# #

27 Οκτ 2018

«Βραδυνή»... "δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τας φρένας αυτοί που υπεξήρεσαν, εν ώρα νυκτός, την Γερμανική Σημαίαν..."

Τους κατακτητές υποδέχτηκαν με ανθοδέσμες οι κάτοικοι του Κολωνακίου και όχι μόνο -υπάρχει κινηματογραφικό υλικό που το αποδεικνύει- ενώ δεκάδες χιλιάδες ήταν οι ντόπιοι ένοπλοι ή οικονομικοί δωσίλογοι που συνεργάστηκαν μαζί τους.


Φυσικά αύριο θα έχουμε στον ιστότοπο μας αναλυτικό αφιέρωμα για την 28 Οκτωβρίου.

Δεν αντισταθήκαμε όμως στον πειρασμό -βλέποντας το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί η φυλλάδα "Βραδυνή" - να μην στιγματίσουμε  την κατάφωρη παραχάραξη που επιχειρείται, της νεώτερης ιστορίας μας.




Η "Βραδυνή" στην κατοχή της χώρας μας από τις στρατιωτικές δυνάμεις του άξονα υπήρξε ένα από τα έντυπα του αστικού τύπου που προπαγάνδιζε ασύστολα το "Γερμανοί είναι φίλοι μας"!

Μάλιστα έχει μείνει παράδειγμα "ενσωματωμένης δημοσιογραφίας" ο τρόπος με τον οποίο η «Βραδυνή», σχολίασε την ηρωική πράξη του...

25 Οκτ 2018

Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Κατερίνης...!!!

image.png

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως  Δημάρχου για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές δεν προέκυψε από καμία προσωπική ανάγκη ή φιλοδοξία.
Η διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου, ενός  θεσμού με υψηλό πολιτικό περιεχόμενο, πρέπει να βρίσκεται στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας αλλά και κάθε Δημότη ξεχωριστά, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και, κυρίως, πάνω στην βάση του δημοκρατικού διαλόγου και του κοινού συμφέροντος. Και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που υπαγόρευσε την κάθοδό μου ως υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές.
Είναι αδιανόητο να μην ερωτάται η..

22 Οκτ 2018

Συνέντευξη... Ο Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο Θανάτου της Χώρας

Σχετική εικόνα
ΔΜ: Διανύουμε κυβερνητική κρίση με την πρόσφατη παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το ΥΠΕΞ. Η δική σας εκτίμηση για όλο αυτό ποια είναι; Θα αλλάξει πιθανώς η γεωπολιτική στάση της κυβέρνησης τώρα;
ΖΚ: Η παραίτηση Κοτζιά και η ανάληψη του ΥΠΕΞ από τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτουν πόσο επικίνδυνη είναι συνολικά η Κυβέρνηση Τσίπρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας και των Ελλήνων. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να υλοποιήσει τις εντολές που του έχουν δώσει και να κρατήσει την καρέκλα. Ο Κοτζιάς εκκαθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από μυστική ..

21 Οκτ 2018

Λεπτοκαρυά... Έγινε η εκκίνηση του «1st Olympus Duathlon» (ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο)


«1st Olympus Duathlon» στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο. 
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Ολύμπου, αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της αθλήματος της ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος.
Ημερομηνία: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Τόπος: Ανατολικός Όλυμπος
Αγώνισμα: Δίαθλο (ποδήλατο- ορεινό τρέξιμο)
Ηλικιακές κατηγορίες αγώνα: Για το ατομικό: Άνδρες έως 29, 30-39, 40-49, 50+. Γυναίκες  μια κατηγορία. Για το ομαδικό  (ζεύγη ανδρών), (ζεύγη γυναικών), μικτές ομάδες (άνδρας- γυναίκα) χωρίς όριο ηλικίας.
Ώρα εκκίνησης: 11:00 όλων των κατηγοριών.
Αφετηρία-τερματισμός: 
Προεκκίνηση από Λεπτοκαρυά  (30μ. υψ.)- Καφέ  “Velo” (Ι. Μεταξά 24)
Ζώνη αλλαγής Παλαιοί Πόροι  (550μ. υψ.),
Τερματισμός Παλαιοί Πόροι  (550μ. υψ.)
▪ O αγώνας διεξάγεται σε ανηφορική διαδρομή απόστασης 20χ λμ. για το ποδήλατο και 15 χιλιομέτρων για το ορεινό τρέξιμο. Είναι αγώνας σκυταλοδρομίας, κάθε αθλητή της ομάδας κάνει από ένα σκέλος του διάθλου και ατομικός, ο αθλητής ολοκληρώνει τον αγώνα τρέχοντας και στα δύο αγωνίσματα. Στο σκέλος της ποδηλασίας θα επιτραπεί κάθε είδος ποδηλάτου ΜΤΒ ή Δρόμου ή ΤΤ, αρκεί φυσικά να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας.
▪ Στο ποδηλατικό μέρος ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και σύμφωνα με τους κανονισμούς εξοπλισμού των συμμετεχόντων.
▪ Στον αγώνα  ισχύσουν οι κανονισμοί διεξαγωγής αγώνων της Ε.Ο.Π  και της Ε.Ο.ΜΟ.Π.
 Η διοργάνωση των αγώνων εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.
Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία άρτια αγωνιστική  εμπειρία! 



Δυστυχώς...

Olympus Duathlon... Στις 11 η εκκίνηση στον πεζόδρομο Λεπτοκαρυάς

Olympus Duathlon



Στις 21 Οκτώβρη  2018 η «Cycling Hellas»  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και ο Δήμος Ολύμπου- ενότητα Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν  τον  multisport αγώνα  με τηνεπωνυμία «1stOlympus Duathlon- Cycle & run with the Gods» Είναι αγώνας διάθλου ( ποδήλατο & ορεινό τρέξιμο), ξεκινά  υψομετρικά από το επίπεδο θαλάσσης και  τερματίζει σε υψηλό υψόμετρο πάνω στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο.

Στις 11 η εκκίνηση στον κεντρικό πεζόδρομο της Λεπτοκαρυάς...

Δυστυχώς χωρίς την στήριξη του Δήμου...