# #

12 Απρ 2015

Ηταν βέβαιοι ότι ο σατανικός Πούτιν θα αγόραζε τον φαύλο και τεμπέλη Τσίπρα!

     

«Οταν τη Ρωσία επισκέπτονται άλλοι αρχηγοί άλλων χωρών, αυτό είναι κανονικό, η επίσκεψη του πρωθυ­πουργού της Ελλάδας θεωρείται γεγονός παράδοξο» είπε...απορημένος ο Πούτιν

Ως και ο Πούτιν αγανάκτησε με τις έξαλλες δηλώσεις πληθώρας Γερμανών πολιτικών εναντίον της επίσκεψης Τσίπρα στη Μόσχα. Το ίδιο και με τα υβριστικά άρθρα όχι μόνο του γερμανικού αλλά και του αγγλικού Τύπου, υποβοηθού­μενου από πιο συγκρατημένες αναλύσεις αμερικανικών και γαλλικών εφημερίδων. 

Αφήστε δε που πήρε αέρα ως και ο πρόεδρος της...
Εσθονίας - αυτής της μηδαμινής σημασίας χώρας που ήταν ψυχή τε και σώματι με τους ναζί του Χίτλερ!
«Ηλίθιες» χαρακτήρισε τις ελληνικές απαιτήσεις για πολεμικές αποζημιώσεις ο σοσιαλδημοκράτης αντικαγκελάριος της γερμανικής κυβέρνησης Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Δυσκολεύονται τρομερά οι Γερμανοί να καταλάβουν ότι οι Έλληνες αριστεροί απαιτούν αποζημιώσεις γιατί αυτοί κυρίως αντιστάθηκαν στη ναζιστική Κατοχή! Είχε καλομάθει το Βερολίνο με τους πολιτικούς απογόνους των μαυραγοριτών.

«Χρήσιμους ηλίθιους» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Εσθονίας Τόμας Χέντρικ Ιλβες τους ηγέτες της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ουγγαρίας και της Κύπρου επειδή δεν ενθου­σιάζονται με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που προωθούν οι Γερμανοί. Προφανώς ο Εσθονός δεν ικανοποιείται με τα 50 εκατομμύρια Σοβιετι­κούς που εξόντωσαν οι ναζί. Ήθελε κι άλλους.

Λείπει ο Σουλτς, ο επίσης σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρω­κοινο­βουλίου, από πολιτικό πανηγύρι; Όχι, φυσικά. Ως χαμαιλέοντας πολιτικός, προσαρμόζει το τι ζητάει ανάλογα με το μέσο στο οποίο μιλάει. Να μην πάρει χρήματα από τη Μόσχα κάλεσε τον Τσίπρα ο Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του στη χυδαία φυλλάδα «Μπιλντ». Να μην αποσυρθεί η Ελλάδα από τις αντιρωσικές κυρώσεις, ζήτησε σε άρθρο που έγραψε στη σοβαρότερη εφημερίδα «Μίνχνερ Μερκούρ» της Βαυαρίας. Εκεί που η Δεξιά κυβερνά αδιατάρακτα εδώ και... 60 (!!!) χρόνια συνεχώς, αντικαθιστώντας διακριτικά τους ναζί.

«Οταν τη Ρωσία επισκέπτονται άλλοι αρχηγοί άλλων χωρών, αυτό είναι κανονικό» είπε ο Πούτιν στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τσίπρα. «Η επίσκεψη όμως του πρωθυπουργού της Ελλάδας θεωρείται γεγονός παράδοξο! Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή έχουν δεσμεύσεις και στον πολιτικό τομέα; Έχουν δεσμευθεί χειροπόδαρα; Περιόρισαν την κυριαρχία ώστε (σ.σ. η κυβέρνηση της Ελλάδας) δεν μπορεί να έχει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική; Πιστεύω ότι δεν είναι έτσι - και όλες οι ενέργειες της Ελλάδας δείχνουν το αντίθετο» συνέχισε ο Ρώσος πρόεδρος.


Απογοητεύθηκαν οι Γερμανοί - ιδίως οι αναγνώστες της «Μπιλντ» που ήταν βέβαιοι ότι ο σατανικός Πούτιν θα αγόραζε τον φαύλο και τεμπέλη Τσίπρα! «Πρώτα απ' όλα, η ελληνική πλευρά δεν έθεσε αίτημα για οποιαδήποτε βοήθεια!» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Εβγαλε γλώσσα και ο Τσίπρας. Μην τολμήσεις και κάνεις δηλώσεις κατά των κυρώσεων όσο θα βρίσκεσαι στη Μόσχα, του διεμήνυαν Γερμανοί και Αμερικανοί. Τι είπε; «Κατανοούμε απολύτως ότι τα (σ.σ. ρωσικά) αντίμετρα ήρθαν να απαντήσουν σε κάποιες (σ.σ. της ΕΕ αντιρωσικές) κυρώσεις, με των οποίων τη λογική διαφωνούμε»!

Κωλοτούμπα Σουλτς: «Ο κ. Τσίπρας δεν εγκατέλειψε τη γραμμή την οποία αναμέναμε από εκείνον!» δήλωσε. Έφτυσε τις κυρώσεις, μόνο συγχαρητήρια δεν του έδωσε ο Γερμαναράς!

Γ.Δελαστικ
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.