# #

13 Ιαν 2023

Κάτοικοι του Δήμου Δίου Ολύμπου: "Η δημοτική αρχή, ως φαίνεται, από την αρχή της θητείας της το 2019, δεν ασχολείται σοβαρά με κάποια από τα προβλήματα του τόπου αλλά με τις εκλογές του 2023."

 


Παρατημένα προβλήματα σε δρόμους του Δ.Δίου-Ολύμπου. Αυτές τις εικόνες αντίκρισαν επισκέπτες των εορτών.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 

Μια ενδιαφέρουσα επιστολή κατοίκων του Δήμο Δίου Ολύμπου δημοσιεύουμε σήμερα. Σύμφωνα με την επιστολή διαμαρτυρίας, η υπόθεση αφορά παρατημένα προβλήματα, εδώ και πολύ καιρό. 

Οι συντάκτες της επιστολής θέλοντας να εξηγήσουν το γιατί η Δημοτική Αρχή έχει παρατήσει κάποια προβλήματα του Δήμου Δίου Ολύμπου, υποστηρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή, εδώ και τρεισήμισι χρόνια ασχολείται μόνο με τις επόμενες εκλογές.

Την επιστολή την...

10 Ιαν 2023

Δημοπρασία πεπαλαιωμένου εξοπλισμού της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. προκηρύσσει ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ, ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ), σύμφωνα με το Π.Δ. 270/1981 (ΦΕΚ 77 Α/ 1981) για την εκποίηση εξοπλισμού της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή στις 17 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Τρίτη, στα γραφεία της εταιρείας στο Βιο .Πα. Λιτόχωρου και ώρα έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 11:00 π.μ.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία ή καταστεί άγονος ο διαγωνισμός , τότε αυτή θα επαναληφθεί την 24/01/2023, ημέρα Τρίτη, την ιδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα, Ο.Τ.Α., Νομικά πρόσωπα Ο.Τ.Α. και συνεταιρισμοί φυσικών η νομικών προσώπων.

Υποχρεωτική είναι η ...