# #

9 Δεκ 2014

ΕΡΜΗΣ Λεπτοκαρυάς...Σας προσκαλουμε σε συνάντηση...

                                                                 Πρόσκληση


Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τις ανάγκες του συλλόγου

σας προσκαλούμε σε συνάντηση για ...

8 Δεκ 2014

Ο υπόγειος κόσμος της Βροντούς



    Η περιοχή της Παλαιάς Βροντούς παρουσιάζει έντονο σπηλαιολογικό ενδιαφέρον, αφού φιλοξενεί μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα βάραθρα και οριζόντια σπήλαια του ..

    Μπορώ να καταλάβω τους εντελώς δεξιούς και τους απλά σκατόψυχους...

    Παριστάνοντας τους αναρχικούς


    Μπορώ να καταλάβω τους εντελώς δεξιούς και τους απλά σκατόψυχους, αυτούς δηλαδή που είτε θέλουν να πεθάνει ο Ρωμανός, είτε δεν θα τους πειράξει αν πεθάνει, είτε θα τους πειράξει μεν αλλά έχουν αποφασίσει πως ιεραρχούνται άλλα αγαθά πάνω από τη ζωή του, είτε τους πειράξει - δεν τους πειράξει θα σπεύσουν να αποδώσουν το θάνατό του σε οποιονδήποτε άλλον εκτός...

    Νεαρή φοιτήτρια δέρνει ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ!!!!!!!!!!!!



    Τι άλλο θα δούμε; 

    Νεαρή φοιτήτρια δέρνει ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ! 

    Τι περιμένουν οι...

    Δεινή ήττα των Τούρκων στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας.

    Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΒΡΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!...ασε το Νταβούντογλου να λέει.....

    Η αποφασιστική στάση της Αιγύπτου κι άλλων αραβικών και αφρικανικών χωρών να μην κάνουν αποδεκτή αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου» που επιθυμούσε η Τουρκία στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC), είχε σαν αποτέλεσμα η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών που συνεδρίαζε μέχρι χθες στη Νέα Υόρκη να ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί ψήφισμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως δεν θυμούνται εδώ και αρκετά χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στον οργανισμό αυτό, με 56 κράτη μέλη, από την Αφρική και την Ασία.
    Η πρωτοφανής αυτη εξελιξη οφείλεται αποκλειστικά στην αποφασιστικότητα του απελευθερωτή της Αιγύπτου,Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, που κατέστησε σαφές σε ολα τα επίπεδα πως υπάρχει μονο μια Κύπρος με ...

    Κωφίδης για τον Ρωμανό: Νιώθω πολύ μικρός απέναντι σε αυτό το παιδί

    2476d9173b48bd76a975147b7ada4b8d_XL
    Για τον Νίκο Ρωμανό μίλησε ο παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου Σάββας Κωφίδης.
    Ο παλαιός παίκτης του Ηρακλή και του Ολυμπιακού και μέλος της πρωτοβουλίας «Hasta La Victoria Siempre» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» για την απεργία πείνας του Ρωμανού και τη στάση της κυβέρνησης .
    Αναλυτικά όσα είπε:
    «Η αλήθεια είναι πως απέναντι σε αυτό το παιδί νιώθω πολύ μικρός. Απέναντι σε αυτό το παιδί που αγωνίζεται για τις ιδέες του και το δικαίωμά του για μόρφωση, νιώθω πολύ αδύναμος, πολύ μικρός καθώς δεν μπορώ ούτε να..

    Ακούς μόνο για μάχες κουκουλοφόρων με κουκουλοφόρους κι απορείς.....



    Βγάλανε κάλους τα πόδια σου χτες. 

    Από το μεσημέρι στους δρόμους, του δρομογράφου τα καλά κι εσύ ζήλεψες… 

    Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος στους δρόμους, ονειρεύεσαι. 

    Η Βασιλίσσης Σοφίας κλειστή κατά μήκος της, με τις τρεις κλούβες των ΜΑΤ να αφήνουν μόνον έναν στενό διάδρομο για τους ελάχιστους περαστικούς. 

    Έχουν απαγορευθεί οι συναθροίσεις. 

    Οι αστυνομικοί, χαλαροί παίρνουν ήλιο κι  αυτοί. Νέοι, ίσως όχι μεγαλύτεροι από τον απεργό πείνας -κοινές φάτσες της διπλανής πόρτας, σου θυμίζουν άγημα φαντάρων πριν τη σύνταξη για την διατεταγμένη παρέλαση. 

    Φτάνεις στο Σύνταγμα. Μόνο οι Σύριοι πρόσφυγες είναι εκεί, παρατημένοι ικέτες ενός κράτους παρία. Ικέτες ενός κράτους που δε διαπραγματεύεται με τρομοκράτες απεργούς πείνας. Ικέτες ενός κράτους που διαπραγματεύεται μόνο με τους τρομοκράτες επικυρίαρχους δανειστές –

    ΖΑΧΑΡΟΥΠΟΛΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2014 (Βίντεο)



    Ο Πάνος Σκουρλέτης στο Λιτόχωρο



    Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – 

    Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα του Δ.Σ.


    ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Ανοίγει τις πύλες του στις 13 Δεκεμβρίου το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»


    Οι πολίτες τα κατάφεραν! 
    Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» που διοργανώνεται από..

    " άσμα ασμάτων "...Ο έρωτας χωρίς την τροχοπέδη της θρησκοληψίας


    Όταν άκουσα για πρώτη φορά το "Άσμα Ασμάτων" σε μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου και στίχους που αποδίδονται στο Σολομώντα, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Δεν ήταν τόσο η αισθησιακή φωνή της Ειρήνης Παππά, αλλά οι ίδιοι οι στίχοι που υμνούσαν τον έρωτα, χωρίς τα σημερινά ταμπού, χωρίς τις τροχοπέδες που κάποιοι προσπαθούσαν -και προσπαθούν ακόμη- να φορέσουν σε όσους  βιώνουν και εκδηλώνουν, όπως αυτοί επιλέγουν, τα αισθήματά τους...

    7 Δεκ 2014

    Ο δάσκαλος Ρωμανού στις Φυλακές Αυλώνα προτείνει κι αποστομώνει: "Θα τον συνοδεύω στο πανεπιστήμιο"

    O δάσκαλος του Νίκου Ρωμανού και διευθυντής του Σχολείου των Φυλακών Αυλώνα, Πέτρος Δαμιανός προτείνει να τον συνοδεύει ο ίδιος στα πανεπιστημιακά του μαθήματα, υποσχόμενος την επιστροφή του πρώην μαθητή του στην κοινωνία.
    Διαβάστε όλη την επιστολή του:
    «Ο Νίκος ήταν μαθητής μου στο...

    Ο Σταύρακας ξέρει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους και για να τους κλέψει την ψήφο πρέπει να δείχνει ηλίθιος



    Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε βόλτες με ένα τρίκυκλο ποδήλατο το οποίο κουβαλούσε πίσω του ένα stand που διαφήμιζε την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.  
    Θα μπορούσε βέβαια να διαφημίζει και μια παράσταση, μια κωμωδία, το γνωστό θεατρικό του Μίνο Μπελέι «Παγωτό μεσ' το χειμώνα» ή να ψάχνει του Κίτσου..

    "Πυρηνική βόμβα" - χαριστική βολή στην κυβέρνηση! ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    H Realnews αποκαλύπτει το email-απάντηση της Τρόικας και ανατινάζει την κυβέρνηση Σαμαρά.
    Πρόκειται στην κυριολεξία για τις απαιτήσεις της Τρόικας που σακατεύουν την ζωή σου.

    Αναρωτιέται κανείς εάν μετά από αυτό το δημοσίευμα θα τολμήσουν 180 βουλευτές να ψηφίσουν το μακελειό-μιλάμε για τον αφανισμό του ελληνικού λαού.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News οι 17 αξιώσεις της τρόικα αφορούν στις προβλέψεις της πως το "δημοσιονομικό κενό για το 2015 εκτιμάται στα 2,425 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 1,773 δισ. ευρώ αφορά στον Προϋπολογισμό και τα 652 εκατομμύρια ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα".
    Διαβάζοντας κανείς το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναρωτιέται τι αποτέλεσμα είχαν οι τόνοι αίματος του ελληνικού λαού που έχουν χυθεί όλα αυτά τα χρόνια.
    Αναρωτιέται εάν υπάρχει συνείδηση για τις χιλιάδες ανθρώπινες ζωές των συμπολιτών μας που χάθηκαν. Η Οκονομία της Ελλάδας βρίσκεται σε χειρότερη θέση από εκείνη του..

    Ερωτική εξομολόγηση 3 εκατ. ευρώ της Σοφίας Βούλτεψη στην Ελενα Κουντουρά!


    Εκεί όπου απέτυχε ο δανδής εραστής του ονείρου Δημήτρης Σταμάτης ανέλαβαν δράση τα καυτά κορίτσια της ΝΔ και για την ακρίβεια η Σοφία Βούλτεψη και η Ζέτα Μακρή, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.
    Ηταν Τρίτη, 2 το μεσημέρι, στο T.G.I Fridays στο Κολωνάκι όταν η Ελενα έπεφτε για μια ακόμη φορά-εντελώς τυχαία- πάνω σε γαλάζιους βουλευτές.
    Αυτή τη φορά όμως ο...

    Οι "αναρχικοί" ασφαλίτες στην Πατησίων... πριν αναλάβουν "δράση"...



    Μια εικόνα....

    Το είπε ....Και το κανε ο Αντώνης !!!


    Οι Δολοφόνοι παιδιών συνεχίζουν το έργο τους...Οι μεταλλαγμένοι του Διαδικτύου εύχονται τον θάνατο του Ρωμανού

    ..

    Έχε το νου σου στο παιδί...

    Έχει γεμίσει η χώρα με βρυκόλακες....


     H μάνα έπεσε έντρομη  πάνω στο καρότσι, για να προστατεύσει το μωρό της. 
    Σε απόσταση αναπνοής, οι ασπίδες των ΜΑΤ. 
    Ετοιμες να...

    Τι δεν καταλάβατε???


    "Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω τον Νίκο Ρωμανό"

    «Δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος, μόνο ο δρόμος»


    Ο αδερφός του Παύλου Φύσσα βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνάντησε για λίγα λεπτά τον Νίκο Ρωμανό. Μετά τη συνάντησή τους, δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στην σελίδα της πρωτοβουλίας «Δεν ξεχνάμε» στο facebook. Ακολουθεί το κείμενο του.
    «Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω τον Νίκο. Με το που έμπαινες στο νοσοκομείο καταλάβαινες κατευθείαν γιατί η Αθήνα έχει γίνει φρούριο εδώ και μέρες και βρωμάει πόλεμο. Αφού ξεγλίστρησα από τους μπάτσους (και αυτούς με τα μπλε και αυτούς με τα άσπρα) έφτασα στην υποδοχή όπου ρώτησα που τον έχουν. Ύστερα από την προσπάθεια της προισταμένης να μην πάω γιατί δεν θα με άφηναν και την λανθασμένη οδηγία για το που είναι το δωμάτιο (με έστειλε σε άλλο κτίριο) ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ είδα τον ...

    Κείμενο των εκπαιδευτικών που τιμούν την ιδιότητά και τον ρόλο τους.

    Όταν η Τυραννία είναι Νόμος, η εξέγερση γίνεται ΚΑΘΗΚΟΝ


    romanosporeia
    Ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση Νίκου Ρωμανού αποφάσισε να πάρει η Ε’ ΕΛΜΕ, δημοσιεύοντας κείμενο με το οποίο καλεί τους μαθητές να δείξουν αλληλεγγύη και να σταθούν στο πλάι του αγωνιζόμενου Νίκου Ρωμανού. Αναδημοσιεύω το κείμενο των εκπαιδευτικών που τιμούν την ιδιότητά και τον ρόλο τους.
    «Στις 6 Δεκέμβρη του 2008 ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος ξεψύχησε από σφαίρες αστυνομικού στην αγκαλιά του παιδικού του φίλου Νίκου. Ο έφηβος Νίκος, ο Νίκος Ρωμανός, διάλεξε ένα δικό του προσωπικό τρόπο να ..

    Κύριε ΜΑΤατζή μήπως βάζεις μπουκάλι μολότοφ στο σακίδιο; (αυτό κι άλλα βίντεο από τη συνεργασία κουκουλοφόρων-ΜΑΤ)

    MAT

    Μήπως ο "κύριος ΜΑΤατζής" τοποθετεί βόμβα μολότοφ στο σακίδιο, όπως φαίνεται στο βίντεο που παίχτηκε στο MEGA, χωρίς βεβαίως τέτοιο σχολιασμό;

    Δείτε κι άλλα βίντεο από μια βραδιά που "έλαμψε" πάλι η συνεργασία "κουκουλοφόρων" ασφαλιτών με πολιτικά και ΜΑΤ...

    Βίντεο του Reuters: Ξύλο σε άνδρα με χειροπέδες από ΜΑΤάτζή. Διαδωστε το αίσχος!



    Ένας άνδρας των ΜΑΤ ακούγεται να κατηγορεί ένα συλληφθέντα και με χειροπέδες διαδηλωτή ότι χρησιμοποίησε μολότοφ, με έναν συνάδελφο του να αντιδρά ξυλοκοπώντας τον ανήμπορο να αντιδράσει άντρα.

    Απόσπασμα, από βίντεο του Reuters, που σε αντίθεση με τα ελληνικά κανάλια, δείχνει στον κόσμο την...

    Παρτούζα !!!!!!!!!


    Για μαλάκα ψάχνετε;



    Αλιεύσαμε από το facebook την παρακάτω εικόνα. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι πραγματική η αγγελία. Η συγκεκριμένη αντίληψη όμως υπάρχει. Τη γνωρίζουμε μέσω πλήθους παραδειγμάτων. 
    Τη δημοσιεύουμε, λοιπόν, για την πιο "πληρωμένη" απάντηση που έχουμε δει σε τέτοιες...

    «Είδα ένστολο να βάζει φωτιά σε κάδο»

    Σε διακεκαυμένη ζώνη έχουν μετατραπεί τα Εξάρχεια, γεμάτα με διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και πολλούς άντρες της Ασφάλειας με πολιτικά,  σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
    Η βουλευτής ...

    Δωράκι της τρόικας στον Αντώνη....

    1a
    από τον Ασημώνη

    Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν πονάει καθόλου ο ...

    Πως γίνεται αυτό πατριώτες ?



    Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ...