# #

6 Μαΐ 2018

ΔΙΑΣ ... Πρωταθλητής της θεϊκής διαστροφής


Δίας. Ο παντοδύναμος κυρίαρχος του κόσμου. Για να γίνει τέτοιος, κατάφερε να κατατροπώσει όλους τους αντιπάλους του, να πάρει εκδίκηση για τη μητέρα του και να νικήσει σε όλους τους πολέμους. Διεκδικεί την πατρότητα των θνητών (εμάς λέει), μα και όλων των αθανάτων (για άλλους πρόκειται). Αυτοί οι άλλοι, ήταν σύνολο πάνω από δώδεκα.

Βρέθηκε λοιπόν στη διακυβέρνηση ενός σύμπαντος, που ήταν άνω–κάτω και χρειαζόταν επειγόντος σχήμα και μορφή, μα και τον καθορισμό μιας νέου είδους διακυβέρνησης.

Μπορεί να φαίνεται πως θα ήταν εξαιρετικά απασχολημένος, ίσως και να ήταν. Παρόλα αυτά, έβρισκε χρόνο για να αποπλανεί. Αυτή ήταν η αδυναμία του. Κυρίως γυναίκες, μα όχι μόνο.

Οι απλές θνητές δεν τον γνώριζαν ως Δία. Συνήθως έκανε το καμάκι του ...

Παράνομοι και παραθεσμικοί οι Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί!!!!!!!!!!!



      Σχολιασμός του ιστολογίου μας: 

      Και σ' αυτή την επιστολή αναδεικνύεται σ' όλη του την έκταση το έγκλημα της οργανωμένης αρπαγής της περιουσίας των πολιτών, με τις παράτυπες, παράνομες και εγκληματικού τύπου μεθοδεύσεις των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στην οποία πρωταγωνιστούν υπόδικοι συνεργάτες της υποτελούς κυβέρνησης τοποτηρητών και των επικυρίαρχων «θεσμών»!

      Ανοικτή επιστολή προς τους συναδέλφους της και τον Υπουργό απευθύνει
      για 2η φορά η Έλενα Καραγεωργοπούλου
      – μέλος Δ.Σ ΣΣΕΑΠΑΔ 







      «Κύριοι συνάδελφοι,

      Σας απευθύνομαι για δεύτερη φορά με επιστολή μου, διότι ως μέλος ΔΣ αλλά και ως συμβολαιογράφος,  θεωρώ καθήκον μου να σας ενημερώσω για όσα πραγματικά συμβαίνουν στο όνομα και για λογαριασμό των συμβολαιογράφων από την πλειοψηφία του απερχομένου Δ.Σ., και τα οποία κατατείνουν να δεσμεύουν απαράδεκτα το σύνολο του σώματος, αλλά και την Ελληνική Κοινωνία εν κρυπτώ.

      Σε συνέχεια της από 5/4/2018 επιστολής μου και με αφορμή την ήδη αναρτηθείσα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ιστοσελίδας ΣΣΕΑΠΑΔ σύμβαση, σε συνδυασμό με τη γνωστή σε σας από 17/4/2018 συνάντησή μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ΟΦΕΙΛΩ να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:

         Η σύμβαση με την εταιρεία «NEWSPHONE HELLAS S.A» για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο κ. Ρούσκα, χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση,

Προσωπικά δεδομένα Ξέρουμε την αξία τους; Ξέρουμε την αξία μας;


Αποτέλεσμα εικόνας για Προσωπικά δεδομένα

Εν έτει 2018 η ροή πληροφοριών και η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων είναι ανεξέλεγκτη.

Μπαίνεις σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αγοράς παπουτσιών. Κάτω δεξιά ή πάνω στο κέντρο βλέπεις ένα εικονίδιο που λέει ότι αποδέχεσαι τα cookies και πατάς ΟΚ. Αυτομάτως δημιουργείται ένα προφίλ δικό σου, ποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν και ξαφνικά σε κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι εμφανίζονται διαφημίσεις με σχετιζόμενα προϊόντα με τα αρχικά.

Πας στο σουπερ μαρκετ και αγοράζεις 3 σοκολάτες. Αν έχεις κάρτα (τα λεγόμενα loyalties) του αντίστοιχου σούπερ μάρκετ, αυτομάτως αποθηκεύονται αυτά και δημιουργείται και πάλι ένα προφίλ δικό σου. 

Ίσως να μην αντιλαμβανόμαστε ...

Ο μ@λάκας θα ξανακάνει την ίδια μ@λακία

     "Φρεγάτα μου πανέμορφη, φρεγάτα μου πανώρια,
     ..σε βλέπουν και ζηλεύουνε τα άλλα τα βαπόρια."
     Αμ πώς;


     Τ' άκουσες πολί μου

     
Είναι να μη δούνε γυναίκα όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη, νοικοκυρά,και προπαντός με πολιτικό λόγο,κι αμέσως να την
γλωσσοφάνε.

     
Πάντως είμαστε αχάριστοι.

     
Τέτοια συγκυρία όπου σε μιά κυβέρνηση είναι μαζεμένοι τόσοι...

Πώς οι Γερμανοί μας χρέωσαν τα εκατοντάδες δις ζημιές του ΕΥΡΩ-συστήματος ως δήθεν Ελληνικό δημόσιο χρέος

Του Σπυρου Λαβδιώτη

Σκοπός του αρχικού άρθρου επί του προβλήματος του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους είναι να επιλυθεί ο γρίφος, πώς η ‘μικρή’ Ελλάδα με ένα δημόσιο χρέος ύψους €263 δις το 20081 (109% ως προς το ΑΕΠ) υποχρεώθηκε να υπογράψει τρία Μνημόνια δανειακών συμβάσεων που ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των €326 δις. 

Ως εκ τούτου, η χώρα τελεί σε καθεστώς μακροχρόνιας χρεοκοπίας και έχει μετατραπεί, δυστυχώς, με τη συνδρομή της πολιτικής ηγεσίας του τόπου σε «κλοτσοσκούφι» των δανειστών, της περιβόητης τρόικας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ).

Η Θεία Κωμωδία

Ωστόσο, η χώρα, όπως ήδη είναι αισθητό και ορατό στα μάτια του κόσμου, υποφέρει επί οκτώ συνεχή χρόνια, άλλοι ως άνεργοι, άλλοι ως συνταξιούχοι με τις δραστικά μειωμένες αποδοχές, άλλοι ως επιχειρηματίες οι οποίοι λόγω της συρρίκνωσης της αγοραστικής δύναμης εξ ανάγκης έβαλαν λουκέτα, άλλοι πάλι έριξαν πέτρα πίσω τους παίρνοντας το δρόμο της ξενιτιάς κι άλλοι, δεν άντεξαν…

Αυτό το πρωτόγνωρο βασανιστήριο θυμίζει τη Θεία Κωμωδία του Dante, όπου οι δανειστές αλυσόδεσαν την Ελλάδα στο έβδομο πάτωμα της κόλασης, ως ένδειξη «αλληλεγγύης», “solidarity” την ονομάζουν. 

Την καταδίκασαν σε ισόβια κάθειρξη (για τους περισσοτέρους η λήξη των δανείων το 2060, αυτό ακριβώς σημαίνει) χρεώνοντας την με τρία Μνημόνια που υποτίθεται ότι τα €326 δις εισέρρευσαν στα ταμεία του κράτους. 

Η κατηγορία ότι αμάρτησε, ήταν το απολωλώς πρόβατο της Ευρωζώνης, «ζούσε πέραν των δυνατοτήτων της».

Ατυχώς, πολύς κόσμος στην Ελλάδα αλλά και ορισμένοι πολιτικοί μας έχουν δημόσια ομολογήσει ότι δεν «διάβασαν» τα Μνημόνια· ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί πιστεύει κανείς ότι τα έχουν διαβάσει; 

Εάν πράγματι τα είχαν διαβάσει και ενδιαφέρονταν για την ελληνική κοινωνία τότε θα έβλεπαν μπροστά τους τον...