# #

18 Αυγ 2022

Συνεχείς κλοπές τουριστών Ελλήνων και ξένων στην λαική της Λεπτοκαρυάς..

 


Πέρυσι αλλά και φέτος έχουν γίνει πολλές καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα για κλοπές που σημειώθηκαν κατά τις ώρες λειτουργίας της λαϊκής της Λεπτοκαρυάς κάθε Τρίτη.

Φέτος οι κλοπές συνεχίζονται με θύματα κυρίως Σέρβους που προτιμούν να συναλλάσσονται με ρευστό αποφεύγοντας για δικούς τους λόγους τις πιστωτικές κάρτες.

Καμία ενέργεια δεν έγινε ούτε από το αστυνομικό τμήμα ούτε από μέρους του δήμου που ..

16 Αυγ 2022

Αυτή είναι η Λεπτοκαρυά του 2022!....Αυτοί είναι οι τοπικοί δημοτικοί άρχοντες!!!

 


Στη φωτογραφία φαίνεται η πόρτα του ασανσέρ δεμένη με ταινίες!!!

Το βράδυ λοιπόν της προηγούμενης Τετάρτης εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ ένας τουρίστας με το μωρό του που το είχε στο παιδικό καροτσάκι. 

Έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική και με πολύ μεγάλη προσπάθεια οι ...

Λεπτοκαρυά: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η ανάπλαση της παραθαλάσσιας οδού Ευαγγελικών - Ζηλιάνας

 


Δήμος Δίου-Ολύμπου: Μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης η ανάπλαση του νοτίου παραλιακού μετώπου της Λεπτοκαρυάς - Το έργο χρηματοδοτήθηκε με 1,5 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η ανάπλαση του νοτίου παραλιακού μετώπου της Λεπτοκαρυάς μετά την χρηματοδότηση ύψους 1.488.000 ευρώ που εξασφάλισε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το έργο θα εκτελεστεί κατά µήκος της υφιστάµενης παραθαλάσσιας οδού εντός της ζώνης παραλίας πλάτους 10μ. στο νότιο τµήµα του οικισµού της Λεπτοκαρυάς από το όριο του εγκεκριµένου σχεδίου πόλεως (µετά τις κατασκηνώσεις των Ευαγγελικών) από τον περιµετρικό δρόµο του σχεδίου πόλεως, µέχρι ...

Συναυλία του Βασίλη Λέκκα με την Ορχήστρα Νέων Δίου στη Λεπτοκαρυά την Πέμπτη 18 Αυγούστου στην πλατεία Λεπτοκαρυάς με ελεύθερη είσοδο

 


Συναυλία του Βασίλη Λέκκα με την Ορχήστρα Νέων Δίου στη Λεπτοκαρυά την Πέμπτη 18 Αυγούστου

Με τη μεγάλη συναυλία του Βασίλη Λέκκα με την Ορχήστρα Νέων Δίου την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ στην πλατεία της Λεπτοκαρυάς θα ολοκληρωθεί ο κύκλος μουσικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι γεμάτο μουσική” του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Την 20μελή ορχήστρα θα...

14 Αυγ 2022

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει: "Ένοχοι για την Σρεμπρένιτσα είναι οι Βόσνιοι, οι Σέρβοι και οι Αμερικανοί. Όλοι όμως ρίχνουν τις ευθύνες στους Σέρβους."

 

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει: Πληρώσαμε πολλούς για να γίνει ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία

praktoras-cia-768x432.jpg

Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μπέιρ δημοσίευσε ο ανταποκριτής του Mega στις ΗΠΑ Μιχάλης Ιγνατίου, στην προσωπική του σελίδα. 

Ο Ρόμπερτ Μπέιρ, αναλυτής στο CNN και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ αλλά και συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποκαλύπτουν τα μυστικά των αμερικανικών υπηρεσιών αλλά και των κυβερνήσεων του Μπιλ Κλίντον και του Τζορτζ Μπους, μίλησε στο ebritic.com, αποκαλύπτοντας τον ρόλο των ΗΠΑ στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, όπου και έδρασε ως πράκτορας της CIA, από το 1991-94. Στη συνέχεια ο Μπέιρ εστάλη σε επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. 

Σημειώνεται πως ο Μιτ Γουόσπουρ, ένας προσωπικός του φίλος εργαζόμενος στη Γερουσία, ο οποίος του έδινε πληροφορίες, έχει δολοφονηθεί.

«Στόχος μας ήταν να διχάσουμε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν, μέσω της πρόκλησης μίσους και του εθνικισμού […] Η Σρεμπρένιτσα θυσιάστηκε για κερδίσουν οι ΗΠΑ μια δικαιολογία για να επιτεθούν κατά των Σέρβων», αναφέρει και συνεχίζει:

«Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών. Απλώς υποδούλωσαν λαούς και τα παραγόμενα καταλήγουν στη...

Λεπτοκαρυά: Τα μηνύματα μίσους στην υπόγεια διάβαση δεν υπάρχουν πια...

 


Ταχύτατη η αντίδραση από τον πρώην αντιδήμαρχο Τουρισμού και μπράβο του...
Τα μηνύματα μίσους και ντροπής σβήστηκαν ήδη από χθες με πρωτοβουλία του πρώην αντιδήμαρχου Τουρισμού.

Οφείλουμε να το σημειώσουμε αλλά και να σχολιάσουμε με την ευκαιρία ότι ....