# #

17 Αυγ 2019

Γερμανοτσολιάδες & Καταδότες...είδος εν αφθονία, που θα ευδοκιμήσει ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ -ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ- ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΑΙΑ, ΤΟ 1944.

Στιγμές στιγμές αναρωτιέμαι αν αυτός ο λαός, είναι ο ίδιος με αυτόν, που το αίμα του πότισε τους δρόμους, τη Μάντρα της Κοκκινιάς, γράφοντας Ιστορία…

Τι έχει απομείνει άραγε από τότε, από αυτούς, από την Ιστορία;

Αντιστασιακοί (με την τωρινή έννοια της ανυποταγής σε ένα εκμεταλλευτικό σύστημα, όπως το καπιταλιστικό και της πάλης για την ανατροπή του) λίγοι, αλλά πάντα μια δυναμική μειοψηφία.

Συνεργάτες και Πρόθυμοι προς Συνεργασία, είδος εν αφθονία, που θα ευδοκιμήσει ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

Καταδότες, φοβάμαι,

13 Αυγ 2019

12 Αυγ 2019

Ντανιέλ Αρμάντο..."Όλες οι λέξεις πού υποδηλώνουν κάποια έννοια επιστημονική, κοινωνιολογική, ανθρωπιστική και όχι μόνο είναι Ελληνικές."

Ένα ισπανικό τραγούδι που περιλαμβάνει μόνο ελληνικές λέξεις κάνει το γύρο των ελληνικών social media και σαρώνει.
Πρόκειται για ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε ο Αργεντίνος συνθέτης Ντανιέλ Αρμάντο, όταν κατά την διάρκεια επίσκεψης του στη Κούβα είδε σε ένα βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο με τίτλο: Οι 17.000 Ελληνικές λέξεις στην Ισπανική γλώσσα.
Έτσι το τραγούδι του ενώ ακούγεται ισπανικό δεν έχει ούτε μία ισπανική αλλά μόνο ελληνικές οι οποίες λόγω της ισπανικής προφοράς ακούγονται σχεδόν ίδιες με την ελληνική προφορά! 
Ο ίδιος δήλωσε ότι :

11 Αυγ 2019

Ο Γιώργος ο Τζιουβάρας και ο Βαγγέλης ο Καλαμάρας σήμερα στο Αρχαιολογικό Πάρκο των Λειβήθρων

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Tenorman GeorgeTziouvaras, εσωτερικός χώρος
.Με αφορμή το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, την Κυριακή 11 Αυγούστου, στον αρχαιολογικό χώρο Λειβήθρων,  θα βρεθούνε ο Γιώργος Ανδρέου και η Κορίνα Λεγάκη σε μια συναυλία στο φως του φεγγαριού. 

Μαζί τους οι δικοί μας, Kalamaras Vangelis  ο Στέργιος Μητρούσης κι ο Γιώργος Τζιουβάρας(o Tenorman των Opera Chaotique  )....