# #

6 Οκτ 2012

Αποκλειστική αποκάλυψη...


 Όλη η "λίστα Λαγκάρντ"!!!

 

Αποκλειστική αποκάλυψη από το "τοίχο-τοίχο".

Γιατί εδώ κάνουμε ρεπορτάζ!
 
Έχουμε στη διάθεσή μας αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ και αποκαλύπτουμε ποιοι βρίσκονται στο στικάκι του Βενιζέλου και φυσικά -ως είθισται- θα τιμωρηθούν παραδειγματικά γι' αυτό.
...

Συρία: Πανωλεθρία των ισλαμιστών ανταρτώνTα ψέματα τελειώνουν για τις εισαγόμενες "εξεγερμένες" ομάδες στη Συρία, πλέον οι απώλειές τους αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό, τα στρατεύματα του Άσαντ τις έχουν εγκλωβίσει και τις καταστρέφουν με αυξανόμενη ένταση.

Οι απόπειρες ανάφλεξης μιας σύγκρουσης με την Τουρκία είχαν ως σκοπό να δώσουν το φιλί της"ζωής" στους ισλαμιστές μισθοφόρους, αλλά μετά την παρέμβαση της...

Golden Deal για τον Λάτση...???


Ο χρυσός της Θράκης δεν είναι ο χρυσός αλλά η Θράκη.Αν δεν το συνειδητοποιήσουμε, θα πέσουμε στην παγίδα της αγοράς που προσπαθεί να εξαγοράσει τα πάντα δίχως να δίνει σημασία στο περιβάλλον και στο λαό μας. 

Ως επιτροπή κληθήκαμε από τα υψηλότερα στελέχη της πολιτικής στην Ελλάδα να πάρουμε θέση για το θέμα της εκμετάλλευσης των σπάνιων γαιών. 
Αφού επισημάναμε ότι τώρα βρίσκονται σπάνιες ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εγγραφο - Βόμβα της Ε.N.D. που κάνει προσφορά 5 δις δολλάρια για τη σωτηρία της Αλαμπάμα!

Ενα απίστευτο έγγραφο έπεσε στα χέρια του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ χτές το απόγευμα, που αποδεικνύει οτι η E.N.D. και ο "δισεκατομμυριούχος" Αρτέμιος Σώρρας, έκανε προσφορά προς το Ανώτατο Συμβούλιο της πολιτείας της Αλαμπάμα των ΗΠΑ 5 δισεκατομμύρια δολλάρια (!) με την προτροπή τα χρήματα αυτά να "πέσουν" στην αγορά της Αλαμπάμα αποφεύγοντας έτσι την επίσημη πτώχευση καθώς και ένα μέρος τους να διατεθεί σε...

Σ. Καργάκος... "Σε αυτόν εδώ τον τόπο κυριάρχησαν οι δοσίλογοι και οι μαυραγορίτες"

Προτεκτοράτο είμαστε στο κάτω-κάτω βρε αδερφέ!


Εμπρός λοιπόν!
Πλυθείτε!
Ξυριστείτε!
Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο!
Πλύντε και τον κώλο σας καλού-κακού!
Βάλτε κολώνια κι αποσμητικό!
Επιτέλος να δείξουμε λιγάκι Ευρωπαίοι επιτέλους!

Δεν περπατάμε... ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Έρχεται για Επιθεώρηση η Στρατηγός!
Η φράου Μέρκελ!
Καγκελαριακή Επιθεώρησις!


Και όσοι έχουν πάει στρατό γνωρίζουν καλά πως όλο τον υπόλοιπο καιρό κωλοβαράς και μόλις, ανακοινώσει ο Στρατηγός ότι έρχεται για Επιθεώρηση, τότε αρχίζουν όλα στο στρατόπεδο να δουλεύουν ξαφνικά ρολόι.
Βάφαμε τους τοίχους, σκουπίζαμε το...

Θέλετε να βγείτε στους δρόμους την Τρίτη; Τον Γρηγόρη τον ρωτήσατε;Θέλετε να διαδηλώσετε την Τρίτη; 
Θέλετε να βγείτε στους δρόμους; 

Τον Λουκά-Γρηγόρη-Σιδηρόπουλο-Ψαριανό τον ρωτήσατε; 

Κι αν δεν τον ρωτήσατε τουλάχιστον διαβάστε τι έγραψε στο facebook και οδηγηθείτε στην αυτογνωσία...

Σας λένε κάτι οι φωτογραφίες? Σχολιάστε...

IRAN… 1970:


......

Την τελευταία φορά η Μέρκελ είχε έρθει για να συναντήσει τον ....


Αργά, είναι πια αργά........Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη η Άνγκελα Μέρκελ, για να επιθεωρήσει το γερμανικό κρατίδιο της Ελλάδας. 

Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα· 

την τελευταία φορά είχε έρθει για να συναντήσει τον ....

Ομαδική αγωγή για τα εκκαθαριστικά εφορίας...


Πως αντιμετωπίζουμε χαράτσια&τράπεζες 

Δικαιολογητικά για την συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του Ε.ΠΑ.Μ. με αίτημα την αναγνώριση πλαστότητας των απεσταλμένων εκκαθαριστικών εφορίας
Για να συμμετάσχετε στην αγωγή:

Φραγκίσκος Λιγκόρα...Έλληνες να είστε περήφανοι που µιλάτε την Ελληνική γλώσσα !Φραγκίσκος Λιγκόρα (Σύγχρονος Ιταλός καθηγητής Πανεπιστηµίου και Πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδηµίας προς διάδοσιν του πολιτισµού)

«Έλληνες να είστε περήφανοι που µιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και µητέρα όλων των άλλων γλωσσών.  

Μην την παραµελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που...

Η σύμπτωση της Μέρκελ...??? 9 Οκτωβρίου 1944, οι Γερμανοί βομβαρδίζουν την Αθήνα...


 


    9 Οκτωβρίου 1944...

ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ;;;;Τελικά όταν δουλεύεις για την ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δεν πιστεύω πως κάποιοι από σας εκεί έξω πιστεύετε πως είναι αυτό που κάνεις ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ;


Κι ύστερα; Πρέπει να αντέχεις και στην ΠΕΙΝΑ....

Κι ύστερα; Πρέπει να αντέχεις και στην ΦΤΩΧΕΙΑ...

Άντε ρε Μπέτυ Παπαδοπούλου.....

Αν ακούσουμε τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ο λαός πρέπει να «αφοπλιστεί», να κάτσει ήσυχος στη γωνιά του και να εκτονώνεται μια στις τόσες, μέσα από μονοήμερες απεργίες.

...Εργατικοί αγώνες και (αστική) νομιμότητα...

Αγανάκτησαν οι παπαγάλοι των ΜΜΕ και η δεξιά συγκυβέρνηση από την κινητοποίηση των εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από κοντά και η Χρυσή Αυγή που δεν μπορεί να βλέπει το στρατιωτικό «άβατο» να «κηλιδώνεται» από την παρουσία εργαζομένων και αριστερών.

Αδιανόητο να «εισβάλλουν» Έλληνες εργαζόμενοι στο «Πεντάγωνο» και να διεκδικούν να πληρωθούν μετά από έξι μήνες και μετά από χρόνια πολιτικών επιλογών που απαξίωσαν την ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα. 

 Μπορούσαν στο κάτω- κάτω να στείλουν ένα ...

Ένα μόνο μικρό παράδειγμα...ξεπουλήματος!!!

...Είναι αλήθεια μπαρμπα-Φώτη???Άρχισε το φαγοπότι για τους μεγαλοκαρχαρίες. 

Η κυβέρνηση Σαμαρά ξεπούλησε στον Λάτση το σύγχρονο εμπορικό κέντρο "GOLDEN HALL", για 90 χρόνια, στην τιμή των 81 εκ. ευρώ. 


Το ποσό αυτό είναι εξευτελιστικά χαμηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι το ενοίκιο του GOLDEN HALL, για ένα χρόνο, κοστίζει ..

Πόσα παίρνουν...???


Αλήθεια τι "άνθρωποι" είναι αυτοί...???

Έχουν παιδιά....???

Έχουν γονείς????

Φίλους???

Είναι τελικά ...Έλληνες???

Μήπως είναι μισέλληνες....???

Βρε , μπας κι είναι Τούρκοι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι???

Μήπως είναι ...

Νέα εθνική γιορτή....9.Οκτωβρίου
Και μη ξεχνάτε, την Τρίτη είναι αργία λόγω εθνικής εορτής. 

Φοράμε όλοι τα γιορτινά μας και ...

Βαρουφάκης: Γιατί ψεύδονται όλοι…Βαρουφάκης: Γιατί ψεύδονται όλοι…


Με νέο άρθρο του στη Lifo, ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Γιάνης Βαρουφάκης επιχειρεί να δώσει απάντησεις στο καυτό ερώτημα των ημερών «γιατί τα νούμερα της κυβέρνησης πάλι δεν βγαίνουν» ενώ εξηγεί και τη θέση του πως όλοι οι εμπλεκόμενοι ψεύδονται…


Όπως αναφέρει, «μήνες τώρα κυβέρνηση και Τρόικα προσπαθούν να τα βρουν στα νούμερα τα οποία, αθροιζόμενα, θα τους δώσουν ένα άθροισμα Χ δισ. – το ποσόν το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί από το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού τα επόμενα χρόνια (δύο ή τέσσερα στην περίπτωση της «επιμήκυνσης) ώστε να παραχθεί αρκετό (πρωτογενές) πλεόνασμα, από το οποίο να πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι δανειστές μας (πρώτα η Τρόικα, που αποπληρώνεται ήδη, και κατόπιν οι ιδιώτες δανειστές, των οποίων τα νέα, κουρεμένα ομόλογα, που τους έδωσε το Δημόσιο φέτος στο πλαίσιο του PSI, θα αρχίσουν να «ωριμάζουν» μετά το 2020)».

«Το ποσόν αυτό, τα Χ δισ. (που σήμερα υπολογίζονται μεταξύ 14 και 16,5 δισ.), πρέπει να προκύψει ως ένα άθροισμα δύο αριθμών: μείωση δαπανών, έστω Δ, και αύξηση εσόδων, έστω Ε. (Δ + Ε = Χ, σε όρους απλής εξίσωσης.) Το ένα από αυτά τα δύο νούμερα, το Δ, είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε κυβέρνησης να το μειώσει όσο θέλει, με μοναδικό (πλην σοβαρό) περιορισμό το λεγόμενο πολιτικό κόστος. (Αν π.χ. απολύσει το 80% των δημοσίων υπαλλήλων, το Δ μεγαλώνει θεαματικά.) Το δεύτερο νούμερο, το Ε, επηρεάζεται από την...

Όλοι στον δρόμο,είπε ο πρόεδρος των....εργατών!!!


Ζήτω....!!! Σωθήκαμε


Οι «σωτήρες» πάνε το χρέος στο...

 182,5% του ΑΕΠ!


Οι «σωτήρες» πάνε το χρέος στο 182,5% του ΑΕΠ!

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 2009, το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης, δηλαδή, σύμφωνα με την τελική «απογραφή» που έγινε από την κυβέρνηση Παπανδρέου, προσδιορίστηκε στα 298,5 δισ. ευρώ.
Ομως, μετά από δύο μνημόνια, εφαρμοστικούς, μεσοπρόθεσμα, «κουρέματα» κ.ο.κ., το δημόσιο χρέος της χώρας
- όπως παραδέχτηκε ο Στουρνάρας στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε στη Βουλή -
θα έχει εκτιναχτεί το 2013 στα ...

Το μυστήριο του... μπλε και πράσινου μελιού!!!!!


Μελισσοκόμοι στη βορειοανατολική Γαλλία βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα: 
εδώ και μερικές εβδομάδες, το μέλι που παράγουν έχει πράσινη και μπλε απόχρωση. 
Το θέαμα αρχικά τους προκάλεσε απορία και έντονο προβληματισμό - άλλωστε ποιος θα αγόραζε χρωματιστό μέλι; 
- όμως η λύση του μυστηρίου βρισκόταν μπροστά στα μάτια τους ή για την ακρίβεια 4...

32.000 ευρώ την ημέρα για ένα… σκούπισμα στο Αριστοτέλειο!

Πρέπει να «αστράφτει» από καθαριότητα το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο.
Ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο, που αποδεικνύει την κακοδιαχείριση των επιδοτήσεων που το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης λαμβάνει από το κράτος...

Η πρυτανεία καλείται να απαντήσει στον εισαγγελέα πώς είναι δυνατόν από τα 25 εκατ. ευρώ που..

"εγώ θα την βγάλω καθαρή..”Το ακούγαμε, το ακούμε και ενδέχεται να το ακούμε για πολύ καιρό ακόμα όσοι σπουδάζουμε σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο. 

Μία κλασσικη έκφραση που υπονοείται( σπανίως να ειπωθεί), από σπουδαστές που εναντιώνονται στις καταλήψεις, στην ίδια την ύπαρξη πολιτικο-συνδικαλιστικών σχηματισμών εντός των ιδρυμάτων και κυρίως σε κάθε δράση που προέρχεται από αριστερούς ή αναρχικούς.

Let’s get back to the basics. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση απ’τα χρόνια της μεταπολίτευσης και μετά προσέφερε ένα (το οποίο κάποτε κάποιοι θεώρησαν) "καλό χαρτί” στο νεανικό κομμάτι της εργατικής τάξης. 
Αυτό που λέμε κοινωνική άνοδο. Παιδιά εργατών ή αγροτών εισερχόμενα σε μία σχολή έβλεπαν μπροστά τους έναν νέο ορίζοντα να απλώνεται μόνο για πάρτη τους. 
Έναν ορίζοντα που υποσχόταν μία καλή και ήρεμη ζωή, με αρκετά λεφτά ώστε να τη χαρεί κάποιος καταναλώνοντας, ένα κοινωνικό status υψηλότερο από αυτού που χαραμίζει τη ζωή του για...

Γιούχαραν τον Σταϊκούρα - Δείτε το βίντεοΛΑΜΙΑ

Στα εγκαίνια της έκθεσης Μάκη Βαρλάμη με θέμα "Αξιον Εστί - Μίκης Θεοδωράκης" παρεβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Εξω από την έκθεση τον περίμεναν μέλη του κινήματος Σπίθα και τον γιούχαραν άγρια...

-Ελάτε,επειγόντως στην Ελλάδα, γιατί θα με ρίξουν…Μια δραματική έκκληση του Έλληνα πρωθυπουργού την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθούσε από τους δέκτες της τους απλήρωτους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να μπουκάρουν στο υπουργείο που σφύριζαν οι μίζες, φέρνει την Γερμανίδα Καγκελάριο στην Αθήνα.
Η φωνή του Έλληνα πρωθυπουργού ήταν σχεδόν τρεμάμενη στο τηλέφωνο καθώς παρακαλούσε την ομόλογό του να επισκεφθεί τη χώρα μας.
-Ελάτε, γιατί θα με ρίξουν…

Έξω από την Ελλάδα το 4ο Ράιχ

..

Θα ρθει μια μέρα....

Η Ελλάδα θα ζήσει !!!!


Τρελοκομείο....η ωραία Ελλάς!


Ο ψυχίατρος, περιφέρεται στα δωμάτια των ασθενών του. Σε ένα δίκλινο,
παρατηρεί παράξενη συμπεριφορά.
Ο ένας ασθενής, κάθεται στην καρέκλα με τα χέρια τεντωμένα και βγάζει
κραυγές, θορύβους και μουγκρητά.
-Βρρρρρρρρ, βρρρρρ, σκρίιιιιιι, βρρρρρρ!!!!

-Τι κάνεις εκεί παιδί μου; ρωτάει μελιστάλαχτα ο γιατρός.
-Δεν βλέπεις; Είμαι νταλικέρης και πηγαίνω με το φορτηγό μου στο Μόναχο!

Ο γιατρός αποφασίζει να τον αφήσει ήσυχο και στρέφει την προσοχή του
στον δεύτερο ασθενή. 
Αυτός είναι σκεπασμένος στο κρεβάτι του και
κουνιέται σαν τρελός. Ο ψυχίατρος τον ξεσκεπάζει και τον βλέπει
γυρισμένο μπρούμυτα να κουνάει πάνω-κάτω τη λεκάνη του.

-Κι εσύ παιδί μου τι κάνεις;...

Γελάστε βρε....Έρχονται οι βάρβαροι!!!

Μικρές...όμορφες...μυρωδικές....απαλές στιγμές είν η ζωή !


Λίγο γέλιο θα μας κάνει καλό.....Πικρό μεν αλλά...

Μόνο μη μας τύχει ραγιάδες μου.....
Ή μας έτυχε κιόλας???


Κανόνισαν οι αμέτρητοι εφιάλτες....
αυτοί να καλοπερνάνε και μεις να τον πίνουμε...

Έλληνες βο(υ)λευτές.....και μη χειρότερα !!!


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  των καιρών σημάδια.....

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.

Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα.
 Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του....
καταστήματος.
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μ ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει.
 Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε :
- Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα ν? ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του....