# #

19 Απρ 2014

Αγιο φως, μια συνεχιζόμενη ιστορική απάτη

aero
Την ώρα που ο ελληνικός λαός φορολογείται βάναυσα και μαστίζεται παράλληλα από στερήσεις, λόγω κυρίως της παρατεταμένης ανεργίας, η Βυζαντινοκρατούμενη χρεοκοπημένη πολιτεία δρομολογεί αεροπλάνα για την μεταφορά μιας μηχανουργημένης απάτης. 

Με τα τεράστια έξοδα μεταφοράς στον μαλάκα φορολογούμενο και όχι  κανονικά με τα χρήματα της πάμπλουτης εκκλησίας, που ενδεχομένως, αν τα χρεωνόταν  η εκκλησία, θα ήταν εντελώς..

Λεπτοκαρυά...Αδιαφορία ή άγνοια από τους δημοτικούς (και υποψήφιους δημοτικούς) άρχοντες?

Φαίνεται τελικά ότι  από τους συνδυασμούς που "κατεβαίνουν" στις δημοτικές εκλογές για να λύσουν τα προβλήματα και να προσφέρουν στον τόπο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δείχνει να ενδιαφέρετει πραγματικά...


Επίσης δεν έχουμε δει ούτε από έναν συνδυασμό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που να αναφέρεται σε συγκεκριμένα προβλήματα ή θέσεις ή προτάσεις...

Ακόμα και οι τωρινοί δημοτικοί άρχοντες απαξιούν να ασχοληθούν και να απαντήσουν σε ερωτήματα που θα έπρεπε να γνωρίζουν και να έχουν και απαντήσεις...

Ανακαλύφθηκε μια δεύτερη Γη...!!!

Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι φαίνεται πως ανακάλυψαν αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαν: μια δεύτερη Γη. Όπως ανακοίνωσαν, βρήκαν έναν εξωπλανήτη με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης και ο οποίος, επιπλέον, βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο του για να έχει νερό σε υγρή μορφή και άρα δυνητικά μπορεί να φιλοξενήσει ζωή- κάτι πάντως που δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί. 

Ένας πλανήτης στην κατοικήσιμη ζώνη...

Τι είναι ο Αλιάκμονας???


Η Ρωσία επενδύει....στην Ελλάδα!!!

Κάτω απ το παραθύρι σου ήρθα για να τη παίξω ...

Κάτω απ το παραθύρι σου ήρθα για να τη παίξω 

τραβάω λοιπόν το φερμουάρ και τη πετάω έξω.

Σε φώναξα αγάπη μου να βγεις να δεις τι κάνω
(στο μεταξύ τη κρέμασα στον ώμο μου επάνω).
Βγήκες. Την είδες. Τά ‘χασες. Σου φάνηκε μεγάλη
γιατί εσύ από κοντά ποτέ δεν είχες δει άλλη.
Δειλά δειλά ξεκίνησα μπροστά σου να τη παίζω
με γλύκα της φερόμουνα χωρίς να τη...

Γιατί οι τράπεζες δεν θέλουν να εξοφλούνται τα δάνεια;
ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 

ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ, 

ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΚΩΝ,

ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ,

ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ 

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ…

18 Απρ 2014

Η τοπογραφία του τρόμου – Φωτογραφική ανατομία του ναζισμούΤο ότι εβδομηντατόσα χρόνια μετά, πρέπει να εξηγήσεις εξ αρχής τι σημαίνει φασισμός, δεν το λες και μεγάλη πρόοδο. Ένα μίγμα αμορφωσιάς, απόγνωσης και καφρίλας έχει καθηλώσει ένα αδικαιολόγητα ευμέγεθες κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στην ευκολία των παράλογων επιχειρημάτων. Των βολικών γενικεύσεων. Των ασυνείδητων επιλογών.

 Λέω να σε πάω μία βόλτα. Έρχεσαι;

Ποιος δικαιούται το χρήμα του...πλεονάσματος???????

«Κολοκύθια στην καραβάνα» τα περί μετά θάνατον (βιντεο)

31

«Έληξε η προθεσμία μου»«Όποιος φοβάται τον θάνατο είναι το χειρότερο πράγμα…».
«Παραμύθια των παπάδων για να κοροϊδεύουν τον κόσμο…».

Ποια τα λέει αυτά;

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΛΑΟΥ...


Για να καταλάβουμε ολοι πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης δεν το έχουν οι πολιτικοί αλλά όλοι εμείς που τους ψηφίζουμε και μάλιστα ορισμένοι οι οποίοι δεν έχουν ούτε τα προσόντα αλλά ούτε τις ικανότητες να παλέψουν με την αξία τους,τους στηρίζουν με θέρμη μήπως και 'βολευτούν'.

Αυτό είναι για κάποιους 'ελεύθερη οικονομία'...

Μέχρι σήμερα ψήφιζαν όλα αυτά τα παράνομα αλλά πάνω απ'ολα απάνθρωπα μέτρα και ψήφιζαν όλους αυτούς τους νόμους για να μην χρεωκοπήσουμε ως χώρα.

Τώρα και ενώ μας κατέστρεψαν μας λένε πως χρεωκοπήσαμε και να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είμαστε όλοι άνεργοι !!...

Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την... Χρυσή Αυγή!!!


http://griniarogatos.blogspot.gr/

Ή ένας μεγάλος έρωτας αρχίζει...!!!

Όποιος γελάει τελευταίος ...καίει κάρβουνο !!!

Κάποτε στον 902...στο ραδιόφωνο της περασμένης χιλιετίας,
όσοι ασχολούμασταν μ' αυτό,
απ' τη μεριά της παραγωγής,
είμαστε τυχεροί.....
είχαμε στιγμές διαμάντια,
όπως αυτή εδώ η ζωντανη ηχογράφηση....

22 Απριλίου 1993
η πρώτη συνέντευξη του...

Εκπομπή-σκάνδαλο στη ΝΕΡΙΤ: Αρχισυντάκτης παίρνει τον μήνα 8060 ευρώ, παρουσιαστής 6324 και δημοσιογράφοι 2600


Με τη δημοσιοποίηση του κοστολογίου μιας και μόνο εκπομπής, που θα βγει στον αέρα για δύο μήνες, φαίνεται η πρόθεση των αρμοδίων που τρέχουν το νέο φορέα όχι μόνο να μην πατάξουν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος (που κατήγγειλε ο Σίμος Κεδίκογλου στις 11 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν πέσει το «μαύρο»), αλλά και να «χρυσώσουν» συνεργάτες που η μόνη τους δουλειά θα είναι να διαβάζουν SMS.
Μάλιστα με την ανεργία στο δημοσιογραφικό κλάδο να ξεπερνάει πλέον το κόκκινο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας να αποτελούν το πιο σύντομο ανέκδοτο, θα υπάρχει.. δημοσιογράφος που θα αμείβεται με 2.600 ευρώ μικτά το μήνα για να διαβάζει μηνύματα που φτάνουν στο κινητό της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα».
Η πρώτη είδηση λοιπόν είναι πως...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ...!!!


http://griniarogatos.blogspot.gr/


Βρωμάνε απίστευτα....

κ. Κασιδιάρη....
Η είδηση …. 
Η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα σχετικά με το επίμαχο βίντεο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου, ζητεί την άρση ασυλίας του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της παραβίασης προφορικής συνομιλίας. Η αίτηση θα διαβιβαστεί στη Βουλή μέσω του Αρείου Πάγου και του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Ο σχολιασμός … 

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Τα πήρε όλα" η Ρωσία - Ημι-ανεξάρτητα κράτη οι ρωσόφωνες περιοχές της Α.Ουκρανίας!


Σε μεγάλη γεωστρατηγική νίκη για την Ρωσία εξελίσσεται η ουκρανική κρίση καθώς πριν λίγο η τετραμερής διάσκεψη στην Γενύη μεταξύ Ρωσίας, ΗΠΑ, ΕΕ και Ουκρανίας κατέληξε στην ομοσπονδοποίηση της Ουκρανίας και την παροχή καθεστώτος ημιανεξαρτησίας στις ανατολικές ρωσόφωνες περιοχές.
Πάντως πριν λίγο ξέσπασαν συγκρούσεις στη νοτιοανατολική Ουκρανία κατά την διάρκεια επιχείρησης του Στρατού κατά των ρωσόφωνων και το ερώτημα είναι αν η συμφωνία θα επιβιώσει...

«Αποκηρύσσω όχι τις ιδέες μου αλλά τον πατέρα μου»

Μια ιστορία βγαλμένη από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκε στο έκτακτο στρατοδικείο Χαλκίδας από τις 15 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου 1949 με πρωταγωνιστές μια θαρραλέα, εικοσάχρονη Επονίτισσα και τον 46χρονο δηλωσία πατέρα της..

Προσωπογραφία της Αλίκης που φιλοτέχνησε ο Μέντης Μποσταντζόγλου (Μποστ) για το βιβλίο του Γ. ΤσουκαλάΤέτοιες μέρες στα 1949, λίγο πριν ανατείλει ο εικοστός πρώτος Μάιος της ζωής της, η Αλίκη Τσουκαλά στέκει αγέρωχη μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, διδάσκοντας αξιοπρέπεια μια καθημαγμένη χώρα στην οποία παίζεται ένα μακάβριο θέατρο του παραλόγου.

Εγγλέζοι και Αμερικανοί στηρίζουν την κυριαρχία τους στις δυνάμεις που τάχθηκαν στο πλευρό του Αξονα, τους δωσίλογους, τους ταγματασφαλίτες, τους γερμανοτσολιάδες. Οσοι αντιστάθηκαν, πολεμώντας τον κατακτητή στα βουνά και τις πόλεις, αποκαλούνται «αντεθνικά στοιχεία», «επικίνδυνοι συμμορίτες», «αιμοδιψείς κομμουνιστές» και κυνηγιούνται ανελέητα. 

Μόνη η Ελλάδα,

Που είναι το "Plan-B"?

Τα μαγειρεύουν τόσο έντεχνα τα ευρήματά τους οι μπαγάσες οι δημο(σ)κόποι ή συμβαίνει κάτι άλλο?


Είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι οι δημο(σ)κόποι είναι λίγο μπαγαπόντηδες. 
Εξάλλου, άμα είσαι καλός στη δουλειά σου κι έχεις και λίγη φαντασία, τα κάνεις ό,τι θέλεις τα νούμερα. Μπορείς να λες ψέματα, ακόμα και χωρίς να παραποιείς τα στοιχεία (με εντολή Σαμαρά), αλλά με απλές αναγωγές ή στριμώχνοντας τα νούμερα μέσα σε εξωτικά τεστ στατιστικής σημαντικότητας κι άλλα περίτεχνα, ακατανόητα από τους πολλούς.

Αλλά είναι και μερικά πράγματα που όσο κι αν θέλεις να τα κρύψεις, δεν κρύβονται:

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός...!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός, σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ αμέσως μετά την έξοδο της Ελλάδος στις διεθνείς αγορές
Φοβερά πράγματα. Γελοία πράγματα, δηλαδή. 
Αν, δηλαδή, η Ελλάδα δεν έβγαινε στις αγορές του Χαρτούμ και της Βαγδάτης, τότε ο αρχηγός του Ποταμιού δεν θα είχε την πρωτιά.
Να μιλήσουμε σοβαρά. Τα γκάλοπ, όπως στήνονται, όπως οργανώνονται με τα συγκεκριμένα ερωτήματα διασύρουν αυτό που λέγεται λαός. Στη ζώνη υποβιβασμού π.χ. η Δημάρ του Κουβέλη, αλλά ο κιλ-Φώτης είναι..

Tόσο απλό...!!!!


Η οργανωμένη ένταξη του ποδηλάτου στο Δήμο, θα είναι ένα από τα μέτρα της επόμενης ημέρας των εκλογών»


 


Πλήρης ήταν η ταύτιση των απόψεων του Χρήστου Γιαννούλη και της Ποδηλατικής Από-δρασης Πιερίας. 

Σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος με μέλη του Συλλόγου την Τρίτη 8 Απριλίου, τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη ν` αποκτήσει ο Δήμος επιτέλους ένα οργανωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων. «Δεσμευόμενος να πράξω το αυτονόητο», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γιαννούλης, «η οργανωμένη ένταξη ...

"Γατάκια" τώρα, οι "μάγκες" της συγκυβέρνησης;Που είναι οι «μάγκες» της συγκυβέρνησης;

Που είναι ο κ Σαμαράς που «δεν μάσαγε» και δεν φοβόταν να παίρνει αντιδημοφιλη μέτρα για την «σωτηρία της πα-ρτίδας»;;

Που είναι ο κ Βενιζέλος που χτυπαγε ως άλλος Μπενίτο το χέρι στο τραπέζι για να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα;

Που είναι ο κ Γεωργιάδης με το απρόσφορο χαμόγελο του κυνισμού που επαίρονταν για τη διάλυση της Υγείας;;

Που είναι ο κ Μητσοτάκης που καμάρωνε ότι δεν φοβάται το πολιτικό κόστος όσους δημόσιους υπάλληλους κι αν χρειαστει να απολυσει για να το αποδείξει;;
Ξαφνικά οι ...

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ!


Ας αφήσουμε στην άκρη ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του κατεστημένου.  Ολυμπιακός είναι αυτός, πάντα ήταν το κατεστημένο. Δεν κατάλαβα. Τα φοράμε ακόμα τα ματάκια μας και τα μυαλουδάκια μας. 
Αν δεν είναι κράτος και παρακράτος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που αποτελούν τις δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας, ποια άλλη είναι;

17 Απρ 2014

Ο Χριστούλης ήταν...αναρχικός????Δείτε το τρελό βιντεάκι....

Oσπρια: Η τροφή του φτωχού που γιατρεύει χοληστερίνη και καρδιά

Τα τέλεια όσπρια

Η κατανάλωση, καθημερινά, μίας μερίδας οσπρίων μπορεί να μειώσει σημαντικά το επίπεδο της «κακής» χοληστερόλης (LDL) και έτσι να προστατεύσει την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα φασόλια, οι φακές, τα ρεβίθια, ο..

Ζούμε στην πιο γελοία χώρα της Ευρώπης

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Είμαστε τυχεροί. Έχουμε το προνόμιο να ζούμε στην πιο γελοία χώρα της Ευρώπης. Η καλύτερή μας! Άσε τους άλλους Ευρωπαίους με τη σοβαρότητά τους, τους μονόχνωτους και ξενέρωτους.
Για μία ακόμα φορά δείξαμε τι σημαίνει Γιορτή του ποδοσφαίρου σε ματς ανάμεσα δύο δημοφιλέστατων ομάδων μας. Αυτά που κάποιοι άλλοι κάνουν στην Αίγυπτο προχθές, στη Συρία χθες,

Με απόφαση της (κυβέρνησης) η πώληση σχολείων(αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ)


Τη μάχη της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης να διασώσει 4 εν λειτουργία σχολικά κτήρια και το μόνο κλειστό γήπεδο στίβου από το ΤΑΙΠΕΔ και την πώλησή τους σε ιδιώτες παρουσιάζει 9’ ντοκιμαντέρ. 
Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Πουλώντας σχολεία στην Ελλάδα της Κρίσης» μιλούν ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κρίτων Αρσένης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, η Πόπη Σαραϊδάρη, μέλος Δ.Σ. της Ε’ ΕΛΜΕ και ο Γιώργος Κατσικάς, προπονητής στίβου.
Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε με..

Ἡ εἰσβολὴ τῶν μεταλλαγμένων ἀπὸ τὴν Κερκόπορτα «ζειᾶ»??? Τὰ γερμανικὰ μεταλλαγμένα σιτάρια μᾶς τὰ πωλοῦν σὰν «ζέα».

Ζέα ἤ ζειᾶ ἤ τῆς κολοκυθιᾶς ὁ μπάρμπας δὲν ὑπάρχει???
Ἡ εἰσβολὴ τῶν μεταλλαγμένων ἀπὸ τὴν Κερκόπορτα «ζειᾶ».3Πρὸ μερικῶν μηνῶν, ἐγὼ καὶ κάποιοι φίλοι μου, ἤλθαμε σὲ ἐπαφὴ μὲ τὸ ΠΑΜ, γιὰ νὰ ἀγοράσουμε σπόρους ζειᾶς. Γιὰ τὴν ἀκρίβεια, νὰ ἀγοράσουμε σπόρους δικόκκου σιταριοῦ, εἰσαγωγῆς, ποὺ τελικῶς ἦταν ΦΑΡΟ ἤ ΝΤΙΝΚΕΛ. Ἔτσι πληροφορηθήκαμε ὅταν μετὰ ἀπὸ λίγες ἑβδομάδες ἔφθασαν οἱ σπόροι. 
Ἔτσι πιστεύαμε γιὰ μῆνες… Ἄμ δέ…
Ἔτσι θὰ θέλαμε, ἀλλὰ ἔτσι δὲν ἦταν…

Σάλος έχει προκληθεί από άρθρο του Νίκου Δήμου


Σάλος έχει προκληθεί από άρθρο του Νίκου Δήμου, ο οποίος τόλμησε -200 χρόνια μετά τον διαφωτισμό- να χαρακτηρίσει «δήθεν» το Άγιο Φως. 

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως το Άγιο Φως θα ...

Η Κυρία και ο Ναύτης...ΚΩΜΩΔΙΑ-Αλαζονική αριστοκράτισσα βρίσκεται απομονωμένη σε νησίδα με ναύτη προλετάριο του γιωτ της κρουαζιέρας.

Η ανάγκη, μέσα από την οπτική εξωφρενικά αστείων σκηνών θα αποκαλύψει και επαναπροσδιορίσει πολλά στη ζωή τους.....

Παραλογισμοί τύπου Κεδίκογλου, υστερίες τύπου Γεωργιάδη, πρακτικές τύπου Μπαλτάκου και υποτέλειες τύπου Σαμαρά προκαλούν αηδία.

Κι όμως! είσθε ακατανίκητοι…(αλλά και προκαλείτε ΑΗΔΙΑ)

Συνεπώς «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες». 

Να ξέρουν τα παπαγαλάκια ότι θα έχουν κόστος

Οτι οι πολιτικοί επιτέλους θα λογοδοτούν

Οτι η Κάθαρση θα επισυμβεί.
Κυρίες και κύριοι, το γελοίο και το παράλογο ασκούν κυρίαρχη πολιτική σ’ αυτήν τη χώρα. Εχουν επιβάλει επικοινωνιακόν ολοκληρωτισμό και ιδεολογική τρομοκρατία. Στην οποίαν, δυστυχώς, ενίοτε υποκύπτει και η Αριστερά. 

Για παράδειγμα: κάθε σοβαρό κόμμα (και η Ν.Δ., αν ήταν σοβαρή) θα έπρεπε να έχει επεξεργασθεί και να διαθέτει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ.


Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες! 

Οπως τέτοια εναλλακτικά σχέδια διαθέτουν όλα τα κόμματα στις ευρωπαϊκές χώρες, μηδέ της Γερμανίας εξαιρουμένης. Εκεί, στις χώρες της Ενωσης, η συζήτηση για το ευρώ είναι ανοιχτή σε όλες της τις εκδοχές, στον Τύπο, τα ΑΕΙ, την κοινωνία, τα κόμματα. Εδώ...

Αν ο Σύριζα .....


Το παρακάτω κείμενο είναι από το προσωπικό μπλοκ του Κώστα Λαπαβίσα. Τέτοιες απόψεις δεν τον θεωρούν ικανό να συμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα. Βλέπετε αυτός δεν έχει το κύρος και το πολιτικό εκτόπισμα της Σετιχά Σουλεϊμάν ούτε την πολιτική διαδρομή και τον "φιλολαϊκό αγώνα" του Κρίτωνα Αρσένη.

"Μια αριστερή κυβέρνηση με επίκεντρο το ...

Nα τρέχεις γυμνός γύρω από ένα δέντρο ή απλά να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ?

Ο Έλληνας Κασπάροφ


Για ακόμη μία φορά έκανε υπερήφανους τους συντοπίτες του...
Ο λόγος για τον Σωτήρη Μαλικέντζο, που φανέρωσε ξανά τις ικανότητές του στο σκάκι.
Ο 21χρονος...

Γι' αυτό τον πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο;

Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Μου είναι εντελώς ξένος. Ως τρόπος και στάση ζωής, ως κοινωνική τάξη, ως υποστηρικτής κάποιων απόψεων.
Με τον Κρίτωνα Αρσένη με χωρίζει χάος.


Και εκείνη η επίγνωση για το πόσο εύκολα ανοίγουν όλες οι πόρτες αν είσαι από οικογένεια επί δεκαετίες διαπλεκόμενη σε κόμμα που ρήμαξε τον τόπο, αν όλα τα βρήκες έτοιμα και πριν καλά-καλά μπεις στα τριάντα σε προωθούν μέχρι και στην Ευρωβουλή.

Και εκείνη η οργή. 
Για τα νέα παιδιά που μαζί τρώγαμε επί χρόνια τα χημικά και το ξύλο από τα ΜΑΤ.

Όταν ο Κρίτων ετοίμαζε την πολιτική του καριέρα,

"Ιούδες"..Νενέκοι..Εφιάλτες...Αυτοί δεν αυτοκτονούν…

Oγνωστός Ιούδας, ο Ισκαριώτης, ένας από τους δώδεκα μαθητές του Ιησού, αποτελεί το αρχέτυπο του προδότη, του χαφιέ.

Σ’ αυτό το αρχέτυπο του ρουφιάνου ενυπάρχουν και τα στοιχεία της μετάνοιας, της ενοχής και των τύψεων: Αυτά που τον οδήγησαν στο να βάλει τη θηλιά στο λαιμό του…

Κατά κανόνα οι «κοινοί» ρουφιάνοι ασκούν το «επάγγελμα», λόγω των παθολογικών τους ατελειών, ελαττωμάτων και συμπλεγμάτων τους, λόγω της αβυσσαλέας δειλίας τους, των τυχοδιωκτικών και αριβιστικών τους...

Το Πάσχα στην “Μαριναλέδα” την γη της Ουτοπίας…


Εδώ και πολλά χρόνια, την εβδοµάδα που οι άλλες πόλεις στην Ισπανία γιορτάζουν το Πάσχα, στη Μαριναλέντα γιορτάζουν την ειρήνη. 

«Ο δήµαρχός τους είναι τρελός», λένε στο γειτονικό χωριό. «Ενώ εµείς οι άλλοι Ισπανοί κάνουµε θρησκευτικές λιτανείες, εκείνοι κάνουν επί 5 µέρες ...

Δέκα τρόποι ελαχιστοποίησης των πιθανοτήτων εμφάνισης του καρκίνου.


Ο Καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου μετά τις καρδιοπάθειες. Ο όρος «καρκίνος» δεν αποδίδεται σε μία και μόνη ασθένεια, αλλά σε μια ομάδα ασθενειών που χαρακτηρίζονται από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των κυττάρων.  Σε αντίθεση με τα φυσιολογικά κύτταρα στο σώμα μας, τα οποία αυξάνονται, διαιρούνται και πεθαίνουν με έναν αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο, τα καρκινικά κύτταρα διαφέρουν διότι συνεχίζουν να διαιρούνται ανεξέλεγκτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μάζας κυττάρων, που ονομάζεται όγκος. Οι όγκοι μπορεί να είναι καλοήθεις ή κακοήθεις.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε 10 απλούς τρόπους που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει...

Εγκρίθηκε το σχέδιο για κούρεμα καταθέσεων....!!!!!!!!!!!!!!!!

Και κούρεμα των καταθέσεων περιλαμβάνει το σχέδιο για διασώσεις τραπεζών που θα επικυρωθεί, μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016. 
Ήδη η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τη σχετική έκθεση, που προβλέπει συμμετοχή μετόχων και πιστωτών στις διασώσεις τραπεζών, για να μην πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ,

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 147.600 για μια δημοσκόπηση, 2.600.000 για μια ιστοσελίδα, δεκάδες χιλιάδες για μηνιαίες υπερορίες στο Μάξιμου κλπ...

image002-1
Στην κυριολεξία απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό από μια κυβέρνηση που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Εχει φτάσει στο σημείο να σκορπάει ασύδοτα τα λεφτά του ληστρικά φορολογούμενου λαού, -φυσικά σε ημετέρους- και μάλιστα με τέτοιο προκλητικό τρόπο που σε οποιαδήποτε άλλο κράτος πολλοί κρατικοί αξιωματούχοι θα αντιμετώπιζαν τα κάγκελα της φυλακής.
Και άντε να προσπεράσουμε την είδηση που διαβάσαμε χτες ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έδωσε...

Θα πρωτοστατήσουμε και θα αγωνιστούμε....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΗΜΟ   ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ


Ο συγκεντρωτικός τρόπος λειτουργίας του Δήμου, η έλλειψη δυνατότητας του Δήμου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της καθημερινότητας,  η παντελής εγκατάλειψη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ως απόρροια θέσπισης και εφαρμογής  του «Καλλικράτη» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η μη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη και οδήγησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην απαξίωση.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή παρέμενε απαθής   παρατηρητής της συνεχιζόμενης υποβάθμισης της περιοχής και  της ζωής των δημοτών της.

Η ...

Διόδια δεν πληρώσαμε! Πήγαμε από τον παλιό δρόμο!

  
Διόδια δεν πληρώσαμε,  πήγαμε από τον παλιό δρόμο και από παράδρομους!  
Αυτή ήταν η απάντηση  στο ερώτημα πόσο κόστισαν τα διόδια για τη διαδρομή από την Κατερίνη μέχρι  τη Λαμία. 

Βέβαια,

Τι καλό παιδάκι κι αυτό ...!!!

Κατερίνη....Μνημείο βαρβαρότητας και αδιαφάνειας


Μνημείο βαρβαρότητας και αδιαφάνειας το Κυνοκομείο Κατερίνης

Την εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κατερίνης αντίκρυσαν τα μέλη του δημοτικού συνδυασμού Άλλος Δρόμος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο χώρο φιλοξενίας των..

16 Απρ 2014

Γιατί κυρία...???

Σα(χλα)μαριστάν....


Περί περιόδου ο λόγος....

Ζαγοράκης - Σαμαράς!! Μια εικόνα -χίλιες λέξεις!!!

Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ:Ο Ζαγοράκης,σημαία του ΠΑΟΚ μέχρι χτες(κόκκινο πανί από σήμερα) με σταυρωμένα τα χέρια μπρος στο αφεντικό του (και υπαλληλίσκο της Μέρκελ)...

Άνετος όμως ο Σαμαράς, με τα χέρια στις τσέπες και το χαμόγελο του "δυνατού"(είναι και κολλητάρι του...

Κι ο Θεός με τον Σαμαρά...???


Πολύ δυνατό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού, μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υποψήφιος θα είναι και ο ...Θεός. 

Ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να…

Επειδή ο Σαμαράς μας προέτρεψε στο διάγγελμά του να θυμηθούμε που ήμασταν πριν τρία χρόνια να του πούμε εμείς που θυμόμαστε...!!! ΔΕΙΤΕ


2011 το χρέος στα 280 δις

2014 το χρέος στα 354 δις.2011 η ανεργία στο 13%

2014 η ανεργία στο 28%


2011 ο κατώτατος μισθός στα 750 ευρώ

2014 ο κατώτατος μισθός στα 540 ευρώ.....