# #

18 Απρ 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ! Εκβιάζουν την κυβέρνηση που έκοψε το φαγοπότι με τα αντισταθμιστικά!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!


Πρωτοσέλιδο η «αποκάλυψη» του κυρίου Ντένη Πλέσσα που θεωρεί ασύμφορη την προμήθεια των 350 εκ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΞΙΑΣ 1,2 ΔΙΣ!


Μιλάμε για στυγνό εκβιασμό και συκοφαντίες με συνέργεια του Θεοδωράκη που μιλά για «μίζες» σε διακρατική συμφωνία! Χωρίς μάλιστα μεσάζοντες σε ...αντισταθμιστικά!
Το Ολυμπία αποκαλύπτει το ντοκουμέντο της πρότασης του κυρίου Ντένη Πλέσσα που πρόκρινε την «φτηνή» λύση των 1,2 δις ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ (!!) παρουσιάζοντας ως «ασύμφορη» την σημερινή προμήθεια.
Απαραίτητη η επέμβαση του εισαγγελέα για να τσακίσει επιτέλους το τρίγωνο εμπόρων, εκδοτών και πολιτικών που ρήμαξαν την πατρίδα και σήμερα επανέρχονται δριμύτεροι.


«Ο αντιπρόεδρος της «Lockheed», στην πέραν των εσκαμμένων παρέμβασή του υποστήριξε ότι «η απόκτηση αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας αποτελεί για το ναυτικό πρώτη προτεραιότητα, λόγω των επιχειρησιακών αναγκών, στις οποίες προστίθεται η ΑΟΖ» υποδεικνύοντας έτσι και την εθνική στρατηγική της χώρας μας.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16, επισήμανε ότι μπορεί να διαρκέσει έξι χρόνια και σημείωσε ότι εντός πενταετίας, η Τουρκία θα παραλάβει τα πρώτα από τα 100 αεροσκάφη «F-35″, που έχει παραγγείλει στη Lockheed.
Ένα F-16 στοιχίζει περίπου 50 εκατ. δολ., ενώ γύρω στα 60 εκατ. θα κοστίζει το F-35, όταν περάσει σε μαζική παραγωγή 220-240 αεροσκαφών ετησίως.
Στην περίοδο 1992-2016, η Lockheed εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει πιστώσεις αντισταθμιστικών προγραμμάτων άνω των 3,5 δισ. δολ. στην Ελλάδα.»
Έγραφε η Ελευθεροτυπία. Και εκεί ακριβώς είναι το μεγάλο πανηγύρι, όπως μάθαμε όταν έσκασαν τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών: Τα αντισταθμιστικά, από τα οποία έβγαιναν οι μίζες για τους διεφθαρμένους. Όταν μιλάμε λοιπόν για 3,5 δις αντισταθμιστικών, καταλαβαίνετε πόσοι εκδότες, πολιτικοί και μεσάζοντες μπορούν να εξαγοραστούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.