# #

18 Δεκ 2010

ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ..........................



Ένας μικροεπιχειρηματίας
Το πρωί βρέθηκα στην τράπεζα για την κατάθεση των μισθών δύο υπαλλήλων μου και αφού τελείωσα και πήγα να φύγω, με φωνάζει ο υπεύθυνος καταθέσεων και παρουσία άλλων δύο άρχισε να μου λέει  για μια ενημέρωση που πρέπει να μου γίνει όσον αφορά τους νέους όρους που θα διέπουν την διαχείριση των καταθέσεων των πελατών όλων των τραπεζών. Όταν είπα ότι θα ήθελα να τους διαβάσω και εάν έχω χρόνο να υπογράψω, μου είπε ότι *είτε τους αποδεχθώ είτε όχι θα μπουν σε ισχύ από την αρχή του χρόνου*. Πριν προλάβω να συνέλθω από αυτά που άκουσα, άρχισε να μου λέει τα εξής:
- Ξέρετε, θα πρέπει η πληρωμή μισθοδοσίας να γίνεται πλέον μέσω τράπεζας.
- Ναι, το ξέρω. Οι δύο υπάλληλοί μου έχουν λογαριασμούς και *πηγαίνω και
τους τα καταθέτω* στο λογαριασμό τους. Τον άλλο τον πληρώνω με μετρητά.
- Όχι. Δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει τα χρήματα που αφορούν πληρωμή
μισθοδοσίας, να *βρίσκονται* σε μία τράπεζα και από εκεί με εντολή...

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"

Γράφει ο Chris

Σήμερα μετά από δύο αιώνες ελευθερίας (μετά από τα 400 χρόνια Τουρκοκρατίας) τα μηνύματα της επανάστασης ξαναγίνονται επίκαιρα. Διότι αν πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια δημοκρατική και ελεύθερη χώρα είμαστε βαθιά νυχτωμένοι. Για κάθε τι σημαντικό που αφορά τη ζωή μας αποφασίζουν «άλλοι». Αυτή τη φορά ο «εχθρός» δεν είναι ο δυνάστης κατακτητής που έχει με τα όπλα κυριεύσει τη χώρα μας. Οι πόρτες για τον εχθρό έχουν ανοίξει από μέσα, από τους «προσκυνημένους» Έλληνες φίλους τους. Γιατί μόνο έτσι μπορείς να αποκαλέσεις αυτούς που ενώ εκλέχθηκαν για να διαφυλάξουν την εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα των πολιτών, το μόνο τους μέλημα είναι η άνευ όρων παράδοση στο σύγχρονο «δυνάστη», που δεν είναι άλλος από ...

Εχει ηδη αρχισει καταιγισμος απολυσεων. . .

Η μηχανή που λέγεται Μπάρτσα . . .


Μπάρτσα: Πιο µικροί, πιο αδύνατοι, πιο καλοί

 
Η Μπαρτσελόνα είναι στην παρούσα φάση η πιο θεαµατική, η πιο δυνατή οµάδα του κόσµου. Και για να το τεκµηριώσουµε, θα περιγράψουµε τις ποιοτικές διαφορές της Μπάρτσα από τις υπόλοιπες µεγάλες οµάδες της Ευρώπης.


Με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό; ...

Διαφωνω αλλα. . . υπερψηφιζω ! η Οι κοτες "ξεσηκωθηκαν"!

Πωλητήριο σε 26.560 στρέμματα - φιλετα , στη Βόρεια Ελλάδα . . .


Οι δημόσιες εκτάσεις είναι σε Πέλλα, Ξάνθη, Χαλκιδική και Πιερία.

Επεκτείνεται η σύμβαση παραχώρησης στην Εγνατία οδό.

Αξιοποιείται η συμμετοχή του δημοσίου στην ΕΥΑΘ.

Πέντε ακίνητα-φιλέτα, συνολικής έκτασης 26.560 στρεμμάτων, που βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα και ανήκουν στην περιουσία του δημοσίου, αναμένεται να αξιοποιηθούν άμεσα, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η Διυπουργική Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων κατά την προχθεσινή
συνεδρίασή της στο υπουργείο Οικονομικών, στην Αθήνα. Πρόκειται για εκτάσεις που βρίσκονται στους νομούς Πέλλας, Ξάνθης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Στόχος του προγράμματος αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αποκρατικοποιήσεων δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών είναι η εισροή εσόδων ύψους... επτά δισεκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2011-2013 και ειδικότερα η είσπραξη τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσα στο 2011.
  • Ποια ακίνητα αξιοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα
     
  • 18.400 ...

Τι υπονοεί η Καθημερινή για το marianaonice? Nα ξέρουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες!


Διαβάσαμε την Παρασκευή στην Καθημερινή που ανήκει στον κ. Αλαφούζο, πρώην αφεντικό του κ. Κωνσταντόπουλου, ότι:
"Eνδελεχής έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για μία δικαστική λειτουργό, η οποία διατηρεί μπλογκ που φιλοξενεί ακραίες πεποιθήσεις για τους Εβραίους και σχόλια υβριστικά για τη Δικαιοσύνη....  Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιω. Τέντες ανέθεσε την υπόθεση στον κ. Παντελή, με την εντολή διεξαγωγής έρευνας το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από το μπλογκ. Κάτι, όμως, που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να γίνει γρήγορα, δεδομένου ότι πρέπει να υπάρχει επώνυμη καταγγελία θιγομένου, ώστε να ακολουθήσει η ανάληψη των σχετικών αναγκαίων ενεργειών από την ειδική διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ."

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά εδώ τίθενται τα παρακάτω ζητήματα:


1) παραδέχεται η εν λόγω εφημερίδα ότι τα στοιχεία της δικαστικής λειτουργού και η ταύτισή της με το συγκεκριμένο μπλογκ δημοσιεύτηκαν χωρίς να γίνει άρση του απορρήτου του.  
Αυτό θα πει τσαμπουκάς!!


2) Κατηγορούν ένα μπλογκ.... που δεν είναι παρά μια απλή ιδιωτική ιστοσελίδα που υπάγεται στους νόμους της Google ως προς το απόρρητό της, και στην οποία γίνεται ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ του διαχειριστή του ιστολογίου και των σχολιαστών του, με τη μορφή των σχολίων που προσομοιάζουν με τον προφορικό λόγο, (τι ακριβώς σημαίνει blog μπορείτε να ενημερωθείτε και από εδώ) ότι έχει δήθεν "υβριστικά για τους Εβραίους" σχόλια τα οποία όμως, από έρευνα που κάναμε είδαμε ότι είχαν δημοσιευτεί σε δύο ή τρεις αναρτήσεις του, που έγιναν στο τέλος του 2008 αρχές Ιανουαρίου 2009, τότε που στη μπλογκόσφαιρα καιγόταν το πελεκούδι με τη γενοκτονία της Παλαιστίνης από τους σιωνιστές του Ισραήλ.
Λένε ότι η/ο ιστολόγος είναι δήθεν μια Εφέτης που είχε μειοψηφίσει στην πρώτη δίκη υπέρ του Πλεύρη αλλά η μειοψηφία της είχε επικυρωθεί από τα ανώτερα δικαστήρια μέχρι και τον Άρειο Πάγο!! Επίσης είπαν ότι δήθεν η δικαστής εξέθετε απόψεις της για το επίμαχο βιβλίο στο μπλογκ, ενώ είχε μετάσχει στην πρωτόδικη δίκη! Και έτσι να ήταν, η υποτιθέμενη δικαστής δεν φανερώνει πουθενά την ιδιότητά της, αφού ο/η διαχειριστής του συγκεκριμένου ιστολογίου, δεν δηλώνει τέτοια ιδιότητα!
Επομένως ως ελεύθερος άνθρωπος είχε δικαίωμα να στοχάζεται, να επικοινωνεί και να εκφράζει απόψεις σε διαλόγους με άλλους ιστολόγους.
Και αναρωτηθήκαμε τότε τι σημασία είχε να συνδεθεί η δικαστής αυτή με το μπλογκ Ζητείται Ελπίδα και να εξαπολυθεί εναντίον της, με βάση τα παραπάνω παρωχημένα και εντελώς ξεχασμένα υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια της ιστολόγου, και μάλιστα σε άλλα ιστολόγια και όχι στο δικό της, τέτοιος κατάπτυστος λίβελλος από μία Χαφιεδοτυπία, εναντίον μιας δικαστή, που είχε μια αντίθετη άποψη από τους κατηγόρους του Πλεύρη, που όμως δεν οδήγησε η άποψη αυτή στην οριστική και αμετάκλητη απαλλαγή του, αλλά η απόφαση δύο ανώτερων δικαστηρίων?
Βέβαια την απορία μας αυτή μας την έλυσε την αμέσως επόμενη μέρα ο  κ. Ψαρράς που ο άνθρωπος αποδείχθηκε ότι χρειαζόταν στοιχεία για μια δίκη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας με τον Πλεύρη, στην οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας κρατώντας στα χέρια του το μπλογκ της marianaonice!


4) Από την έρευνα που κάναμε είδαμε, επίσης, ότι το "καταδιωκόμενο" ιστολόγιο,  έχει όντως αρκετά θέματα δικαιοσύνης (που σήμερα στην Ελλάδα είναι τα φλέγοντα), αλλά και κοινωνικά θέματα ακόμη και τουριστικά. Το παραμύθι ότι κάποια θέματα δικαιοσύνης άπτονται κάποιας προσωπικής αντιδικίας της δικηγόρου κας Ζωής  Κωνσταντοπούλου με μία Εφέτη, δεν νομίζουμε ότι ήταν το φλέγον ζήτημα που αφορούσε την άμεση πληροφόρηση του κοινού και που επέτρεπε να  δημοσιευτεί το όνομα της Εφέτη και να συνδεθεί αυτή με το μπλογκ, χωρίς να ερευνηθεί και κριθεί από το δικαστήριο η οποιαδήποτε ιδιωτική καταγγελία του οποιοδήποτε πολίτη.
Αν εμείς δηλαδή είχαμε κάνει το ίδιο, για κάποιον εχθρό μας που νομίζαμε ότι τον ανακαλύψαμε πίσω από ένα μπλογκ θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε το όνομά του πριν τα δικαστήρια λύσουν με νόμιμο τρόπο τη διαφορά?? Θα μου πείτε ότι εμείς δεν είμαστε η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν είμαστε νομικοί σύμβουλοι μιας Χαφιεδοτυπίας και δεν έχουμε μπαμπά τον κ. Κωνσταντόπουλο.

5) Ομολογούν ότι από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένας επώνυμος καταγγέλλων που να θίγεται από αυτό το μπλογκ. Και τότε? προς τι τόσος πανικός και έρευνες επί ερευνών?? πρώτα ερευνάμε και μετά βρίσκουμε τον θιγόμενο?? Εμείς μέχρι τώρα ξέραμε ότι πρώτα πάει ο θιγόμενος στις αρχές και μετά οι αρχές ψάχνουν το δράστη!!  Μήπως θα βρουν και το αδίκημα που θα τους βολέψει για να άρουν το απόρρητο?? Είναι αστείοι αν φαντάζονται κάτι τέτοιο!!
Και ακόμη αν υπήρχε θιγόμενος, από τα δήθεν ρατσιστικά σχόλια, ας μας πουν, αυτό είναι κακούργημα που επιτρέπει την άρση του απορρήτου ενός ιστολογίου?
Και δεν μας εξηγούν επειδή μπορεί ...και να βρεθεί και ο θιγόμενος... (όλα γίνονται σ' αυτό τον κόσμο), πώς αυτός από προπέρισυ θα θυμηθεί φέτος ότι θίγεται??
Εκτός αν φυσικά θίχτηκε από το ίδιο το δημοσίευμα της Εφημερίδας που ξεσήκωσε το σύμπαν με την παραπληροφόρησή της!!!!
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ!! Ερευνήστε πρώτα την κατάλυση του Συντάγματος και των νόμων αυτού του Κράτους και μετά ψάχνετε τα blogs!!

 
6) Τέλος, το συγκεκριμένο μπλογκ με τίτλο "Ζητείται ελπίδα", πριν την κατάπτυστη  δημοσίευση,  ήταν ένα μέτριας αναγνωσιμότητας, προσωπικό ημερολόγιο, όπως είδαμε από τους μετρητές του, στο οποίο, τα όποια, κατά τους διώκτες του "υβριστικά για τους Εβραίους" σχόλια είχαν δημοσιευτεί σε δύο ή τρεις αναρτήσεις του που έγιναν στο τέλος του 2008 αρχές Ιανουαρίου 2009. Ποιός κινδύνευε τέλος πάντων από αυτά για να γίνει τέτοιος χαμος?? Θα μας πει κανείς??
Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ 
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙL ΜΑΣ
bloggersenomenoi@gmail.com

Σοφια Σακοραφα...Είχαμε ποτέ φανταστεί ότι ένας πρωθυπουργός θα έφτανε σε τέτοιο σημείο;


Για να φτάσεις στην επιβολή, που οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση, προϋπόθεση είναι η απώλεια της εθνικής σου ανεξαρτησίας, το γκρέμισμα ακόμη και αστικών θεσμών, η διαμόρφωση κλίματος τρομοκρατίας, η επικράτηση της λογικής της συλλογικής ευθύνης, κοινωνικός κανιβαλισμός. Η απόφασή μου να αντιταχτώ στο Μνημόνιο και τις συνέπειες του δεν ήταν συναισθηματική, δεν στηρίχτηκε σε εικασίες. Όποιος διάβασε το κείμενο του Μνημονίου κατάλαβε πού πάει το πράγμα, τονίζει στη συνέντευξή της στην "Αυγή" της Κυριακής η Σοφία Σακοράφα.

Αναλυτικά:

* Όταν αποφάσισες να αρνηθείς την ψήφιση των όρων του Μνημονίου, είχες φανταστεί τελικά το μέγεθος της επίθεσης που φτωχοποιεί μαζικά δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά;

Το εργαλείο πρόβλεψης δεν είναι η φαντασία, αλλά η γνώση των ίδιων συνεπειών...

Τα Παιδιά του Θεού, (Children of Good)


Η σέχτα ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, από τον Devid Berg το 1968. Ο Devid Berg ήταν γιός ενός πάστορα και μια υπερσυντηρητικής χριστιανής μητέρας και ήταν κήρυκας. Την ομάδα των αντρών και γυναικών που δημιούργησε ο David Berg την ονόμασε "Παιδιά του Θεού" και μετέφερε την έδρα της την Τενερίφη. Η σέχτα αυτή ταχύτατα διολίσθησε σε ερωτικές πρακτικές και ...μάλιστα αποδεχόταν τα ερωτικά ομαδικά όργια, την ομοφυλοφιλία, ...

17 Δεκ 2010

Γκριγκόρ Εφίμοβιτς Ρασπούτιν...ο εραστης της τσαρινας Αλεξαντρας. . .

Γκριγκόρι Ρασπούτιν


Ο Γκριγκόρι Γιεφίμοβιτς Ρασπούτιν (στα ρωσικά, Григорий Ефимович Распутин) ήταν ρώσος μυστικιστής ο οποίος άσκησε τεράστια επίδραση στο τελευταίο ρωσικό αυτοκρατορικό ζεύγος, του τσάρου Νικολάου του Β' και της τσαρίνας Αλεξάνδρας.
Ο Ρασπούτιν γεννήθηκε στο Ποκρόφσκογε της επαρχίας Τομπόλσκ, και από τις επικρατέστερες ημερομηνίες γέννησής του είναι η 22 Ιανουαρίου 1869. Πέθανε στο Πέτρογκραντ στις 29 Δεκεμβρίου 1916.Ήταν γιος χωρικών από τη Σιβηρία και παρόλο που πήγε σχολείο, παρέμεινε αμόρφωτος σε σημείο που δεν ήξερε ούτε να γράφει.
Οι πνευματικές του αναζητήσεις τον οδήγησαν σε ηλικία 18 ετών σε μοναστήρι όπου μυήθηκε στην διδασκαλία των «Μαστιγουμένων», μια αίρεση ...

Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες σε FT: "Να διαγραφεί το χρέος Ελλάδας, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας"!

Η ηγεσία του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (SPD) ασκεί οξεία κριτική στην καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ για αναποφασιστικότητα και έλλειψη ευρωπαϊκού προσανατολισμού, η οποία παρατείνει την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και δημιουργεί αμφιβολίες στις αγορές για το μέλλον της. 

Με άρθρο τους, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Financial Times", ο επικεφαλής της ...

Πληρώσαμε 36.975 ευρώ τους βουλευτές για να ακούσουν τους Στρος-Καν και Όλι Ρεν....AΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ !



Είναι από τις περιπτώσεις που η οργή ξεχειλίζει. Την ώρα που όλη η Ελλάδα άκουγε με προσοχή τους Ντομινίκ Στρος Καν και Όλι Ρεν να ζητούν νέες περικοπές μισθών, οι βουλευτές που μετείχαν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής «τσέπωναν» 500 ευρώ έκαστος!
Ένα…

Παπανδρέου και Μπαν Κι Μουν βγάζουν τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και σηματοδοτούν πρόωρες εκλογές.........

Λέγαμε προ εξαμήνου, από του βήματος αυτού, για την περίφημη Κάρτα του Πολίτη και πως το θέμα θα "παίζεται" συνεχώς από τις αρχές του έτους.. Η Κάρτα αυτή έρχεται για να μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν στη χώρα τα νέα, δυσβάσταχτα, μέτρα του Μνημονίου.. δίχως αυτή, η εφαρμογή πολλών συνιστωσών του Μνημονίου θα είναι αδύνατη από ένα Κράτος που δεν διαθέτει στοιχειώδη διοίκηση...

Πως τα κλεφτρόνια εντοπίζουν κρυμμένα LapTop και κινητά στα σταθμευμένα Ι.Χ μας

 Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από σήμερα ,γιατί ήλθε και διατίθεται από
  κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών που βρίσκεται στην περιοχή πλατείας
  Ομονοίας, μια συσκευή που μπορεί και ανιχνεύει κινητά τηλέφωνα, Lap tops
  και
  κάθε άλλη συσκευή που διαθέτει...

Ανδρας - γυναικα ...Δεν αλλαζουν με τιποτα. Δειτε το βιντεο!

Ένας πόλεμος για το μυαλό σου...

Πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που η λογική σου απορρίπτει, όμως ο κόσμος γύρω σου δεν αντιλαμβάνεται τις ρυτίδες που έμαθες να κρύβεις τόσο επιδέξια. Επαναλαμβανόμενη δραστηριότητα η φτηνή ανούσια εκτόνωση της ομορφιάς που έκρυβες. Ψάχνεις να επαληθεύσεις αν είσαι αλλόκοτος γιατί έτσι νιώθεις, όμως το αλλόκοτο είναι φυσιολογικό και έτσι το βάζεις στη ζωή σου τελικά, χωρίς ενοχές πλέον.

Έχει περάσει τόσο καιρός και ίσως δε μπόρεσες να αναρωτηθείς γιατί η σχολική σου εμπειρία ήταν τόσο επιθετική στα όνειρά σου. Ίσως δε σκέφτηκες ποτέ την ποιότητα την γνώσης που αναγκάστηκες να πάρεις. Δε σκέφτηκες τι αντίκτυπο είχε σε σένα η φριχτή διαδικασία του τρόπου που εξετάστηκες και το φτηνό τρόπο που σε σφράγισαν ως επιστήμονα, σε ιδρύματα που η δυσωδία σε έκανε να αισθάνεσαι τόσο μόνος για τα συναισθήματα που σου βιάσανε με σκληρότητα και επίγνωση του τι διαπράττουν. Σε πετάξαν βιαστικά στην κοινωνία χωρίς να ξέρεις να κρίνεις, να ερωτεύεσαι, να αμφισβητείς, να πιστεύεις στον εαυτό σου, να ξέρεις να διεκδικείς, να ξέρεις να απαιτείς, να ξέρεις τον τρόπο να παίρνεις. Δε σε δίδαξαν ποτέ τα ανθρώπινα δικαιώματα που δήθεν έχεις και δέχτηκες ότι η θεωρία και η πράξη είναι δυο χώρες που έχουν άλλο κλίμα και δε συνορεύουν μεταξύ τους.

Έκανες το σταυρό σου κάθε πρωί, ενώ σκεφτόσουν ότι αυτοί που σε έμαθαν αυτή την κίνηση κάτι περισσότερο θα ήξεραν παραπάνω, κάτι περισσότερο από τη φτωχή σου γνώση που σου έδινε πρόσβαση σε ένα όνειρο χτισμένο στο ψέμα, από ανθρώπους που σε θέλουν να ζεις μέσα στην άγνοια, χαμένος στο λαβύρινθο της ανασφάλειας. Προβληματική η μετάδοση της γνώσης, από εκπαιδευτικούς με σβησμένη τη φλόγα του οράματος και ανίκανους να σπάσουν τις δυνάμεις της συμβατικότητας. 

Δε σου δίδαξαν ποτέ πως να αντιστέκεσαι στη διαφήμιση, δε σου είπαν ποτέ ότι η τηλεόραση δεν έχει χώρο για αξίες και ηθική, δε σου είπαν ποτέ ότι η αγάπη είναι μαγκιά, μαγκιά ήταν η επίδειξη διαφορετικότητας. Έπασχες από επίδειξη μιας νοσηρής διαφορετικότητας. Δε σου είπε ποτέ κανείς ότι διαφορετικός γίνεσαι όταν ξέρεις να ψάχνεις, όταν ξέρεις να δίνεις και όταν ξέρεις να δέχεσαι κάτι καινούργιο. Σου άδειασαν τόσο πολύ τη ψυχή που μόνο τα ρούχα σου σε έκαναν να δίνεις φως στο κορμί σου. Σε μπέρδεψαν τόσο πολύ που γρήγορα πιάστηκες από σάπια χερούλια, ήξερες ότι είναι σάπια όμως κοίταγες ψηλά ενώ η δύναμη ήταν στα πόδια σου.

Ταυτίστηκες με ιδέες που δεν είχες καμία σχέση. Φώναξες συνθήματα για μια ομάδα, τσακώθηκες γιατί εσύ ήσουν κόκκινος και ο άλλος πράσινος και κάποιος κίτρινος, και εκείνος ο κίτρινος ψήφιζε πράσινο και ο κόκκινος ψήφιζε μπλε και κάποιος ακόμα ψήφιζε κόκκινο και φώναζε για κάτι μπλε. Δε πίστεψες ποτέ στον εαυτό σου, μα σε παραμύθιασε η ομορφιά ενός ουράνιου τόξου, ήταν ψεύτικο όμως και χάθηκε λίγο μετά. Ακόμα όμως δεν λες να εγκαταλείψεις την εμμονή σου σε κενότητες. Μήπως η κενότητά σου δεν αντέχει την αλήθεια της γνώσης και τη διαδικασία της σκέψης; Η κενότητά σου δεν έχει χώρο...

Σε κούρασα. Είναι αυτό το εύπεπτο που θα σε κάνει να ξεχαστείς και πάλι. Φοβάσαι να γίνεις στόχος, γιατί φοβάσαι να αγγίξεις ουρανό, έμαθες να έχεις τα πόδια σου σφιχτά στη γη. Είσαι γυμνός σε ένα δρόμο που έχουν χαράξει άλλοι για σένα, αν συνεχίσει να σε απασχολεί η γύμνια σου θα τρέχεις γύρω από τα ίδια μονοπάτια να κρυφτείς από τα μάτια τα δικά σου. Αυτά είναι οι μεγαλύτεροι κριτές σου. Όλοι έχουμε κρυμμένο έναν παρατηρητή αγνό του εαυτού μας. Βρες το ένδυμα της γνώσης, είναι κρυμμένο μέσα σου σε παλιές σκέψεις, πριν σε αλλοιώσει η ζωή. Τότε πάτα ξανά με νέα δύναμη στο έδαφος και μη κοιτάς ψηλά, ο εχθρός σου είναι μπροστά και τρέχει γρήγορα να σου ξεφύγει. 

Τρέξε και άλλαξε αυτό το δρόμο, φτιάξε το μονοπάτι έτσι όπως θέλεις να το περπατήσεις εσύ.




http://dinatomirmigi.blogspot.com

ΝΑ γιατί δεν γίνεται να πτωχεύσουμε. . .


ΠΙΝΑΚΑΣ Ι: Συνολικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό
Χώρα
Συνολικό Χρέος*
Δημόσιο Χρέος**
Ιδιωτικό Χρέος




Ελλάδα
248%
124,90
123,1%
Γερμανία
285%
76,70
208,3%
Ιταλία
315%
116,70
198,3%
Γαλλία
323%
82,50
240,5%
Πορτογαλία
323%
84,60
238,4%
Μ. Βρετανία
466%
80,00
386,0%
Πηγή: Συνδυασμός στοιχείων από Κομισιόν,McKinsey Global Institute και μελέτη της Deutsche Bank, σύμφωνα με την οποία το ιδιωτικό χρέος της Ελλάδας είναι 123% του ΑΕΠ, ενώ της Πορτογαλίας 239%
Πίνακας:
* Δημόσιο και ιδιωτικό, εσωτερικό και εξωτερικό
** Πρόβλεψη 2010
Στις 14 ιουνίου η Ελλάδα θα κυρήξει πτώχευση!!!!
Τρεχάτε!!!!
Διαβάστε αναλύσεις περισπούδαστων οικονομολόγων, για τη πιθανή πτώχευση της Ελλάδος, ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει, κλπ. κλπ.
Ε, λοιπόν, εγώ σας λέω ότι. . ..

Τα παίρνουν οι δημοσιογράφοι. . .?



Ο κοσμος το χει τουμπανο κι αυτοι κρυφο καμαρι. . .

(δεν θα τα καταφέρουν οι αντίχριστοι, οι ανθέλληνες, οι σατανικές σπορές, που ζητούν να φορολογηθεί η περιουσία του «θεού»). ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

ΦΩΝΑΖΕΙ
  Ο ΚΛΕΦΤΗΣ...


-----------
     Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στο Διαδίκτυο σε χριστιανικές κι ελληναράδικες ιστοσελίδες ένα κείμενο καλογέρων τού Αγίου Όρους, το οποίο αναφέρεται στο «δριμύ κατηγορώ», που εξαπέλυσε η Εκκλησία κατά τής πολιτικής ηγεσίας για την οικονομική κρίση.

     Σας παρουσιάζουμε παρακάτω το πλήρες κείμενο (γεμάτο υποκρισία και φτηνή χριστιανική ηθικολογία) των ρασοφόρων μαζί με τα σχετικά σχόλια (με μπλε πλάγια στοιχεία σε παρενθέσεις) τού συνεργάτη μας, Θεόδωρου Λαμπρόπουλου.


    «Μια ηγεσία, που στην πράξη αποδεικνύεται, ότι ουσιαστικά υπονόμευσε τα πραγματικά συμφέροντα τής χώρας και τού λαού (παρ΄ όλο που εμείς, οι αντιπρόσωποι τής θεϊκής ηγεσίας, ορκίζαμε τις πολιτικές ηγεσίες και τούς προσφέραμε αγιασμένη επικύρωση).

     Και από την άλλη πλευρά, ένας λαός, εμείς, που λειτουργήσαμε ανεύθυνα. Παραδοθήκαμε στην ευμάρεια, στον εύκολο πλουτισμό, και στην καλοπέραση, επιδοθήκαμε στο εύκολο κέρδος και στην εξαπάτηση (στο αχαλίνωτο σεξ, στα σουβλάκια και στις πίτσες, στο ...

Θάτσι, έμπορος οργάνων...και με την προστασια της "δημοκρατικης" Δυσης!

  1. ΤΟ ΣΥΜΒ. ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ
    Του ΘΟΔΩΡΗ Γ. ΚΑΝΕΛΛΟΥ

    Συγκλονίζεται η Δύση από την αποκάλυψη του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι ο νικητής των εκλογών στο Κόσοβο, Χασίμ Θάτσι, ήταν επικεφαλής δικτύου οργανωμένου στα πρότυπα της Μαφίας, που έκανε εμπόριο ανθρώπινων οργάνων εκτελώντας άμαχους κρατουμένους, ενώ πολλοί στη Δύση γνώριζαν, αλλά σιωπούσαν.
    «Βρήκαμε ότι αρχηγός της ομάδας Ντρένιτσα (που εκτελούσε άμαχους κρατουμένους και εμπορευόταν τα όργανά τους) ήταν ο γνωστός πολιτικός του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι», αναφέρει η ...

Ο Κολοκοτρώνης Δεν ήταν Χριστιανός...?


images
Διακήρυξη της β’ Εθνικής Συνελεύσεως του Άστρους, 18 Απριλίου «1823»: «Ο κρότος των ημετέρων όπλων συνετάραξε το βυζάντιο». Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν ήταν χριστιανός και ότι κείμενο δικό του υπάρχει φιλοχριστιανικο είναι πλαστό! Μην ξεχνάμε ότι οι παπάδες αφόρισαν την Ελληνικη επανάσταση του 1821.. Το «`21» ήταν η τελευταία μίας σειράς επαναστάσεων που διεξήγαγαν οι Έλληνες Πρόγονοί μας κατά των βυζαντινοχριστιανών και των τούρκων συνεργατών τους. Το «`21» οι Έλληνες, πιστοί στο Αρχαίο Έθος κατάφεραν με το αίμα τους να αποτινάξουν τον χριστιανοτουρκικό ζυγό, να καταδιώξουν τον χριστιανικό κλήρο και να επαναφέρουν την Αρχαία Πίστη.
Η γενιά του «`21» ταύτιζε το βυζάντιο με την οθωμανική αυτοκρατορία. Τα επίσημα έγγραφα του Επαναστατικού Στόλου ονομάζουν τον τουρκικό στόλο ως βυζαντινό. Από τα 144 Ελληνικά καράβια που ναυμαχούσαν τους τούρκους, τα 142 είχαν ονόματα Ελλήνων Ηρώων και Θεών. Τα επαναστατικά κείμενα μνημονεύουν αδιάκοπα τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα, τον Μαραθώνα και τις Πλαταιές. Ουδεμία μνεία γίνεται στο καταραμένο βυζάντιο. Για τους επαναστατημένους Έλληνες η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν συνέχεια του βυζαντίου.
Οι υπόδουλοι Έλληνες αποκήρυσσαν τα...

μηνυμα κυριως σε παπαγαλακια. . .

«όσο περισσότερο τους βάζεις πλάτη τόσο περισσότερο αφήνεις τον κώλο σου εκτεθειμένο».

απο ανυπογραφη  αφισα του δρομου...

Πρετεντέρης - Παπαθανασίου πλεόνασμα… θράσους




ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Στην πρόσφατη εκπομπή του Πρετεντέρη καλεσμένοι ήταν ο Χρυσοχοΐδης, ο Μάνος και ο Παπαθανασίου. Δεν την είδα όλη την εκπομπή, μιας και τα αντανακλαστικά μου με έφεραν μια - δυο χιλιετίες πίσω, διαγράφοντας κάθε πολιτισμική επιρροή. Ωστόσο αυτό μου συμβαίνει συχνά, όταν παρακολουθώ τηλεόραση και καλά να πάθω. Το...

ε ρ ω τ ι κ ο !

Στίχοι: Παύλος Σιδηρόπουλος
Μουσική: Παύλος Σιδηρόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος

Με κομμένη αναπνοή, ιδρωμένο το κορμί
Σε πλησιάζω ακροβατώντας, με ρυθμό σιωπής.
Η αϋπνία μου υγρή, ράβει νύχτα την πληγή
Μην τυχόν την ψηλαφίσεις και μου φοβηθείς.

Το έργο μοιάζει να 'ναι ατέλειωτο
Και μόνο εγώ είμαι θεατής
Στους διαδρόμους του θεάτρου σου
Να μαζεύω τα κομμάτια σου
Να στα δώσω όταν θα 'ρθεις.

ʼλλοτε κι αλλού μην πεις
Θα χαθούμε, μην αργείς
Με λυγμό που μοιάζει ανώδυνος
Προσπαθείς να μ' αρνηθείς.

Κι είναι ο φόβος μου διαρκείς
Με φωνάζεις κι απορείς
Ξέρω, θες να μ' αγαπήσεις
Και κλαις που δεν μπορείς.

Το έργο μοιάζει να 'ναι ατέλειωτο
Και μόνο εγώ είμαι θεατής
Στους διαδρόμους του θεάτρου σου
Να μαζεύω τα κομμάτια σου
Να στα δώσω όταν θα 'ρθεις.

Ιουλιανός,Ο Μέγας...Ενας πραγματικος Ελληνας !


greek_philosophy
Είναι αισχρό και άδικο αληθινά μεγάλοι άνθρωποι, όπως ο Ιουλιανός ο Μέγας να υποτιμάται και να μειώνεται από τους γνωστούς υπόπτους. Είναι λοιπόν καιρός πιστεύω να βάλουμε κάποια κομμάτια και πραγματικά μεγάλους ανθρώπους, στην θέση τους. Ο Ιουλιανός ο Μέγας είναι ένας από αυτούς. Μεγάλος λάτρης της Ελληνικής φιλοσοφίας και σκέψης, θέλησε να επαναφέρει την φιλοσοφία και την Ελληνική παιδεία στην αυτοκρατορία του, που είχε πάρει την κατρακύλα του αφανισμού-χριστιανισμού. Αποκαλούν μέγα τον....

Ederlezi. . .

Sa me amala oro khelena
Oro khelena, dive kerena
Sa o Roma daje
Sa o Roma babo babo
Sa o Roma o daje
Sa o Roma babo babo
Ederlezi, Ederlezi
Sa o Roma daje

Sa o Roma babo, e bakren chinen
A me, chorro, dural vesava
Romano dive, amaro dive
Amaro dive, Ederlezi

E devado babo, amenge bakro
Sa o Roma babo, e bakren chinen
Sa o Roma babo babo
Sa o Roma o daje
Sa o Roma babo babo
Ederlezi, Ederlezi
Sa o Roma daje

Μαλλον αληθεια ειναι κυρια μου , γι αυτο τσιμπησες !!!

Μεγαλη επιτυχια για την ελληνικη διπλωματια...!

Σε εδίκασαν να σπαταλάς τα χρόνια σε μια ζωή χωρίς προοπτική...



ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΗΣΕΑΣ

Στίχοι: Δημήτρης Βάρος
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος & Μαρία Φωτίου ( Ντουέτο )

Με κάτασπρο πανί ένα καράβι απ' το πενήντα έχει να φανεί
και συ βιδώθηκες μες στο λιμάνι με ανθοδέσμη που 'χει μαραθεί.
Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μουγκαθεί
ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μουγκαθεί.

Σε εδίκασαν να σπαταλάς τα χρόνια σε μια ζωή χωρίς προοπτική.
Χάνεσαι σαν το γλάρο στην Ομόνοια και όταν ψάχνεις λύση στην φυγή.
Πληρώνεις όσο-όσο τα διόδια και κομματιάζεσαι στην εθνική.
Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι Αριάδνη έχει μουγκαθεί.

Ποιος είναι ισοβίτης στο σκοτάδι ποιος αλαφιάζει δίχως πληρωμή;
Ποιος σκύβει στους αφέντες το κεφάλι και ποιος τα βράδια κλαίει σαν παιδί;
Ποιος ονειρεύεται πως κάποιοι άλλοι βγαίνουν και κάνουν πρώτοι την αρχή;
Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μουγκαθεί.

Ναυάγια ονείρων αρμενίζουν και τα κεφάλια γεμισαν σκουριά.
Στα σούπερ μάρκετ τέλειωσε η ελπίδα και συ κοκκαλωσες στη σκαλωσιά.
Πού πήγαν οι τρακόσοι του Λεωνίδα και τι θα πούμε τώρα στα παιδιά;
Ηλεκτρικός Θησέας; Και τα λοιπά.

Φοβάσαι ότι θα 'ρθει καταιγίδα και θα μας πνίξει όξινη βροχή,
βάλε σε γυάλα μέσα την πατρίδα και κρύψε την καλά μέσα στη γη.
Μήπως την ψάχνουν σαν την Ατλαντίδα αφού η Πανδώρα ανοίγει το κουτί;
Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μπερδευτεί.

Ψηφοθηρία, λόγοι κι εμβατήρια ποτέ δεν έφεραν την αλλαγή
για αυτό και χάθηκες στα σφαιριστήρια και μες στα γήπεδα την Κυριακή.
Τώρα καθώς κοιτάς τα διυλιστήρια ρωτάς ποιοι σ' έχουν βάλει στο κλουβί.
Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει τρελαθεί.

Να κλείσεις θες πληγή θανατηφόρα και μες στα νέα ψάχνεις για δουλειά.
Τα δάκρυα σου γίνονται μαστίγια και τον λαιμό σου σφίγγουν σα θηλιά.
Όσα τα κέρδισες με τα μαρτύρια τα παζαρεύουν πάλι στα χαρτιά,
τρέχεις να ψάξεις μες στα καταφύγια και βρίσκεις μιαν αιχμάλωτη γενιά.

Μια πλαστική ανέμισες σημαία, πίστεψες σ' έναν άγνωστο θεό
κρέμασες το μυαλό σε μια κεραία ειδήσεις σίριαλ και τσίχλα ροκ.
Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν τα λάθη κλέβουν τον καιρό;
Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν το ψέμα σέρνει τον χορό;

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ' αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς.

καλημερα με. . . ομορφιες !

α ε ρ ο γ α μ ι ε ς . . .

16 Δεκ 2010

Γεώργιος Γκιόλβας - Ο μεγαλύτερος Έλληνας επιστήμων της σύγχρονης εποχής;

Γεώργιος Γκιόλβας

Είναι Ελληνας και γεννήθηκε στη Θεσσαλία το 1920.
Πρίν ακόμη πάρει το πτυχίο του μηχανολόγου και του πυρηνικού φυσικού, πήρε το πρώτο δίπλωμα από το Διεθνές Γραφείο Εφευρέσεως στην Ελβετία με την υπογραφή του Αϊνστάιν για την πρωτοποριακή θεωρία του πάνω στη σύντηξη της ύλης και τη φωτοδέσμη πλάσματος. Συνεργάστηκε πολλά χρόνια με το ΚΠΕ "Δημόκριτος", τη ΝΑΣΑ και το ΝΑΤΟ. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Στρατιωτικού Κέντρου Επιστημονικών Μελετών και του Εθνικού Ιδρυματος Ερευνών.

 




Από το 55 δημιούργησε ένα δικό του πυρηνικό εργαστήριο και το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών στην Αθήνα. Το 1954 κίνησε τανκς και αυτοκίνητα χωρίς καύσιμα, ενώ το 1958 πραγματοποίησε τηλεκατευθυνόμενη πτήση εκπαιδευτικού αεροσκάφους από την Ελευσίνα στη Ρόδο. Εχει επινοήσει 90 περίπου εφευρέσεις, ανάμεσα στις οποίες το σύστημα μιας αντιπυρηνικής ομπρέλας,ένα τρομακτικής ισχύος ηχητικό κανόνι, το "Giolvas' System", το καλύτερο παγκοσμίως σύστημα
ασφαλείας στις διαβάσεις τρένων, το αντιαεροπορικό Αρτεμις" κ.ά.
Είναι ο κατασκευαστής του μεγαλύτερου τελεφερίκ στον κόσμο (Αιθιοπία) και ο άνθρωπος που γιάτρεψε τον ΟΤΕ από τις λυποθυμίες των τηλεφωνητριών. Εχει αποκωδικοποιήσει άγνωστα κείμενα του Αριστοτέλη, ενώ υπήρξε μέλος της πρυτανείας της μυστικής οργάνωσης'Έ". Ανάμεσα στους καλύτερους φίλους του ο Αρ. Ωνάσης, οι Μποδοσάκηδες, ο Ι. Πασσάς, ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος και τόσοι άλλοι.
Είναι μια αναμφισβήτητη διάνοια που το ελληνικό κράτος άφησε να πάει χαμένη. Ο Γ. Γκιόλβας, όμως, αυτός ο τόσο απλός και τόσο καλόκαρδος άνθρωπος, επιμένει ακόμη...

διαβαστε ολο το αρθρο εδω

Ο τροπος σκεψης και οι συνηθειες λαων...!

Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι,στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει. 

 

 
Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και..

Τωρα πλεον το ξερει ολη η Ελλαδα,αρχισαν δειλα-δειλα κι οι παπαγαλοι να μιλανε, μαλλον αναγκαστικα μετα απο καταιγισμο αναφορων απο τα μπλογκ,....Οι Ελληνες πολιτικοι ομως γιατι δεν κινουνται? Δεν σας φαινεται υποπτο?

Τελικα υπαρχει μαγαζι που πουλαει βερεσε...τρεξτε !!!

κτός από το ερωτικό, επίσης υπάρχει και το γαστριμαργικό «σημείο G». Αμέ... Τι, παίζουμε; Από πού νομίζετε βγήκε το «τα φάγαμε μαζί»;

ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ:
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G
THΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



     Είναι δύσκολο στη σύγχρονή μας προσωρινότητα, όπου ζούμε με τόσες ηθικο - πολιτικο - οικονομικές κρίσεις, τόσους φόβους και τόσα πάθη, να μπορούμε πάντα να ξεχωρίζουμε ορισμένους όρους, έστω και απλούς, ξεκάθαρα, ξελαμπικαρισμένα. Ίσως ένας αναγνώστης θα τον έλεγε «ανελλήνιστο», αλλά μέσα στα τόσα βάσανα τής καθημερινότητας έρχονται στιγμές, που νομίζω, πως γίνεται εύκολο να μπερδέψει κάποιος τον μαθηματικό όρο «πηλίκον», το αποτέλεσμα δηλαδή τής διαίρεσης δύο αριθμών, με την λέξη «πηλήκιο», που είναι ένα στρατιωτικό κάλυμμα κεφαλής, έστω και αν είναι τούτος ο παγκόσμιος στοχαστής Νο 79 τού 2010.

     Δύο άλλες λέξεις, που επίσης εύκολα μπορεί να μπερδέψει κάποιος είναι η λέξη «κλειτορίς» και η λέξη «κληρωτίς». Ακόμα και η Google τις μπερδεύει, τουλάχιστον στον τομέα των images! Παρακαλώ πολύ όμως, δώστε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή και δείξτε φρόνηση τώρα, διότι εκτός από το ερωτικό, επίσης υπάρχει και το γαστριμαργικό «σημείο G». Αμέ... Τι, παίζουμε; Από πού νομίζετε βγήκε το «τα φάγαμε μαζί»;


   









Αρχαία κληρωτίς
ή κληρωτίδα
ή κληρωτήριον.


     Στο Μουσείο λοιπόν τής Αρχαίας Αγοράς στη Στοά Αττάλου υπάρχει μία κληρωτίς ή κληρωτίδα ή ένα κληρωτήριον. Με παρόμοιες κληρωτίδες οι αρχαίοι Αθηναίοι στην εποχή τής αυθεντικής τους δημοκρατίας, πρωτοκαθιέρωσαν....

δειτε Ελληνες ποιοι μαχονται πραγματικα για τα εθνικα μας θεματα !!!

Λιαντίνης - Ο ρόλος του Πατριαρχείου στην τουρκοκρατία (video)


Σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον 20.000 δάσκαλοι, καθηγητές και γενικότερα εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδος… που πνευματικά ευνουχισμένοι, λουφάζουν στο λαγούμι της δειλίας τους, γνωρίζοντας οι περισσότερη τις ίδιες με τον καθηγητή Λιαντίνη αλήθειες! Αντί να αποτελούν τις εκλεκτότερες εθνικές έφεδρες πολιτισμικού και πνευματικότητας, αυτοί σύσσωμοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) συμπεριφέρονται σαν σύγχρονοι Γενίτσαροι, πολεμώντας σε λάθος στρατόπεδο! Πως αντέχεται μωρέ, μορφωμένοι άνθρωποι να είστε οι νεροκουβαλητές της αιωνίως ψευδολογούσας θρησκείας; Τι γνώριζε παραπάνω ο Λιαντίνη, που δεν μπορείτε να το βρείτε και να το διαβάσετε κι εσείς; Να μπροστά σας είναι η ιστορία του ελληνικού έθνους της εκδοτικής Αθηνών, στην οποία σας παραπέμπει ο Λιαντίνη! Γιατί δεν τολμάτε να την ανοίξετε και να την διαβάσετε στα παιδιά; Καλά δεν ντρέπεστε… αυτό είναι σίγουρο, δεν φοβάστε όμως, ουτε την κατακραυγή της ιστορίας, ουτε την οργή των παιδιών, που σήμερα παραπληροφορείτε, βιάζοντας την ψυχή και το μέλλον τους;
Έλεος, δάσκαλοι και καθηγητές την νεώτερης Ελλάδος… που έσφαλε λοιπόν αυτός ο δύσμοιρος καθηγητής αναπολώντας τα δεινά του Έθνους, από τον διαχρονικό πανάθλιο υψηλόβαθμο χριστιανικό κλήρο; Πότε θα ορθώσετε κι εσείς, παρόμοια φωνή απελευθερωτικής διδασκαλίας, σαν τον καθηγητή Λιαντίνη, αν όχι τώρα που το έθνος αφανίζεται;    
Μ. Καλόπουλος

«Κατοχική βουλή» καταγγέλλει η Σοφία Σακοράφα... Ευγε στη Σοφια !



«Στην ελληνική βουλή που μίλησαν οι Στρος Καν και Όλι Ρεν δεν μπορεί να μιλήσει Έλληνας βουλευτής. Στο ελληνικό κοινοβούλιο που ο αλαζόνας επικεφαλής του ΔΝΤ και ο Ευρωπαίος Επίτροπος ανέπτυξαν το σκεπτικό τους, εκδηλώνοντας ψυχρά και απροκάλυπτα τον αποικιακό ρόλο που διαδραματίζουν, δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα οι εκλεγμένοι Έλληνες βουλευτές. Πλέον στο...

Ήρθε η σειρά της Ισπανίας...



Την υποβαθμίζει η Moody's...
Φωτιά στην Ευρωζώνη. Μετά την Ελλάδα και την Ιρλανδία, μια χώρα με πολλαπλάσια οικονομικά μεγέθη, η Ισπανία στο...

Αν ακομα ισχυει το Συνταγμα της Ελλαδας....εχουμε δικαιωμα !

Γ.Δουμας, ποινικολογος...Οχι στα διοδια !

Η Αλβανία γίνεται… Ντουμπάι! Και η Ελλάδα... Ουγκάντα!

Τα πετρέλαια σε Βορρά και Νότο αξιοποιούνται με διαδικασίες εξπρές
Σε ένα δεύτερο… Ντουμπάι μετατρέπεται σιγά – σιγά η Αλβανία, καθώς όλο και πιο πολλές πετρελαϊκές εταιρίες, κυρίως Αμερικάνικες και Καναδικές, δραστηριοποιούνται, για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που υπάρχουν, ακόμη και κοντά στα σύνορα με την...

για να μην ξεχνιομαστε...ενω μειωνουν ασταματητα μισθους και συνταξεις πεινας!!!

Οι Ρώσοι αναλάμβαναν να μας βγάλουν μέχρι και τα πετρέλαια του Αιγαίου!!!...και οχι μονο !


Τον περασμένο Φλεβάρη ρεπορτάζ (εφημερίδα Ποντίκι) που ουδέποτε διαψεύστηκε είχε αποκαλύψει ότι η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε εγγράφως από τη Ρωσία για την ύπαρξη εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου. Η εν λόγω πληροφορία περιγράφει την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια της Μόσχας να διατηρήσει τη δυναμική μιας ελληνορωσικής στρατηγικής σχέσης, την οποία ωστόσο δεν εκτίμησε ως ωφέλιμη για τη χώρα η ελληνική κυβέρνηση. Ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε τη «σιγουριά» της αμερικανικής αγκάλης, φροντίζοντας να οδηγήσει γρήγορα τη χώρα στην…

552 Έλληνες χάκερς στο πλευρό του Ασάνζ!



Εκατοντάδες είναι οι Έλληνες χάκερς που δίνουν τη δική τους μάχη και τάσσονται στο πλευρό του ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ μετέχοντας με το δικό τους τρόπο στον "πρώτο παγκόσμιο κυβερνοπόλεμο" που έχει ξεσπάσει.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κατεβάσει στους υπολογιστές τους το πρόγραμμα με το οποίο πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις στις πολυεθνικές εταιρείες που διέκοψαν τη συνεργασία τους µε το WikiLeaks, αλλά και στη σουηδική κυβέρνηση και την εισαγγελία που εξέδωσε το ένταλµα κατά του ιδρυτή της οργάνωσης.

Η εµπλοκή των Ελλήνων ...

Ταντρικός οργασμός. . . !


Η Ερωτική Τάντρα είναι μια ερωτική τεχνική που συνδέει το νου με το σώμα.Φτάνοντας στη βίωση αυτού του οργασμού ή γυναίκα που έχει διαλέξει αυτόν τον τρόπο έρωτα πιθανόν να ζήσει αυτό που θα λέγαμε «εναλλακτική κατάσταση συνείδησης», συνηθισμένη σε ζευγάρια που εξασκούν τον Μαγικό Ερωτισμό. Για να φτάσετε σε αυτόν τον ανεπανάληπτο οργασμό θα αρχίσετε ...

Ο Πλατωνικός Έρωτας στην Αρχαιότητα

platonikos erotasΟ περίφημος πλατωνικός έρωτας προέκυψε από τη θεωρία του Πλάτωνα περί έρωτος.  Πριν αναλύσουμε τον πλατωνικό έρωτα σαν στοιχείο της καθημερινότητας μας, ας δούμε τι ήταν ο έρωτας κατά τον Πλάτωνα, καθώς έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με αυτό που θεωρούμε εμείς σήμερα πλατωνικό έρωτα.
Εξάλλου ο έρωτας στην Αρχαία Ελλάδα είχε υπάρξει αντικείμενο φιλοσοφικών αναζητήσεων και μεγάλης αντίθεσης ανάμεσα σε φιλοσόφους της εποχής, όπως ο Πλάτων ή ο Αριστοτέλης που αντιμετώπισαν τον έρωτα και από μια μη πρακτική πλευρά!
Ο Πλάτωνας, δέχεται τον έρωτα ...

Ο ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα !



Αποδοκίμασαν Κυβέρνηση, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ, την επίθεση κατά Χατζηδάκη...


Από την Κυβέρνηση ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γιαννουλάνος, αποδοκίμασε την επίθεση εναντίον του Βουλευτή της Ν.Δ. Από το ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής από το ΣΥΡΙΖΑ ο... Μιχάλης Κριτσωτάκης και από το ΛΑΟΣ ο Βαΐτσης Αποστολάκης.
Ο Κωστής Χατζηδάκης έφυγε από τον τόπο της επίθεσης με αίματα στο κεφάλι.

Το οτι ο ελληνικος λαος ειναι με απανωτα εγκεφαλικα , φυσικα δεν απασχολει κανεναν απο τους "Ελληνες¨βολευταδες. Κριμα  στον τιτλο που εχετε ...αντιπροσωποι του λαου!

15 Δεκ 2010

κι ενω η Ελλαδα καιγεται , ο Σαλπι εβαλε φωτια στην Κροατια...!

Ευγε στα ιστολογια....ντροπη στους ταχα απεργους παπαγαλους!

Επίκαιρο σχόλιο.

Οφείλω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φίλους ιστολόγους που κράτησαν σήμερα ενημερωμένο τον Ελληνικό λαό για τα όσα συνέβησαν. Ο ρόλος των πουλημένων δημοσιογράφων και του συνδικαλΗστρικού τους οργάνου επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά. Αύριο φίλοι αναγνώστες ας μη διαβάσουμε καμία εφημερίδα, ας μη δούμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι, ας μην ακούσουμε κανένα ραδιοσταθμό. Η τιμωρία των ΜΜΕ είναι στα χέρια μας. Διαβάστε και ενημερωθείτε απ' τα ιστολόγια, τα μόνα που ακούραστα προσπαθούν να ενημερώσουν τους πολίτες και να κριτικάρουν τα κακώς κείμενα στη χώρα.
Κλεισθένης..
πηγη

ΡΟΧΑΛΗΤΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ?


Το ροχαλητό, αυτή η ενοχλητική και θορυβώδης συνήθεια, ενδέχεται να μην είναι απλώς μια ανώδυνη και προσωρινή απόφραξη της αναπνοής, αλλά ένδειξη μιας επικίνδυνης παθολογικής κατάστασης η οποία χρήζει άμεσης θεραπείας. Οι οκτώ αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης του ροχαλητού, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες και ωτορινολαρυγγολόγους είναι οι εξής:


1. Προσέξτε το βάρος σας: Η παχυσαρκία αποτελεί ίσως την κυριότερη αιτία εμφάνισης του ροχαλητού, αφού τα άτομα με...

σοβαρες ταραχες και στη Ρωμη. . .


Οι εκτεταμένες χθεσινές ταραχές στην Ρώμη είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 50 αστυνομικών, και 40 διαδηλωτών. Οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα, αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων, και έπαιξαν πετροπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις, επιδεικνύοντας την αγανάκτηση μεγάλου μέρους του ιταλικού κοινού για τη γεμάτη σκάνδαλα διακυβέρνηση του Berlusconi, αλλά και για το αβέβαιο μέλλον της ιταλικής οικονομίας. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών, στα οποία οι διαδηλωτές αντέδρασαν με ρίψεις  πυροτεχνημάτων, προκαλώντας χάος στην ιταλική πρωτεύουσα.

πηγη

Βιντεο με τον ξυλοδαρμο του Χατζηδακη και οχι μονο...

Ανώνυμος δημοσιογράφος καταγγέλλει ανώνυμους ιστολόγους!

Πληθαίνουν οι επιθέσεις εναντίον των ελεύθερων bloggers, με συντονισμένες προσπάθειες του έντυπου τύπου και της εξουσίας με σκοπό τη φίμωση των ιστολογίων, τον περιορισμό του δικαιώματος έκφρασης και επικοινωνίας, που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την πληροφόρηση της κοινής γνώμης, τον έλεγχο της κρατικής εξουσίας και το θεμέλιο κάθε δημοκρατικής κοινωνίας.

Μετά τις απειλές του κυρίου Πάγκαλου για την προσφυγή του...

Ο δημόσιος τομέας στην χώρα μας.


Πρότυπα συμπεριφοράς, βασισμένα στην παράδοση.
Ο Αμερικανός ψυχολόγος Harry Harlow, προέβη σε ένα πείραμα σε μαϊμούδες, με σκοπό να μελετήσει την κοινωνική τους συμπεριφορά. Εκλεισε πέντε πιθήκους σε ένα μεγάλο κλουβί, στην οροφή του οποίου κρέμονταν μια μπανάνα. Ακριβώς κάτω από την μπανάνα τοποθέτησε μια σκάλα, έτσι ώστε οι μαϊμούδες να μπορούν ν’ ανεβούν και να την πάρουν. Όταν μία επιχειρούσε να ανεβεί την σκάλα για να πιάσει την μπανάνα, τότε όλοι οι μαϊμούδες καταβρέχονταν με παγωμένο νερό. Όταν σταματούσε το κατάβρεγμα με το παγωμένο νερό, οι μαϊμούδες επιχειρούσαν και πάλι ν’ ανεβούν την...

Ξαναβρήκε "επαγγελματική" στέγη ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, στην αγκαλιά της Ντόρας...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΣΤΕ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ !




Υπέκυψε στη γοητεία της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ανέλαβε πρόεδρος του "Φόρουμ για την Ελλάδα" της Ντόρας.
Δεν θυμόμαστε ποιά αλλαγή πολιτικού φορέα ήταν αυτή για τον πολιτικό (έκτη; έβδομη;), πάντως ο ίδιος δηλώνει ενοχλημένος από το γενικό "γιούχα" που άκουσε και σημειώνει στο μπλογκ του:
"Επειδή τόλμησα να σημειώσω την ικανοποίησή μου για τις πολιτικές θέσεις της...

Εχει γεμισει ο τοπος σκ@ατα. . .