# #

24 Νοε 2012

Η Αγία Γραφή....χωρίς σχόλια !!!


Ο εφιάλτης της μακαρονάδας



...

Οταν βαριέσαι μια χώρα; Τι κάνεις όταν βαριέσαι μια χώρα;


Ο τίτλος η «Χώρα της Μαρμότας» είναι παράφραση του τίτλου της κινηματογραφικής ταινίας «Η Μέρα της Μαρμότας». Μια αλληγορική ιστορία όπου ο ήρωας ξυπνάει κάθε πρωί για να ανακαλύψει ότι πάντα του συμβαίνει το ίδιο με την προηγούμενη. Ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά και ξανά. Η ζωή του επαναλαμβάνεται. Ξανά και ξανά και ξανά. Μέχρι να πάρει κάποτε το μήνυμα. Κάποτε. Μέχρι να αντιδράσει. Κάποτε.

Οταν βαριέσαι μια ερωτική σχέση, χωρίζεις.  
Οταν βαριέσαι ένα ρούχο, το χαρίζεις. 
Οταν βαριέσαι ένα χτένισμα το αλλάζεις. 
Οταν βαριέσαι παιχνίδια τα μοιράζεις.

Οταν βαριέσαι μια χώρα; 
Τι κάνεις όταν βαριέσαι μια χώρα;

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!













Από τη μια, ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να αφήσει κάποιους άφωνους. 
Από την άλλη, ένα απλό...χαμόγελο μπορεί να θεωρηθεί το παν. 
Όλα αυτά όμως, κοστίζουν και πλέον κανένας μας δε χαραμίζει τα λεφτά του για μια 
λεύκανση στον οδοντίατρο.

Όμως τι γίνεται εάν τα δόντια σας είναι κίτρινα και έχουν λεκέδες; 

Reuters: Γιατί το γάλα κοστίζει 1,5 ευρώ στην Ελλάδα;


Αθανάσιος Σκόδρας, υφυπουργός Ανάπτυξης...
πιστεύω ότι η τιμή είναι δίκαιη

Σχόλιο Αριστοφάνη...Ακριβώς για αυτό τον λόγο...Η δήλωση του υφυπουργού παραπάνω είναι ξεκάθαρη!!! Πόσο μυαλό χρειάζεσαι για να καταλάβεις?

Οδοιπορικό στο… Ορχομενό κάνουν οι δημοσιογράφοι του Reuters, για να ρίξουν φως στο μυστήριο των τιμών του γάλατος στην Ελλάδα. 
Πώς γίνεται το γάλα να κοστίζει στην Ελλάδα 1,5 ευρώ το λίτρο, δηλαδή 31,5% ακριβότερα από τον κοινοτικό μέσο όρο;
Η έρευνα του Reuters ξεκινά από τη φάρμα του Στάθη Αραβανή, στον Ορχομενό, όπου ο κτηνοτρόφος πουλά το γάλα του στη Δέλτα αντί...

Ποιος βουλευτής από αυτούς που ψήφισαν τα μέτρα θα κάνει μήνυση στην κυρία Αρβελέρ; Βίντεο


Eλένη Γκύκατζη Αρβελέρ>"Θα έχετε κράτος ως το Σεπτέμβριο του 2013"

“ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013″!! 
“Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο”!! Αυτό ακριβώς που γράφαμε όταν αποκαλύπταμε που βασίζονται οι παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας και προσωπικά του Τόμσεν…
Αυτά και άλλα λέει η κυρία Αρβελέρ. 
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι “αποκαλύπτει” την …

Gay Ελληνες πολιτικοι & ναρκομανεις γονοι, σε Αρχεια της CIA!


Σχ.Αριστοφάνη...

Χειροπόδαρα δεμένους τους βρώμικους έλληνες πολιτικούς έχουν οι Γερμανοί και όχι μόνο,  αφέντες τους...

Αλλά δε θέλουν ν αφήσουν και την καρέκλα όμως και να πάνε στο διάολο??? 
Γιατί?
Τόσο άρρωστοι είναι...???

Γιατί το βγάζουν τώρα τα Γερμανά; Όχι μόνο ως “αντίποινα” στην λίστα Χριστοφοράκου… Αλλά και για άλλη μία φημολογία σχετικά με βίντεο που αφορά άλλον θεσμικό παράγοντα σε θερμές περιπτύξεις. Του ιδίου φύλου που φέρεται να γυρίστηκε σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
Είναι ενδεικτικό ότι η διαρροή στην ιστοσελίδα δεν κάνει λόγο καθόλου για τραπεζίτες, παρά μόνο γενικώς για επιχειρηματίες.
Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.
Ανάμεσα στα…

Απίστευτα μουρλοί....

H φτωχή κυρία Βρούτση...




H φτωχή κυρία Βρούτση με τα 
10 ακίνητα…

...Και μεις τα τρώμε !!!



Εύστοχος ο Ασημώνης....


Να ταν μόνο οι Ευρωπαίοι θα μασταν μια χαρούλα....

Οι εκκενώσεις των εγχώριων πολιτοφυλάκων είναι οι πιο βρωμερές....

Και κυρίως των Πρετεντέρηδων...

Δεν υπάρχουν χρήματα γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε....

Πως τολμάς ραγιά να διαμαρτύρεσαι;


    
- Κύριε Πολιτικέ γιατί κόψατε το μισθό του συνταξιούχου;
- «Κοιτάξτε, αναγνωρίζουμε τις βαρύτατες θυσίες των Πολιτών αλλά κανείς μας, σας βεβαιώ, δεν θέλει να λαμβάνει τόσο ακραία και επώδυνα μέτρα...δεν γίνεται όμως αλλιώς...είναι ο μόνος δρόμος».

- Γιατί κόψατε το επίδομα του ανέργου;
- «Κοιτάξτε, αναγνωρίζουμε τις βαρύτατες θυσίες των Πολιτών αλλά κανείς μας, σας βεβαιώ, δεν θέλει να λαμβάνει τόσο ακραία και επώδυνα μέτρα...δεν γίνεται όμως αλλιώς...είναι ο μόνος δρόμος».
 
- Γιατί κόψατε φάρμακα και περίθαλψη;
- «Κοιτάξτε, αναγνωρίζουμε τις βαρύτατες θυσίες των Πολιτών αλλά κανείς μας, σας βεβαιώ, δεν θέλει να λαμβάνει τόσο ακραία και επώδυνα μέτρα...δεν γίνεται όμως αλλιώς...είναι ο μόνος δρόμος».

- Γιατί επιβάλετε τόσο βαρύτατη φορολογία στη φτωχολογιά και όχι στους «έχουντες»;
- «Κοιτάξτε, αναγνωρίζουμε τις βαρύτατες θυσίες των Πολιτών αλλά κανείς μας, σας βεβαιώ, δεν θέλει να λαμβάνει τόσο ακραία και επώδυνα μέτρα...δεν γίνεται όμως αλλιώς...είναι ο μόνος δρόμος».

.................

- Ρε συ θα τον βαρέσω…

Εδώ ο κόσμος καίγεται...Νέος Πάγκαλος μας προέκυψε !!!


Ο ΛΟΡΔΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Επίθεση Αμοιρίδη για λόγους... ενδυματολογικούς




a amoiridis
Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για... ενδυματολογικούς λόγους εξαπέλυσε ο Ι. Αμοιρίδης, επικεφαλής της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ.
«Ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται στη Βουλή σαν να πηγαίνουν στο γήπεδο. 
Άλλος με το πουκάμισο έξω, άλλος χωρίς πουκάμισο, μόνο με το φανελάκι, άλλος με μπουφάν...
Δεν είναι εικόνα αυτή για το ελληνικό κοινοβούλιο.

 Παρακολούθησα συνεδριάσεις της Βουλής των ...

Παναγούλης: Έλα να ψαχτούμε κ. Γιακουμάτε...Πώς τα απέκτησες όλα αυτά που έχεις?

a-panagoylis 24«Ελάτε να ψαχτούμε κ. Γιακουμάτε. Τι είχαμε και τι έχουμε, πώς τα απέκτησες όλα αυτά; Μήπως έτρωγες μύγες;», απάντησε ο Στάθης Παναγούλης στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για όσα είπε στο Real FM.
Η απάντηση του κ. Παναγούλη έχει ως εξής:
«Σχετικά με όσα δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος στο RealFm σήμερα, Σάββατο, 24/11 και δημοσιεύθηκε στο Enikos.gr, θέλω να πω στον κ. Γιακουμάτο, που θα ψήσει το Πάσχα το αρνί του...

Πέερ Στάινμπρουκ...«Η Γερμανία δεν έχει δώσει ούτε ένα σεντ στην Ελλάδα»

a steinbruck

Για το ενδεχόμενο να χρειαστεί οι εγγυήσεις που έχει αναλάβει η Γερμανία τελικά να καταβληθούν, κάνει λόγο ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Πέερ Στάινμπρουκ σε συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στην «Bild am Sonntag» και διευκρινίζει ότι μέχρι τώρα η χώρα δεν έχει πληρώσει χρήματα για την Ελλάδα.

«Ως τώρα η Γερμανία δεν έχει πληρώσει για την Ελλάδα "ούτε ένα σεντ", παρά έχει...

Αφιέρωμα:OΙ 21 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.....Εκτυπώστε το



Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη. 

Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, μπορείτε να μειώσετε πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να νοσήσετε εσείς ή οι αγαπημένοι σας.

Εχθροί του καρκίνου

Τα φυτοχημικά συστατικά θεωρούνται υπεύθυνα για την αντικαρκινική δράση πολλών τροφών. Ουσιαστικά, πρόκειται για στοιχεία που θωρακίζουν τα φυτά απέναντι στις

μικροβιακές εισβολές και τις λοιμώξεις, ενώ προστατεύουν και το δικό μας σώμα, προφυλάσσοντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφών στη διαδρομή τους κατά την πέψη, ώστε να φτάσουν ακέραια στο λεπτό έντερο και να απορροφηθούν από τον οργανισμό. 

Έχουν αντιοξειδωτική δράση και φαίνεται ότι συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων. Στα φυτοχημικά συστατικά (περιέχονται κυρίως σε φρούτα και λαχανικά) ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι ...

O εφοριακός που έγινε υπουργός... μας παίρνει στο ψιλό...



Βρούτσης: Πάλι καλά που κάποιοι παίρνουν 586 ευρώ!
 
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης παραδέχθηκε πως με τα χρήματα του κατώτατου μισθού πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να ζήσει, ωστόσο επεσήμανε πως...

Εγκλήματα χωρίς ενόχους....Βίντεο



Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα το υπουργείο Δημόσιας τάξης και τα οποία δείχνουν ότι τα τελευταία 3 χρόνια οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονιών φτάνουν τον εξωφρενικό αριθμό των 3.124 συνανθρώπων μας.


Είναι κι αυτό απόρροια του σοκ που ζει όλη η ελληνική κοινωνία αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είδε τις αποδοχές της κατά την περίοδο β' τρίμηνο 2011 --β' τρίμηνο 2012 να μειώνονται κατά 15% ενώ την ίδια εποχή περικόπτονται οι κοινωνικές παροχές κατά 9,5% και αυξάνονται οι φόροι εισοδήματος κατά 37%! 

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία μόνο σε ένα χρόνο τα λαϊκά νοικοκυριά είχαν απώλειες 5,4 δις ευρώ. Αν αυτό το συνδυάσει κανείς με τις τεράστιες νέες στρατιές ανέργων που δημιουργήθηκαν βρίσκει την εξήγηση τι είναι αυτό που οδηγεί χιλιάδες συνανθρώπους μας να επιλέξουν την αυτοχειρία.

Καπιταλιστικά εγκλήματα χωρίς ενόχους....

Τα μνημόνια αποδίδουν, γινόμαστε Σουηδία!


Τα μνημόνια αποδίδουν, γινόμαστε Σουηδία!
Μετά την συνεργασία H.P. με COSCO τα καλά νέα συνεχίζονται:

Η ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών έφεραν επιτέλους την Ελλάδα στα σκανδιναβικά επίπεδα, και η αισιοδοξία επέστρεψε στα στελέχη της τρικομματικής κυβέρνησης.

“Έγινε η αρχή” δήλωσε στο… 

"ΚΙΝΗΜΑ ... ΕΦΑΠΑΞ" ΑΠΟ Α/ΓΕΝ... Πρωτοφανές έγγραφο-προειδοποίηση στην κυβέρνηση: "Έχετε πλήξει το ηθικό μας..."



Με την ένδειξη "Εξαιρετικά επείγον" σε έγγραφό του ο Αρχηγός του ΓΕΝ, Κοσμάς Χρηστίδης, έγινε ίσως ο πρώτος ανώτατος αξιωματικός μετά το Κίνημα του Ναυτικού το 1973 που έθεσε μετ'επιτάσεως και ζητά απαντήσεις σε ζήτημα πολιτικής υφής, τυπικά απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (υπουργό και δύο υφυπουργούς), ουσιαστικά, όμως, στην ίδια την κυβέρνηση.
Στο εσωτερικό έγγραφό του ο Α/ΓΕΝ χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης γα την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα στελέχη (Οι επελθούσες αλλαγές στις αποδοχές του στρατιωτικού προσωπικού έχουν πλήξει το ηθικό των στελεχών...),  ("...μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αδικία, δυσπιστία, άνιση μεταχείριση στελεχών που συνεχίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, έναντι συναδέλφων τους που απεχώρησαν και κατοχύρωσαν τα δικαιώματά τους, αμφισβήτηση, έλλειψη προοπτικής και το κυριότερο διασάλευση της λειτουργίας των ασφαλιστικών μας ταμείων...") και ζητά απαντήσεις "εδώ και τώρα"!
Όσο σοβαρό και αν είναι το έγγραφο που υπογράφει ο Α/ΓΕΝ, ακόμα πιο σοβαρή είναι η ενέργειά του που...

Τι είπε ο Καζάκης για ΚΚΕ...!!!

Εισέπραξαν την απόλυτη ξεφτίλα



Οι τρεις της συγκυβέρνησης προφανώς αγνοούν τα αυτονόητα: 

Όταν τα δίνεις όλα σε κάποιον, αυτός θα σου ζητήσει ακόμα περισσότερα. Ακόμη χειρότερα, όταν πάρει από εσένα ό,τι θέλει, τότε δεν σε έχει καμία ανάγκη. 

Κάτι επίσης αυτονόητο και απείρως σοβαρότερο, που επίσης λησμονούν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, είναι πως κανείς εχέφρων δεν πριονίζει το κλαδί που κάθεται. 

Ειδικά αν το κλαδί στο οποίο κάθονται οι αρχηγοί των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι το Σύνταγμα, το οποίο βάλθηκαν να «κλαδέψουν» ακόμη περισσότερο υιοθετώντας την τακτική της διακυβέρνησης διά..

ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!!!



Νομοθεσία Εμβολιασμών

(Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)

Σημείωση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝ΄ΚΑΙΡΩ). Είμαι ο συντάκτης του άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

-Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον <<Νόμο>>, αλλά είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε;


- Καταρχήν όσον αφορά τους κανόνες της δικονομίας η σειρά της νομικής ισχύς είναι η εξής:

1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ
2. ΝΟΜΟΙ
3. Προεδρικό Διάταγμα
4. Υπουργικές Αποφάσεις
5. Εγκύκλιοι.

Για να βγάλει μία απόφαση ο κάθε Υπουργός ή μία Εγκύκλιος η Πρωτοβάθμια επιτροπή θα πρέπει αυτά να μην αντίκειται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στους ΝΟΜΟΥΣ και Επίσης να δίνει το δικαίωμα ο ΝΟΜΟΣ να ρυθμιστεί το θέμα με εγκύκλιο ή Υπουργική απόφαση. Επίσης κάθε καινούργιος ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.


Όσον αφορά τους εμβολιασμούς η νομοθεσία είναι σύνθετη και ένας απλός γονιός δεν μπορεί να...

Κάποτε στη χώρα αυτή σπουδαίοι μουσικοσυνθέτες μελοποιούσαν μεγάλους ποιητές...






Ποίηση: Γιώργος Σεφέρης
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Λάκης Χαλκιάς και Μέμη Σπυράτου

«Oι Γερμανοί στο τέλος πάντα χάνουν φίλε»…. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ


«Oι Γερμανοί στο τέλος πάντα χάνουν φίλε» μου ‘λεγε με νόημα ο φίλος μου ο Παντελής τραβώντας γρήγορες ρουφηξιές απ’ το τσιγάρο του.

«Είναι ιστορικά εξακριβωμένο», υποστήριζε με πάθος πίνοντας μια γουλιά απ΄ τον καφέ του.
Τον κοίταζα εξεταστικά και γινόταν έξαλλος. Κουνούσε τα χέρια του έντονα και μετά από κάθε φράση έβηχε δυνατά λες και τα σωθικά του θα ξεκολλούσαν απ’ τις  εκκρίσεις..

Ναι ρε φίλε αλλά όπως έλεγε και ο Λίνεκερ το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται μεταξύ δυο ομάδων που αριθμούν από 11 παίκτες η καθεμία και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί»,του απαντούσα με ύφος και στόμφο για να του τσακίσω τα νεύρα.

-«Δεν μας  γ…μας και εσύ και ο Λίνεκερ ρε φίλε. Εδώ μιλάνε τα στοιχεία. Η ιστορία έγραψε…

Το πιο τρυφερό , ίσως, βίντεο που έχετε δει....!!!



Άραγε ο άνθρωπος τα θέλει όλα δικά του ή είναι στη φύση του να μοιράζεται
 πράγματα; Για να το μάθουν, έβαλαν 2 παιδάκια σε ένα δωμάτιο κάθε φορά
 και τους έδωσαν μόνο 1 σάντουιτς. Άραγε το παιδάκι που έχει το σάντουιτς
 θα το μοιραστεί με το άλλο ή θα το φάει όλο μόνο του; Δείτε παρακάτω για 
να μάθετε.



Τα παιδιά στο βίντεο συμμετέχουν σε ένα πείραμα που θέλει να αποδείξει αν 
είναι στη φύση μας να μοιραζόμαστε τα υπάρχοντά μας.

Έχουν πει στα παιδιά ότι απλά τα μάζεψαν για να κάνουν μία φωτογράφιση 
αλλά ο φωτογράφος έχει αργήσει να έρθει.

Η κυρία στο βίντεο τους λέει ότι θα φύγει και αυτή για λίγο για να πάει να 
φωνάξει τον φωτογράφο. Επίσης τα ενημερώνει ότι μπροστά τους θα 
βρίσκεται ένα τόστ με μερέντα το οποίο μπορούν να το φάνε καθώς θα 
περιμένουν.

Τι γίνετε όμως όταν το ένα από τα δύο παιδιά συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει
 κολατσιό στο πιάτο του;

Δείτε και θα καταλάβετε:

Ηλίθιε.....


Nα τους χαίρεστε....



Έτσι....
Για καλημέρα....

Χειμωνιάζει......Την βάψαμε

Στο...σεξ-παρκ !!!



Πάει ο άντρας στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να πλένει πιάτα.
- "Γυναίκα παράτα τα όλα και έλα να κάνουμε sex!"

Παρατάει η γυναίκα το πλύσιμο των πιάτων κι αρχίζει με χαρά να ξεντύνεται!


- "Όχι εδώ μωρό μου, σήμερα λέω να πάμε για πρώτη φορά στο απέναντι παρκάκι, να κάνουμε κι εμείς μια φορά κάτι τρελό, θέλεις;"

Η γυναίκα ενθουσιάζεται και χωρίς δεύτερη κουβέντα ανοίγει την πόρτα και πάνε στο απέναντι παρκάκι! 



Αρχίζει το μπαλαμούτι και τα σχετικά, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ένας αστυνομικός και τους πιάνει:

- "Τί γίνεται εδώ; Δεν ντρέπεστε; Θα σας κόψω πρόστιμο για προσβολή δημοσίας αιδούς!"


Αντιδράει ο άντρας, αλλά ο αστυνομικός δεν δέχεται τίποτε και αρχίζει να τους κόβει κλήσεις.

- "Λοιπόν για τον κύριο 30 ευρώ πρόστιμο και για την κυρία...

Μια κοινωνία γεμάτη "παρθένες" έκανε την Ελλάδα μπορντέλο...


Δεν έχω διαβάσει βιβλία τού Πέτρου Τατσόπουλου για να μπορώ να εκφέρω άποψη για τη συγγραφική του δεινότητα. Δεν ξέρω, επίσης, αν η διάσημη πλέον δήλωσή του για τη μισή Αθήνα ήταν πρόκληση για την πρόκληση ή ένας τρόπος για να ξεμπροστιάσει τον πουριτανισμό τής ελληνικής κοινωνίας. 

Οπως και να έχει, πάντως, τα κατάφερε! 
Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που καλαμπούρισαν, και καλά έκαναν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ανδρισμό Τατσόπουλου, αλλά σε εκείνους που είναι τόσο σοβαροί ή σοβαροφανείς (ας διαλέξουν οι ίδιοι το μέγεθος της υποκρισίας τους) ώστε δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ακούν και να ασπάζονται τον ξύλινο λόγο πολιτικών τής δεκάρας, οι οποίοι το μόνο που έχουν προσφέρει στο δημόσιο βίο είναι....

Είναι όμως....γκομενάρα!!!

...

Τι είναι η γλουτένη?


Γλουτένη... ένας σχετικά άγνωστος πολυεπίπεδος κίνδυνος για την υγεία...

Τι είναι η γλουτένη?

Η γλουτένη είναι ένα είδος πρωτεΐνης που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη. Στα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη, η ουσία αυτή ενεργοποιεί μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, που προκαλεί βλάβες στο λεπτό έντερο και έτσι δεν επιτρέπει στον οργανισμό να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.

Η βρώμη, το κεχρί και το ρύζι δεν έχουν αυτή την πρωτεΐνη, αλλά σε πρόσφατη έρευνα διαπιστώθηκε ότι ορισμένα από αυτά τα προϊόντα είχαν ίχνη γλουτένης.

Σύμφωνα με δεκάδες μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η κατανάλωση γλουτένης δεν επιρρεάζει όμως τελικά μόνον τα άτομα με δυσανεξία σε αυτή ή τους πάσχοντες από κοιλιοκάκη, αλλά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και για την καλή κατάσταση του εγκεφάλου, διότι εμποδίζει τη δημιουργία νέων συνάψεων... Όμως δε σταματά ούτε και εδώ η αρνητική επίδραση της στον οργανισμό...
Η κατανάλωση γλουτένης αυξάνει την ανάγκη για τις ορμόνες του θυρεοειδούς...

23 Νοε 2012

The Phantom Of The Opera Is Dead - Opera Chaotique


Ελληνική γραμματική...να με συμπαθάτε οι φιλόλογοι !!!


...

Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ...Ήχος HD..


...

Πρώην αρχηγός του FBI διαμαρτύρεται για τους αεροψεκασμούς (video)




Δεν είναι ένας από τα εκατομμύρια που διαμαρτύρονται για τους αεροψεκασμούς.

Δεν είναι ένας από τους χιλιάδες ερευνητές που προσπαθούν να εξεγείρουν τον κόσμο.

Είναι ο ...

Καλησπέρα ...αμαρτωλοί !!!

...