# #

10 Ιουλ 2017

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Eναρξη εκτέλεσης συγκοινωνιακών δρομολογίων (Κάλλιο αργά...παρά ποτέ)

Απο τη Διοίκηση του Δήμου Δίου - Ολύμπου ανακοινώνεται η έναρξη εκτέλεσης συγκοινωνιακών δρομολογίων την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017:
Αποτέλεσμα εικόνας για λεωφορείο
- Λιτόχωρο εως Πριόνια με επιστροφή

Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με αφετηρία τη στάση των στρατοπέδων στην είσοδο του Λιτοχώρου. Το πρωινό δρομολόγιο θα ξεκινά στις..

9 Ιουλ 2017

Οι γνωστοί σιχαμένοι προδότες...



Το 2010 το Ελληνικό χρέος ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε φυσικά να εξυπηρετηθεί χωρίς την στήριξη της ΕΚΤ και των «εταίρων» της Ευρωζώνης. Το χρέος όμως αυτό βρισκόταν σε ιδιωτικά χέρια -τραπεζικά ιδρύματα, funds, κλπ.- και ήταν σε Ελληνικό Δίκαιο κατά 90-95%.

Η Ελλάδα έπρεπε να χρεοκοπήσει, να εγκαταλείψει το γερμανικό Ευρώ, να υποστεί το αναπόφευκτο σοκ, να το απορροφήσει μέσα σε μια πενταετία και να αναδιοργανώσει την παραγωγικό της δυναμικό.
Και να σωθεί.

Το τι τελικά συνέβη το γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά.

Οι γνωστοί σιχαμένοι προδότες που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας προχώρησαν στο έγκλημα της παράδοσης της Ελλάδας στο καθεστώς των «ευρωπαϊκών» μνημονίων που ελάχιστα διαφέρει από εκείνο της Μπανανίας που επέβαλαν στις χώρες της Λατινικής Αμερικής οι Αμερικανοί νεοαποικιοκράτες.

Σημεία που αποτελούν ορόσημα στην διαδικασία της ολοκληρωτικής υποταγής είναι φυσικά το PSI των Βενιζέλου, Παπαδήμου και Σαμαρά και βέβαια το «όχι» που έγινε «ναι» μέσα σε μια βδομάδα από τον Τσίπρα και την παρέα του το καλοκαίρι του 2015.

Το μεγάλο ερώτημα εξακολουθεί να είναι το παρακάτω:
Θα μπορούσαν να είχαν όλα αυτά αποφευχθεί, κι αν ναι, πώς;