# #

22 Ιουν 2013

Καθαρισμός των πνευμόνων με λάδι μέντας

Το έλαιο μέντας είναι ένα ευέλικτο αρωματικό έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως για διάφορες παθήσεις όπως δυσπεψία, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους κ.α. 


Το έλαιο μέντας είναι ένα ισχυρό "καθαριστικό" που προέρχεται από το φυτό που είναι εγγενές στην Ευρώπη και ήταν δημοφιλές στους βοτανολόγους για αιώνες πριν από την τρέχουσα εκτίμηση από την επιστημονική και ιατρική κοινότητα.

Το έλαιο μέντας περιέχει βιταμίνες Α και C, λιπαρά οξέα, και μέταλλα. 



Αλλά το κύριο συστατικό του είναι η..

ΕΡΤ: Επανάσταση χωρίς επαναστάτες

Αποκτήσαμε την καλύτερη τηλεόραση όλων των εποχών. Για μία, δύο, τρεις ή δεκατρείς μέρες, δεν ξέρω για πόσο ούτε είναι αυτό που έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα μπορούμε να βγάλουμε τα αναγκαία συμπεράσματα για το επιθυμητό και το εφικτό.

Και κανένας δεν θα μπορεί πλέον εύκολα να αμφισβητήσει τις δυνατότητες για μια καλή, φιλολαϊκή, ελεύθερη και ποιοτική τηλεόραση, ακαθοδήγητη και ακηδεμόνευτη, ακόμα και σε συνθήκες νεοφιλελεύθερης ασυδοσίας. Με την επιτυχή λειτουργία της «αποκρατικοποιημένης» ΕΡΤ, θα πρέπει και οι πιο δύσπιστοι να έχουν αλλάξει γνώμη.

Πέρα από τις αρνητικές συνέπειες του «κλεισίματος», η κυβέρνηση μας έδωσε μια απίστευτη ευκαιρία, σχεδόν επιστημονικής φαντασίας, ουτοπική. 

Να διαπιστώσουμε εμπράκτως τις υπαρκτές δυνατότητες των δημοσιογράφων, όλου του προσωπικού, σε ένα κλίμα ελευθερίας. 

Παρακολουθούμε ένα ζωντανό πρόγραμμα σε εικοσιτετράωρη βάση, με πολυφωνία, δυναμισμό, πάθος, αυθορμητισμό. Μοιάζει με θαύμα. Μέσα σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρο. Το Μέγαρο των θαυμάτων!

Οι πολίτες κυκλοφορούν στους χώρους σαν στο σπίτι τους, συνομιλούν με τους εργαζόμενους, ανταλλάσσουν απόψεις, εκφράζουν τις γνώμες και τα αιτήματα τους, πίνουν καφέδες, βγαίνουν στον αέρα, χωρίς κομματικές  παραγγελίες, χωρίς αποκλειστικότητες. 

Δημοσιογράφοι, ηχολήπτες, διοικητικοί, μακιγιέρ και πολίτες από όλους τους κλάδους και τα στρώματα, φοιτητές, εργάτες, δάσκαλοι,

LIBERATION.Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη για ΕΡΤ, ενώ δεν μπορεί να πείσει ούτε έναν επενδυτή!




Η πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η Ευρώπη φέρει μερική ευθύνη για τη διάλυση του Ελληνικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, γράφει ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Libération, ERIC DECOUTY, ενώ παράλληλα κάνει ευθεία επίθεση στον Σαμαρα:

"Η θλίψη του λαού της Ελλάδας, η οποία έχει χυθεί πάνω σε ολόκληρη την ήπειρο, είναι η κατάλληλη αντίδραση σε μια πράξη που δεν είναι καθόλου αντάξια μιας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη. Επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι εκείνος που ενήργησε χωρίς καν να  διαβουλευθεί με τους εταίρους του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο Σαμαράς, ο οποίος εδώ και μήνες έχει καταστεί ανίκανος να..

Οι πρώτες προσλήψεις στην νέα ΕΡΤ είναι γεγονός

                                                                        * Βαράτε βιολιτζήδες *

Στη χούντα δεν υπάρχουν αδιέξοδα. 


Η ακροδεξιά κυβέρνηση σαμαρά θα προχωρήσει στην απόλυση των εργαζομένων που στελεχώνουν τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ και θα τα ξαναφτιάξει από την αρχή, με ...

Η δεξιά αγαπάει σύριζα ....


Η δεξιά στην Ελλάδα είναι κατά βάση προ νεωτερική. Ο φιλελευθερισμός ή αυτό που καταχρηστικά ονομάζουμε για την Ελλάδα αστική επανάσταση υπό την φράση βενιζελισμός, ήταν συνυφασμένα με τον εχθρό για τη δεξιά μέχρι και αρκετά μετά τον πόλεμο. Στην ουσία ήταν ο μητσοτάκης που έφερε τον φιλελευθερισμό ως δόγμα στη δεξιά και ακόμα λίγο πολύ θεωρείται ξένο σώμα, όπως είδαμε από την νίκη σαμαρά εναντίον ντόρας.

Θα μου πείτε σιγά τ’αβγά και στη βρετανία του 19ου αιώνα η δεξιά ήταν οι τόρις και οι αντίπαλοί τους ήταν οι γούιγκς δηλαδή οι φιλελεύθεροι. Σωστό μόνο που οι τόρις εξέφραζαν την αριστοκρατία και τη μοναρχία για περισσότερα από 400 χρόνια όταν στην ελλάδα η φιλομοναρχική δεξιά δεν είχε ακριβώς βαθιές ρίζες. Το οθωμανικό σύστημα όντας αρκετά εξισωτικό απέναντι στους τζίμιδες δεν αναγνώριζε αριστοκρατία.

Γι’ αυτό και η δεξιά που ο σαμαράς εκφράζει, έχει τις αναφορές της πρακτικά στη μεταπολεμική εποχή. Όταν τη δεξιά τη συγκρότησε η ίδια η γερμανική κατοχή και το αντικομουνιστικό σχέδιο των γερμανών μετά το 1943 (το σιδηρούν παραπέτασμα του γκέμπελς βρε κουτά). 
Πρακτικά λοιπόν οι δοσίλογοι, οι μαυραγορίτες, οι ταγματασφαλίτες και οι καταχραστές των περιουσιών των εβραίων, με λίγα λόγια όλος ο κατιμάς της ελληνικής κοινωνίας, βρέθηκε εντελώς μαγικά το 1946 να κυβερνάει ελέω των βρετανών. 
Η ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα του πολέμου, όπου οι ηττημένοι διατήρησαν αυτούσια την εξουσία τους. 
Ακόμα και στη ναζιστική γερμανία οι...

Βρε ζώα, ο Βενιζέλος είναι για την φυλακή, τι άλλο μπορούσε να κάνει;

Επιτέλους μόνοι...




Το τι γέλιο έχω ρίξει από την ώρα που ο Φώτης Κουβέλης άφησε μόνους τους τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο δεν περιγράφεται. 

Ειδικά, όταν ακούω τις πομπώδεις αναλύσεις για τον ανασχηματισμό και την κυβέρνηση που θα εξαντλήσει την τετραετία, πνίγομαι από τα γέλια. 

 Πολύ γέλιο έριξα και με κάτι τυπάκια που είχαν πιστέψει στην ΔΗΜΑΡ -και είχαν κτίσει εκεί την φωλίτσα τους, γοητευμένα από το υπεύθυνο μουστάκι του Κουβέλη-, και τώρα αισθάνονται προδομένα που χάθηκε το όνειρο της Κεντροαριστεράς. 

Είναι απίστευτες οι μαλακίες που λένε οι άνθρωποι. 
Να έχεις καταπιεί σαν ζώον τη...

Στείλτε τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ να δείτε πόσο γρήγορα πέφτει η κυβέρνηση



Στείλτε τα ΜΑΤ & θα σας μείνει η χαρά του ανασχηματισμού…

Βασίλης...«Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε… το παιχνίδι παίζεται ακόμα». «Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια, Ανυπακοή. Καλή αντάμωση τους δρόμους»,

Ξεσήκωσε με τα τραγούδια του και την γενικότερη παρουσία του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τους χιλιάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο της ΕΡΤ.

Χούντα είναι θα περάσει είπε ο καλλιτέχνης, για να δεχθεί την επιδοκιμασία του κόσμου.  «Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε… το παιχνίδι παίζεται ακόμα». «Αλληλεγγύη, Αξιοπρέπεια, Ανυπακοή. Καλή αντάμωση τους δρόμους», ήταν...

21 Ιουν 2013

Πανίσχυρο τονωτικό που απορροφά τις φλεγμονές και αλκαλοποιεί το αίμα!!!!!!

Συνταγή: Πανίσχυρο τονωτικό που απορροφά τις φλεγμονές και αλκαλοποιεί το αίμα

Είναι ένα ισχυρό θεραπευτικό τονωτικό ποτό που βοηθάει στη μείωση των φλεγμονών στο σώμα και αλκαλοποιεί το αίμα.

Παρασκευάζετε περίπου ένα λίτρο

Υλικά

1 μεγάλο Αγγούρι
2 λεμόνια ξεφλουδισμένα
1 ...

Αλλάζουν τα κοράκια...;;;


Ένας χρόνος Σαμαρά, ένας χρόνος πάρτυ και ούζα!

legs
Γενέθλια χθες για την τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου. 
Τι κι αν κάποιοι πίστευαν ότι αυτό το σχήμα δε θα μπορέσει να περπατήσει για πολύ; 
Η ανάγκη για εξουσία και προνόμια γεφυρώνει ιδεολογικά χάσματα και διαφορές.
Τι δεξιός, τι αριστερός και κουραφέξαλα; 
Τρεις φορές δεξιά μας κάνει μια αριστερά και το αντίστροφο. Ο τσεκουράτος Βορίδης αντάμα με το Χατζησωκράτη. Στην ίδια πλευρά βρίσκονται. Θα μου πείτε εδώ ο μητροπολίτης Ανθιμος είναι και επίσημα συνιστώσα στο...

Άσθμα: οι 10 κορυφαίες φυσικές θεραπείες

Άσθμα: Οι 10 κορυφαίες φυσικές θεραπείες

Το άσθμα είναι μια χρόνια ασθένεια των πνευμόνων, όπου ένας ασθενής έχει δυσκολία στην αναπνοή. Αυτό συμβαίνει λόγω κάποιου είδους απόφραξης της ροής του αέρα στους πνεύμονες.
Το άσθμα μπορεί να είναι οξύ ή χρόνιο.
Μερικές από τις κοινές αιτίες του άσθματος είναι η αλλεργία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού, διάφορες ουσίες στα τρόφιμα και ορισμένα φάρμακα.
Τα κοινά συμπτώματα που σχετίζονται με το άσθμα είναι ο βήχας, ο συριγμός και η δυσκολία στην αναπνοή και το σφίξιμο στο στήθος.
Υπάρχουν πολλοί ιατρικοί μέθοδοι για τη θεραπεία του άσθματος, αλλά και μερικές απλές φυσικές θεραπείες.

Οι top 10 φυσικές θεραπείες για το άσθμα...

Αυτή την ...υψηλή πολιτική ποτέ δεν την κατάλαβα ρε παιδάκι μου. Ποτέ. Μεγάλη τέχνη. Πολύ μεγάλη!



Ο Βενιζέλος κατάφερε να βγάλει εκτός κυβέρνησης τον Κουβέλη και να πάρει τις καρέκλες του ανασχηματισμού; 

Η μήπως ο Κουβέλης σιγουρεύτηκε πως το πάνε για άγριο ντου με ΜΑΤ στην ΕΡΤ, και την έκανε με ελαφρά από την κυβέρνηση; Ιδού η απορία!

Η μήπως ...

Απαγορεύεται η συλλογή βοτάνων!!! Οριστικόν!!!


Γιατί ὄχι; Δέν τούς περιμέναμε; Ἤ μήπως μᾶς ξαφνιάζει;
Στὴν Ῥόδο πάντως ξεκίνησε…
Βέβαια, ἐξ ὅσων ἀντιλαμβάνομαι, οἱ περιορισμοί, γιὰ τὴν ὥρα, ἀφοροῦν στὴν μείωσι καὶ τὸν ἔλεγχο τῶν φουκαράδων ποὺ πασχίζουν νὰ ἐξοικονομήσουν ἕνα πιάτο τροφῆς… Φορολογικὰ κίνητρα… Οἰκονομικοὶ λόγοι… Ἐπίσημος δικαιολογία, ἐξ ὅσων φαντάζομαι πάντα.
Ἀλλά, τί λέγαμε ἐδῶ καί χρόνια; Θά μᾶς τά ἀπαγορεύσουν τά βοτάνια ἤ ὄχι;


Αστυνομική διάταξη για τη ρίγανη…
Αστυνομική διάταξη για την αλισφακιά, την ρίγανη, την κάππαρη, το θυμάρι και άλλα αρωματικά φυτά, εκδόθηκε από το δασαρχείο Δωδεκανήσου! Σύμφωνα με την διάταξη, οι κάτοικοι των νησιών μας...

Αυτή ακριβώς τη στιγμή γύρω στους 200 χιλιάδες Βραζιλιάνους σε οκτώ μεγαλουπόλεις είναι στους δρόμους και διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους. Δεν τους νοιάζει το Μουντιάλ, δεν πίνουν καφέ και σίγουρα δεν χορεύουν σάμπα...

Γράμμα από τη Βραζιλία



Μπέλο Οριζοντε, Δευτέρα 17.06.2013

Αγαπητέ φίλε,

ναι μιλάω σε εσένα που ακους Βραζιλία και σκέφτεσαι παραλίες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια, υπερμεγέθεις κώλους και ατελείωτα πάρτι. Συγγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά το πάρτι τελείωσε. Η μάλλον έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν σου το είπανε. 

Εδώ εξάγουμε, αλλά δεν πίνουμε καφέ, δεν χορεύουμε σάμπα εκτός των ορίων του Ρίο ντε Ζανέιρο ή μάλλον χορεύουμε σπάνια έτσι κι αλλιώς. Μέχρι και στην μπάλα εξάγουμε πλέον αμυντικά χαφ και στόπερ. Τα στερεότυπα μας τελείωσαν όπως και η υπομονή.


Τελείωσε η υπομονή. Την τελευταία εβδομάδα πήραμε τους δρόμους. Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν για την αύξηση 7 λεπτών του ευρώ στις συγκοινωνίες αλλά πλέον διαμαρτυρόμαστε για όλη τη σαπίλα πίσω από αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι τα επτά λεπτά αλλά ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.



Ο ένας είπε πως προέχει η δημοκρατία ,η οποία πλέον μετά το τι συνέβη στην ΕΡΤ δείχνει να κινδυνεύει, ενώ πριν δούλευε ρολόι!

Ο άλλος θέλει να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά μας και τους κόπους μας, οι οποίοι δεν θα πάνε στράφι για μια ΕΡΤ, ενώ πριν ήταν σεβαστοί από όλους! Όλοι για την αξιοπρέπεια την αξιοκρατία, τη πρόοδο και το κοινωνικό σύνολο δούλευαν. 


Τι δεν το είχατε καταλάβει?

Ο τρίτος κι ο μακρύτερος (σε ύψος εννοώ) μας καθησύχασε λέγοντας πως θα..

Τετραπλή παρέμβαση από Σόιμπλε, ΔΝΤ, Ντάϊσελμπλουμ και Όλι Ρεν: ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ…

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ




Τετραπλή παρέμβαση από Σόιμπλε, ΔΝΤ, Ντάϊσελμπλουμ και Όλι Ρεν:
ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ…

Σόιμπλε: Η Ελλάδα σε πολύ περίπλοκη κατάσταση.

ΔΝΤ: Αν γίνουν εκλογές σταματάμε τη χρηματοδότηση.

Όλι Ρεν: Οι πολιτικοί αρχηγοί να...

«ο κ. Κεδίκογλου ουδέποτε διορίστηκε στην ΕΡΤ»

Ένας υπουργός όταν τον συκοφαντούν εμφανίζεται, αν μη τι άλλο, και διαψεύδει ευθέως και τεκμηριωμένα τις συκοφαντίες. Όταν είναι εκτεθειμένος – κοινώς και κατά το λαϊκότερον, όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του – επιστρατεύει μεθόδους «υπογείων» και θολώνει τα νερά.


Ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε το δεύτερο:

Στις καταγγελίες μας ότι, ελέω πατρός, μονιμοποιήθηκε στην ΕΡΤ, την ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι και άλλοι εργαζόμενοι απασχολούντο με δίμηνες συμβάσεις και πληρώνονταν με καθυστέρηση τριών και τεσσάρων μηνών, απάντησε μέσω συνεργατών του.

Οι οποίοι συνεργάτες δήλωσαν, σύμφωνα με το ethnos.gr, ότι «ο κ. Κεδίκογλου ουδέποτε διορίστηκε στην ΕΡΤ». 

Και υποστήριξαν ότι...

Ρε το Σίμο....!!!!

Έγγραφο πρόσληψης του Σίμου Κεδίκογλου στην ΕΡΤ

Λαμόγια! 

Ναι! 

Προσλήφθηκε στην ΕΡΤ και είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας και ο Σαμαράς! 


Επιπροσθέτως...

Απίστευτο: Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και η τροϊκα!

 Παρακαλούμε πολύ να μην το δει αυτό ο Αντώνης γιατί θα το ψηφίσει σαν πράξη νομοθετικού δικαίου με αναδρομική ισχύ και ο Βενιζέλος θα ισχυριστεί ότι έχει προσωρινό χαρακτήρα αλλά θα καταργηθεί όταν έρθει η αναπτυξη. Ο Μπαρμπα-Φώτης το πολύ πολύ να δηλώσει παρών!

Η 65χρονη Breatharian Navenna Shine από το Σιάτλ θέλησε να αποδείξει ότι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται τροφή και...

Ο υπασπιστής του Σαμαρά...Το πάρτι ΤΩΡΑ ξεκινά.

Ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΟ Ευάγγελος Βενιζέλος
“ Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για ένα πολιτικό πρόσωπο να χρησιμοποιεί το brand name ενός κόμματος του οποίου κάποτε οι ψηφοφόροι φώναζαν "Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά" και να γίνεται ο πιστός ακόλουθος και υπασπιστής της αβερωφικής Δεξιάς, η οποία φλερτάρει με την Χρυσή Αυγή ”
Οργή προκάλεσε στους ...

Λες;

Nα πως βγαίνουν τα μάτια... έξω !!!



Λίγο γέλιο....

Ζουμερό...!!!!



Παρακαλώ ποιος είναι?
-Η Μαρία...
-Ποια Μαρία; ξέρω 5-6 Μαριες...
-Τι ποια Μαρία ρε .. η Μαρία που εχουμε κοιμηθει μαζι & εχουμε σχεση...

20 Ιουν 2013

Ραγιά μου....

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ - Πώς εθνική άμυνα της χώρας έχει περάσει σε ξένες δυνάμεις...

Για 10η ημέρα συνεχίζεται το μπλοκάρισμα των συχνοτήτων της ΕΡΤ προκειμένου να περάσει η διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

 Σκεφτήκατε τι σημαίνει αυτό από την άποψη της εθνικής άμυνας της χώρας; 





Η ΕΡΤ - εκτός όλων των άλλων - παρέχει και τις μοναδικές συχνότητες που έχουν
ανάγκη οι ένοπλες δυνάμεις για real time εικόνα.

 Δίχως αυτή την δυνατότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι τυφλές, ιδίως σε περίπτωση εθνικής κρίσης.

Με "κατεβασμένες" τις συχνότητες της ΕΡΤ, οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να έχουν...

Λαοί υπό κατοχή. Παντού. Σε ολόκληρο το πλανήτη....

Ο ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΦΑΤΡΙΑΣΜΟΥΣ.



Λαοί υπό κατοχή. Παντού. Σε ολόκληρο το πλανήτη. 

Κι όσοι αρνούνται αυτή τη παγκόσμια ισοπέδωση, ξεκινάνε σιγά σιγά το δικό τους κλεφτοπόλεμο.  Η σπίθα έρχεται από εκεί που δεν τη περιμένεις.  

Και η αιτία πολλές φορές κάτι φαινομενικά μικρής σημασίας. Κάποια λεπτομέρεια από τη συνολική ασυδοσία του συστήματος που μοιάζει ανάξια λόγου μπροστά σε άλλα φαινόμενα τραγικά. 

Στη Τουρκία αιτία έγινε ένα πάρκο, στη Βραζιλία μια αύξηση στο εισιτήριο του λεωφορείου και μετά για το ποδόσφαιρο.  

Λαοί που μοιάζουν πειθήνιοι, ανίκανοι πλέον να διεκδικήσουν οτιδήποτε εκτός των καθορισμένων εντολών των εξουσιαστών της ζωής τους και της ζωής των παιδιών τους, που καταπίνουν αμάσητα φαινόμενα φτωχοποίησης, εγκληματικότητας, εξαθλίωσης, υποδούλωσης, έχουν θέσει «μυστικά όρια» δικά τους που αν κάποιος τα αγγίξει, θα γίνει το αναπάντεχο ξέσπασμα. 

Ποντάρουν όλοι πως θα γίνεις ταύρος σε υαλοπωλείο όταν σου ρίξουν μπροστά ένα κόκκινο πανί κι εσύ δεν αντιδράς καθόλου.  Ήσυχος ο χειραγωγός σου, βγάζει ένα μαντιλάκι σε άσχετο χρώμα να φυσήξει τη μύτη του και ξαφνικά ακούει την ανάσα σου απειλητική στη μούρη του....

Το νέο σχέδιο ανάκαμψης των τριών Νενέκων...















Μετά από εισήγηση των ...

Φορολογική λαίλαπα. Πλήρης Βυζαντινοποίηση της χώρας των Ρωμιών.


images
Τι προτείνει η θεοκρατία, απέναντι στην ληστρική επέλαση των φόρων, στους υπηκόους της, τους οποίους φροντίζει να κρατά μέσα στα μαύρα σκοτάδια της θρησκείας και της αμορφωσιάς;
Προτείνει τον εξαίσιο ύμνο του Εβραίου ανδρός και μεγάλου υμνολόγου του χριστιανισμού Δαυίδ:«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού». Δαυίδ ψαλμός 33. 
Επομένως χριστιανόπουλα μη στενοχωρείστε καθόλου. Εκζητείστε τον Κύριον και δεν πρόκειται να στερηθείτε «παντός αγαθού». 


Κοντολογίς και ξάφρισμα και από πάνω ...

Η Κατάντια μιας χώρας που σέρνεται στα... πόδια του Κουβέλη





 


Ρεσιτάλ Παστορικής τακτικής, που θα το ζήλευε ακόμη και το βαθύ κράτους του Βατικανού, από τον Πάστορα Κουβέλη
Για τον Φώτη Κουβέλη, η πολιτική επιβίωση είναι η ύψιστη Τέχνη, η τέχνη των τεχνών. Το απέδειξε για μια ακόμη φορά, αυτός ο εναερίτης των λέξεων, στην προσπάθειά του να έχει τον έλεγχο των εξελίξεων στην υπόθεση αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ. 


Την Τετάρτη το μεσημέρι-πριν την νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών-εντελώς «τυχαία» έχει οριστεί εκτάκτως-είθισται να γίνεται Πέμπτη- η συνεδρίαση του δ.σ. του ΟΠΑΠ για το φλέγον ζήτημα της νέας σύμβασης με την Intralot για την παροχή υπηρεσιών τεχνολογικής υποστήριξης από την εταιρεία του ομίλου Κόκκαλη προς τον Οργανισμό.


Λίγες ώρες αργότερα θα γίνει η σύσκεψη των 3 πολιτικών αρχηγών, η“ψυχολογία” των οποίων θα επηρεαστεί άμεσα από το τι θα γίνει στο συγκεκριμένο δ.σ. του ΟΠΑΠ. Εδώ όπου και τα 3 κόμματα έχουν τους ανθρώπους τους. Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ στον ΟΠΑΠ είναι ο ...

Αποχώρησαν από τη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΑΝΕΛ - Δεν συζητείται η τροπολογία για την ΕΡΤ!!!!!!!!!!!!

Το ελληνικό κοινοβούλιοΤο ελληνικό κοινοβούλιο
“ Μετά την άρνηση συζήτησης της τροπολογίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ ”

Ενταση και σφοδρή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την τροπολογία που κατατέθηκε εκ νέου με αίτημα την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που κλείνει την ΕΡΤ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ αποχώρησαν από την ολομέλεια της Βουλής, όταν η κυβέρνηση δεν..

Γιατί αργούν να τοποθετηθούν Αδωνις και Φαήλος;



Θα μπορούσε να είναι ένα καλό κουίζ. 

Δηλαδή να βρείτε σε ποιόν ανήκει το παρακάτω απόσπασμα ανακοίνωσης:

«Εν τέλει, τί είναι η Πατρίδα; Αδειανό πουκάμισο;
Τι είναι για το … καλό τους και τί για το … καλό της Πατρίδας μας;
Τί είναι η Δημοκρατία; Ιδέα ανεφάρμοστη;
Τί άλλο μας επιφυλάσσουν οι “λογιστάκοι” της ΤΡΟΪΚΑΣ και τί καλό μπορούμε να περιμένουμε από την κυβέρνηση;

19 Ιουν 2013

ΤΑΞΙΔΙ (στο χρόνο;)ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!)

Ο Παλαιός Παντελεήμονας, χτισμένος σε υψόμετρο 440 μέτρων στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου, είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα παραδοσιακής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής στην βόρεια Ελλάδα. 

Το παραδοσιακό τοπικό χρώμα του οικισμού καθώς και η μικρή απόσταση που τον χώριζε από τα τουριστικά θέρετρα της Πιερίας και από την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης εκτίναξαν τουριστικά την περιοχή. 

Σήμερα ...

Μούγκα ο Άδωνις το..."ομορφόπαιδο"

"Με την ξανθιά την κουλή να σε λέει ...μπουμπούκο"...

Ο Κραουνάκης ξαναγράφει τον «Αδωνι» ειδικά για τον

 Γεωργιάδη και την ξανθιά του[βίντεο]
Ο Κραουνάκης ξαναγράφει τον «Αδωνι» ειδικά για τον Γεωργιάδη και την Μανωλίδου [

Τον Αδωνι Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε να στολίσει ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλάζοντας λίγο τους στίχους γνωστού του τραγουδιού «Αδωνις».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης το έκοψε και το έραψε στα μέτρα του Αδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου.

Κάποιοι από τους στίχους έχουν ως εξής:

Σαμαράς: «Ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αυγά»

Το νέο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ..........




"Ομιλείτε Ελληνικά" με τον Γιώργο Παπανδρέου

"Το Μικρό Σπίτι στο Χαράτσι" με τον Ε.Βενιζέλο

"Έχεις Λουκέτο" με τον Γιάννη Στουρνάρα

"Έχεις Μπουκέτο" με τον...

Πανικόβλητος και .... πλαστογράφος!!!!!!!!!!!

Πανικόβλητος και πλαστογράφος!


Η απόφαση του προέδρου του ΣτΕ για την ΕΡΤ έχει προκαλέσει εκνευρισμό και αμηχανία στο Μαξίμου. 


Με τον πιο αναμφισβήτητο και θεσμικό τρόπο, για πρώτη φορά πρωθυπουργός συλλαμβάνεται να παρανομεί.

Αν το "μαύρο" στις συχνότητες της ΕΡΤ συνιστά παρανομία, η άρνηση Σαμαρά να υλοποιήσει αμέσως τη δικαστική απόφαση συνιστά κατ' εξακολούθηση και μεγαλύτερη παρανομία. Πρόκειται για κατάλυση του κράτους δικαίου που εκθέτει τη χώρα διεθνώς, την ώρα που υποτίθεται ότι ο Σαμαράς πασχίζει για την...

Το πρώτο έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ!!!!!!!!!


left-nerit
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το...πρώτο έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ με τη ματιά του left... Δείτε το γιατι πραγματικά έχει πολύ γέλιο...

Τελικά φαίνεται να είναι αλήθεια πως οι καναπέδες πωλούνται διαποτισμένοι με αποχαυνωτικό υγρό....

Χαρακτηριστική η ομολογία σε κάποιο ντοκιμαντέρ για την Χιλή “δουλεύω με μισθό πείνας στα πρώην χωράφια μου, κάθομαι με ενοίκιο στο πρώην σπίτι μου και τρώω ότι μου δίνουν”

ntomates“Put the –κοτ- down”. Θυμάστε; 
Τώρα κάπου θα επεκταθεί και θα γίνει “… and don’t touch the –ντομάτ και πέπερ-! ”
 Ξερίζωμα και άρπαγμα απ’ την ταράτσα τις ντοματιές που τόλμησε ο παράνομος να καλλιεργήσει και βασανιστήρια να πει που κρύβει τον… παραγωγικό σπόρο. 
Κι αν σας φαίνεται υπερβολή θυμηθείτε πως στην Αμερική έγινε νόμος του κράτους (S-510), η Αστυνομία τροφίμων
Κοινώς, απαγορεύεται να καλλιεργεί κάποιος στο σπίτι του ή στο αγροτεμάχιό του λαχανικά.  Και ότι γίνεται στην Αμερική, όπως ξέρετε, ταξιδεύει πολύ γρήγορα και εδώθε. Τώρα θα μου πείτε “Καλά, εδώ είναι Ελλάδα. Τέτοια δεν γίνονται εδώ. Τι δηλαδή, θα πεις στον κυρ-Μήτσο και την κυρά-Στυλιανή που μεγάλωσαν και γέρασαν με τα λαχανικά τους “απαγορεύεται το σπείρειν και δώσε τον σπόρο του μπαμπά σου γιατί κινδυνεύεις από τις τοξίνες της… ντομάτας;” Σας φαίνεται τραβηγμένο;

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά....

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!



Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.
Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.
Επειδή, όμως, το ψέμα και η συγκάλυψη έχουν κοντά ποδάρια, κάποιος πρέπει να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια για όλα όσα έχουν υπογραφεί στο Μνημόνιο ΙΙΙ και στις επικαιροποιήσεις των προηγούμενων Μνημονίων.


Αδρομερώς η κυβέρνηση έχει υπογράψει πολύ οδυνηρές δεσμεύσεις που ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί και μπροστά στις οποίες το κλείσιμο της ΕΡΤ θα φαντάζει πταίσμα.

Διαβάστε, λοιπόν, ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα στα οποία θα..

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΚΟΥΒΕΛΗΣ!


Καμία σοβαρή κυβερνητική κρίση δεν υπήρξε. 
Ενα συνηθισμένο ενδοκυβερνητικό «γυφτοπάζαρο» ήταν όλη η υπόθεση, όπως αποδείχθηκε από την απλούστατη λύση που δόθηκε. 
Μόλις ο Σαμαράς υποσχέθηκε ότι θα κάνει ανασχηματισμό τον επόμενο μήνα, ανασχηματισμός τον οποίον ζητούσαν επίμονα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και ο πρωθυπουργός αρνιόταν, τα πάντα διευθετήθηκαν εν ριπή οφθαλμού
Τέρμα οι παλικαρισμοί περί αποχώρησης από την κυβέρνηση εκ μέρους Βενιζέλου και Κουβέλη. 
Τέρμα και οι λεονταρισμοί από το Μέγαρο Μαξίμου περί δήθεν απόφασης του Σαμαρά για προσφυγή στις κάλπες επειδή ήταν σίγουρος ότι θα έπιανε ποσοστό…