# #

24 Ιουλ 2010

Δειτε το βιντεοοοοοοοοοοοοοοοο............

Δειτε προσεκτικα και....ανακαλυψτε 10 διαφορετικα προσωπα.........

Τα καλυτερα γκολ της χρονιας που περασε....

                        Μας τα εστειλε ο Παν...Παν

Ο ερχομός του «σωτήρα»!!! Αλήθειες και ψέματα για τη στάση Καραμανλή στην επταετία ...

Με αφορμή την 36η επέτειο της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν τα «Αρχεία Καραμανλή», στα οποία αποκαλύπτεται ο ρόλος που έπαιξε ο συγκεκριμένος πολιτικός την περίοδο της δικτατορίας, πριν οι άνθρωποι της Χούντας τον φέρουν από την Γαλλία για να κυβερνήσει και πάλι την Ελλάδα. Υποστηρίζουν κάποιοι πως είναι σαφές ότι μια εμπεριστατωμένη μελέτη των επιστολών που έστειλε και έλαβε, ...

«το κράτος τους πούλησε τις άδειες σε τριπλάσια αξία από τη σημερινή». ...Σε απεργία διαρκείας προχωρούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών..ΒΑΛΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ,..

Επισπεύδουν οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης τις κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματίσει, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο της πολιτικής απελευθέρωσης των λεγόμενων «κλειστών επαγγελμάτων», όπως αυτές περιλαμβάνονται στο σχετικό νομοσχέδιο.
Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά η απεργία διαρκείας είχε προγραμματιστεί να αρχίσει από τις 27 Αυγούστου, οι Ιδιοκτήτες αποφάσισαν να την ξεκινήσουν από αύριο, Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ιδιοκτήτες Φορτηγών ΔΧ κατηγορούν το αρμόδιο υπουργείο για αιφνιδιασμό, επικεντρώνοντας κυρίως τις επικρίσεις τους στο θέμα της αξίας της αδείας, σημειώνοντας ότι «το κράτος τους πούλησε τις άδειες σε τριπλάσια αξία από τη σημερινή».

Γιατι λεμε .... «Ψωροκώσταινα»

Στην εποχή που κυβερνούσε την Ελλάδα ο Καποδίστριας ζούσε στο Ναύπλιο μια ζητιάνα, που την έλεγαν «Ψωροκώσταινα». Σε μια λοιπόν συνεδρίαση της Συνέλευσης, κάποιος θέλοντας να πει για τη φτώχεια του Ελληνικού Δημοσίου το παρομοίασε...

Αυξήσεις έως 15% στα τέλη κυκλοφορίας

Ακόμη πιο υψηλό αναμένεται να είναι το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων τον επόμενο χρόνο καθώς τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2011, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι δύο ταχυτήτων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το δημοσίευμα της «Η» στις 19 Φεβρουαρίου του 2010. Τα νέα Τέλη θα υπολογίζονται βάσει της 1ης άδειας κυκλοφορίας, του κυβισμού αλλά και των εκπομπών ρύπων.
Ειδικότερα τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2011 στα ΙΧ με 1η άδεια κυκλοφορίας ....

O αθλητης που.....πεταξε

Ως ποτε θα πληρωνουν οι βιομηχανοι την κριση ???

"Κανένα μεγάλο εθνικό χρέος δεν πληρώθηκε ποτέ ούτε αντιμετωπίστηκε με κάποιον άλλο τρόπο, εκτός από την άρνηση της αποπληρωμής του". Φράνσις Γουόκερ (οικονομολόγος 19ος αι.)

"Κανένα μεγάλο εθνικό χρέος δεν πληρώθηκε ποτέ ούτε αντιμετωπίστηκε με κάποιον άλλο τρόπο, εκτός από την άρνηση της αποπληρωμής του". Φράνσις Γουόκερ (οικονομολόγος 19ος αι.)





1ο ψέμα: "Οι τράπεζες είναι ισχυρές, απόδειξη ότι κάνουν προσφορές για αγορές και συγχωνεύσεις όπως αυτή της Πειραιώς".

Τι να πούμε όταν ακούμε τέτοιες βλακείες; Η αλήθεια είναι ότι αν οι τράπεζες ήταν ισχυρές δεν θα χρειαζόταν να εξαγοράσουν την Αγροτική τράπεζα ή το ΤΤ ούτε να προχωρήσουν εσπευσμένως σε συγχωνεύσεις καθώς πλησιάζουν τα stress tests. Εδώ δεν περνάει τα στρες τεστ η ΗYPO θα τα περάσουν οι δικές μας; Οι τράπεζες μας είναι καρά χρεοκοπημένες και....

Πιερικός - Αποστολή στο Ελατοχώρι Γιώργος Χατζάρας: Στο Σεμέλη "χτίζεται" ο νέος Πιερικός


Συμπληρώνεται σιγά - σιγά η πρώτη εβδομάδα παραμονής του Πιερικού στο αθλητικό κέντρο "Σεμέλη" στο Ελατοχώρι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι Αθλητικοί Αντίλαλοι επισκέφθηκαν..

Κ.Παπούλιας - Η νέα γενιά,θα υποφέρει περισσότερο από όλους, καθώς «της παραδίνουμε μια χώρα που έφθασε στα όρια της χρεοκοπίας»


Στην πολιτική τάξη αλλά και σε όσους εκφράζουν την διαμαρτυρία τους «με συντεχνιακό αυτισμό» απέδωσε την «κύρια ευθύνη για την ελληνική παρακμή» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στην ομιλία του για την 36η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας κάλεσε το κράτος, «τον μεγαλύτερο παραβάτη» όπως είπε, να αποδείξει ότι «η ισονομία ισχύει για όλους, χωρίς εξαιρέσεις για τους ισχυρούς».
«Η ευθύνη για την ελληνική παρακμή βαρύνει κυρίως την πολιτική τάξη..

Ο απόλυτος διασυρμός του Καραμανλή από τον Αγγέλου!

Παπανδρεου προς τους "υπουργους" ..«Κάντε διακοπές, χωρίς ενοχές»,...τι τους θελει ?

Η παρότρυνση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο χτες,  στους Υπουργούς του: 
«Κάντε διακοπές, χωρίς ενοχές», είναι όλα τα… λεφτά!
Τα οποία απ’ ότι φαίνεται, «ψάχνοντας – ψάχνοντας» εννέα μήνες τα βρήκε!
Εξ’ άλλου δεν τους χρειάζεται, τους υπουργούς του πλέον, τι να τους κάνει;
Μήπως αυτοί κυβερνούν;
Με άλλα λόγια τους είπε, δεν σας χρειάζομαι!
Το «Μνημόνιο» κυβερνά μέσω της τρόικας!
Το «μνημόνιο» που όταν ψηφίσθηκε στη Βουλή κανένας υπουργός δεν το είχε διαβάσει, πόσο μάλλον οι Βουλευτές του!
Εξ άλλου η Βουλή παραχώρησε τις αρμοδιότητες  και τα δικαιώματα της στην …υπογραφή του υπουργού Οικονομίας!
Εκτιμούμε ότι τους έδωσε και το παράδειγμα:
Δείτε εμένα, πόσο άνετος είμαι, τα ταξιδάκια μου και μάλιστα χωρίς να έχω καμία ενοχή!
Ο ελληνικός λαός τα’ αντέχει όλα, έχει κοντή μνήμη και μας…
χειροκροτεί ακόμη!
Και όμως κύριε πρωθυπουργέ,
οι πολίτες στενάζουν, τα Εθνικά μας θέματα σε παρατεταμένη κρίση, ανάπτυξη δεν υπάρχει, οι επιχειρήσεις κλείνουν και «μετακομίζουν», η ανεργία «φουντώνει» και οι νέοι μεταναστεύουν στα … «σκλαβοπάζαρα» της δύσης!
Για σένα λοιπόν και τους υπουργούς σου καλά ταξίδια, καλά να περνάτε και συνεχίστε τις διακοπές σας που ξεκίνησαν πριν από εννέα μήνες περίπου.., ελέω του «αλάνθαστου» ελληνικού λαού!
Ο οποίος, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί, έχει πάντα δίκιο.
Εξ άλλου αυτός πληρώνει… την καταστροφή του!                                   ........http://emprosdrama.blogspot.com

Μεγάλη γιορτή για τα 85α γενέθλια του Μ. Θεοδωράκη

Ήταν 29 Ιουλίου του 1925, όταν γεννήθηκε στη Χίο από πατέρα Κρητικό και μητέρα Σμυρνιά, ο πολιτικός, ο στοχαστής, ο στιχουργός, ο μουσικός, ο συνθέτης, ο άνθρωπος Μίκης Θεοδωράκης. Ογδόντα πέντε χρόνια μετά, την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στο χώρο που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει δοξασμένες στιγμές της μουσικής του δημιουργίας, παλιοί και νέοι συνεργάτες του, τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, καθώς και μερικοί ακόμη σπουδαίοι καλλιτέχνες, θα ενώσουν τα ταλέντα τους για να του προσφέρουν, ως δώρο γενεθλίων, ένα μουσικό πρόγραμμα. Τραγούδια αγαπημένα, φορτισμένα με μνήμες θα ανάψουν, σαν κεράκια τούρτας γενεθλίων, για να θυμίσουν τη μεγάλη πορεία του συνθέτη. Η μεγάλη επετειακή γιορτή τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στην εκδήλωση, που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας, μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», θα πάρουν μέρος οι συνθέτες: Zulfu Livaneli, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος.
Οι τραγουδιστές: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα, Λία Βίσση, Μαρία Βλάχου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Δώρος Δημοσθένους, Βάσια Ζήλου, Αντώνης Καλογιάννης, Βασίλης Λέκκας, Μαίρη Λίντα, Δημήτρης Μπάσης, Πέτρος Πανδής, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη, Γιάννης Σιδηράς, Μαρία Φαραντούρη, Αλέξανδρος Χατζής, Lina Orfanos.
Επίσης, οι ηθοποιοί: Κάκια Ιγερινού, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Άννα Φόνσου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Ο συνθέτης και πιανίστας Gerhard Folkerts, η Αρετή Κετιμέ (σαντούρι και φωνή) και ο στιχουργός Μανώλης Ρασούλης.
Η τέχνη του Στέλιου Παρλιάρου θα «γλυκάνει» την αέναη εφηβεία των 85 χρόνων του Μίκη Θεοδωράκη ετοιμάζοντας την τούρτα γενεθλίων του.                                     .............http://hellenicspace.wordpress.com

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» προδικάζει τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

ZEZA ZHKOY
Τα μίντια παπαγαλίζουν τις ανακοινώσεις του ΟΔΔΗΧ, δηλαδή του Οργανισμού που χειρίζεται το δημόσιο χρέος, με επιπόλαιο τρόπο. Λες και πρόκειται για σπουδαίο γεγονός ότι η ζήτηση ήταν τριπλάσια της προσφοράς τόσο στη χθεσινή δημοπρασία των τρίμηνων εντόκων γραμματίων – όπως και στην πρόσφατη των εξάμηνων εντόκων γραμματίων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου.
Χθες, το ελληνικό Δημόσιο κατάφερε με «άνεση» (όπως επισημαίνεται) να αντλήσει από τις αγορές το ποσό των 1,95 δισ. ευρώ, δηλαδή υπερκαλύφθηκε κατά 3,85 φορές, και το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,05%. Για τα εξάμηνα έντοκα, το Δημόσιο μάζεψε 1,62 δισ. ευρώ, με το επιτόκιο στο 4,65%.
Ομως, το Δημόσιο πλήρωσε τόσο...

Τι αποφασισαν οι "μεγαλοι" για το Κοσοβο ???.............

Παραιτήθηκε ο Ρουμελιώτης προβλέποντας πτώχευση της Ελλάδας τον χειμώνα...!

  • Παραιτείται από το ΔΝΤ μη αντέχοντας να συνεργεί στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών

Σε παραίτηση από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οδηγήθηκε εντελώς ξαφνικά ο καθηγητής Π. Ρουμελιώτης, οικογενειακός φίλος του Παπανδρέου και υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του πατέρα του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμελιώτης το τελευταίο δίμηνο δεν αντάλλασσε κουβέντα με τον Παπακωνσταντίνου με τον οποίο ...

Πως καθαριζει η οθονη του υπολογιστη ?

Για τα χρυσαφικά
0 Σχόλια - 24 Jul 2010
Αν έχετε χρυσαφικά, καθαρίστε τα με οινόπνευμα ή με σαπουνόνερο που έχετε προσθέσει αρκετή αμμωνία. Ξεπλύνετε με νερό και όταν στεγνώσουν, τρίβετε με μαλακό πανί.Αν υπάρχουν και πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες στα χρυσαφικά, χρησιμοποιείστε μόνο σαπουνόνερο..




Γιά να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή, πάρτε ένα πανάκι που χρησιμοποιείτε γιά να καθαρίσετε τα γυαλιά σας και μ' αυτό καθαρίζετε την οθόνη σας.
Γιά τα άλλα μέρη του υπολογιστή, βάλτε οινόπνευμα 90° σ' ένα πανάκι και θα φύγουν οι δαχτυλιές, κιτρινίλες από τσιγάρα, κτλ


: http://meacolpa.blogspot.com

Τοφαλος ? ? ?.... Ποιος ειναι αυτος ??? Δεν εχει ονομα ???... Καρα..ονομα εχει...

απο τον πολυ καλο...http://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν ασχοληθήκαμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε με τα όσα διαδραματίζονται με τον Αγγέλου, τον εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού Καραμανλή.
Όλα όσα συμβαίνουν είναι για εσωτερική κατανάλωση, οφείλονται σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και ρισκάρουμε την εκτίμηση ότι και στο σκάνδαλο Βατοπεδίου οι βασικοί εμπλεκόμενοι θα βγουν λάδι.
Όχι ότι θα είχαν πρόβλημα στην κατάσταση που βρίσκετε σήμερα το πολιτικό σύστημα να ξοφλούσαν οριστικά κάποιον πολιτικάντη για να ικανοποιηθεί «το περί δικαίου αίσθημα» που λένε και οι ίδιοι.
Ο Τόφαλος, όμως, που είναι μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια σ’ αυτό το σκάνδαλο (Δεσ’ τε το βιντεάκι να καταλάβετε ποιος είναι … ο Τόφαλος), δεν είναι ένας αναλώσιμος πολιτικάντης της αράδας.

Η πλάκα είναι πάντως οι εκτιμήσεις που γίνονται απ’ τις ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με την σημερινή παρέμβαση του Τόφαλου ο οποίος … μέσω στενών συνεργατών του άφησε να διαρρεύσει ότι «ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει όταν κρίνει ο ίδιος και με γνώμονα το εθνικό και δημόσιο συμφέρον, και όχι επειδή κάποιοι αδημονούν για λόγους προπαγάνδας και παραπληροφόρησης». Μάλιστα ….

Όταν δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να απολογηθείς για τα πεπραγμένα σου που οδήγησαν τεράστιες μάζες εργατικού πληθυσμού στα πρόθυρα εργασιακής και κοινωνικής εξαθλίωσης ονομάζεσαι αναίσθητος και γραψαρχίδας.

Όταν αμείβεσαι πλουσιοπάροχα χωρίς να εργάζεσαι καθόλου λέγεσαι αργόμισθος χρυσοκάνθαρος.

Όταν η μόνη σου δραστηριότητα είναι να χλαπακιάζεις τον αγλέορα και να απολαμβάνεις τα θέρετρα σε όλο τον κόσμο ονομάζεσαι κοιλιόδουλος καλοπερασάκιας.

Όταν το μόνο σου ενδιαφέρον είναι να αυγατίζεις την περιουσία σου (με «συζητήσιμο» τρόπο τις περισσότερες φορές) έχοντας εξασφαλίσει το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον της γυναίκας και των παιδιών σου λέγεσαι ατομικιστής καιροσκόπος.

Αν συγκεντρώνεις όλα τα παραπάνω ονομάζεσαι πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Παμε καλυτερα για καμια βουτια ??? Φτανει πια το δουλεμα.............

Βερεσε ψωμι , χυμα τσιγαρα , μεταναστες ξανα οι Ελληνες , ατιμωρητοι οι κλεφτες , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....

Ρεπορτάζ σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μας έδειχνε ιδιοκτήτη φούρνου να μας λέει ότι αρκετός κόσμος προμηθεύετε βερεσέ την καθημερινή φρατζόλα ψωμιού και την πληρώνει στο τέλος του μήνα.

Χθεσινό ρεπορτάζ στο «Βήμα» μας έλεγε ότι: "Χύμα τσιγάρα μπορούν να αγοράζουν από τα περίπτερα του νομού τους εδώ και περίπου έναν μήνα οι κάτοικοι της Μεσσηνίας... « Στην Καλαμάτα, όπου η ανεργία κάνει θραύση, προτού προχωρήσουμε στη χύμα πώληση έρχονταν πέντε άτομα μαζί να αγοράσουν ένα πακέτο» δηλώνει στο «Βήμα» η πρόεδρος των Περιπτερούχων Μεσσηνίας κυρία Ειρήνη Γρηγοροπούλου, ενώ ο κ. Χρήστος Καράγιωργας, ιδιοκτήτης περιπτέρου στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, συμπληρώνει ότι «η χύμα πώληση είναι ενδεικτική της οικονομικής κρίσης, το φαινόμενο μου θυμίζει παλιές εποχές, όταν ο παππούς μου με έστελνε να του αγοράσω δύο τσιγάρα από το καπνοπωλείο»".

Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί όπως τόνισε στο μήνυμα του με αφορμή την επέτειο για τα 36 χρόνια από τη μεταπολίτευση ο κατά τύποις πρωθυπουργός Γιωργάκης Παπανδρέου – Τσολάκογλου: «Οπως το 1974 αποτινάξαμε τα δεσμά της χούντας, είναι η ώρα να αποτινάξουμε αυτές τις δουλείες που μας κληροδότησε το παρελθόν και να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας πατρίδας καλύτερης, δικαιότερης, που πατά γερά στα πόδια της. Να ξαναδώσουμε περιεχόμενο, λάμψη και οξυγόνο στη δημοκρατία μας».                           ..........http://tsak-giorgis.blogspot.com

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΚΥΠΡΙΟΥ) ...... ΓΙΑ ΤΕΣ... ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΚΥΠΡΙΟΥ)

                ΓΙΑ ΤΕΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Προς γεναίκαν!
Τον χρόνον που επέρασεν, επάσκησα να κάμω μιτά σου την δουλειάν 365 φορές. Εκατάφερα 18! Δηλαδή πάνω-κάτω μιάν κάθε είκοσι μέρες!

Τες 347 εν τα εκατάφερα επειδή:

. 45 φορές ήσουν ποσταμένη (παντές τζι είπα σου να τσαππίσεις)
. 39 φορές δεν είσιες διάθεση
. 37 φορές ήσουν.....

Τα stress tests …της πλακας! Μια ακομα....φαρσοκωμωδια

Ακόμη και η Αγροτική που «κόπηκε» θα χρειασθεί μόνο 242,6 εκατ. ευρώ νέων κεφαλαίων – Έκτακτη αύξηση κεφαλαίου από την Εθνική με ομόλογα μειωμένης εξασφάλισης 450 εκατ. ευρώ – Σε slow motion η εξέταση όλων των εναλλακτικών σεναρίων από την κυβέρνηση: στο τραπέζι αποκρατικοποιήσεις, αλλά και το σενάριο της «Νέας Εθνικής Τράπεζας» με τετραπλή συγχώνευση ΑΤΕ-Τ.Τ.- Παρακαταθηκών και Τρ. Αττικής
Τελικά, τα stress tests, που αναμένονταν με αγωνία από τις αγορές, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, αποδείχθηκε χθες βράδυ ότι ήταν…

Μοιαζουν σαν................δυο σταγονες νερο............


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  cid:image015.jpg@01C93B4F.32DD0310 
 
  cid:image019.jpg@01C93B4F.32DD0310