# #

4 Ιουλ 2015

MarketWatch: "Αν ήμουν Έλληνας...Θα ψήφιζα ΟΧΙ για πέντε λόγους"

Πέντε λόγους για τους οποίους θα ψήφιζε «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής παραθέτει ο αρθρογράφος του MarketWatch, Μπρετ Άρεντς, σε άρθρο γνώμης για το ελληνικό «θρίλερ».
«Εάν ήμουν Έλληνας θα έλεγα σίγουρα όχι στην τρόικα, ακόμη και εάν πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση» εξηγεί χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης.
Μάλιστα, δικαιολογεί την απόφασή του, παραθέτοντας πέντε λόγους:

Αύριο θα ξεχωρίσουν οι χέστηδες, οι βολεμένοι, οι συμφεροντολόγοι από τους άλλους.

Hesmenoi
Το πιο σημαντικό για μένα μέσα από αυτό το δημοψήφισμα είναι ότι θα μετρηθούμε. 
Θα ξεχωρίσουν οι χέστηδες, οι βολεμένοι, οι συμφεροντολόγοι από τους άλλους. 
Αυτούς τους άλλους δεν θα τους χαρακτηρίσω ούτε ως πατριώτες, ούτε ως έξυπνους αλλά ως ανθρώπους με αξιοπρέπεια που μπορούν να καταλάβουν δυο πράματα πέρα από την μύτη τους, το εγώ τους και την «Ευρώπη» όπως την έχουν κάνει.
Επίσης, αυτό που μου αρέσει είναι ότι λόγω της τεχνολογίας όλα καταγράφονται.
Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν τα διλήμματα, ποιος είπε ναι ποιος είπε όχι για ποιο λόγο κλπ.
Θα ξέρουμε ότι ο τάδε μαλάκας είπε...

Η τηλεοπτική χούντα του 2015 «βάζει τα γυαλιά» ακόμη και στην TV(ΥΕΝΕΔ) του 1973.

Η χούντα το '73 

και η τηλεοπτική χούντα του 2015



του Διονύση Ελευθεράτου

Ήταν Ιούλιος του '73. Στην τηλεόραση προβαλλόταν το τηλεοπτικό σποτάκι υπέρ του «ΝΑΙ», εν όψει του «δημοψηφίσματος» που είχε εξαγγείλει η χούντα, ζητώντας «έγκριση» για την «προεδρική κοινοβουλευτική δημοκρατία» του Γ. Παπαδόπουλου.

Η χούντα φυσικά θα έκανε τη... δέουσα νοθεία και όλοι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το «ΝΑΙ» θα επικρατούσε. Το τηλεοπτικό σποτ όμως ήταν αναγκαίο, προφανώς ως συμπλήρωμα του πελώριου «ΝΑΙ» που δέσποζε στο Λυκαβηττό.

Το σποτ έδειχνε δυο φίλους που έπαιζαν τάβλι, σε ένα καφενείο. Όταν η παρτίδα τελείωσε, ο ένας αποφάσισε να ανοίξει συζήτηση (που στην πραγματικότητα, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις θα γινόταν τόσο μεγαλόφωνα και ελεύθερα...) για το επικείμενο δημοψήφισμα.

«Εγώ λέω να ψηφίσω ΟΧΙ» είπε κι όταν ρωτήθηκε «γιατί;», απάντησε: «Μήπως με ρώτησαν για ό,τι έκαναν ως τώρα;». Μεζέδες κολοκυθάκια δεν προσέξαμε αν βρίσκονταν στο τραπέζι, αλλά το παιχνίδι της κολοκυθιάς αποδεικνυόταν κατάλληλο ως μέθοδος εξέλιξης της συζήτησης: «Γιατί, μήπως μας ρώτησαν οι άλλοι;». Οι «άλλοι» μπορούσαν να είναι όλοι, όσοι είχαν ασκήσει κάποιου είδους εξουσία. Το Παλάτι, η «προεπαναστατική φαυλοκρατία», κλπ.

Που κατέληξε η συζήτηση;

Κατερίνη...Πλήθος λαού για την Ελλάδα ,την Ελευθερία,τη Δημοκρατία

 Δείτε ....

Λέμε ΝΑΙ? Είστε σίγουροι?



...

Η Μεγαλειώδης Συγκέντρωση....

Ποιοι καλλιτέχνες-"διάσημοι των ΜΜΕ" είναι με την Ελλάδα και ποιοι με τα νέα σκληρά μέτρα των κατακτητών...

...

Έχει πολύ ενδιαφέρον.....
Δείτε...

ΟΧΙ ψήφισε η Ελλάδα.....


..

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα - Deutsche Welle: Πολύ μεγαλύτερη η διαδήλωση του ΟΧΙ από του ΝΑΙ

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα από πολίτες που λένε ΌΧΙ στους δανειστές και στα μέτρα λιτότητας, δύο μέρες πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής.


H Deutsche Welle twittαρε σχετικά με τις δυο συγκεντρώσεις του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο και του ΟΧΙ στο Σύνταγμα, γράφοντας ότι αυτή του ΌΧΙ είναι πολύ...

Και γι αυτό αυθόρμητα λέω ΟΧΙ.

Ναι ή Όχι: Το ελληνικό παράδοξο (+ άλλα πολλά)




Το σκέπτομαι πολύ, όπως όλοι μας.
Αυθόρμητα είμαι με το ΟΧΙ- και όχι 'θυμικώς' όπως κατηγορούνται όσοι μιλούν για το αυθόρμητο αλλά επειδή είναι χρόνια τώρα που περιμένουμε ο Δαυΐδ να πει ένα όχι στο Γολιάθ, που περιμένουμε μια αντίσταση, ένα σημάδι αγώνα πριν την (ίσως και αναπόφευκτη και προδιαγεγραμμένη) παράδοσή μας.
Αυθόρμητα είμαι με το ΟΧΙ.

Κι αν ΟΧΙ σήμαινε όχι στην Ευρώπη,

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ...ΔΕΙΤΕ

image

Πως τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής είναι στημένα από τη Νέα Δημοκρατία, προκύπτει με σαφήνεια από το έγγραφο που διακινείται στα «γαλάζια» στελέχη. 

Από το σημείωμα προκύπτει πως οι νεοδημοκράτες δε δίνουν δεκάρα για το τί πραγματικά ισχύει, αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι τη συζήτηση επί της ουσίας κι ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα κερδίσουν το δημοψήφισμα με προπαγανδιστικές τακτικές. 


Τρέμουν τις εμφανίσεις του πρωθυπουργού και επιμένουν πως καλύτερα αποτελέσματα γι’ αυτούς φέρνουν οι αντιπαραθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μη πολιτικά πρόσωπα και φυσικά… "δημοσιογράφους".

Πρόκειται για το σημείωμα που μοιράζεται από τη Συγγρού στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με οδηγίες για το πώς πρέπει να κινηθούν στα κρίσιμα 24ωρα που απομένουν μέχρι το δημοψήφισμα, ώστε να επικρατήσει το ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών.

Γράφουν πεντακάθαρα πως ελέγχουν τις δημοσκοπήσεις και μπορούν να τις εμφανίζουν όχι μόνο όπως θέλουν αλλά και κλιμακούμενες, με την επιθυμητή διαφορά 5-10% την τελευταία μέρα.
Ιδού το απόσπασμα που αποδεικνύει πως «στήνουν» δημοσκοπήσεις:

3 Ιουλ 2015

ΡΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FOCUS: Οι Σαμαράδες τορπίλισαν την συμφωνία και ζήτησαν να κλείσουν οι τράπεζες!

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ







Τώρα κανείς δεν δικαιούται να λέει πως «δεν κατάλαβε». 
Πως είναι δυνατόν ενώ η πρόταση Τσίπρα είχε γίνει αποδεκτή από όλους τους θεσμούς, με δημόσιες δηλώσεις τους, ξαφνικά να απορρίπτεται και να έρχεται το τελεσίγραφο του Γιούνκερ; 
Μα αυτό ακριβώς έκαναν τα πολιτικά πτώματα που όλως τυχαίως έσπευσαν στις Βρυξέλες την ίδια ημέρα για να «βοηθήσουν»! 
Τορπίλισαν την συμφωνία διαβεβαιώνοντας Λαγκάρντ και Σόιμπλε ότι θα γκρεμίσουν τον Τσίπρα! Μία μολις ημέρα μετά, το FOCUS αποκαλύπτει οτι και το κλείσιμο των τραπεζών ήταν ...

Θα αφήσουμε στην επόμενη γενιά κληρονομιά τη δουλοπρέπειά μας?




Αν είναι έτσι , να γιορτάζουμε στις εθνικές γιορτές... 

Οι Αναγνώστες μας είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, ψηφίζουν.... 88% ΟΧΙ

ΝΑΙ
  52(6%)

ΟΧΙ

677(88%)

ΠΑΡΩΝ(ΑΠΩΝ)- ΛΕΥΚΟ ΔΗΛΑΔΗ
  
 10 (1%)
ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
  

24 (3%)


Σε δουλεύουν Έλληνα από τα ψευτοκάναλα.......Διαψεύδει η GPO "δημοσκόπηση της", που προηγείται το "ΝΑΙ"

Ψέμαματα, απάτη, εξαπάτηση. Αυτά είναι τα μέσα που χρησημοποιεί η διαφθορά, η σαπίλα, το σύστημα για να εκβιάσουν την απάντηση και να φέρουν προ τετελεσμένου την κατάσταση. 



Η δημοσκοπική εταιρεία GPO σε ανακοίνωσή της  ανέφερε πως εν αγνοία της και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της εταιρείας, δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά ευρήματα τμήματος έρευνας σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Για το γεγονός αυτό, η GPO δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των συμφερόντων της.

Επισημαίνει επίσης...

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ & ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Εκμεταλλεύθηκαν την αναμπουμπούλα του δημοψηφίσματος και του αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων, τις οποίες οι ίδιοι υπονόμευσαν, για να κλείσουν τις τράπεζες και να καλύψουν έτσι το 7σφργάγιστο μυστικό του τι έκαναν με τα 89 Δις του ELA και τα 215 Δις της ανακεφαλαιοποίησης και των εγγυήσεων, με τα οποία χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό και στον οποίο σήμερα έχουν το θράσος να λένε ότι κλείσανε τις τράπεζες για 2 μόνο Δις αναλήψεων μέσα στον πανικό του διήμερου bank run, που οργανώθηκε κατ' εντολή των ίδιων των τραπεζών από τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ !!!
                




Και μαζί με τους Έλληνες εξαπάτησαν και τον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, 
που τον κατάντησαν μοιραίο βάζοντάς τον να υπογράψει την ΠΝΠ της κατάπτυστης τραπεζικής αργίας !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :

Μεγάλη συναυλία υπέρ του ΟΧΙ στην πλατεία Συντάγματος

Μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα
Μεγάλη συναυλία υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα διοργανώνεται σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.
Με σύνθημα «Απαντάμε στο σκηνικό φόβου που θέλουν να επιβάλουν με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας», στη συναυλία θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι:

2 Ιουλ 2015

Αμερικανός οικονομολόγος: «Έλληνες, πείτε ΌΧΙ- Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να μείνετε στην Ευρωζώνη!»

Αμερικανός οικονομολόγος: «Έλληνες, πείτε ΌΧΙ- Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να μείνετε στην Ευρωζώνη!»

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ συνέστησε στους Έλληνες να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Αμερικανός καθηγητής Οικονομικών επεσήμανε ότι το «όχι» είναι ο μοναδικός τρόπος να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη: «Διαφορετικά η Ελλάδα ξαφνικά θα καταρρεύσει πολιτικά και η επόμενη εξέγερση θα είναι..

«Έπιασαν τον Γκίκα Χαρδούβελη και τη ΝΔ με τη γίδα στην πλάτη».




Δημοσιεύματα σε δύο ελληνικές εφημερίδες έρχονται να βάλουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Εισαγγελική έρευνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκαλύπτει η Real News.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «o πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με επείγον και εμπιστευτικό έγγραφό του στις 20-1-2015 ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «στον πρώην υπουργό αποδίδεται από τον Π. Νικολούδη ότι:
- Κατά το έτος 2011 εμφανίζεται δυσαναλογία μεταξύ των ποσών που πιστώθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και αυτών που δηλώθηκαν ως εισόδημα.
- Κατά το έτος 2012 απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού από τον Νοέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2012 και β) ως υπουργός των Οικονομικών από τον Ιούνιο του 2014 και εντεύθεν».

Επίσης,

Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA στον αέρα και η Σαράφογλου τον έκλεισε! ΔΕΙΤΕ

.

Πρέπει να φύγει η χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης.....

Δείτε το βίντεο...

ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ Είναι αδύνατον να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ !!!




«Αν κερδίσει το “ναι”, αλλά και αν κερδίσει το “όχι” στο ελληνικό δημοψήφισμα, η Ευρώπη θα είναι αναγκασμένη να διαπραγματευθεί με την Ελλάδα», 
δήλωσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι.

Μιλώντας στο κανάλι Rai Tre, ο Ρ. Πρόντι υποστήριξε πως «οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να συνεχισθούν για εξεύρεση συμφωνίας, είναι αδύνατον να διώξουν την Ελλάδα από το Ευρώ μετά από τις αστοχίες της Τρόικας και την έλλειψη μιας ενιαίας στάσης της Ευρώπης».

«Αν η Ευρώπη δεν καταφέρει να ..

Κατερίνη...Την Παρασκευή 3 Ιουλίου βγαίνουμε στην πλατεία


 

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου βγαίνουμε στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 7.30 μμ.
Λέμε το μεγάλο Ο Χ Ι στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Λέμε το μεγάλο Ο Χ Ι της ζωής μας για να κερδίσει η ίδια μας η ζωή

επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ στην Πιερία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7-ddZyLLZECGGtWzL9rWJfLLwQ1_d7fe4xZQ0C6-e-cRPT4AB-yFroacU7O4iGXnG1gbS_DsTM3iee534wr2DNb7IjADcOC5MNcfYYe9iJ0K_FbWn1g95rdqeMGYmNhsa4ZztaIlDnZo/s320/logo_syriza.jpg

10.000 σφαίρες ΟΧΙ, για κάθε μνημόνιο που τους σκότωσε....




Φίλε μου Κοράκι, οι Έλληνες, όταν θα πάνε για να ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, πρέπει να θυμηθούν για λίγο και αυτούς εδώ μέσα. 
Τους περίπου 10.000 νεκρούς συμπατριώτες τους. 

Τα θύματα της κρίσης, του εξοντωτικού βομβαρδισμού των μνημονίων και της εισβολής των οικονομικών πάντσερ των τοκογλύφων «εταίρων».

Να μην τους ξεχνούν. 
Για να γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για πόλεμο.
Για να καταλάβουν και οι ίδιοι που βρίσκονται και που μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή.
Μια μνημόσυνη τιμή. Να μην τους προδώσουν.
Να φωνάξουν με μυριόστομη φωνή ...

Ποιος φταίει για όλα αυτά...???

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ομοβροντία μαϊμού δημοσκοπήσεων υπέρ του «ΝΑΙ» απόψε στα κανάλια!








Παλιά τους τέχνη, κόσκινο. 

Τι και αν αποκαλύφθηκε το ποιόν τους μετά το Βατερλό στις εκλογές. Οι «έγκριτοι» ετοιμάζουν μαζικό χτύπημα απόψε στα κανάλια με μαϊμού δημοσκόπηση υπέρ του «ΝΑΙ». Τι και αν το ΟΧΙ προηγείται με δέκα μονάδες,

Εντολή Μαξίμου για τη σύλληψη 3 μεγαλοδημοσιογράφων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια μαύρα ευρώ στο εξωτερικό



Εντολή Μαξίμου για τη σύλληψη 3 μεγαλοδημοσιογράφων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια μαύρα ευρώ στο εξωτερικό.

Εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες-της σύλληψης συμπεριλαμβανομένης- 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με ..

Τι θα ψηφίσεις συνέλληνα...???

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Συντηρητικές πράξεις κατασχέσεων σε MEGA-ANT1-SKAI ΤΩΡΑ!

CIcbD4_WEAAR7X7

Όχι άλλα τιτιβίσματα… Επιτέλους, έργα!

Αντί να τουιτάρουν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι απειλές κατά της μηντιοκρατίας, καλύτερα θα ήταν να προχωρήσουν σε έργα! Μακάρι οι δηλώσεις να συμπληρωθούν και με την πράξη, λοιπόν. Σε αυτό το θέμα, το νομοπαρασκευαστικό σχέδιο θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο, από καιρό.

Τα ΜΜΕ ξερνούν δηλητήριο κατά της κυβέρνησης και κινδυνολογούν, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει οι συντηρητικές πράξεις κατασχέσεων υπέρ του Δημοσίου, κατά των επιχειρήσεων αυτών για τις θηριώδεις απαιτήσεις που υπάρχουν (έχει ακουστεί για χρέη που δεν εξυπηρετούνται, για εγγυήσεις-μαϊμού,

Η Παραπληροφόρηση δεν έχει πλέον όρια...Τόσο πολύ φοβούνται τον Λαό?

CI0V6VeWwAALUL5

Μετά τις φωτογραφίες από τη Βραζιλία στο Mega και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που πλασάρουν φωτογραφίες από το συλλαλητήριο του ΟΧΙ σαν να ήταν του ΝΑΙ έφτασαν να χρησιμοποιούν και μια την πιο εμβληματική εικόνα του σεισμού του 1999 στην Τουρκία για να..

1 Ιουλ 2015

Η πρόταση των δανειστών θα προκαλέσει επισιτιστική κρίση και θα αφανίσει αγρότες και κτηνοτρόφους....

κολ

Δ. Κοδέλας: Η πρόταση των δανειστών θα προκαλέσει επισιτιστική κρίση και θα αφανίσει αγρότες και κτηνοτρόφους.


Η πρόταση των δανειστών πέρα από συνταξιούχους, μικρομεσαίους και όλη την κοινωνία μέσω των έμμεσων φόρων, συνιστά μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους αγρότες.

Η υιοθέτηση της πρότασης των δανειστών οδηγεί σε:

Έγκλημα από πρόθεση: Τα 6 έγγραφα – φωτιά για το ελληνικό χρέος. Το δούλεμα είναι πολύ χοντρό..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

ouasingkton-ti-suzitisan-lagkarnt---ntragki_5.w_l

Το χρονικό ενός εκ προ μελέτης εγκλήματος αποκαλύπτουν 6 έγγραφα που διέρρευσαν μέσω του Guardian και της Süddeutsche Zeitung και αποδεικνύουν ότι οι δανειστές γνωρίζουν πλήρως και εξ αρχής ότι η έως τώρα «θεραπεία» λιτότητας που επέβαλλαν στην Ελλάδα δεν οδηγεί πουθενά.

Πρόκειται για έγγραφα που έχουν εκπονήσει οι ίδιοι οι «θεσμοί – πιστωτές», προέρχονται από την τελευταία προκαταρκτική έκθεση για τη βιωσιμότητα του χρέους και αποδεικνύουν ότι ακόμη κι εάν η Ελλάδα εφαρμόσει όλα τα σκληρά μέτρα περικοπών και φόρων που της ζητώνται, το χρέος δεν θα είναι και βιώσιμο ούτε το 2030.

Ένα από τα έξι έγγραφα ήταν μέρος της τελικής πρότασης που έστειλαν οι δανειστές στην Ελλάδα την προηγούμενη Παρασκευή. Κι όπως ο ίδιος ο Guardian επισημαίνει, αυτή η ίδια η πρόταση των πιστωτών έρχεται να αποδείξει και να αποδεχθεί ότι για να επέλθει ουσιαστική και διατηρίσιμη ανάκαμψη στην Ελλάδα επιβάλλεται η μείωση του χρέους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η εκτίμηση του ΔΝΤ είναι πως το χρέος της Ελλάδας θα είναι ακόμη στο 118% του ΑΕΠ το 2030,

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ(στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου-τελευταία στην Ευρώπη) έχουν κηρύξει πόλεμο στους πολίτες

SHIT_TV

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού


Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα. 

Αυτό πιθανώς να μη σας σοκάρει γιατί τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα παντού, αλλά η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας η κατάσταση ξεπερνάει τη φαντασία σας.


Σύμφωνα με την ΜΚΟ -Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα η Ελλάδα βρίσκεται στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού. 

Τα ιδιωτικά κανάλια, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε 5 οικογένειες που τα χρησιμοποιούν για να..

Ε...Αυτό δεν υπάρχει.....Είναι εντελώς γελοίοι...

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!: Παρουσιάζουν τις φωτογραφίες της συγκέντρωσης του ΟΧΙ για ΝΑΙ!


ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!: Παρουσιάζουν τις φωτογραφίες της συγκέντρωσης του ΟΧΙ για ΝΑΙ!

Φωτογραφία από το συλλαλητήριο υπέρ του ΟΧΙ, την οποία είχε δημοσιεύσει το πρακτορείο Reuters στις 29 Ιουνίου παρουσίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, υποστηρίζοντας ότι είναι από την πορεία του ΝΑΙ.
Νωρίτερα το Βήμα είχε βάλει για το ίδιο θέμα παλαιότερη φωτογραφία, στην οποία φαινόταν καθαρά πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το σύνθημα ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-ΕΕ-ΔΝΤ.
Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια αφιέρωσαν ώρες ζωντανών συνδέσεων για τη συγκέντρωση του ΝΑΙ και ελάχιστα δευτερόλεπτα για το ΟΧΙ. Η κάλυψη των εξελίξεων θυμίζει πλέον έντονα το ρόλο των τηλεοπτικών σταθμών στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της Βενεζουέλας, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πρώτο...

Για να μην ξεχνιόμαστε....



...διότι εκεί θα επιστρέψουμε αν ο Λαός ψηφίσει ΝΑΙ...
διάβασε αγαπητέ συνέλληνα....

Αυτά θα γίνουν από τις 6 Ιουλίου αν ψηφίσουμε «ναι» την επόμενη Κυριακή...



«Το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν βάζει τέλος στην παραφιλολογία. Όπως βάζει τέλος και στα επιχειρήματα των οπαδών του NAI ΣΕ ΟΛΑ οι οποίοι ισχυρίζονταν μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχει κείμενο θεσμών», αναφέρουν χαρακτηριστικώς κυβερνητικές πηγές.

Και στα δύο κείμενα, το σημερινό και αυτό της 25ης Ιουνίου, που εδόθη ως τελεσίγραφο , οι θεσμού ζητούν, μεταξύ άλλων:

Απίστευτο επιπεδο προπαγανδας με τούρκο σεισμοπαθή!!!



Στη φωτο με τα ψωμιά ο "συνταξιουχος" που δακρύζει ειναι σεισμοπαθης της Τουρκιας.

Πόσο γελοίοι μπορούν κάποιοι να γίνουν....

Αυτοί χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ...

Μπορείς να αντέξεις και να μη επηρεαστείς από τα ψέματα που σου σερβίρουν; Μπορείς να πας στην κάλπη με μόνο κριτήριο το πως ζεις τα τελευταία 5 χρόνια ; Μπορείς μια φορά να σκεφτείς τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου πριν πας στην κάλπη να ρίξεις το φακελάκι;

http://scoops.gr/wp-content/uploads/2015/06/prpaganda_media.jpg

Μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος άρχισαν όλα τα φερέφωνα της ενημέρωσης να προβάλουν το θέμα ώς “δραματικές εξελίξεις”. Σήμερα παρακολουθούμε την εμετική Ελληνική τηλεόραση που το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να πεί ανοιχτά στο λαό να ψηφίσουν “ΝΑΙ” στην συμφωνία.

Με μία απλή βόλτα στην αγορά εύκολα θα καταλάβεις ότι μέχρι εχθές το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν κατά της συμφωνίας και αρκετοί από αυτούς κατά και του ευρώ. Το θέμα λοιπόν είναι όλοι αυτοί που μέχρι εχθές ήταν επαναστάτες και ιδεολόγοι με μεγάλα και εύκολα πλάνα που έβρισκαν την λύση πίνοντας απλά έναν καφέ τι θα κάνουν την επόμενη Κυριακή; Πως κρίνουν σήμερα την επιλογή της κυβέρνησης;

Η συνέντευξη του Π. Καμμένου που σπάει κόκαλα - Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ


Συνέντευξη Π. Καμμένου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» στον δημοσιογράφο Κ.Αρβανίτη.

Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Κύριε Πρόεδρε καλή σας ημέρα.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλή σας ημέρα και καλό μήνα

Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Θέλω να σας ρωτήσω για αυτή τη σουρεαλιστική κατάσταση που προσπαθούν να περάσουν τα media και να μας τα αποσαφηνίσετε και εσείς. Οι Ευρωπαίοι έχουν να δώσουν ευρώ στη χώρα από το καλοκαίρι.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Από τον Αύγουστο του 2014.

Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Από την άλλη, ο λαός, από το υστέρημά του, πληρώνει τόκους και τοκοχρεολύσια, δάνεια τα οποία δεν είχε εγκρίνει και με την κυβέρνηση της δεξιάς και με την κυβέρνηση που είναι τώρα στα πράγματα. Άδικο αυτό. Πού βρισκόμαστε τώρα;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ελληνικός λαός όχι απλώς δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τις δανειακές συμβάσεις από τον Αύγουστο, αλλά έχει πληρώσει και 17 δισεκατομμύρια ευρώ σε τοκοχρεολύσια προς τους δανειστές. Παράλληλα είχε να καλύψει τα έξοδα της λειτουργίας του κράτους, μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία, άμυνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η επιβίωση του έθνους, χωρίς να πληρώνει τα τοκοχρεολύσια, όχι απλώς είναι εφικτή, αλλά έχει και..

Στη γερμανική βουλή...«Στόχος σας τότε, να σώσετε τις τράπεζες. Τώρα, να ρίξετε την Ελληνική κυβέρνηση.»..Το ακούσατε πουθενά;

Δείτε το εδώ....


Εσείς του ΝΑΙ...Αυτούς ψηφίζετε...


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Τούρκοι και Γερμανοί κατέβασαν Ελληνική Σημαία από νησί του Ιονίου

Τουρίστες κατέβασαν την ελληνική σημαία από το Ενετικό φρούριο στην Κέρκυρα
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…
Την ελληνική σημαία από το Ενετικό φρούριο στην Κέρκυρα κατέβασαν την Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις τουρίστες, ένας Τούρκος και 3 Γερμανοί,

Ζούμε φρυγμένοι, πεινασμένοι Μα όχι απελπισμένοι....Οι απελπισμένοι ζούνε μπρούμυτα.


…Και να τους πεις ακόμη
Πως ζούμε φρυγμένοι, πεινασμένοι
Μα όχι απελπισμένοι.
Οι απελπισμένοι πες ζούνε μπρούμυτα.
Με φοβισμένα μάτια.
Με σκεπασμένα λόγια.
Με δαρμένη φωνή.
Όχι,