# #

1 Φεβ 2014

Άλλα λέω...κι άλλα κάνω, πώς να σου το πω...




Ελληνική γραμματική...να με συμπαθάτε οι φιλόλογοι !!!


...

Απίστευτο κι όμως αληθινό...Ο τσιρίδας ενοχλείται από την ...ντουντούκα

...

Δείτε το βίντεο.....

Ανοιχτή επιστολή στον κ. Δένδια, από έναν Έλληνα τραγικής ποιότητας

Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ και να σας καταθέσω το πολιτικό μου ποιόν, όχι τίποτε, να ξέρετε με τι ποιότητας άνθρωπο έχετε να κάνετε, είναι γνωστό ότι είστε επιλεκτικότατος και απαιτητικός.

Κατ’ αρχήν, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι καταγόμαστε από δυο διαφορετικούς υπαρξιακούς γαλαξίες. Εγώ είμαι ένα γήινο δίποδο θηλαστικό, εσείς χαρακτηρίζεστε από λέξεις που ως μηνύσιμες θα παραμείνουν ανάλεκτες, μιας και δεν μου περισσεύουν πόροι για δικαστήρια.

Αναμενόμενο λοιπόν ότι δεν μοιραζόμαστε κανένα απολύτως κοινό όραμα, και δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή συγγενική πτυχή μεταξύ της κοσμοθεωρίας μου και της δικής σας.


Εσείς έχετε αναλάβει τον έλεγχο και την καταστολή,  διά της βίας, μιας κοινωνίας που έχει ριχτεί, εθελούσια ή/και λόγω μαζικής νοητικής στέρησης, στην αρένα για να παλέψει με τα λιοντάρια της τεχνοκρατίας και του αναρχοκαπιταλισμού.

Εγώ είμαι ένας...

Καλησπέρα ...αμαρτωλοί !!!

Απίστευτη ερμηνεία...Συλλεκτικό

Ο συντηρητισμός προδίδει... χαμηλό IQ !!!



brain
Όσοι υιοθετούν συντηρητικές ιδέες, κατά κανόνα είναι λιγότερο ευφυείς από εκείνους που προτιμούν τις φιλελεύθερες, σύμφωνα με έρευνα που διεξάχθηκε από ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Brock στο Οντάριο του Καναδά και τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Psychological Science.
 Όπως προκύπτει από την εν λόγω έρευνα, οι άνθρωποι που σημειώνουν χαμηλό σκορ στα τεστ ευφυίας κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, παρουσιάζουν την τάση να είναι πιο δεκτικοί σε προκαταλήψεις και να υιοθετούν συντηρητική ιδεολογία ως ενήλικοι.
 Βασική υποκατηγορία αυτών, μάλιστα, αποτελούν και όσοι προβαίνουν σε φυλετικές και κοινωνικές ...

Φρίκη. Επέμβαση του ΟΗΕ για τις χιλιάδες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς

αρχείο λήψης
























Εξηγήσεις στον ΟΗΕ για τα σκάνδαλα παιδοφιλίας δίνει το Βατικανό...

Μην κάνεις κοπάνα γιατί θα πεθάνεις!


Πρόσεχε μην κάνεις κοπάνα μαθητή, γιατί εκεί που θα χαίρεσαι τον ήλιο και θα τσαλαβουτάς στη θάλασσα, υπάρχει περίπτωση να πέσει κάποια βόμβα πάνω σου ή να σου πεταχτεί κάποιο κομμένο χέρι. Αυτή τη σκηνή που περιγράφουμε, του στιλ "ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι" επέλεξε να προωθήσει μια αυστραλιανή ΜΚΟ για να αντιμετωπίσει με "παιδαγωγικό" τρόπο τις κοπάνες των μαθητών. 
Η ΜΚΟ στο παρακάνω τρομοκρατικό βίντεο επιλέγει να..

Bloomberg: Καμμία χώρα δεν ληστεύθηκε όπως η Ελλάδα!



ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η ληστεία συνεχίστηκε και μετά τα CDS! 

Δείτε τι απέκρυψε ο Στουρνάρας στην βουλή των Ελλήνων!


Εκτός εάν γνωρίζετε εσείς κάποια αντίστοιχη “επένδυση” που να αποδίδει 500% κέρδος σε λίγους μήνες με κρατική εγγύηση! Ακόμα και στον πιο ακραίο καπιταλισμό.


Οι ορδές των “φίλων επενδυτών” του Παπανδρέου πενταπλασίασαν τα λεφτά τους ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, σε κάτι που το Bloomberg χαρακτήρισε ως την μεγαλύτερη κερδοσκοπία πάνω σε κρατικά ομόλογα που έχει καταγραφεί. Το γράφημα που βλέπετε, είναι ξεκαθαρο.


“Κερδισμένοι”; 

Τα λεφτά μας πιάνουν τόπο... στη Γερμανία - Η Α.Μέρκελ μοιράζει αυξήσεις συντάξεων


ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα λεφτά μας και οι θυσίες του ελληνικού λαού από τα συνεχή μνημόνια πιάνουν τελικά τόπο. Όχι όμως στην Ελλάδα που συνεχώς βυθίζεται στα χρέη και στην καταστροφή αλλά στη Γερμανία. 
Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε τη μείωση των ορίων συνταξιοδότησης για τους Γερμανούς και την αύξηση των συντάξεων τη στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τα φάρμακα τους.
Η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε ενέκρινε νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι Γερμανοί μπορούν να πάρουν σύνταξη ακόμη και στο ..

Ο «θεός» μας άφησε χρόνους...


Όχι φίλες και φίλοι. Δεν θα μιλήσω καθόλου για θρησκεία σήμερα. Δεν μου έδωσαν αφορμή οι «θεούσες». Θα μιλήσω προσπαθώντας πάντα να μην προσβάλω νεκρούς, για ένα άλλο «θεούλη». 

Το θείο. Τον Κότσο... τον «Εθνάρχη» τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Α’.

Επειδή δεν θέλω να πω πολλά άσχημα, δεν θα πω όλη του την πορεία.Ότι επί εποχής του πχ έδρασε το πιο σκοτεινό παρακράτος, που δολοφόνησε αγωνιστές, όπως ο Λαμπράκης και άλλους. 

Άλλωστε δεν ήξερε, ήξερε; 

Μόνο οκτώ χρόνια ήταν πρωθυπουργός για αυτό και ρώταγε ποιος κυβερνούσε... 

Ή για τις εκλογές  της βίας και της νοθείας. 

Αλλά δεν έφταιγε αυτός. Εκείνος ο κακός που κυβερνούσε το έκανε...

Το υποβρύχιο τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Αλκυώνη» στο ιχθυοτροφικό πάρκο ΤΗΘΥΣ στους Νέους Πόρους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εμφάνιση Το υποβρύχιο τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Αλκυώνη» στο ιχθυοτροφικό πάρκο ΤΗΘΥΣ στους Νέους Πόρους.jpg 

* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ (M.I.T.) ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

* ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 1οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ


Ένα υποβρύχιο τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Αλκυώνη» θα κάνει την εμφάνισή του στον υγροβιότοπο του Παπαπουλίου Νέων Πόρων Δ.Δίου-Ολύμπου (στο ιχθυοτροφικό πάρκο «ΤΗΘΥΣ»).
Πρόκειται για υποβρύχιο όχημα που πρόσφατα προμηθεύτηκε...

Με χαμόγελο....?


Καλό μήνα σε όλους εκτός........

H εξομολόγηση της ζωηρής χήρας !!!



Πάει μια μέρα μια ζωηρη χηρα να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς:
- Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου.
- Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον...

ΔΑΒΙΔ - ΓΟΛΙΑΘ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Άγνωστες λεπτομέρειες της βιβλικής μονομαχίας...


GOLIATH3Η ιστορία, που πέρασε σε μένα από το Δημοτικό κιόλας είναι, ότι ο Δαβίδ είναι ο μικρός, φτωχός και αδικημένος, που όλοι οι μεγάλοι χρησιμοποιούν τη δύναμη τους για να τον τσακίσουν, αλλά αυτός αντιστέκεται και στο τέλος όχι μόνο αντεπεξέρχεται όλων των δυσκολιών χάρη στο αξιοθαύμαστο πείσμα και επιμονή του αλλά καταφέρνει και νικά τον ισχυρότερό του αντίπαλο στα ίσα και παλικαρίσια.

Φανταστείτε το μικρό του σχολείου που είναι και σπασίκλας, όπου κάθε μέρα τρώει το φτύσιμο και την ταπείνωση από τα τεκνά και μπόμπους της τάξης με τα γραμμωμένα κορμιά, τις πολλές γκόμενες, την ειρωνεία, την αμάθεια και τη βλακεία εμβολιασμένη μέχρι και στο τελευταίο των κυττάρων τους. Στο τέλος ο Δαβίδ αηδιασμένος από τις προσβολές δίνει μια φάπα στον αρχιμπόμπο, γεγονός που εν μια νυκτί τον αναβιβάζει σε ήρωα της τάξης του. Αν η ιστορία ήταν όντως έτσι, εγώ σαν καλός Γκαστόνε Ντάκ θα έτρωγα το καπέλο μου χωρίς να χρειαστεί να παρέμβει ο Ντόναλντ.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι...

ΒΡΈΘΗΚΕ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ … ΑΛΚΟΤΈΣΤ!






Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί σε κατάσταση μέθης
και γνωρίζουμε πώς είναι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το κέφι και η ευθυμία που νιώθεις να μετατρέπονται σε ζαλάδα...

31 Ιαν 2014

Με εντολή...Σαμαρά

«Ξεχωριστός» Καραμανλής...

«Πας λαμβάνει τα όπλα κατά των Γερμανών δεν είναι Ελλην»...

Συγγνώμη που δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το «μεθύσι της γενικής συναδέλφωσης» και στο φεστιβάλ του «πολιτικού καθωσπρεπισμού».

Που δεν θα ανέβουμε στην πασαρέλα του χαμαιλεοντισμού.

Μας συγχωρείτε, επίσης, που δεν θα πιούμε από το «νερό της πολιτικής και ιστορικής λήθης» που σερβίρεται στα Μέγαρα Μουσικής και από τα Μέγαρα της «ενημέρωσης».
***
Ως εκ τούτου:
*
Ο «ξεχωριστός» Καραμανλής, ο «συντηρητικός ριζοσπάστης», ο «εθνάρχης», είναι ο Καραμανλής της «βίας και νοθείας». 


Του ανελέητου αντικομμουνισμού. Των εξοριών. 

Των πιστοποιητικών «κοινωνικών φρονημάτων». 

Του «φακελώματος». 

Του αδυσώπητου κυνηγητού των αριστερών, των δημοκρατών. 

Της υποκρισίας του «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;» όταν στη χώρα που ο ίδιος κυβερνούσε αλώνιζαν τα «τρίκυκλα» και οι «Γκοτζαμάνηδες» που δολοφονούσαν τον... 

ΣΟΚ (;) Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα


emvoliaΝέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα
Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. 
Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. 
Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αρχικά ,

ΔΙΟΝ ΟΛΥΜΠΟΥ....Η λατρεία του νερού στο ιερό της Ίσιδας...



Η λατρεία του νερού του Ολύμπου έπαιξε, φαίνεται, αποφασιστικό ρόλο στην ίδρυση ενός ιερού στη θέση αυτή ήδη στα κλασικά χρόνια, αφιερωμένου στην Άρτεμη, ως θεάς του τοκετού. 

Μια ιερή πηγή στεγάστηκε σε μεταγενέστερα χρόνια μέσα σ΄ένα ναό, ενώ το νερό μιας άλλης οδηγήθηκε στη δεξαμενή του ναού της Αφροδίτης Υπολυμπιδίας, δηλ. της Αφροδίτης των υπωρειών του Ολύμπου, περνώντας κάτω από ...

Τί είναι αυτά τα χημικά όπλα και γιατί η εξουδετέρωση τους πρέπει να γίνει στην Ελληνική ΑΟΖ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υπόθεση Σαρίν: Βόμβα 700 τόννων ενάντια σε αλιεία, ακτοπλοία, τουρισμό & ΑΟΖ

Του Καθ. Δρ. Γ.Ζουγανέλη

Ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του παρόντος πολιτικού συστήματος είναι ότι δεν διαθέτει τεχνολογική εμπειρία και συνεπώς δεν μπορεί να σταθεί επάξια στο πηδάλιο της χώρας.








H ανάγκη να αναλάβουν τα ηνία των κρατών ηγέτες με μεγάλη τεχνολογική μόρφωση (όχι δικηγόροι, θεωρητικοί φυσικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, απόστρατοι, νταβατζήδες, τσομπαναρέοι, εκδότες, κοτζαμπάσηδες, εργατοπατέρες, εργολάβοι, κουλοχέρηδες, χλεχλέδες, κλπ) είναι μια πρόταση που αναδύεται αναγκαστικά στην ΕΕ. και είναι ένα θέμα για το οποίο έγραψαν τελευταία και οι Financial Times.
Πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει απο την Ελλάδα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Θα αντιληφθείτε στη συνέχεια περισσότερο το γιατί πρέπει να φεύγουν όλοι τους. Όσο μένουν κάνουν κακό στη χώρα. Θεωρούν τους πολίτες χαζούς και τους Ευρωπαίους “φιλαράκια” τους για να κάνουν δουλίτσες…
Ο κρυφός πόλεμος που γίνεται στη Συρία και του οποίου τις λεπτομέρειες λίγοι γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται έφερε εκτός απο επιπλέον μετανάστες στην Ελλάδα ένα ακόμη πρόβλημα που λέγεται “Εξουδετέρωση των Χημικών όπλων της Συρίας στην Ελληνική ΑΟΖ".
Τί είναι όμως αυτά τα χημικά όπλα και γιατί  η εξουδετέρωση τους πρέπει να γίνει στην Ελληνική ΑΟΖ;

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ...Ότι πιο ΟΜΟΡΦΟ ίσως στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ....!!!!





Ο Όλυμπος είναι το πρώτο βουνό στην Ελλάδα για το οποίο εφαρμόστηκε το 1938 ειδικό καθεστώς προστασίας με τη ανακήρυξή του σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ (Β.Δ. 9-6-1938 ΦΕΚ 248Α/1938), ενώ το 1985 εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού (ΦΕΚ 467/25-7-1985 τ. Β'). 
Το 1981, με απόφαση του Διεθνούς Συμβουλίου του Προγράμματος για τον ’νθρωπο και την Βιόσφαιρα, ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει τον Εθνικό Δρυμό ως «Τμήμα του Διεθνούς δικτύου των αποθεμάτων της Βιόσφαιρας». Το δίκτυο αυτό των προστατευομένων δειγμάτων του Παγκόσμιου Οικοσυστήματος είναι αφιερωμένο στη διατήρηση της Φύσης και την Επιστημονική έρευνα στην υπηρεσία του Ανθρώπου. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Εθνικός Δρυμός ως προς τη Γεωμορφολογία του. Έχει πολλές κορυφές, μεγάλες ρεματιές και βαθιές χαράδρες, αμφιθεατρικές κοιλότητες, σπήλαια και βάραθρα, καθώς και πολλές πηγές, μικρές εποχικές λίμνες και χείμαρρους. Το κλίμα επηρεάζεται από τη γεωγραφική θέση, τον όγκο του βουνού, τα πετρώματα και τις πλαγιές του. Συχνό φαινόμενο είναι η αναστροφή των θερμοκρασιών και της υγρασίας, καθώς και η εμφάνιση πολλών μικροκλιμάτων. 

Στον Εθνικό Δρυμό υπάρχουν συνολικά τέσσερις..

Δες ποιος είσαι ...τσολιά μου...



ΡΑΓΙΑΣ: 
Αραβικής προέλευσης λέξη (ράγι=κοπάδι) που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Τουρκίας. 

Η σημασία της λέξης ήταν ...

Το ημερολόγιο ενός σεισμόπληκτου (οδεύουμε προς πολεμικό και αντισεισμικό εορτολόγιο)

Άλλη μια μετασεισμική μέρα.
Δεν έχει πλάκα πια.
Οι  σεισμοί δεν σε ξυπνούν. Μερικούς, τους παίρνεις είδηση επειδή τρίζει η στέγη κι όχι γιατί σε δονούν. Οι πόνοι από την ψύξη που πάθαμε συνεχίζονται κι ούτε αυτό έχει πλάκα. Άλλο μία μέρα λούφας κι άλλο να καθηλωθείς.
Δεν είμαστε σίγουροι  αν θα πρέπει να συνεχιστεί το ημερολόγιο.
Θα περάσουμε την ώρα μας, σχολιάζοντας τα ασήμαντα, που ενίοτε, είναι σημαντικά. Κάτι σαν παρατράγουδα.
Κανείς δεν σχολίασε το γεγονός ότι,

Με δύο αποφάσεις-«βόμβες μεγατόνων» του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκε αντισυνταγματικό το ειδικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το χαράτσι για ρύπανση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ


Ανυπολόγιστες συνέπειες για την αγορά ηλεκτρισμού από την ετυμηγορία ότι δεν είναι νόμιμη η επιβολή του ΕΤΜΕΑΡ - Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στους καταναλωτές.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το χαράτσι για ρύπανση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Με δύο αποφάσεις-«βόμβες μεγατόνων» του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκε αντισυνταγματικό το ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αερίων ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το «δια ταύτα» των επίμαχων αποφάσεων μεταφράζεται στο ότι πρέπει να επιστραφούν στους καταναλωτές...

Ανεκδοτάκι ...μεσημεριανό???




Στο σχολείο κάνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς και σαβουάρ βιβρ.

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά: 
-Εσύ Γιαννάκη, αν έβγαινες με μια κοπέλα από καλή οικογένεια και με πολύ καλή εκπαίδευση για δείπνο και ήθελες να πας στην τουαλέτα, τι θα έλεγες; 
- Θα έλεγα "πάω μισό λεπτό να κατουρήσω." 
-A, όχι αυτό θα ήταν πολύ αγενές... 
Εσύ Κωστάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;
-Θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά πρέπει να πάω στην τουαλέτα. 
-Ναι... κάπως καλύτερα, αλλά η λέξη "τουαλέτα" όταν τρως ακούγεται άσχημα.
Γυρνάει η δασκάλα στον Τοτό:
-Εσύ Τοτό, απέδειξε μας επιτέλους πόσο έξυπνος είσαι και πόσο καλά θα το έλεγες;Τι θα έλεγες στην κοπέλα;" 
Εγώ κυρία θα έλεγα: 

30 Ιαν 2014

Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό ...


Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό θα πάρει 4.000.000 ευρώ!

Mείον:

Ο υπουργός του ...Σαμαρά



Ο υπουργός που... ξέχασε να διαβάσει τα μνημόνια, όχι όμως και να τα υπογράψει έχει το θράσος να βάζει ταμπέλες σε πολίτες μόνο και μόνο επειδή αυτοί... τόλμησαν να του κάνουν παράπονα για τη βίαιη φτωχοποίηση που έχουν υποστεί!

Ο υπουργός ...

Γιατί την . . Ελλάδα ?



Ένα ισπανικό βίντεο το οποίο μιλά για την προσφορά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα. 

Εκφωνήθηκε από τον γνωστό ελληνιστή Pedro Olalla στην Ημερίδα Κλασσικού Πολιτισμού του Σαγούντο της Ισπανίας, με αφορμή την πρόταση κατάργησης του μαθήματος των ελληνικών στην ισπανική εκπαίδευση, στην οποία πρόταση φυσικά και εναντιώνεται. 

Ενώ η υποστήριξη του ελληνισμού στο βίντεο είναι ...

8 τροφές για να μην αρρωστήστε ποτέ!


Υπάρχουν άπειρες τροφές που είναι πλούσιες πηγές βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων!

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να τις μάθουμε και να τις εντάξουμε στο καθημερινό διατροφικό μας πρόγραμμα, προκειμένου να θωρακίζουμε τον οργανισμό μας από τις ασθένειες.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις 8 υπερ-τροφές του χειμώνα που θα πρέπει να ..

Κοροϊδία το 600αρι στους σεισμόπληκτους...Νέα άγαρμπη κωλοτούμπα


Και ενώ παρουσία Σαμαρά, στο νησί του Ιονίου, ανακοινώθηκε πως θα δοθεί ένα έκτακτο βοήθημα 600 ευρώ, σε όλους τους πληγέντες, μετά την αποχώρηση του Σαμαρά, το πάρτι σχόλασε, και άρχισαν να δίνονται "διευκρινήσεις".....

Έτσι, για το 600αρι, "ξεκαθαρίστηκε", ότι αφορά, ΜΟΝΟ όσους..

29 Ιαν 2014

Είπαμε πολλά και σώνει, ας λαλήσει κι άλλο αηδόνι…


greeks
Υπάρχουν κάποιες λέξεις και φράσεις που για κάποιο λόγο τις λέμε λάθος. Παρότι το άρθρο δεν είναι οδηγός γραμματικής σε καμία περίπτωση, σκεφτήκαμε να δούμε ποιες από αυτές χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και πώς λέγονται και γράφονται σωστά:
«Χαίρετε!» 
Είναι ευχή. Δηλαδή να χαίρεστε! Γράφεται με έψιλον και όχι «χαίρεται» (ό,τι θυμάται).
«Κύριε/κυρία/Δεσποινίς»
Προσφωνούμε πάντα κύριο και κυρία κάποιον που δεν γνωρίζουμε και τον ζητάμε πάντα σαν κύριο ή κυρία στο τηλέφωνο σε τρίτους ακόμα κι αν είναι κολλητός μας και παίζουμε μαζί σφαλιάρες. Το «δώσε μου το Μανώλη λιγάκι» όταν τηλεφωνούμε στην δουλειά του δεν δείχνει οικειότητα, αλλά αγένεια.
Επίσης δεσποινίδες λέμε μόνο τα κορίτσια από 16 χρονών και κάτω. Όχι για τον λόγο που βάζει το βρώμικο μυαλό σας, αλλά επειδή από 17 χρονών και πάνω όλες οι γυναίκες αποκαλούνται (και είναι) κυρίες.
Αντιθέτως, δεν αποκαλούμε ποτέ...

Μπορείτε να ανεχθείτε τη μυρωδιά των σάπιων πατατών?

potatoes-or-the-stench-of-hatred-L-fTuxyP
Μια δασκάλα σκέφτηκε να βάλει τους μαθητές στην τάξη της να παίξουν ένα παιχνίδι. Είπε λοιπόν στα παιδιά, να φέρει το κάθ’ ένα, μια πλαστική σακούλα, που θα περιέχει μέσα μερικές πατάτες. Σε κάθε πατάτα θα δώσει ένα όνομα από τους ανθρώπους που μισεί. Έτσι, ο αριθμός των πατατών που κάθε παιδί θα έβαζε στη σακούλα του θα ήταν ανάλογος  των ανθρώπων που μισεί.
Την άλλη μέρα κάθε παιδί, έφερε από μια σακούλα με πατάτες, με το όνομα των ανθρώπων που μισούσαν, γραμμένο πάνω σε κάθε πατάτα. Κάποια παιδιά ..

Mαδάει ο μπαρμπα-Φώτης?



ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 6,2%......ΧΑ!!!!
(Θα λογοδοτήσουν και αυτοί κάποια στιγμή)

Μαζική αποχώρηση στελεχών από...

Ελλάδα: Πρώτη στους φόρους στην Ε.Ε. Έκθεση κόλαφος, έως και 900% αύξηση

Μες την καλή χαρά...συνεχίζεται το φαγοπότι ενώ ο λαός πληρώνει  τα γ@μησιάτικά τους

Η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής αναδεικνύει την θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην υπερφορολόγηση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις. Έκθεση κόλαφος που επιβεβαιώνει την αφαίμαξη των εισοδημάτων, πράγμα το οποίο ο μόνος που δεν βλέπει είναι ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος είναι και αυτός που την υλοποιεί.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έκθεσης, οι οι φορολογικοί συντελεστές τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τις επιχειρήσεις είναι υψηλότεροι από τον μέσο όρο των χωρών τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Ευρωζώνης.

Μέχρι 900% η αύξηση της φορολογίας από το 2010
Στα πλαίσια του Μνημονίου, από το 2010 οι φόροι αυξήθηκαν έως και ...

28 Ιαν 2014

Κυρία σεβαστής ηλικίας με αμύθητα πλούτη (κινητά, ακίνητα, καταθέσεις κλπ) ζητά κύριο ....


Εύπορη, μοναχική κυρία δημοσιεύει αγγελία ζητώντας σύντροφο:

«Κυρία σεβαστής ηλικίας με αμύθητα πλούτη (κινητά, ακίνητα, καταθέσεις κλπ) ζητά κύριο να τη συντροφέψει στο υπόλοιπο της ζωής της ο οποίος θα τηρεί τις εξής 3 προϋποθέσεις: 

1. Δε θα την εγκαταλείψει ποτέ, 2. Δε θα την χτυπήσει ποτέ, 3. Στο κρεβάτι θα είναι....ταύρος.»

Η αγγελία δημοσιεύεται, η κυρία περιμένει 1 εβδομάδα, 1 μήνα, 1εξάμηνο, 1 χρόνο... Έχει πια απελπιστεί: «Τι να τα κάνω τα πλούτη όταν δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου! Θα με φάει η μαύρη μοναξιά!»

Κι ενώ η κυρία μοιρολογεί χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Η κυρία ακούει το κουδούνι και τρέχει να ανοίξει. Έκπληκτη αντικρίζει ...

27 Ιαν 2014

Δεν μπορώ να εννοήσω πώς είναι δυνατόν οι παππούδες αυτών των δολοφόνων να ήταν πρόσφυγες απ' τη Μικρά Ασία

Πρόσφυγες που τους κόβαν τα χέρια οι βάρβαροι, για να μην καταφέρουν να ανέβουν στο πλοίο της σωτηρίας.

Φωτογραφία του χρήστη JUNGLE-Report.

Πόση ντροπή πρέπει να νιώθει το ελληνικό έθνος, μετά από αυτή τη  ντροπή;
Πόση ντροπή πρέπει να νιώθουμε εμείς που στα μάτια των Σύριων και Αφγανών προσφύγων πήραμε τη θέση των βάρβαρων, απολίτιστων και απάνθρωπων "Μεγάλων Δυνάμεων";
Πόσο πιο μαύρη μπορεί να βαφτεί η σελίδα της ιστορίας μας;

«Αυτή η γυναίκα έχει την πιο σκληρή θέση εργασίας στον κόσμο».





Το νέο τεύχος του περιοδικού «CARTA 2020», που εκδίδεται από την «Ομοσπονδία Χορηγών για τη Γερμανική Επιστήμη», έχει στο εξώφυλλό του μια συμπαθητική νεαρή γυναίκα με βιβλία στα χέρια και τη λεζάντα «Αυτή η γυναίκα έχει την πιο σκληρή θέση εργασίας στον κόσμο». 

Την είδα και υπέθεσα ότι θα αναφέρεται στην περίπτωση κάποιας υψηλόβαθμης μάνατζερ, καθώς η Ομοσπονδία αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη και αρχαιότερη ιδιωτική οργάνωση της Γερμανίας, που παρεμβαίνει στα θέματα έρευνας και παραγωγής επιστημονικής γνώσης, εκφράζοντας και προωθώντας τις απόψεις των επιχειρήσεων. 

Τα μέλη της, άλλωστε, είναι περίπου 3.000 ιδιωτικές επιχειρήσεις –μεταξύ αυτών όλοι οι κολοσσοί της γερμανικής οικονομίας- και, επιπλέον, κάποιοι πλούσιοι ιδιώτες. «Σε τι άλλο να αναφέρονται αυτοί;», σκέφτηκα, εξοικειωμένος με το δημόσιο λόγο που αναπτύσσεται στους συγκεκριμένους κύκλους, και, δυστυχώς, όχι μόνο σ’ αυτούς.

Ανοίγοντας το περιοδικό έρχεται η έκπληξη. 
Δεν πρόκειται για την ιστορία μιας και μοναδικής γυναίκας σε μια σπάνια θέση, αλλά για την περιγραφή των συνθηκών εργασίας ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου και της ιδιαίτερης σημασίας του για την κοινωνία: Η νεαρή γυναίκα είναι ...

Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή!!!!!!!!!!



Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου,, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο..

Η ώρα των παπαγάλων.....



...Δυσοσμία,

...αλλά εμείς είμαστε τα χοιρινά..

Ακόμα να συλλάβουν τον Βενιζέλο τον Σημίτη και τον Παπανδρέου;

Καντάς: “ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”


«Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα…» κατέληξε ο Ζήγρας!
Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει ότι έχει καταθέσει στοιχεία αλλά και ονόματα «μιζαδόρων». 
«Μετά την αποφυλάκισή μου έδωσα στοιχεία στους ανακριτές και τους εισαγγελείς. […] Στοιχεία που δεν μπορώ να...

Tο μπορντέλο...Ποιο είναι το περισσότερο κερδοφόρο από τα δυο??

Μπουζούκι γλέντι του ντουνιά....



Στο ανάγλυφο πάνω, αρχαία μπουζουκτσού (οποία διατυπωτική χυδαιότης κομπλεξικοί μου μπουρτζόβλαχοι μικροαστοί) παίζει τρίχορδο – τουλάχιστον από το τέταρτο αιώνα Π.χ.- ορμώμενη εκ Μαντινείας,