη με λεμονανθό..

Κάτω από την ελιά, ο Δάσκαλος καθισμένος και γύρω του μαγεμένοι οι μαθητές.. Ο λόγος του κομψός, άρτια τα επιχειρήματα ανοίγουν διάπλατα οι ορίζοντες της αντίληψης που γλυκαίνει τις ψυχές την ίδια στιγμή που παιδεύει τη διανόηση.. Εδώ τα μονοπάτια γίνονται λεωφόροι που οδηγούν μέσα από την φιλοσοφία και την επιστήμη στη γνώση...

Πριν από μερικές ώρες το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου..

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ , ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες!
Πριν από μερικές ώρες το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου..

για δήμαρχος του Δήμου Δίου – Ολύμπου δίνοντας έτσι ξεκάθαρα (και σε πείσμα ορισμένων «σειρήνων») το πολιτικό του στίγμα και στην περιοχή μας ...

Πολιτισμενη Δυση...

Κύματα... ευτυχίας για άνδρες...Τελος το Viagra ! ! !

Μια νέα και εντελώς ανώδυνη μέθοδος υπόσχεται να απαλλάξει οριστικά τους άνδρες από στυτικά προβλήματα που οφείλονται σε αγγειακούς λόγους.

Επειτα από 10 συνεδρίες με τη χρήση κυμάτων δημιουργούνται νέα αγγεία και θεραπεύεται οριστικά το πρόβλημα
Επειτα από 10 συνεδρίες με τη χρήση κυμάτων δημιουργούνται νέα αγγεία και θεραπεύεται οριστικά το πρόβλημα
«Πρόκειται για μια θεραπευτική προσέγγιση που δημοσιεύθηκε μόλις στο τεύχος Αυγούστου του πλέον έγκριτου διεθνούς....

Ένα Ελληνόπουλο στην Ίντερ!



Το τμήμα σκάουτινγκ των “νερατζούρι” ανακάλυψε τον Γιάννη Πεχλιβανόπουλος και ο 16χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μεσούνης Ροδόπης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Την ευκαιρία να φορέσει την φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης θα έχει ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος. Τον αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν στις..

ανδρικο οργανο σαν....αργειτικο πεπονι


Συνέδριο για το SEX
Στο ετήσιο συνέδριο σεξολόγων στην έδρα βρίσκεται ο Αμερικανός
 επιστήμονας και ανακοινώνει: Εμείς καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση του ανδρικού οργάνου κατά 10% .
Κάποιος σύνεδρος ρωτά :" Εννοείτε ως προς το μήκος ή ως προς το πάχος ; "
Ως προς το μήκος φυσικά .Στην Αμερική δεν έχουμε πρόβλημαστο πάχος
ΟΑιγύπτιος σύνεδρος :Εμείς καταφέραμε να αυξήσουμε το ανδρικό όργανο κατά 20% " Ο περίεργος σύνεδρος : Ως προς το μήκος ή ως προς το πάχος ; "
Ως προς το πάχος φυσικά .Στην Αίγυπτο δεν έχουμε πρόβλημα με το μήκος
Ο Έλληνας σύνεδρος: Εμείς καταφέραμε να κάνουμε το ανδρικό όργανο σαν ...

«Κακή» κρίνει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας το... 98% (!) των ερωτηθέντων...Ενας λαός σε απόγνωση, χωρίς ελπίδα.

Χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που έβγαλε η δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Γιούροστατ) δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στους πιο άγριους εφιάλτες της η κυβέρνηση Παπανδρέου. «Κακή» κρίνει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας το... 98% (!) των ερωτηθέντων. «Κακή» κρίνει την κατάσταση της αγοράς εργασίας το...

Μπλατ: “Η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα!”

Ευθεία επίθεση κατά της Εθνικής Ελλάδος εξαπέλυσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής της Ρωσίας κατηγόρησε ευθέως την Εθνική μας ότι έχασε εσκεμμένα το παιχνίδι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά “ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας'!
“Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου” δήλωσε ο 51χρονος Αμερικανός κόουτς που πέρσι δούλεψε και στον Άρη. “Αυτό που είδα ήταν κωμωδία, όχι μπάσκετ. Ουσιαστικά, οι Έλληνες....

«Δε δημιούργησε ο Θεός το σύμπαν

«Δε δημιούργησε ο Θεός το σύμπαν αλλά οι νόμοι της φυσικής», γράφει ο περίφημος βρετανός θεωρητικός φυσικός Stephen Hawking στο νέο του βιβλίο «The Grand Design» (Το μεγάλο σχέδιο»), που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα.
Στο βιβλίο που έχει συγγράψει με τον αμερικανό φυσικό Λέονταρντ Μλοντίνοφ, ο διάσημος επιστήμονας εξηγεί πως μία νέα σειρά από θεωρίες καθιστά «περιττό» έναν δημιουργό για το σύμπαν.
«Επειδή υπάρχει ένας νόμος όπως αυτός της βαρύτητας, το σύμπαν μπορεί να δημιουργηθεί ...

2 Σεπ 2010

Σταμάτησε να χρησιμοποιεί λεφτά από... άποψη

 Άφραγκος όχι επειδή έτσι τo έφερε η καταραμένη η οικονομική κρίση αλλά από δική του επιλογή, ο Μαρκ Μπόιλ σταμάτησε να χρησιμοποιεί χρήματα κάποια στιγμή του 2008. Σήμερα, κοντά δυο χρόνια μετά, ο 31χρονος Βρετανός παραμένει ταπί κι όχι απλά ψύχραιμος αλλά πανευτυχής.
 Ο Μπόιλ, απόφοιτος οικονομικού πανεπιστημίου και άλλοτε διευθυντής σε επιχειρήσεις, πλέον ζει σε ένα τροχόσπιτο κοντά στον πόλη του Μπρίστολ.
 Τα τρόφιμά του τα καλλιεργεί ο ίδιος ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ...

Ιερώνυμος: Για μένα ΔΕΝ υπάρχουν Έλληνες!..

                     ...Ποτε οι μεγαλοπαπαδες δεν ηταν με την Ελλαδα...Παντα ηταν και θα ειναι απεναντι, με τους αλλους ...

Αλκοτεστ για.....γελια

Ζητείται επειγόντως χειριστής γερανού!! ......... Κανείς???


Ένα καρτέλ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

milkΣτο βαθύ ύπνο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, υπό τον άκρως αναποτελεσματικό μέχρι σήμερα επίτιμο αρεοπαγίτη, Δ. Κυριτσάκη, φαίνεται ότι ποντάρει ανοικτά ένα καρτέλ από τα… παλιά, το καρτέλ του γάλακτος, διεκδικώντας το δικαίωμα να μετασχηματισθεί σε μονοπώλιο, ή για την ακρίβεια σε ένα νέο βιομηχανικό κολοσσό, με δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά.
Vivartia και ΜΕΒΓΑΛ, οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες (με αρνητικό τρόπο βεβαίως…) της έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, έχουν ήδη πληρώσει, ...

Ε Λ Λ Η Ν Α Ρ Α Σ..... χωρις σχολια !

«Τι βαθμό IQ (άι κιου) έχετε;»


Βρέθηκε κάποτε ο Αϊνστάιν σε μία δεξίωση και συζητούσε με φίλους του επιστήμονες, όταν τον πλησίασε κάποιος καλεσμένος και τον ρώτησε αν μπορεί να λάβει μέρος στη συζήτηση. Ο Αϊνστάιν που ήταν ιδιαίτερα δεκτικός με τους συνανθρώπους του δεν θέλησε να στεναχωρήσει τον καλεσμένο...

και τον ρώτησε «Τι βαθμό IQ (άι κιου) έχετε;»....

H μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να βάλει τέλος στην κρίση


dollars-burningΣε παλαιότερο άρθρο με τίτλο το ‘κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας’ είχα παραθέσει στοιχεία από τις εκθέσεις δύο μεγάλων πανεπιστημίων και μίας δικηγορικής εταιρίας των ΗΠΑ τις οποίες επιμελήθηκαν καθηγητές του Harvard, που έδειχναν πως η Ελλάδα έχει ένα μοναδικό νομικό πλεονέκτημα που μπορεί να τη βοηθήσει να δώσει ένα ικανοποιητικό τέλος στην κρίση σε μικρό χρονικό διάστημα αρκεί να πάρει την απόφαση να το χρησιμοποιήσει, κάτι που είναι απορίας άξιο γιατί δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Δυνατότητα για γρήγορη λύση της ελληνικής κρίσης δια της νομικής οδού

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες εκθέσεις το δίκαιο το οποίο διέπει τις δανειακές συμβάσεις ενός κράτους είναι εξαιρετικά σημαντικό και είναι πάντα προς συμφέρον του δανειζόμενου κράτους...

Καλύτερη ζωή..... Πρώτη η Φινλανδία, στην 26η θέση η Ελλάδα ! ! !

Εάν γεννιόσουν σήμερα, ποια χώρα θα σου προσέφερε την ευκαιρία σε μία υγιή, ασφαλή και ευημερούσα ζωή; Το Newsweek διεξάγει -για πρώτη φορά- μια μεγάλη έρευνα σε 100 χώρες και δίνει την απάντηση…

Γιόνας Καζλάουσκας: "Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ακόμα και οι πόλεμοι σταματούν. Στην Ελλάδα όμως η διαμάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή και μπαίνει πάνω και απ' την Εθνική ομάδα.

Tουρκία - Γ. Καζλάουσκας: "Στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι πόλεμοι σταματούν. Στην Ελλάδα όμως η διαμάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, πάνω ακόμη και από την Εθνική"Γιόνας Καζλάουσκας: "Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ακόμα και οι πόλεμοι σταματούν. Στην Ελλάδα όμως η διαμάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή και μπαίνει πάνω και απ' την Εθνική ομάδα. Δεν διαβάζω τι ακριβώς γράφεται, όμως έχω απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και δεν χρειάζονται και πολλά για να πιάσω το κλίμα. Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και εξαιρετικοί χαρακτήρες, όμως δεν γίνεται να μείνουν ανεπηρέαστοι όταν τους τηλεφωνούν συνεχώς για κάτι που γράφτηκε ή ειπώθηκε στο ραδιόφωνο. Κάντε μου την χάρη και πείτε σε όλους να σταματήσει αυτό το πράγμα,...

1η Σεπτεμβρίου 1821 Η σφαγή της Σαμοθράκης.. Το τραγικό ολοκαύτωμα, που κανένα βιβλίο δεν φρόντισε να μας μάθει στα σχολεία:

του Γιώργου Λεκάκη
Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα πένθους για την Σαμοθράκη. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι για το νησί των Θρακικών Σποράδων ιερή ιστορική ημέρα. Τιμάται το Ολοκαύτωμα της νήσου, το οποίο συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου 1821, όταν οι Τούρκοι έσφαξαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Σαμοθράκης, στην τοποθεσία Εφκάς (ή Φκας).

Γι’ αυτό στην πλατεία του Εφκά γίνεται επιμνημόσυνος δέηση στο ηρώον, κατάθεση στεφάνων, απόδοση τιμών από τμήμα στρατού, σιγή ενός λεπτού και ανακρούεται ο εθνικός ύμνος. Έπειτα, στο Πνευματικό Κέντρο, που φέρει το όνομα «Ν. Φαρδύς» εκφωνείται το ιστορικό της ημέρας, και εν τέλει ακούγονται τραγούδια, από την Παιδική Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου. Ούτε γιορτές, ούτε γλέντια. Είναι μια ημέρα μνημοσύνης και συλλογισμού για τους Σαμοθρακίτες.



Ας μάθουμε όμως γι’ αυτό το τραγικό ολοκαύτωμα, που κανένα βιβλίο δεν φρόντισε να μας μάθει στα σχολεία:
Ήταν Αύγουστος του 1821. Οι Σαμοθρακίτες εν βρασμώ. Πολλοί ήταν ήδη μεμυημένοι στην Φιλική Εταιρεία. Είχαν συνδέσμους με συμπατριώτες τους στην ...

Α ρε . . . Μητσο

Δημαρχος για....κλαματα ! ! ! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ

Αντίο σφραγίσματα

0
340x_shopofhorrorsteeth.jpg
Άτιμη φάρα οι οδοντίατροι. Εκτός από το σωματικό πόνο που μας προκαλούν, είναι ειδικοί και στην ψυχολογική βία. Μια από τις πλέον συνηθισμένες απειλές είναι θα χρειαστεί να κάνουμε μερικές δεκάδες οδυνηρά σφραγίσματα αν δεν ακολουθήσουμε με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες που μας δίνουν για τη στοματική μας υγιεινή. Να, όμως, που μια νέα εφεύρεση έρχεται να αμφισβητήσει ευθέως το οδοντιατρικό καθεστώς.
Μια ομάδα πεφωτισμένων επιστημόνων ανακάλυψε ένα τζελ, το οποίο μπαίνει εκεί που κανονικά μπαίνει το σφράγισμα. Δε λειτουργεί καθόλου ως σφράγισμα, όμως. Η πρώτη σκέψη που κάναμε ήταν ότι το τζελ στερεοποιείται λίγο μετά την εισαγωγή του στην κοιλότητα, όμως τελικά φαίνεται ότι είναι πολύ πιο προχωρημένο. Όπως λένε οι δημιουργοί του, ο ρόλος του είναι βοηθήσει το δόντι να δημιουργηθεί από την αρχή και τελικά να πάρει τη μορφή που πρέπει. Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε μιλάμε για μια αδιανόητη ανακάλυψη που αξίζει το Νόμπελ Ιατρικής.
Οι δοκιμές έχουν γίνει για την ώρα σε ποντίκια με απόλυτη επιτυχία και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και το πρόγραμμα με ανθρώπους.
Πηγή: gizmodo

Διότι δεν συνεμορφώθην

1 Σεπ 2010

Μυστικές διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Κίνας;

Μια συνάντηση στο Πεκίνο, την Δευτέρα, που είχε κρατηθεί μυστική και αποκαλύφθηκε ύστερα από περίεργες αλυσιδωτές συμπτώσεις, τροφοδοτεί εκ νέου τη σεναριολογία στα τραπεζικά dealing room για «διακριτικές» διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Κίνας, με αντικείμενο την είσοδο κινεζικών κεφαλαίων στην αγορά των ελληνικών ομολόγων, ώστε να διευκολυνθεί η επάνοδος της χώρας στις αγορές από το 2012.
Ο Ιταλός τραπεζίτης και πρώην υπουργός Οικονομικών, κ. Τομάσο Παντόα Σιόπα, αμέσως μόλις ανέλαβε καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, βρέθηκε στην Κίνα, όπου είχε συνάντηση...

Είναι μόνο θηλυκά και μας πίνουν... το αίμα! Τι είναι ?


  Ποια είναι λοιπόν πάντα θηλυκού γένους και μας πίνουν το αίμα; Μα φυσικά τα κουνούπια! Κι αυτό γιατί δεν τσιμπούν όλα τα κουνούπια αλλά μόνο τα θηλυκά!  Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται αποκλειστικά από το νέκταρ των φυτών. Αντίθετα, τα θηλυκά κουνούπια χρειάζονται ανθρώπινο αίμα και το πίνουν σε κάθε ευκαιρία!
  Τα θηλυκά "ανιχνεύουν" το θύμα τους με τη βοήθεια χημικών και θερμικών αισθητήρων που έχουν στις κεραίες και στο κεφάλι τους. Οι αισθητήρες είναι ευαίσθητοι στις οσμές (όπως ο ιδρώτας), στη θερμοκρασία και στην κίνηση. Μόλις εντοπίσουν το υποψήφιο θύμα  "προσγειώνονται" πάνω του, χώνουν την προβοσκίδα τους στο δέρμα και με το σάλιο τους αφαιρούν χιλιοστά αίματος σε δευτερόλεπτα.
  Τα θηλυκά κουνούπια δεν μας πίνουν το αίμα γιατί έχουν γονίδια... βαμπίρ, αλλά γιατί τους είναι απαραίτητο, αφού περιέχει πρωτεΐνες τις οποίες χρησιμοποιούν για τα αυγά τους! Αρκεί ένα τόσο δα τσιμπηματάκι στον άνθρωπο, για να πάρουν μέχρι και 5 χιλιοστά του λίτρου αίμα.
 Το κακό είναι πως τα θηλυκά κουνούπια, δεν αρκούνται στο να μας πάρουν τις πρωτεΐνες, αλλά μας δίνουν κιόλας! Την στιγμή που μας τσιμπάνε αφήνουν τις δικές τους πρωτεΐνες, οι οποίες είναι και υπεύθυνες για τη φαγούρα και το κοκκίνισμα.
 Δείτε μία... κουνουπίνα εν δράση!

οι ΗΠΑ δεν θα μετάσχουν στα προβλεπόμενα αεροπορικά στρατιωτικά γυμνάσια που θα γίνουν τον Οκτώβριο στην Τουρκία, αν οι Ισραηλινοί αποκλειστούν από αυτά.


Σε σημερινό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» αναφέρει ότι οι ΗΠΑ δεν θα μετάσχουν στα προβλεπόμενα αεροπορικά στρατιωτικά γυμνάσια που θα γίνουν τον Οκτώβριο στην Τουρκία, αν οι Ισραηλινοί αποκλειστούν από αυτά. Σύμφωνα με τη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει, η Ουάσινγκτον γνωστοποίησε στις τουρκικές στρατιωτικές Αρχές ότι τα αμερικανικά καταδιωκτικά δεν θα λάβουν μέρος στα γυμνάσια «Αετός της Ανατολίας», αν η ισραηλινή αεροπορία δεν προσκληθεί στη διεθνή φάση αυτών των ετήσιων στρατιωτικών γυμνασίων.


Πάντως, η πρεσβεία των ΗΠΑ, με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία αυτή.
Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, των άλλοτε στρατηγικών συμμάχων στην περιοχή, αντιμετωπίζουν εντάσεις μετά την επίθεση του Ισραηλινού Στρατού τον χειμώνα του 2008-2009 στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία ελέγχεται από τη Χαμάς.
Οι σχέσεις τους υπέστησαν περαιτέρω πλήγμα μετά την έφοδο στις 31 Μαΐου Ισραηλινών καταδρομέων στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα. Εννέα Τούρκοι επιβαίνοντες σε ένα από τα πλοία του στολίσκου σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση αυτή.                                                                              ...http://nationalpride.wordpress.com

ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ ....


Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού, για πολλά χρόνια.
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη,
πατάει πόδι και του λέει : " δεν θα πάς ! "
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να
κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες, που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη
( ! ) να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και
είχε έτοιμο και το φαγητό !
- Καλά ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ ;
- Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.
- Και πως έγινε αυτό; του λένε.
- Να, χθες το απογευματάκι, καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα
τηλεόραση, όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα
χέρια της και με ρώτησε:
- Μάντεψε, ποιος είναι;
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ
! Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα ...

7 λόγοι για να μην πάτε τα παιδιά σας στον ζωολογικό κήπο

Οι τρεις αυτονομίες που δίνουν λύσεις στα Βαλκάνια... ? ? ?

Η γνωμοδότηση του Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου της Χάγης για την ανεξαρτησία του Κοσσόβου ( Ιούλιος 2010) και η δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκίκα στη Χειμάρρα από φανατικούς Αλβανούς (Αύγουστος 2010) αποτελούν δύο σημαντικά γεγονότα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Στη Χάγη το Δικαστήριο έκρινε ότι η απόσχιση της περιοχής Κοσσυφοπεδίου και Μετοχίων από τη Σερβία και η δημιουργία ανεξαρτήτου κράτους υπό αλβανική διοίκηση δεν συγκρούεται με τη διεθνή νομιμότητα. Έτσι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για διάφορα αποσχιστικά κινήματα και δημιουργούνται ερωτηματικά για την αξία της εδαφικής ακεραιότητος των κρατών, την οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, ο Καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ και οι αποφάσεις των Διεθνών Δικαστηρίων. Η δε δολοφονία του ομοεθνούς μας έφερε και πάλι στο προσκήνιο την ξεχασμένη Βόρειο Ήπειρο και τα δεινά του εκεί Ελληνισμού, τα οποία συνεχίζονται και υπό «δημοκρατικό» καθεστώς, μετά από την εξοντωτική τυραννία των κομμουνιστικών καθεστώτων.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν και άλλες ρευστές καταστάσεις στη Βαλκανική μας Χερσόνησο κρίνω σκόπιμο να επισημάνω τρεις περιφερειακές μορφές Αυτονομίας, οι οποίες μπορούν να δώσουν λύση στα σημερινά προβλήματα και να εκτονώσουν ειρηνικά τις δυναμικές διεκδικήσεις συγκεκριμένων εθνικών κοινοτήτων. Ξεκαθαρίζω ότι όταν μιλώ για Αυτονομία εννοώ Ευρεία Τοπική, Εκπαιδευτική, Αστυνομική και Οικονομική Αυτοδιοίκηση χωρίς να αλλάζουν ή να κινδυνεύουν τα υφιστάμενα σύνορα. Πιστεύω ότι η γνωμοδότηση της Χάγης είναι λανθασμένη νομικά και επικίνδυνη πολιτικά, γι’ αυτό αξίζει να αναζητήσουμε εξισορροπητικές λύσεις, όπως οι τρεις Αυτονομίες τις οποίες προτείνω.

Πρώτον. Αυτονομία των Σέρβων του Κοσσόβου. Η Ελλάς, η Κύπρος, η Ρωσία, η Ισπανία και ....

Σε μία χώρα που την χαρακτηρίζει η αγένεια, η απληστία, ο ξιπασμός, σε μία χώρα που τα Πανεπιστήμιά της μοιάζουν με δημόσια ουρητήρια, που οι πλειονότητα των κατοίκων της δεν γνωρίζει την διαφορά Παρθενώνος και Ακροπόλεως, αυτό που κάνετε εσείς, πολλοί το θεωρούν τέχνη. Το να σπαρταράει ένα ψάρι, είναι έργο τέχνης.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΚΛΗ ?




Κύριε Τσόκλη

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, το ότι στέκεστε μπροστά από το έργο που με έκανε να σάς σιχαθώ, όταν πριν από πολλά χρόνια, σε μία έκθεσή σας, είχα την ατυχία να παραβρίσκομαι. Εάν θυμάμαι καλά, το θέμα προβάλλετο από έναν προτζέκτορα, στο κέντρο σχεδόν τής εκθέσεως. Προφανώς, ήταν το καμάρι σας...

"Τι είδους άνθρωπος", σκέφτηκα, "είναι αυτός, που φιλμογράφησε ένα ψάρι, να αργοπεθαίνει σπαρταρώντας πάνω σε ένα καμάκι, και ήθελε να το εκθέσει κι όλα;" Αυτή ακριβώς την ερώτηση έκανα και στην παρέα που ήμασταν μαζί, όταν τούς ανακοίνωσα ότι αποχωρώ, και θέλησε να με αποτρέψει. Μου είπαν ότι ήταν "η καλλιτεχνική ματιά". Τους είπα ότι "καλλιτέχνης μπορεί να είναι μόνο κάποιος που συναισθάνεται". Και έφυγα. Εγώ δεν έμεινα ούτε 5 λεπτά. Το ψάρι αυτό δεν έπαυε να ξεψυχεί, από την ώρα που ξεκινούσε η έκθεση, μέχρι την ώρα που τελείωνε...

31 Αυγ 2010

Τα μυστικά του "κάτω" κεφαλιού !



Πολλές γυναίκες (μπορεί κι εσύ) έχουν ελλείπεις γνώσεις για το "κάτω" κεφάλι του καλού τους, το διάσημο πέος. Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου ή μεγαλύτερος εχθρός σου, αλλά δεν θα ήταν καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω γι' αυτό και κυρίως το πως θα πρέπει να επικοινωνείς μαζί του καλύτερα; Σκέψου απλά πως όσα περισσότερα μάθεις, τόσα καλύτερα θα τα αξιοποιήσεις με απώτερο σκοπό τον δικό σου καλύτερο οργασμό!

1. Μάθημα ανατομίας:
κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τον ανδρισμό του, έχει μετρήσει έστω και μια φορά το πέος του και φυσικά έχει αναρωτηθεί κατά πόσον είναι φυσιολογικό.
Ως προς το μέγεθος:
όταν δεν είναι σε στύση,... το μέσο μήκος ενός πέους είναι 7,5 με 10,2 εκατοστά και διάμετρο γύρω στα 3,2 εκατοστά. Σε διέγερση φτάνει στα 12 με 17 εκατοστά μήκος και περίπου στα 4 εκατοστά πάχος.
Ως προς το σχήμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και πολλά πέη κλίνουν προς τα αριστερά ή δεξιά. Το τέλειο ευθύ και μεγάλο πέος είναι πολύ σπάνιο.
Η βάλανος (το κεφάλι του πέους) βρίσκεται στην κορυφή της βάσης του πέους και είναι το πιο ευερέθιστο σημείο πάνω στο κορμί του. Η ακροποσθία από την άλλη είναι το κομμάτι δέρματος που καλύπτει το κεφάλι του πέους και τραβιέται προς τα πίσω κατά την επαφή.
2. Σήκωσέ το:
η ανδρική διέγερση αποτελεί ένα φυσιολογικό φαινόμενο που μπορεί να συμβεί κάθε ώρα της ημέρα ή της νύχτας. Είτε είναι ενστικτώδης, είτε αποτέλεσμα ερεθισμού τα βασικά κλειδιά που την αφορούν είναι τα εξής:

Τη νύχτα: η διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ενστικτώδεις και για να μην φρικάρεις όποτε τον βλέπεις σηκωμένο, δεν σημαίνει πως εκείνη τη στιγμή ο καλός σου βλέπει ντε και καλά κάποιο ερωτικό όνειρο. Είναι περισσότερο μια διαδικασία ασυναίσθητη. Στην πραγματικότητα, ένας άντρας μπορεί να έχει αρκετές στύσεις μέσα σε ένα βράδυ, που έχουν σκοπό την καλή οξυγόνωση των ιστών εκεί κάτω.
Πρωί πρωί: η πρωινή ονείρωξη είναι αποτέλεσμα ενστικτώδες επίσης. Μπορεί να είναι κατάλοιπο μιας νυχτερινής στύσης ή να σηματοδοτεί την ανάγκη για ούρηση.
Ο μηχανισμός της διέγερσης: η στύση προκύπτει από την διαστολή των αρτηριών που βρίσκονται στο πέος που αφήνουν περισσότερο αίμα να περάσει στην περιοχή και έτσι το πέος αιματώνεται. Το πρήξιμο πιέζει τις φλέβες στην επιφάνεια του πέους και έτσι προκύπτει η στύση.
3. Άντε να τελειώνουμε:
η εκσπερμάτωση είναι η ολοκλήρωση μιας φυσικής διαδικασίας που προκύπτει κατά την σεξουαλική κλιμάκωση.

Τι συμβαίνει: η εκσπερμάτωση είναι ένα ανακλαστικό που πυροδοτείται κατά την κορύφωση της σεξουαλικής διέγερσης. Η πρόωρη εκσπερμάτωση προκύπτει όταν ο αγαπημένος σου διεγείρεται και τελειώνει πολύ γρήγορα και το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει όταν δεν τον έχεις ανάψει αρκετά άρα έχει μια μέτρια ή καθόλου στύση. Η εκσπερμάτωση έχει δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, το σπέρμα προετοιμάζεται να απελευθερωθεί από το σώμα. Και αναμειγνύεται με άλλα υγρά από τους όρχεις και τον προστάτη. Στη δεύτερη φάση το σπέρμα αποδεσμεύεται από το σώμα (μέσω της ουρήθρας) και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία άπαξ και ξεκινήσει.
Έχε υπόψη πως το σπέρμα (εκτός από τους πιθανούς απογόνους που μπορεί να φέρει) κάνει πολύ καλό στον κόλπο σου. Κι αυτό γιατί περιέχει οιστρογόνα που μαλακώνουν τον κόλπο! Είναι σαν να λέμε η κρέμα ομορφιάς της ευαίσθητης περιοχής σου.
4. Οι ερωτογενείς ζώνες του πέους:
το κλειδί για να τον ''ανάψεις'' όσο περισσότερο γίνετια, είναι να βρεις τις βασικές ερωτογενείς ζώνες του πέους του.

Το κεφάλι: η πιο ευερέθιστη περιοχή κι αυτό γιατί περιέχει και τις περισσότερες νευρικές απολήξεις.

Η ακροποσθία αλλά και το περιστόμιο του κεφαλιού που έχει πολλούς υποδοχείς που διεγείρονται με ένα άγγιγμα και μόνο.

Το ανδρικό σημείο G που εδράζεται στην μαλακή περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και στο σημείο που ξεκινά η βάση του πέους.
Και οι μεγαλύτεροι μύθοι περί πέους:

* Όταν τελειώνει σημαίνει πως έρχεται και σε οργασμό; Λάθος
Η εκσπερμάτωση δεν πρέπει να συγχέεται με τον οργασμό. Η εκσπερμάτωση είναι μια φυσική εκτόνωση του σώματος που δεν έχει καμία σχέση με την συναισθηματική κλιμάκωση (αν και τις περισσότερες φορές συμπίπτει στα αρσενικά).

* Άπαξ και διεγερθεί η εκσπερμάτωση είναι θέμα χρόνου; Λάθος
Αν έχει τελειώσει λίγα λεπτά πριν, μπορεί να ξαναέχει στύση αλλά δύσκολα θα εκσπερματώσει αν δεν έχει προλάβει το σώμα του να παράγει το απαιτούμενο σπέρμα.

* Όσο μεγαλύτερο είναι το πέος τόσο καλύτερο είναι και το σεξ; Εντελώς λάθος
Αυτό που μετράει πιο πολύ δεν είναι το μέγεθος του πέους όσο η η ποιότητα της στύσης. Γιατί τι να το κάνεις ένα τεράστιο πέος που δεν μπορεί να σηκωθεί ούτε με γερανό;

* Ένα πέος σε στύση μπορεί να στραμπουληχθεί; Αλήθεια
Το γεγονός αυτό είναι αληθές σε περίπτωση που δεν προσέξετε και το σεξ είναι αρκετά δυναμικό και ζωώδες. Παρά την ευλυγισία του, το πέος μπορεί να πάθει από μια μικρή ζημιά (που θα επουλωθεί μέσα σε λίγες ημέρες) μέχρι και μεγαλύτερη που θα την καταλάβεις από τον πόνο που θα νιώθει και το μαύρο-μπλε χρώμα του.

* Οι όρχεις έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος; Λάθος
Συγκεκριμένα, στους περισσότερους άντρες ο αριστερός όρχις είναι μεγαλύτερος από το δεξί. Άλλωστε δεν πρέπει να ανησυχήσεις σε περίπτωση που ο αγαπημένος σου έχει έναν όρχι αφού το φαινόμενο είναι συνηθισμένο και δεν σημαίνει ότι ο καλός σου υστερεί κάπου ή ότι δεν είναι γόνιμος.                                                           ...http://souitavip.blogspot.com/

Νέα μέτρα λιτότητας



Ένα άλλο, περισσότερο συναινετικό πρόσωπο επιχείρησε να δείξει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο των επαφών που είχαν οι οικονομικοί υπουργοί της εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μη φανταστείτε ότι έταξαν τίποτε. Το παραμικρό. Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε τέτοιους «λαϊκισμούς», σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ακόμη κι έτσι «το κλίμα» των συναντήσεων, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης στον Τύπο, ανέδυε μια προσπάθεια συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης των δυσκολιών!




Αυτό που ανέδυε στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτε περισσότερο από το φόβο που έχει καταβάλει την κυβέρνηση εν όψει του δεύτερου γύρου...