# #

12 Απρ 2015

Θαύμα...Θαύμα!!! Μ ένα παγάκι...!!!

Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο κεφάλι σας και δείτε το θαύμα!!!

newsitamea

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι πιθανός η ημερήσια χρήση από τα παγάκια μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας, να σας θεραπεύσει,να σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να σας κάνει πιο νέους και ενεργητικούς. Αυτό μπορεί να συμβεί αν βάλετε ένα παγάκι στο σημείο όπου το κεφάλι και το λαιμό σας είναι συνδεδεμένα. Η τεχνική αυτή είναι στενά συνδεδεμένη με τον...
κινεζικό βελονισμό και σύμφωνα με αυτό, το σημείο όπου θα πρέπει να τοποθετήσετε το παγάκι ονομάζεται Feng Fu, το οποίο μεταφράζεται σε «αρχοντικό του ανέμου».
Απλά κρατήστε τον κύβο για 20 λεπτά στο σημείο Feng Fu. Φυσικά, την πρώτη σας φορά θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ παγωμένοι, αλλά μετά από τριάντα ή σαράντα δευτερόλεπτα θα νιώσετε ζεστασιά.
Με τον τρόπο αυτό κάθε μέρα, θα αρχίσετε να αισθάνεστε ευφορία. Αυτό συμβαίνει επειδή το παγάκι θα προκαλέσει την *ενδορφίνη που θα κυκλοφορήσει στο αίμα σας. Αλλά, υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη από τη χρήση αυτής της τεχνικής. Για παράδειγμα:
• Βελτίωση του ύπνου
• Καλύτερη πέψη
• Λιγότερα συχνά κρυολογήματα
• Λιγότερο πόνο στις αρθρώσεις, στους πονόδοντους και στους πονοκεφάλους
• Βελτίωση της αναπνοής και καλύτερη καρδιαγγειακό σύστημα
• Δεν θα υπάρχουν άλλες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στη σπονδυλική στήλη και τη διαχείριση των νευρολογικών διαταραχών.
• Βοήθεια με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και γαστρεντερικές λοιμώξεις
• Καταπολεμάει τις διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα
• Καταπολεμάει την υπόταση,την υπέρταση και την αρθρίτιδα
• Καταπολεμάει το άσθμα
• Βοήθεια στον υποσιτισμό ή την παχυσαρκία
• Βελτιώνει την κυτταρίτιδα
• Βελτιώνει την έμμηνο ρύση και βοηθά σχετικά με την ανικανότητα, την στειρότητα, τους ενδοκρινείς αδένες και τη ψυχρότητα
• Καταπολεμάει την αϋπνία, τη χρόνια κόπωση,την κατάθλιψη,το άγχος και τη διαχείριση των ψυχο-συναισθηματικών διαταραχών
*Οι ενδορφίνες είναι μια κατηγορία νευροδιαβιβαστών που παράγονται από το σώμα και χρησιμοποιούνται εσωτερικά ως παυσίπονο. Οι ενδορφίνες έχουν έναυσμα τον πόνο και την προσπάθεια. Το ανθρώπινο σώμα παράγει τουλάχιστον 20 διαφορετικά είδη ενδορφινών.
Οι ενδορφίνες έχουν πολλές θετικές συνέπειες για το σώμα και το μυαλό. Οταν οι ενδορφίνες απελευθερώνονται, μειώνουν την αρτηριακή πίεση. Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι ένας σημαντικός δείκτης για καρδιακές παθήσεις. Οι ενδορφίνες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, μειώνουν τον πόνο και το άγχος.
Οι ενδορφίνες έχει αποδειχθεί, επίσης, ότι μειώνουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με διατροφικές διαταραχές. Ακόμα, ρυθμίζουν την παραγωγή των ορμονών του φύλου.
Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι οι βήτα-ενδορφίνες μπορούν να διεγείρουν τα ανθρώπινα φυσικά κύτταρα-φονείς (Natural Killer Cells), μια κατηγορία λεμφοκυττάρων που συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού απέναντι στις ιογενείς λοιμώξεις, καθώς καταστρέφουν τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί από ιούς. Με τον ίδιο τρόπο υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα στη μάχη κατά των ασθενειών και την εξολόθρευση των καρκινικών κυττάρων.
Αυτή η μέθοδος βοηθά το σώμα να επανέλθει στην σορροπία του, τεχνικά δεν είναι μια θεραπεία, αλλά μια μέθοδος αναζωογόνησης. Με απλά λόγια, το σώμα σας ξανά παίρνει ζωή.
Ωστόσο, η μέθοδος μπορεί να παρουσιάσει αντενδείξεις σε περιπτώσεις σχιζοφρένειας, επιληψίας, βηματοδότες και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.