# #

8 Απρ 2017

Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλoς μας.

Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη είδηση


Αποτέλεσμα εικόνας για ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλoς μας.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, σας έχω μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη είδηση.

Θα ξεκινήσω από την δυσάρεστη είδηση.
Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, αν δεν είστε εντελώς γκάου, πάμε για Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δεν πάει άλλο, το βλέπετε.
Έχουν όλοι τα νεύρα τους.

Οι πολιτικοί των ισχυρών χωρών έχουν τα νεύρα τους, οι οικονομικές ελίτ έχουν τα νεύρα τους, οι αγορές έχουν τα νεύρα τους, οπότε είναι θέμα χρόνου να την κάνει κάποιος την μ@λακία και να γίνει ο πλανήτης Κούγκι.

Ήδη, υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος,

7 Απρ 2017

Χώρες που έχουν βομβαρδίσει οι ΗΠΑ (για ειρήνη, δικαιοσύνη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) από το 1950

Αποτέλεσμα εικόνας για Χώρες που έχουν βομβαρδίσει οι ΗΠΑ (για ειρήνη, δικαιοσύνη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) από το 1950
Κορέα και Κίνα 1950-53
Γουατεμάλα 1954
Ινδονησία 1958
Κούβα 1959-1961
Γουατεμάλα 1960 
Κονγκό 1964....

Ο Ασαντ «ρίχνει χημικά», ο Σαντάμ «είχε χημικά», "Ο Καντάφι έκρυβε χημικά"



Αιφνιδιαστικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον αεροπορικής βάσης των κυβερνητικών δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, σε μία κίνηση που απειλεί να βάλει «φωτιά στην πυριτιδαποθήκη» της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσημη δικαιολογία των ΗΠΑ ήταν η «επίθεση με χημικά όπλα» την..

Οι δυστυχείς Μενουμευρώπηδες...

Πρόωρες εκλογές....




Οι πρόωρες εκλογές –τις προκηρύσσει η κυβέρνηση σήμερα και σε ένα μήνα το πόπολο πάει στις κάλπες για να ψηφίσει– είναι η μόνη λύση εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα.


Αν ο Τσίπρας συμφωνήσει ξανά σε νέα μέτρα, σε νέες περικοπές και σε νέους δυσθεώρητους φανταστικούς δημοσιονομικούς στόχους για τα επόμενα χρόνια, οι Έλληνες θα συνεχίσουν να ζουν στον παρακμιακό ωχαδερφισμό τους, παρακολουθώντας ως κρετίνοι το ένα Survivor μετά το άλλο και θα ξυπνήσουν απότομα μετά τις προγραμματισμένες για τα τέλη του 2018 ή τις αρχές του 2019 εκλογές, εκλιπαρώντας τους Γερμαναράδες για ένα ακόμα μνημόνιο το οποίο εκείνοι δεν θα..

6 Απρ 2017

Θα γίνουμε Βενεζουέλα...

Φωτογραφία του χρήστη Jo Di.

Το ΚΚΕ ολοκλήρωσε τις …διαδικασίες της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ενσωμάτωσής του στην πλανητική εξουσία… !!!


Η γραφειοκρατία του ΚΚΕ εγκατέλειψε πλέον και τα λεκτικά προσχήματα: Ευθυγραμμίστηκε πλήρως και λεκτικά (πρακτικά ήταν πάντα το δεκανίκι του καπιταλιστικού καθεστώτος) με τον ευρω-χουντισμό του 4ου Ράιχ… 

Η διαλεκτική αυτής της προσαρμογής στη νέα αποικιοκρατία της ΕΕ και του ευρώ (και σε λεκτικό επίπεδο) ξεκινά από την καταγγελία της ΕΕ, ως αντιδραστικό ιμπεριαλιστικό μόρφωμα και την ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΟΔΟΥ από αυτήν, περνάει στην ταχυδακτυλουργία των «ίσων αποστάσεων», δηλαδή στο «τι ευρώ, τι δραχμή»,
 

και καταλήγει στην ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ με τους υστερικούς του ευρώ και μάλιστα με τα ίδια αφοριστικά, αυθαίρετα, καταστροφολογικά και τρομοκρατικά κλισέ των υστερικών προπαγανδιστών του 4ου Ράιχ: 

«Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας,

Οι καρνάβαλοι της Ελληνικής Δημοσιογραφίας...


«Απίστευτη» και κλασσικά γελοία προπαγάνδα κατά του Άσαντ από τους πράκτορες της πληρωμένης δημοσιογραφίας. Μας δείχνουν φωτογραφίες του ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ Akram Ojjeh (Juior) γιου ενός εμπόρου όπλων που πλουτίζει πουλώντας όπλα από τη Γαλλία στους Σαουδάραβες. 

Η μόνη σύνδεση του εικονιζόμενου με τη Συρία είναι ότι η μάνα του είναι κόρη ενός...

Τα μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο

Φωτογραφία του χρήστη Jo Di.

...

Στην «Ελλάδα» της Γερμανίας δεν αυτοκτονούν


Εκείνο που πέτυχαν πάνω απ' όλα οι «κυβερνώντες» την Ελλάδα, είναι να της προσδίδουν τίτλους αναξιοπιστίας, αποτυχίας και απατεώνα, διεθνώς. 

Συνώνυμο της φτώχειας και όχι μόνο, όποιος θέλει να συγκρίνει μια άσχημη κατάσταση στον πλανήτη, την ονομάζει Ελλάδα. 

Τελευταίο παράδειγμα η γερμανική εφημερίδα Bild η οποία για κάποιον λόγο έκανε μια έρευνα για το υπερχρεωμένο γερμανικό κρατίδιο της ..

Το Πόπολο....

5 Απρ 2017

Έως και διπλάσια τα διόδια στους νέους αυτοκινητόδρομους



Η λειτουργία των νέων μεγάλων οδικών αρτηριών φέρνει σημαντικές αυξήσεις στα διόδια, που συναγωνίζονται το κόστος του καυσίμου.

Για τη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα, το κόστος διοδίων μέχρι σήμερα είναι 8,30€, σύντομα θα αυξηθεί στα 11,5€. 

Για τη διαδρομή Αθήνα  - Ιωάννινα το κόστος μέχρι σήμερα...

Μισή δόση στις οικογένειες, ολόκληρος μισθός στους βουλευτές...

Ασύλληπτο: Έως και 22 δικαιολογητικά απαιτούνται για μεταβίβαση ακινήτου...Χειροτερεύει η γραφειοκρατία ΚΑΙ επί ΣΥΡΙΖΑ


Την επαναφορά της βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, του μοναδικού εγγράφου που είχε καταργηθεί το 2014 στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της γραφειοκρατίας,

Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή. Φέτος!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή. Φέτος!

Όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε ένας ενιαίος σχεδιασμός για την Ειδική Αγωγή που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών. Έτσι τις ανάγκες των μαθητών για Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση τις κάλυπταν μόνιμοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί που μετεκπαιδεύτηκαν στο διδασκαλείο, εκπαιδευτικοί που έκαναν μεταπτυχιακές σπουδές, απόφοιτοι των Παιδαγωγικών Τμημάτων Ειδικής Αγωγής των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Μακεδονίας που για πολλά χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν τους είχαν δώσει ούτε επαγγελματικό δικαίωμα για μόνιμο διορισμό, αλλά και εκπαιδευτικοί με πιστοποιήσεις και σεμινάρια. 

Το παράδοξο είναι ότι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως αναπληρωτές με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή είτε με το βασικό πτυχίο είτε με μεταπτυχιακό ενώ κάλυπταν για χρόνια πάγιες και διαρκείς ανάγκες δεν είχαν ..

Κατερίνη....Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος.

Σχετική εικόνα
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τυγχάνει ένας εκ των αρχιτεκτόνων της αποβιομηχάνισης της χώρας μας, με βαρύ παρελθόν σε κυβερνητικά πόστα, ακόμη και επί πρωθυπουργίας Σημίτη και, πιο συγκεκριμένα, κατά την περίοδο που η χώρα εισήλθε με παραποιημένα στοιχεία στην ζώνη του Ευρώ. 

Μάλιστα κατά την συγκεκριμένη κυβερνητική του θητεία τέθηκαν οι βάσεις για την μετατροπή της ελληνικής οικονομίας από μία παραγωγική οικονομία σε μία οικονομία που στηρίζεται στις εισαγωγές και στην παροχή φθηνών υπηρεσιών.
Ο ρόλος όμως του...

3 Απρ 2017

Τσίπρας vs Παπανδρέου Βρείτε τις διαφορές

Σχετική εικόνα


Bιντεάκι....

Αλήθεια ακούσατε τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ να ασχολούνται με τις εκλογές στη Σερβία;

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠτΔ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Στην πρώην κομμουνιστική γειτονική μας Σερβία, γίνονται σήμερα εκλογές για ΠτΔ. Οι υποψήφιοι είναι 11, μεταξύ αυτών και ένας φοιτητής.

Στη δική μας τη χρεοκοπημένη μεταπολιτευτική «δημοκρατία»
ο ΠτΔ βγαίνει από τα «μαγειρεία» της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας και μας κοστίζει ένα σωρό χρήματα χωρίς να έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα. Ο δε λαός απλά κοιτάζει, σιωπά και πληρώνει αδρά.

Στην πρόσφατη μάλιστα πρόταση του «προοδευτικού» ΣΥΡΙΖΑ,

Βιντεάκι ...Χαρωπό



Δείτε το βίντεο....

2 Απρ 2017

Μικρά κόμματα....ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι δεν είσθε αβανταδόροι του συστήματος


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - 
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Τελευταία παρατηρείται μία έξαρση δημιουργίας νέων κομμάτων τα οποία ευαγγελίζονται αντιμνημόνια, αντιστάσεις, ανατάσεις ,δραχμή εντός ΕΕ, δραχμή εκτός ΕΕ, ευρώ και ξερό ψωμί,κλπ,κλπ,κλπ.

Αν γίνει μια αναδρομή μαζί μ' ένα φρεσκάρισμα της μνήμης θ' ανασύρουμε (μαζί με τα δημιουργούμενα τώρα) ίσως κανά δυο δεκάδες κόμματα που μάχονται τα μνημόνια. εκτός από τα πάμπολλα κινήματα ίδιου σκοπού.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα κόμματα ή κομματίδια των:
Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Καζάκη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κατσανέβα, Αλαβάνου, Μακρή, Mαριά και τόσα άλλα που θέλουν να λέγονται αντημνημονιακά.

Οι προθέσεις όλων αυτών (κομμάτων και κινημάτων) τίθενται υπό αμφισβήτηση από το λαό και γι αυτό δεν τα ακολουθεί (έχοντας ένα ικανό μερίδιο δίκιου) αφού όλα πρεσβεύουν αντιμνημονιακές πολιτικές αλλά το ...