# #

29 Ιουν 2019

Κύρτσος: Όταν γίνουμε κυβέρνηση να «κουρέψουμε» τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κύρτσος: Όταν γίνουμε κυβέρνηση να «κουρέψουμε» τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες
Ο Γιώργος Κύρτσος, απαντώντας με ανάρτησή του στο Twitter για το ύψος των προεκλογικών δαπανών του κόμματός του, τι νομίζεται ότι είπε; Υποσχέθηκε -απευθυνόμενος προφανώς στον ελληνικό λαό- ότι αν κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές θα κουρέψει τα δάνειά της! Φοβερό;

Πάμε από την αρχή. Τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστά η ΝΔ στις τράπεζες θα τα «κουρέψει».
Έγραψε συγκεκριμένα ο Γιώργος Κύρτσος:

27 Ιουν 2019

Ο Γιάννης θα μπορούσε να είναι στη θέση του Σαχζάτ Λουκμάν, που δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή.

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Γιάννης
 
Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν άγνωστος. Ένα τίποτα, ένας μαύρος, ένας σκυλάραπας για την ακρίβεια – έτσι θα έλεγαν αυτοί που σήμερα τον επιβραβεύουν.




Ζούσε τη φτώχεια και την εκμετάλλευση στο πετσί του. Βίωνε το τι σημαίνει να σου απαγορεύουν το δικαίωμα στο όνειρο και την κανονικότητα. Πουλούσε γυαλιά ηλίου, τσάντες και ρολόγια στις υπαίθριες αγορές για να ζήσει. Ήταν λαθρέμπορος, δηλαδή – έτσι θα έλεγαν αυτοί που σήμερα τον επιβραβεύουν.
Μοναδική του διέξοδος ήταν το μπάσκετ. Αν δεν ήταν αυτό, θα έκλεβε, θα βίαζε και θα σκότωνε – έτσι θα έλεγαν αυτοί που σήμερα τον επιβραβεύουν.
Μέχρι τα 18 του δεν είχε επίσημα έγγραφα και δεν τον θεωρούσαν καν πολίτη της Ελλάδας. Ήταν λαθρομετανάστης – έτσι θα έλεγαν αυτοί που σήμερα τον επιβραβεύουν.
Πήρε την ελληνική υπηκοότητα στις ...

Χωρίς το απίστευτο δικαίωμα στη βουλευτική ασυλία....

O Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν και ο Σουηδός Πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν (δεξιά) έχουν πάρει ηλεκτρικό λεωφορείο στο πλαίσιο έκθεσης. Πάντως το να πάρει πολιτικός κανονικό λεωφορείο δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο στη Σουηδία
Η Claudia Wallin είναι δημοσιογράφος από τη Βραζιλία και το παρακάτω κείμενο της δημοσιεύτηκε στο Mail & Guardian. Θα τολμούσαν άραγε οι δικοί μας πολιτικοί να εφαρμόσουν κάτι απ’ αυτά, ή θα τους πληρώνουμε για πάντα υπερβολικά ακριβά ώστε «να μην έχουν λόγους να δωροδοκούνται»;

Τι συμβαίνει στη Σουηδία;

Όσο περίεργο και να ακούγεται στους εκπροσώπων των λαών ανά τον κόσμο, η Σουηδία δεν παρέχει πολυτέλειες ή προνόμια στους πολιτικούς της. Χωρίς κρατικά αυτοκίνητα και οδηγούς, οι Σουηδοί υπουργοί και βουλευτές ταξιδεύουν με λεωφορεία και τρένα γεμάτα κόσμο, όπως ακριβώς οι πολίτες που εκπροσωπούν. 
Χωρίς το δικαίωμα στη βουλευτική ασυλία,