# #

24 Δεκ 2017

Πλειστηριασμοί ακινήτων εν μέσω εορτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 27/12/2017)

Με 18 πλειστηριασμούς  ακινήτων (εκ των οποίων οι 10 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 5 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 5 σε επαγγελματικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται παρά την εορταστική περίοδο και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. 

Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 3 πλειστηριασμοί (εκτός των ηλεκτρονικών) ακινήτων στην Αθήνα(εκτός των ηλεκτρονικών) στα..

Χριστούγεννα ή Ηλιούγεννα..;;;


   Θα αναφερθούμε σήμερα στις γιορτές που πέρασαν ... Όπως όλοι ξέρετε για τους Αρχαίους Έλληνες δεν υπήρχαν Χριστούγεννα αλλά Ηλιούγεννα... Ετυμολογικά αν το πάρουμε Ηλιούγεννα σημαίνει η γέννηση του Ήλιου .... Πως όμως την γιόρταζαν αυτή τη γιορτή ?





Ιστορική αναδρόμηση 


    Οι Έλληνες είχαν ταυτίσει την γιορτή αυτή με τον φωτοφόρο Απόλλωνα ο οποίος απεικονιζόταν πάνω σε ιπτάμενο άρμα να μοιράζει φως του Ήλιου.
    Το χειμερινό Ηλιοστάσιο 22-25 Δεκεμβρίου ήταν η αρχή του χειμώνα, ο Ήλιος αυξάνει την μέρα έως ότου εξισωθεί με τη νύχτα ,κατά την Ιση-μερία τον Μάρτιο .
 Οι Έλληνες αναπαραστούσαν αυτή τη διαδικασία με την..

Η Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς.....

Φωτογραφία του χρήστη "Πνευματικη Κινηση Λεπτοκαρυας".